Ir al contenido principal

410 Mandala: Somnis (Particular AMG)


Tenim que lluitar pels somnis, però també tenim que saber que, quan certs camins resulten impossibles, es millor conservar les energies per recórrer altres camins. (Paulo Coelho)



Sóc l’àngel que et dona.... bona sort... !Ara decideix ser feliç i res ni ningú ho podrà impedir. Et dono la llum més necessària per aconseguir-ho, et dono Puresa i Humilitat. (extret de les cartes d’àngels)
 Estic escoltant una música meravellosa (Adagietto de Gustav Mahler), sembla feta per i pels àngels, la qual està fent vibrar les cèl·lules del meu cos. Si pots escolta-la amb el teu mandala a prop, et remourà i et farà sentir emocions. Es el primer cop que escric sobre un mandala amb música de fons, meravellós!!
 Tot un repte fer el teu mandala, és el primer cop que en faig un de tant gran, quan la teva mare me’l va encarregar dubtava de com fer-lo, però si deixem anar la nostra creativitat, ella s’encarrega de fer-ho realitat. Gràcies.
 El teu mandala reflecteix el teu interior i també el teu exterior, ets un esser superior, gran, magnífic, que impulsa una harmonia cap a molts essers del teu voltant, la teva família es molt important per a tu, i tu per a ells, sou una gran família que s’ajuda en els moments més durs i es respecta i deixa fluir en els moments serens i assossegats.
 El teu interior es el cercle de color blau-verd, el travessen dos línies, una potent i gran que va des de la primera fins l’ultima cèl·lula del teu mon intern, esta banyada per aigua dolça en el que hi neden tots els teus pensaments, il·lusions, realitats i ficcions, però que flueixen sense cap entrebanc, i es dirigeixen cap al infinit a on arriben els nostres somnis, per fer-los realitat. L’altre línia més fina que travessa et dona el impuls necessari per afrontar tots els teus reptes, tant els mes grans com els més petits. Pel damunt volen entrar els teus guies, per donar-te la lluminositat i l’encant que et caracteritza, la papallona taronja t’ajudarà a tenir la ment clara, ja que és un signe de transformació, i el taronja un color de fortalesa. El verd es el color de l’esperança, tingues paciència ja que al final tot arriba.
 Fora del nostra món interior hi ha un altre món, com pot ser el de la teva mare, que aquí surt reflectida en el cercle del teu costat, sempre la tindràs pel que necessitis, ella no interferirà en la teva vida, sinó que t’acompanyarà ara i sempre. L’energia que desprèn està simbolitzada amb el color blau i verd, com tu!.
 La flor de color vermell i brillant, son els teus familiars que també son importants per a tu, saps que hi son i ells saben que tu hi ets, a vegades no cal parlar ja se sap. En aquest espai entre la teva mare i la teva família, també hi ha una papallona que vola al voltant d’ells per transformar el que calgui i que tot flueixi, fins arribar a l’enteniment.
 A partir d’aquí el mandala es parteix i la flor que hi ha,  una part queda dins el teu mon interior i l’altre en el teu mon exterior, aquí hi tenen cabuda els teus amics, els presents i els futurs, ballen i dansen, donant voltes i  alegria a tots, i tu al mig d’ells, recolzant i gaudint de tot el que se us planteja i  la Vida us brindi. El cercle groc petit en el que hi ha una curculla de mar, et dona immensitat , encara que a vegades semblem petits grans de sorra, però un al costat de l’altre fem una immensitat. Uns sense els altres no  arribaríem gaire lluny.
 El cercle groc més gran es el teu SOL, que t’acompanya sempre.
 Aquest cercle més gran es el teu exterior, acolorit, bonic, destaca l’ocell que vola i que ple d’amor s’endinsa en els cors dels demès, pots ajudar a moltes ànimes a sentir amor, no cal dedicar-se a res en especial, sinó que tant sols amb la teva presencia, sentiran que desprens amor incondicional.
 La força del taronja et dona la lluminositat que desprens, l’esperança del verd, la protecció del marró i la dolçor del rosa fan que destaquis en tot el que et proposis.
 El cercle petit blau que t’acompanya és la teva raó de ser, el teu company de vida, la teva il·lusió, el teu sentir.
 Somnia, demana, realitza i gaudeix de la Vida.
Escrit per M.Àngels Cassany
------------------------------
Tenemos que luchar por los sueños, pero también tenemos que saber, que cuando ciertos caminos resultan imposibles, es mejor conservar las energías para recorrer otros caminos. (Paulo Coelho)

Soy el ángel que te da .... buena suerte ... ! Ahora decide ser feliz y nada ni nadie lo podrá impedir. Te doy la luz más necesaria para conseguirlo, te doy Pureza y Humildad. (Extraído de las cartas de ángeles)
Estoy escuchando una música maravillosa (Adagietto de Gustav Mahler), parece hecha para y por los ángeles, lo está haciendo vibrar las células de mi cuerpo. Si puedes escúchala con tu mandala cerca, te removerá y te hará sentir emociones. Es la primera vez que escribo sobre un mandala con música de fondo, maravilloso!
Todo un reto hacer tu mandala, es la primera vez que hago uno tan grande, cuando tu madre me encargó dudaba de cómo hacerlo, pero si soltamos nuestra creatividad, ella se encarga de hacerlo realidad. Gracias.
Tu mandala refleja tu interior y también tu exterior, eres un ser superior, grande, magnífico, que impulsa una armonía hacia muchos seres de tu alrededor, tu familia es muy importante para ti, y tú para ellos, sois una gran familia que se ayuda en los momentos más duros y se respeta y deja fluir en los momentos serenos y sosegados.
Tu interior es el círculo de color azul-verde, lo atraviesan dos líneas, una potente y grande que va desde la primera hasta la última célula de tu mundo interno, esta bañada por agua dulce en el que nadan todos tus pensamientos, ilusiones, realidades y ficciones, pero que fluyen sin tropiezo, y se dirigen hacia el infinito a donde llegan nuestros sueños, para hacerlos realidad. 
La otra línea más fina que atraviesa te da el impulso necesario para afrontar todos tus retos, tanto los mayores como los más pequeños. 
Por arriba quieren entrar tus guías, para darte la luminosidad y el encanto que te caracteriza, la mariposa naranja te ayudará a tener la mente clara, ya que es un signo de transformación, y el naranja un color de fortaleza. 
El verde es el color de la esperanza, ten paciencia ya que al final todo llega.
Fuera de nuestro mundo interior hay otro mundo, como puede ser el de tu madre, que aquí sale reflejada en el círculo de tu lado, siempre la tendrás para lo que necesites, ella no interferirá en tu vida, sino que te acompañará ahora y siempre. La energía que desprende está simbolizada con el color azul y verde, como tú!.
La flor de color rojo y brillante, son tus familiares que también son importantes para ti, sabes que están y ellos saben que tú estás, a veces no hay que hablar ya se sabe. 
En este espacio entre tu madre y tu familia, también hay una mariposa que vuela alrededor de ellos para transformar lo que sea necesario y que todo fluya, hasta llegar al entendimiento.
A partir de aquí el mandala se parte y la flor que hay, una parte queda en tu mundo interior y el otro en tu mundo exterior, aquí tienen cabida tus amigos, los presentes y los futuros, bailan y danzan, dando vueltas y alegría a todos, y tú en medio de ellos, apoyando y disfrutando de todo lo que se os plantee y la Vida os brinde. 
El círculo amarillo pequeño en el que hay una concha de mar, te da inmensidad, aunque a veces parecemos pequeños granos de arena, pero uno al lado del otro hacemos una inmensidad. Unos sin los otros no llegaríamos muy lejos. 
El círculo amarillo más grande es tu SOL, que te acompaña siempre. 
Este círculo mayor es tu exterior, coloreado, bonito, destaca el pájaro que vuela y que lleno de amor se adentra en los corazones de los demás, puedes ayudar a muchas almas a sentir amor, no hay que dedicarse a nada en especial, sino que sólo con tu presencia, sentirán que desprendes amor incondicional.
La fuerza del naranja te da la luminosidad que desprendes, la esperanza del verde, la protección del marrón y la dulzura de rosa hacen que destaques en todo lo que te propongas.
El círculo pequeño azul que te acompaña es tu razón de ser, tu compañero de vida, tu ilusión, tu sentir.
Sueña, pide, realiza y disfruta de la Vida.
Escrito por M.Àngels Cassany
----------------------------------
We fight for that dream, but we also know that when certain paths prove impossible, it is best to keep the energy to go other ways. (Paulo Coelho)
I am the angel gives you .... good luck ... ! Now decide to be happy and nothing or nobody can prevent it. I give you the light necessary for it, I give purity and humility. (Taken from the letters of angels)I'm listening to a wonderful music (Adagietto from Gustav Mahler), and seems made for the angels, which is vibrated by the cells of my body. 
If you can hear it with your mandala close, shake you and make you feel emotions. It is the first time that I write about a mandala with background music, wonderful!A challenge to your mandala, is the first time I make a much bigger, when your mother was responsible doubted me how to do it, but if we go our creativity, she is responsible to this reality. Thank you.Your mandala reflects your inner and your outer, are a superior being, great, great, that promotes harmony to many beings around you, your family is very important for you and you for them, are a large family helped in the most respected and hard and stops flowing at times serene and assossegats.Your inner circle is blue-green, the two lines cross, a large and powerful that from the first until the last cell of your inner world, is bathed in the freshwater dip all your thoughts, dreams, realities and fictions, but that flow without hindrance, and they go to infinity to arrive on our dreams, to make them reality. The other finer line that crosses gives the impetus to face all your challenges, both larger and smaller ones. As they go over your guides, to give you the brightness and charm that you characterized the orange butterfly help you to have your mind clear, since it is a sign of transformation, and the orange color of a fortress. The green is the color of hope, be patient because in the end comes.Out of our inner world is another world, to be your mother, here comes reflected in the circle on your side, so you'll always need, it will not interfere in your life, but t ' accompanied now and always. The energy emitted is symbolized by the blue and green, like you.The bright red flower, are your family are important to you, know that there are and they know you're there, not to mention sometimes you know. In that space between your mother and your family, there is also a butterfly flying around them to turn out enough and that everything flows, reaching understanding.From here we start the mandala and the flowers that are a part is within your inner world and the other in your outer world, there is room here with your friends, present and future, dance and dance, spinning and joy to all, and you in the middle of them, resting and enjoying everything that you and Life gives you presents. The small yellow circle in which there is a sea curculla gives you immense, though sometimes seem small grains of sand, but on the other side we immensity. Some without the others would not get very far.
The yellow circle is your biggest SOL, which always accompanies.This circle is your biggest outdoor, colorful, beautiful, the bird that flies out and full of love that goes into the hearts of others, can help many people to feel love, we should not focus on anything in particular, but just with your presence, feel unconditional love they give off.The strength of the orange light that gives off, in hopes of green, brown and protection of the sweetness of pink in it apart all you propose.The small blue circle with you is your reason for being, your life partner, your aspirations, your feel.
Dream, calls, performs and enjoys life
written by M.Àngels Cassany

Comentarios

Entradas populares de este blog

1285-Nunca dejéis de caminar juntos

                                                         1285 Mandala:  Nunca dejéis de caminar juntos. ´ Cuando R. me encargó un mandala para toda su familia, pensé que era un reto que quería asumir, me pidió que fuera grande y para la entrada de la casa, y que era una familia de 7 miembros . Y a medida que lo he ido haciendo, me ha venido que ellos 4, también tenían que tener una representación en el dibujo. Podeis jugar a buscar cuál os llama más la atención o cuál os produce más energía, quizá coincidais y os gusta lo mismo, quizás una temporada os gusta más uno que  otro, pero el conjunto es la unión de todos vosotros. La paloma que corona el conjunto de mandalas, aporta la claridad y el amor que os procesáis, por eso:   Nunca dejéis de caminar juntos. 1285 Mandala:  Mai deixeu de caminar junts.   Quant la R. em va encarregar un mandala per tota la vostra família, vaig pensar que era un repte que volia assumir, me’l va demanar que fos gran i per l’entrada de la casa,

835-Mandala :Solidaridad con el egrégor

835 Mandala:   Solidaridad con el egrégor. Solo tú, sabes de lo que estamos hablando, tu egrégor ( alma colectiva o espíritu en común ) tiene que solidarizarse con el resto de almas que componen tu unidad. Eres un alma bella, y también vieja, tu fuerza interior es enorme, puedes y debes caminar hacia lo absoluto, pues es tu meta. Caminante no hay camino se hace camino al andar ( letra de Antonio Machado y cantada por Serrat) significa que a medida que vayas andando por la vida, tú mismo harás lo más conveniente para ti, para tu parte física en 3D y tu parte más espiritual. Hay muchos caminos en este paraje, coge el que más te convenga, pues todos llevan a la iluminación. Es muy normal que tengamos dudas en esta dimensión y no sepamos realmente que tenemos que hacer y donde aplicar nuestras enseñanzas. Es muy fácil, déjate llevar, fluye, no pongas resistencias. Si no estás en sintonía con nosotros no pasa nada, porque encontrarás el día y el momento para hacerlo. Tiempo

1284-Mandala: La luz que emerge de las almas.

  1284 Mandala: La llum que emergeix de les ànimes.   L'àngel que regeix el dia 4 de febrer, es diu: 63 – Anauel. L’àngel que regeix el dia 12 de febrer, es diu: 65 Damabiah.     Aquest mandala ha estat fruit de la generositat de la J......, que ha volgut traslladar la seva saviesa, a través de les paraules i el seu bon fer, i m’ha encarregat aquest mandala per a la vostra empresa, perquè tingui un lloc dins ella.   El que percebo es una gran comunicació   a nivell de socis i de treballadors, que va més enllà d’un treball merament econòmic, sino també emocional i de valors.   Aquest mandala al centre neix una flor que defineix que i qui sou, bellesa per tot arreu, havent format una empresa on heu posat les vostres expectatives i que malgrat tot dels bons i mals moments, el que preval és la vostra unió.   La flor s’expandeix formant el nom de la vostra empresa, i d’aquí es formen altres camins que donen llum al vostra projecte, on l’energia de l’entorn us fa an