Ir al contenido principal

408 Mandala: Camí per recórrer (particular MNM)No tenia por a les dificultats: el que m’espantava era la obligació de tenir que escollir un camí. Escollir un camí significava abandonar altres. (Paulo Coelho).

Soc com soc i ningú em canviarà.
El poder que tinc em fa forta.
Soc energia pura.
Tinc una força totalment innata.
Soc ferma i no hi ha res que m’espanti.
Ajudo i m’ajuden.
Comunico tot el que tinc que dir.

Aquestes frases i més poden sorgir d’aquest mandala, el cercle mes gran ens diu això i més, l’energia que desprèn des de l’exterior fins endinsar-se en aquests cargolets de mar. Les papallones que l’envolten tenen tanta energia que flueixen al teu interior, suportes un munt de pressions degut als teus estudis o a les tasques que vols fer. Tens com una tela d’aranya que dificulta que t’apropis a la teva essència, una força t’acompanyarà perquè la puguis travessar i per fi arribis al lloc on vols anar. Potser tindràs que passar experiències negatives però al final gaudiràs de tot el que et proposis. Ho tens tot, per guanyar.

T’acompanya en aquest camí la teva família, una família que porta una càrrega i que tu els ajudes a que el pes sigui més portable i així la poden portar amb més suavitat i amb més alegria.

Al costat teu tens el cercle de la natura, representada per les fulles, unes fulles que han crescut a la primavera, a l’estiu tant fet companyia i a la tardor cauen per tornar a néixer a la primavera. Que vol dir això? tenim un temps per néixer, viure i morir, per tornar a néixer i anant fent el cercle fins que conclogui el que tenim que aprendre. A la vida vivim i morim diverses vegades, potser perquè anem tancant cercles, el d’infantesa, el de la joventut, el de la maduresa i el de la vellesa, ......  

El cercle blau, ple d’ocells que volen i volen sense parar per el teu voltant. Que bonic a la primavera i a la tardor quan veus els cels plens d’ocells que busquen un lloc on instal·lar-se. Tu també hauràs de buscar el teu lloc, segur que rebràs ajuda.

Entremig del cercle blau i el teu interior, surt aquesta energia tant forta de color vermell d’una força immensa, volen un parell de papallones, son signe de transformació.

El cercle groc majestuós i alhora delicat amb aquest ocell blanc (TU) que vol volar per aprendre coses noves i que obté l’ajuda dels guies que l’acompanyen. 
Escrit per M.Àngels Cassany
-------------------------------------------------------------------------------

408 Mandala: Camino por recorrer (particular MNM) 


No tenía miedo a las dificultades: lo que me asustaba era la obligación de tener que escoger un camino. Escoger un camino significaba abandonar otros. (Paulo Coelho).

Soy como soy y nadie me cambiará.
El poder que tengo me hace fuerte.
Soy pura energía.
Tengo una fuerza totalmente innata.
Soy firme y no hay nada que me asuste.
Ayudo y me ayudan.
Comunico todo lo que tengo que decir.
Estas frases y más pueden surgir de este mandala, el círculo mas grande nos dice esto y más, la energía que desprende desde el exterior hasta adentrarse en estos caracoles de mar. Las mariposas que la rodean tienen tanta energía que fluyen en tu interior, soportas un montón de presiones debido a tus estudios o  tareas que quieres hacer.  Tienes como una tela de araña que dificulta que te acerques a tu esencia, una fuerza te acompañará, para que la puedas atravesar y por fin llegues al lugar donde quieres ir.  Quizás tendrás que pasar experiencias negativas pero al final disfrutarás de todo lo que te propongas. Lo tienes todo, para ganar.

Te acompaña en este camino tu familia, una familia que lleva una carga y que tú les ayudas a que el peso sea más llevadero y así la llevan con más suavidad y con más alegría.

Junto a ti, tienes el círculo de la naturaleza, representada por las hojas, unas hojas que han crecido en primavera, en verano te han hecho compañía y en otoño caen para volver a nacer en primavera. ¿Que quiere decir esto? tenemos un tiempo para nacer, vivir y morir, para volver a nacer y hacer el círculo hasta que concluya lo que tenemos que aprender. En la vida vivimos y morimos varias veces, quizá porque vamos cerrando círculos, el de infancia, el de la juventud, el de la madurez y el de la vejez......

El círculo azul, lleno de pájaros que vuelan y vuelan sin parar a tu alrededor. Que bonito  en primavera y en otoño cuando vemos el cielo llenos de pájaros que buscan un lugar donde instalarse. Tú también tendrás que buscar tu espacio, seguro que recibirás ayuda.

En medio del círculo azul y tu interior, sale esta energía tan fuerte de color rojo de una fuerza inmensa, vuelan un par de mariposas, son signo de transformación.

El círculo amarillo majestuoso y a la vez delicado, con este pájaro blanco (TU) que quiere volar para aprender cosas nuevas y que obtiene la ayuda de los guías que lo acompañan.

Escrit per: M.Àngels Cassany 


Comentarios

Entradas populares de este blog

1218 Mandala: Rumbo hacia la excelencia.

  1218 Mandala:  Rumb cap a l’excel·lència.   L'àngel que regeix el dia 1 de gener, es diu: 57 – Nemamiah.   El teu àngel t’ajuda a:   ·          Alliberar esquemes, patrons inconscients, informació que ve del nucli. ·          Viure importants transmutacions. ·          Ser una defensora de grans causes. ·          Saber trobar la resposta adequada per a qualsevol problema. ·          Tenir gosadia, força de decisió, empenta. ·          Tenir una ment privilegiada. ·          Portar el cel a la terra. ·          Ser una defensora de la pau. ·          Suportar les fatigues amb molt de coratge.   I t’aporta:   ·          Prosperitat. ·          Lucidesa intel·lectual. ·          Un do per a l’estratègia, comercial, política o altres. ·          Una gran capacitat de feina. ·          Aptituds per al lideratge. ·          Valor per fer front a les responsabilitats. ·          Una gran capacitat d'estimar. ·          Protagonism

1128-Mandala: Junts cap a la unió

  1128 Mandala:    Junts cap a la unió.   L'àngel que regeix el dia 27 de desembre, es diu: 55 – Mebahiah. L’àngel que regeix el dia 4 de novembre, es diu: 45 – Sealiah.     La passió és cosa de dos i en el vostre cas, això és patent, la força que teniu junts pot més que les petites diferencies que us aneu trobant pel camí. La llum que irradieu és molt potent i fa que millori dia a dia la vostra relació. Per aquest motiu aneu junts cap a la unió, no només física, sinó espiritual i mental. Cada dia que passa us uneix més i sou capaços de trobar-vos en un espai mitjà que us produeix a tots dos una pau interior difícil d'explicar.   La D. en el mandala té un interior ple d'amor amb una flor que s'expandeix per tot el mandala, produint un efecte acolorit de pau i amor. En J. té com un timó-brúixola en el bell mig del mandala, que porta la relació cap a bon port i junts formen el mandala central d'unió a pesar de les dificultats del camí.   Les papa

Significado de algunas formas y colores de los mandalas

El significado que consta en este escrito, lo encontré en libros que hablaban de los mandalas, mi interpretación personal no se basa en ningún libro, solo en  mi percepción personal y con ayuda de mis guias-ángeles. Pero os puede servir de complemento, si decidís hacer vuestro propio Mandala. El que hoy adjunto, está hecho por ordenador. Mandala significa círculo en sánscrito. Esta palabra es también conocida como rueda y totalidad. Más allá de su definición como palabra, desde el punto de vista espiritual es un centro energético de equilibrio y purificación que ayuda a transformar el entorno y la mente. También se le define como un sistema ideo gráfico contenedor de un espacio sagrado. Según la Psicología , el mandala representa al ser humano. Interactuar con ellos te ayuda a curar la fragmentación psíquica y espiritual, a manifestar tu creatividad y a re-conectarte con tu ser esencial. Es como comenzar un viaje hacia tu esencia, te abre puertas hasta ahora desconocidas y hace que