Ir al contenido principal

406 Mandala: SILENCIS (Particular JNC)

La vida a vegades resulta més fàcil quan aprens a interpretar silencis enlloc de demanar respostes. (Anònim)

Aquesta frase que ha sorgit en aquest moment  i s’escau per  la interpretació del teu mandala.

Quantes vegades obtenim per resposta un silenci?, que vol dir això?
Tenim mil coses al cap i posar-les en ordre no és fàcil, tendim a posar-nos nerviosos i a deixar-nos portar per l’entorn, el teu mandala té l’exterior fosc com la nit, i t’ajuda a aturar-te , respirar i admirar.
La lluna et dona la llum, necessària per descansar i poder començar un nou dia plenament.
A fora et trobes amb un munt de persones i circumstàncies que tot i essent conegudes, et remouen, t’impacienten, t’omplen però també et buiden.
Per això gaudeix dels silencis i espera, que les respostes t’arribaran, potser no de la manera que sempre has esperat, sinó amb signes o formes fins ara més desconegudes per tu.

El cercle ets tu, i el teu interior.

El so dels càntics dels ocells en primavera, els estels interns que donen llum i reguen els teus òrgans de calidesa, les papallones que sorgeixen per donar-te bellesa i transformació, els brindis que fas en moments de felicitat per festejar qualsevol celebració .
El color vermell es la força interna que et ve del passat i que t’ajuda per afrontar de nou el futur.
La suavitat dels dofins i la seva gran adaptació amb els humans i també la seva gran intel·ligència  els fa ser uns éssers extraordinaris, com TU.
Treu-te la teva cuirassa i fes-te suau com un dofí, que gaudeix, salta, i balla en el mar en llibertat o, en un aquari per fer-nos gaudir a tots.

I tu que vols? Actua, mou-te i gaudeix dels petits moments.

El cercle groc et defineix com un ser lliure i gran d’esperit, que encercla i protegeix a la família, a tots quatre també t’inclou a tu, agafes la llibertat que et donen els ocells i fent una espiral passa per tots els membres de la teva família , fins arribar al centre del teu interior, fent una explosió d’amor per tornar a sentir els silencis teus i dels teus estimats.


---------
La vida a veces resulta más fácil cuando aprendes a interpretar silencios en lugar de pedir respuestas. (Anónimo)

Esta frase que ha surgido en este momento y para la interpretación de tu mandala.¿Cuántas veces obtenemos por respuesta un silencio?, ¿Que quiere decir esto?Tenemos mil cosas en la cabeza y ponerlas en orden no es fácil, tendemos a ponernos nerviosos y a dejarnos llevar por el entorno, tu mandala tiene el exterior oscuro como la noche, y ayuda a detenerte, respirar y admirar.La luna te da la luz necesaria para descansar y poder empezar un nuevo día plenamente.Afuera te encuentras con un montón de personas y circunstancias que a pesar de ser conocidas, te remueven, te impacientan, te llenan ...pero también te vacían.Por eso disfruta de los silencios y espera, que las respuestas te llegarán, quizá no de la manera que siempre has esperado, sino con signos o formas hasta ahora más desconocidas para ti.El círculo eres tú, y tu interior.El sonido de los cánticos de los pájaros en primavera, las estrellas internas que dan luz y riegan tus órganos de calidez, las mariposas que surgen para darte belleza y transformación, los brindis que haces en momentos de felicidad para festejar cualquier celebración.El color rojo es la fuerza interna que te viene del pasado y que te ayuda para afrontar de nuevo el futuro.La suavidad de los delfines y su gran adaptación con los humanos y también su gran inteligencia les hace ser unos seres extraordinarios, como TU.Quítate tu coraza y hazte suave como un delfín, que disfruta, salta, y baila en el mar en libertad o, en un acuario para hacernos disfrutar a todos.Y tú ¿que quieres? Actúa, muévete y disfruta de los pequeños momentos.El círculo amarillo te define como un ser libre y grande de espíritu, que rodea y protege a la familia, a los cuatro también te incluye a ti, coges la libertad que te dan los pájaros y haciendo una espiral pasa por todos los miembros de tu familia, hasta llegar al centro de tu interior, haciendo una explosión de amor para volver a sentir los silencios tuyos y de tus seres queridos.
Es el segundo cuadro de la familia.
M.Àngels Cassany


Comentarios

Entradas populares de este blog

1218 Mandala: Rumbo hacia la excelencia.

  1218 Mandala:  Rumb cap a l’excel·lència.   L'àngel que regeix el dia 1 de gener, es diu: 57 – Nemamiah.   El teu àngel t’ajuda a:   ·          Alliberar esquemes, patrons inconscients, informació que ve del nucli. ·          Viure importants transmutacions. ·          Ser una defensora de grans causes. ·          Saber trobar la resposta adequada per a qualsevol problema. ·          Tenir gosadia, força de decisió, empenta. ·          Tenir una ment privilegiada. ·          Portar el cel a la terra. ·          Ser una defensora de la pau. ·          Suportar les fatigues amb molt de coratge.   I t’aporta:   ·          Prosperitat. ·          Lucidesa intel·lectual. ·          Un do per a l’estratègia, comercial, política o altres. ·          Una gran capacitat de feina. ·          Aptituds per al lideratge. ·          Valor per fer front a les responsabilitats. ·          Una gran capacitat d'estimar. ·          Protagonism

1241-Mandala Yin-Yang

  1241- Mandala Yin-Yang Qué es yin yang: Yin yang es un principio filosófico y religioso que explica la existencia de dos fuerzas opuestas pero complementarias que son esenciales en el universo: el yin, asociado a lo femenino, la oscuridad, la pasividad y la tierra; y el yang, vinculado a lo masculino, la luz, lo activo y el cielo. Según esta filosofía, ambas energías son necesarias para mantener el equilibrio universal. Según la web de Significados https://www.significados.com/yin-yang/ Este mandala, lo hice para mi, para armonizar mi lado femenino y masculino.   Lo tengo colgado en la habitación, y me sirve cada día para armonizar y para observar. An'anasha, An'anasha, An'anasha

704-Mandala - Dulce armonia

  704 Mandala:      Dolça harmonia. Mandala A.Cassany  704 Nineta, dolça i encantadora, ànima harmoniosa, que desprens una bellesa interna que ens deixa a tots meravellats. Es probable que en 3D no els hi demostris però fes el possible per fer-ho, les ànimes que t’envolten t’ho ag rairan. Tens l’oportunitat de fer que moltes ànimes aprenguin de la teva saviesa, la terrenal i la espiritual, ets un canal d’energia i l’has de desenvolupar, fent tot allò que t’agrada i estàs deixant de fer-ho, i ho postergues per més endavant. NO val la pena postergar, en aquesta dimensió millor fer el que us agrada, que no deixar-ho per un altre ocasió. La vida a vegades no ens ho posa fàcil, segur que a tu tampoc, i gràcies això aprenem dels entrebancs que ens anem trobant pel camí. Mandala A.Cassany 704 Quan estiguis en hores baixes, pensa en una piscina plena de pètals de roses,  t’hi submergeixes fins el coll i estàs una bona estona, quan en tinguis prou d’estar sola, hi poses le