Ir al contenido principal

406 Mandala: SILENCIS (Particular JNC)

La vida a vegades resulta més fàcil quan aprens a interpretar silencis enlloc de demanar respostes. (Anònim)

Aquesta frase que ha sorgit en aquest moment  i s’escau per  la interpretació del teu mandala.

Quantes vegades obtenim per resposta un silenci?, que vol dir això?
Tenim mil coses al cap i posar-les en ordre no és fàcil, tendim a posar-nos nerviosos i a deixar-nos portar per l’entorn, el teu mandala té l’exterior fosc com la nit, i t’ajuda a aturar-te , respirar i admirar.
La lluna et dona la llum, necessària per descansar i poder començar un nou dia plenament.
A fora et trobes amb un munt de persones i circumstàncies que tot i essent conegudes, et remouen, t’impacienten, t’omplen però també et buiden.
Per això gaudeix dels silencis i espera, que les respostes t’arribaran, potser no de la manera que sempre has esperat, sinó amb signes o formes fins ara més desconegudes per tu.

El cercle ets tu, i el teu interior.

El so dels càntics dels ocells en primavera, els estels interns que donen llum i reguen els teus òrgans de calidesa, les papallones que sorgeixen per donar-te bellesa i transformació, els brindis que fas en moments de felicitat per festejar qualsevol celebració .
El color vermell es la força interna que et ve del passat i que t’ajuda per afrontar de nou el futur.
La suavitat dels dofins i la seva gran adaptació amb els humans i també la seva gran intel·ligència  els fa ser uns éssers extraordinaris, com TU.
Treu-te la teva cuirassa i fes-te suau com un dofí, que gaudeix, salta, i balla en el mar en llibertat o, en un aquari per fer-nos gaudir a tots.

I tu que vols? Actua, mou-te i gaudeix dels petits moments.

El cercle groc et defineix com un ser lliure i gran d’esperit, que encercla i protegeix a la família, a tots quatre també t’inclou a tu, agafes la llibertat que et donen els ocells i fent una espiral passa per tots els membres de la teva família , fins arribar al centre del teu interior, fent una explosió d’amor per tornar a sentir els silencis teus i dels teus estimats.


---------
La vida a veces resulta más fácil cuando aprendes a interpretar silencios en lugar de pedir respuestas. (Anónimo)

Esta frase que ha surgido en este momento y para la interpretación de tu mandala.¿Cuántas veces obtenemos por respuesta un silencio?, ¿Que quiere decir esto?Tenemos mil cosas en la cabeza y ponerlas en orden no es fácil, tendemos a ponernos nerviosos y a dejarnos llevar por el entorno, tu mandala tiene el exterior oscuro como la noche, y ayuda a detenerte, respirar y admirar.La luna te da la luz necesaria para descansar y poder empezar un nuevo día plenamente.Afuera te encuentras con un montón de personas y circunstancias que a pesar de ser conocidas, te remueven, te impacientan, te llenan ...pero también te vacían.Por eso disfruta de los silencios y espera, que las respuestas te llegarán, quizá no de la manera que siempre has esperado, sino con signos o formas hasta ahora más desconocidas para ti.El círculo eres tú, y tu interior.El sonido de los cánticos de los pájaros en primavera, las estrellas internas que dan luz y riegan tus órganos de calidez, las mariposas que surgen para darte belleza y transformación, los brindis que haces en momentos de felicidad para festejar cualquier celebración.El color rojo es la fuerza interna que te viene del pasado y que te ayuda para afrontar de nuevo el futuro.La suavidad de los delfines y su gran adaptación con los humanos y también su gran inteligencia les hace ser unos seres extraordinarios, como TU.Quítate tu coraza y hazte suave como un delfín, que disfruta, salta, y baila en el mar en libertad o, en un acuario para hacernos disfrutar a todos.Y tú ¿que quieres? Actúa, muévete y disfruta de los pequeños momentos.El círculo amarillo te define como un ser libre y grande de espíritu, que rodea y protege a la familia, a los cuatro también te incluye a ti, coges la libertad que te dan los pájaros y haciendo una espiral pasa por todos los miembros de tu familia, hasta llegar al centro de tu interior, haciendo una explosión de amor para volver a sentir los silencios tuyos y de tus seres queridos.
Es el segundo cuadro de la familia.
M.Àngels Cassany


Comentarios

Entradas populares de este blog

1218 Mandala: Rumbo hacia la excelencia.

  1218 Mandala:  Rumb cap a l’excel·lència.   L'àngel que regeix el dia 1 de gener, es diu: 57 – Nemamiah.   El teu àngel t’ajuda a:   ·          Alliberar esquemes, patrons inconscients, informació que ve del nucli. ·          Viure importants transmutacions. ·          Ser una defensora de grans causes. ·          Saber trobar la resposta adequada per a qualsevol problema. ·          Tenir gosadia, força de decisió, empenta. ·          Tenir una ment privilegiada. ·          Portar el cel a la terra. ·          Ser una defensora de la pau. ·          Suportar les fatigues amb molt de coratge.   I t’aporta:   ·          Prosperitat. ·          Lucidesa intel·lectual. ·          Un do per a l’estratègia, comercial, política o altres. ·          Una gran capacitat de feina. ·          Aptituds per al lideratge. ·          Valor per fer front a les responsabilitats. ·          Una gran capacitat d'estimar. ·          Protagonism

1128-Mandala: Junts cap a la unió

  1128 Mandala:    Junts cap a la unió.   L'àngel que regeix el dia 27 de desembre, es diu: 55 – Mebahiah. L’àngel que regeix el dia 4 de novembre, es diu: 45 – Sealiah.     La passió és cosa de dos i en el vostre cas, això és patent, la força que teniu junts pot més que les petites diferencies que us aneu trobant pel camí. La llum que irradieu és molt potent i fa que millori dia a dia la vostra relació. Per aquest motiu aneu junts cap a la unió, no només física, sinó espiritual i mental. Cada dia que passa us uneix més i sou capaços de trobar-vos en un espai mitjà que us produeix a tots dos una pau interior difícil d'explicar.   La D. en el mandala té un interior ple d'amor amb una flor que s'expandeix per tot el mandala, produint un efecte acolorit de pau i amor. En J. té com un timó-brúixola en el bell mig del mandala, que porta la relació cap a bon port i junts formen el mandala central d'unió a pesar de les dificultats del camí.   Les papa

Significado de algunas formas y colores de los mandalas

El significado que consta en este escrito, lo encontré en libros que hablaban de los mandalas, mi interpretación personal no se basa en ningún libro, solo en  mi percepción personal y con ayuda de mis guias-ángeles. Pero os puede servir de complemento, si decidís hacer vuestro propio Mandala. El que hoy adjunto, está hecho por ordenador. Mandala significa círculo en sánscrito. Esta palabra es también conocida como rueda y totalidad. Más allá de su definición como palabra, desde el punto de vista espiritual es un centro energético de equilibrio y purificación que ayuda a transformar el entorno y la mente. También se le define como un sistema ideo gráfico contenedor de un espacio sagrado. Según la Psicología , el mandala representa al ser humano. Interactuar con ellos te ayuda a curar la fragmentación psíquica y espiritual, a manifestar tu creatividad y a re-conectarte con tu ser esencial. Es como comenzar un viaje hacia tu esencia, te abre puertas hasta ahora desconocidas y hace que