Ir al contenido principal

453 Mandala: Silencis (Particular)


La vida està plena de silencis que ens arriben en el moments de calma interior, és un bon començament per aquest mandala, que té molt de moviment i molta energia.

L’amor és l’únic que creix, quan es reparteix “Antoine De Saint Exupery”
La verdadera amistat arriba quan el silenci entre dos sembla amè. “Erasmo de Rotterdam”

La ment i per tant el conscient ens dóna tantes voltes que nosaltres ni tant sols imaginem, és sorprendre’ns per coses que tenim al nostre abast.

Gira i gira la roda de la vida, ens sorprèn per donar-nos calma, aquesta calma que necessitem i que si estem en silenci la podem trobar dins el nostra interior.

Cercles d’amistats, de família, de germanor, de treball, d’estudi, sempre tenim cercles al nostra costat, ens ajuden a ser millors persones i millors en tot, per això es important que us rodegeu de bons amics, la família ja la teniu i els que vindran seran essers molt especials.

Mirant el vostre mandala i començant per el bell mig del cercle, hi teniu una flor, la flor de la Vida, i s’uneixen els cercles de les vostres grans qualitats, la bellesa, la llibertat, la fluïdesa, el nucli familiar, les amistats, la claror i la transparència que us teniu un de l’altra.
I, en el centre surtin de l’obscuritat aquesta papallona que transforma i expandeix la seva llum en el cercle gran que uneix les vostres vides.

Tu N....(ella) estàs representada amb aquest cercle rosa amb cargolines que donen fluïdesa a totes les teves il·lusions, les aconseguiràs fàcilment, tu F.... (ell) estàs representat amb el cercle de color verd, també amb l’energia pròpia que flueix des de el teu interior i dóna suport amb generositat i alegria.

Junts formeu part del cercle de llum i arribeu molt sutilment a donar-vos un petó, al ajuntar-se el dos cercles.

Pedres en el camí de la Vida en trobareu, no es fàcil compartir, però l’amor que us professeu us ajudarà a transformar-les i a fer-les més portables.

N...., en F..... et dona suport i et regala moments màgics, F.... la N...... t’acompanya en aquest camí, junts i sempre de costat superareu tots i cadascun dels inconvenients que us aneu trobant.

El tercer cercle que forma part d’aquest centre es el vostra futur junts, ple de estels que donen llum , energia i ocells que donen llibertat per gaudir de la vida, junts i per separat,  coronat per una mitja lluna que porta a sobre la diadema del vostre amor.

Els altres cercles que us envolten son els dels vostres amics, representats per aquest cercle de color blau, son importants per vosaltres, potser que amb el temps vagin canviant, però aquí hi son tots els d’abans, i els d’ara.
La part del cercle dels estels es la D.... i la seva família que us estimen i també formen part de vosaltres, son llums que estan a prop vostre.

El cercle taronja son les vostres capacitats, en teniu a tots dos costats, l’energia que tenen us proporcionen el major dels regals.

Els cercles verds us donen energia per suportar totes les incerteses que de ben segur us anireu trobant i us ajudarà a sobreportar-les.

Dins la foscor sempre troben llums que ens il·luminen en els moments més complicats.

El cercle vermell i ple de cors representen a la vostra família, que estimeu i que us estima, es recíproc.

El cercle que t’acompanya N......, de color blanc son les teves amigues que gaudeixen amb tu, de la teva bellesa interior.

El cercle vermell del teu costat F...... el de la bona sort, dels moments màgics, de la capacitat d’estimar, en aquesta vida no tot es lo material, també es lo espiritual.

La fulla que presideix aquest mandala, ve de la llum i us dona el caliu de la primavera, quan comencen a brotar dels arbres les fulles verdes i majestuoses i s’atura una papallona que transforma l’ambient d’hibernació, en una bonica primavera, plena de silencis i sorolls de la pròpia natura.

La unió del cercle principal i dels vostres, surt aquest mig cercle blau que us empenya i ajuda a formar la vostra pròpia família.

Brindeu per vosaltres, perquè la felicitat d’ara sigui per sempre i d’aquesta unió sorgeixi un PRESENT ple de TOT allò que desitgeu.

Es un mandala per una parella jove de recent casats, regal d’uns amics.
Per assegurar l’intimida’t d’ells, he posat una inicial enlloc del nom.


Espero que us agradi, tant com a ells.
M. Àngels Cassany Masó
St. Gregori, 24 de juliol de 2012.
------------------------------
La vida está llena de silencios que nos llegan en el momento de calma interior, es un buen comienzo para este mandala, que tiene mucho movimiento y mucha energía.

El amor es el único que crece cuando se reparte "Antoine De Saint Exupery"
La verdadera amistad llega cuando el silencio entre dos parece ameno. "Erasmo de Rotterdam"

La mente y por lo tanto el consciente nos da tantas vueltas que nosotros ni siquiera imaginamos, es sorprendernos por cosas que tenemos a nuestro alcance.

Gira y gira la rueda de la vida, nos sorprende para darnos calma, esa calma que necesitamos y que si estamos en silencio la podemos encontrar en  nuestro interior.

Círculos de amistades, de familia, de hermandad, de trabajo, de estudio, siempre tenemos círculos a nuestro lado, nos ayudan a ser mejores personas y mejores en todo, por eso es importante que os rodeais de buenos amigos, la familia ya la tenéis y los que vendrán serán seres muy especiales.

Mirando vuestro mandala y empezando por el centro del círculo, tenéis una flor, la flor de la Vida, y se unen  otros círculos de vuestras grandes cualidades, la belleza, la libertad, la fluidez, el núcleo familiar, las amistades, la claridad y la transparencia que os tenéis uno del otro.
Y, en el centro sale de la oscuridad esta mariposa que transforma y expande su luz all círculo grande que une vuestras vidas.

Tú N. ... (ella) estás representada con ese círculo rosa con caracolas que dan fluidez a todas tus ilusiones, las conseguirás fácilmente, tú F. ... (Él) estás representado con el círculo de color verde, también con la energía propia que fluye desde tu interior y da soporte con generosidad y alegría.

Juntos formáis parte del círculo de luz y llegáis muy sutilmente a daros un beso, al juntarse los dos círculos.

Piedras en el camino de la Vida encontraréis, no es fácil compartir, pero el amor que os profesáis os ayudará a transformarlas y  hacerlas más llevaderas.

N. ..., en F. .... te apoya y te regala momentos mágicos, F. ... la N. ..... te acompaña en este camino, juntos y siempre de lado superaréis todos y cada uno de los inconvenientes que os vais encontrando.

El tercer círculo que forma parte de este centro es el su futuro juntos, lleno de estrellas que dan luz, energía y pájaros que dan libertad para disfrutar de la vida, juntos y por separado, coronado por una media luna que lleva encima la diadema de vuestro amor.

Los otros círculos que os rodean son los de tus amigos, representados por este círculo de color azul, son importantes para vosotros, puede que con el tiempo vayan cambiando, pero aquí están todos los de antes, y los de ahora.
La parte del círculo de las estrellas es la D. ... y su familia que os quieren y también forman parte de vosotros, son luces que están cerca.

El círculo naranja son vuestras capacidades, tenéis a ambos lados, la energía que tienen os proporcionan el mayor de los regalos.

Los círculos verdes os dan energía para soportar todas las incertidumbres que seguro os iréis encontrando y os ayudará a sobrellevarlas.

En la oscuridad siempre hay luces que nos iluminan en los momentos más complicados.

El círculo rojo y lleno de corazones representan a la familia, que quereis y que os quiere, es recíproco.

El círculo que te acompaña N. ....., de color blanco son tus amigas que disfrutan contigo, de tu belleza interior.

El círculo rojo de tu lado F. ..... el de la buena suerte, los momentos mágicos, de la capacidad de amar, en esta vida no todo es lo material, también hay lo espiritual.

La hoja que preside este mandala, viene de la luz y le da el calor de la primavera, cuando empiezan a brotar los árboles las hojas verdes y majestuosas y se detiene una mariposa que transforma el ambiente de hibernación, en una bonita primavera , llena de silencios y ruidos de la propia naturaleza.

La unión del círculo principal y de los vuestros, sale este medio círculo azul que os aprieta y ayuda a formar vuestra propia familia.

Brindad por vosotros, porque la felicidad de ahora sea para siempre y de esta unión surja un PRESENTE lleno de TODO lo que deseais.

Es un mandala para una pareja joven de recién casados, regalo de unos amigos.
Para asegurar la intimidad de ellos, he puesto una inicial en lugar del nombre.


Espero que os guste tanto como a ellos.


Comentarios

Entradas populares de este blog

1218 Mandala: Rumbo hacia la excelencia.

  1218 Mandala:  Rumb cap a l’excel·lència.   L'àngel que regeix el dia 1 de gener, es diu: 57 – Nemamiah.   El teu àngel t’ajuda a:   ·          Alliberar esquemes, patrons inconscients, informació que ve del nucli. ·          Viure importants transmutacions. ·          Ser una defensora de grans causes. ·          Saber trobar la resposta adequada per a qualsevol problema. ·          Tenir gosadia, força de decisió, empenta. ·          Tenir una ment privilegiada. ·          Portar el cel a la terra. ·          Ser una defensora de la pau. ·          Suportar les fatigues amb molt de coratge.   I t’aporta:   ·          Prosperitat. ·          Lucidesa intel·lectual. ·          Un do per a l’estratègia, comercial, política o altres. ·          Una gran capacitat de feina. ·          Aptituds per al lideratge. ·          Valor per fer front a les responsabilitats. ·          Una gran capacitat d'estimar. ·          Protagonism

1241-Mandala Yin-Yang

  1241- Mandala Yin-Yang Qué es yin yang: Yin yang es un principio filosófico y religioso que explica la existencia de dos fuerzas opuestas pero complementarias que son esenciales en el universo: el yin, asociado a lo femenino, la oscuridad, la pasividad y la tierra; y el yang, vinculado a lo masculino, la luz, lo activo y el cielo. Según esta filosofía, ambas energías son necesarias para mantener el equilibrio universal. Según la web de Significados https://www.significados.com/yin-yang/ Este mandala, lo hice para mi, para armonizar mi lado femenino y masculino.   Lo tengo colgado en la habitación, y me sirve cada día para armonizar y para observar. An'anasha, An'anasha, An'anasha

704-Mandala - Dulce armonia

  704 Mandala:      Dolça harmonia. Mandala A.Cassany  704 Nineta, dolça i encantadora, ànima harmoniosa, que desprens una bellesa interna que ens deixa a tots meravellats. Es probable que en 3D no els hi demostris però fes el possible per fer-ho, les ànimes que t’envolten t’ho ag rairan. Tens l’oportunitat de fer que moltes ànimes aprenguin de la teva saviesa, la terrenal i la espiritual, ets un canal d’energia i l’has de desenvolupar, fent tot allò que t’agrada i estàs deixant de fer-ho, i ho postergues per més endavant. NO val la pena postergar, en aquesta dimensió millor fer el que us agrada, que no deixar-ho per un altre ocasió. La vida a vegades no ens ho posa fàcil, segur que a tu tampoc, i gràcies això aprenem dels entrebancs que ens anem trobant pel camí. Mandala A.Cassany 704 Quan estiguis en hores baixes, pensa en una piscina plena de pètals de roses,  t’hi submergeixes fins el coll i estàs una bona estona, quan en tinguis prou d’estar sola, hi poses le