Ir al contenido principal

406 Mandala: SILENCIS (Particular JNC)

La vida a vegades resulta més fàcil quan aprens a interpretar silencis enlloc de demanar respostes. (Anònim)

Aquesta frase que ha sorgit en aquest moment  i s’escau per  la interpretació del teu mandala.

Quantes vegades obtenim per resposta un silenci?, que vol dir això?
Tenim mil coses al cap i posar-les en ordre no és fàcil, tendim a posar-nos nerviosos i a deixar-nos portar per l’entorn, el teu mandala té l’exterior fosc com la nit, i t’ajuda a aturar-te , respirar i admirar.
La lluna et dona la llum, necessària per descansar i poder començar un nou dia plenament.
A fora et trobes amb un munt de persones i circumstàncies que tot i essent conegudes, et remouen, t’impacienten, t’omplen però també et buiden.
Per això gaudeix dels silencis i espera, que les respostes t’arribaran, potser no de la manera que sempre has esperat, sinó amb signes o formes fins ara més desconegudes per tu.

El cercle ets tu, i el teu interior.

El so dels càntics dels ocells en primavera, els estels interns que donen llum i reguen els teus òrgans de calidesa, les papallones que sorgeixen per donar-te bellesa i transformació, els brindis que fas en moments de felicitat per festejar qualsevol celebració .
El color vermell es la força interna que et ve del passat i que t’ajuda per afrontar de nou el futur.
La suavitat dels dofins i la seva gran adaptació amb els humans i també la seva gran intel·ligència  els fa ser uns éssers extraordinaris, com TU.
Treu-te la teva cuirassa i fes-te suau com un dofí, que gaudeix, salta, i balla en el mar en llibertat o, en un aquari per fer-nos gaudir a tots.

I tu que vols? Actua, mou-te i gaudeix dels petits moments.

El cercle groc et defineix com un ser lliure i gran d’esperit, que encercla i protegeix a la família, a tots quatre també t’inclou a tu, agafes la llibertat que et donen els ocells i fent una espiral passa per tots els membres de la teva família , fins arribar al centre del teu interior, fent una explosió d’amor per tornar a sentir els silencis teus i dels teus estimats.


---------
La vida a veces resulta más fácil cuando aprendes a interpretar silencios en lugar de pedir respuestas. (Anónimo)

Esta frase que ha surgido en este momento y para la interpretación de tu mandala.¿Cuántas veces obtenemos por respuesta un silencio?, ¿Que quiere decir esto?Tenemos mil cosas en la cabeza y ponerlas en orden no es fácil, tendemos a ponernos nerviosos y a dejarnos llevar por el entorno, tu mandala tiene el exterior oscuro como la noche, y ayuda a detenerte, respirar y admirar.La luna te da la luz necesaria para descansar y poder empezar un nuevo día plenamente.Afuera te encuentras con un montón de personas y circunstancias que a pesar de ser conocidas, te remueven, te impacientan, te llenan ...pero también te vacían.Por eso disfruta de los silencios y espera, que las respuestas te llegarán, quizá no de la manera que siempre has esperado, sino con signos o formas hasta ahora más desconocidas para ti.El círculo eres tú, y tu interior.El sonido de los cánticos de los pájaros en primavera, las estrellas internas que dan luz y riegan tus órganos de calidez, las mariposas que surgen para darte belleza y transformación, los brindis que haces en momentos de felicidad para festejar cualquier celebración.El color rojo es la fuerza interna que te viene del pasado y que te ayuda para afrontar de nuevo el futuro.La suavidad de los delfines y su gran adaptación con los humanos y también su gran inteligencia les hace ser unos seres extraordinarios, como TU.Quítate tu coraza y hazte suave como un delfín, que disfruta, salta, y baila en el mar en libertad o, en un acuario para hacernos disfrutar a todos.Y tú ¿que quieres? Actúa, muévete y disfruta de los pequeños momentos.El círculo amarillo te define como un ser libre y grande de espíritu, que rodea y protege a la familia, a los cuatro también te incluye a ti, coges la libertad que te dan los pájaros y haciendo una espiral pasa por todos los miembros de tu familia, hasta llegar al centro de tu interior, haciendo una explosión de amor para volver a sentir los silencios tuyos y de tus seres queridos.
Es el segundo cuadro de la familia.
M.Àngels Cassany


Comentarios

Entradas populares de este blog

1285-Nunca dejéis de caminar juntos

                                                         1285 Mandala:  Nunca dejéis de caminar juntos. ´ Cuando R. me encargó un mandala para toda su familia, pensé que era un reto que quería asumir, me pidió que fuera grande y para la entrada de la casa, y que era una familia de 7 miembros . Y a medida que lo he ido haciendo, me ha venido que ellos 4, también tenían que tener una representación en el dibujo. Podeis jugar a buscar cuál os llama más la atención o cuál os produce más energía, quizá coincidais y os gusta lo mismo, quizás una temporada os gusta más uno que  otro, pero el conjunto es la unión de todos vosotros. La paloma que corona el conjunto de mandalas, aporta la claridad y el amor que os procesáis, por eso:   Nunca dejéis de caminar juntos. 1285 Mandala:  Mai deixeu de caminar junts.   Quant la R. em va encarregar un mandala per tota la vostra família, vaig pensar que era un repte que volia assumir, me’l va demanar que fos gran i per l’entrada de la casa,

271 MANDALA: Un cielo de madre

Ahora   que   se acerca   el   día   de la   madre ,   publico   este   mandala   que he   hecho   para homenajear   a   todas las   madres . 271   MANDALA :   Un   cielo   de   madre ! Mamá ,   eres   un   cielo ¡ Es el   día   de   la   madre   y me ha   inspirado   hacer   este   mandala .   Las madres   cuando   nosotros   somos   niños   se preocupan   por   nosotros , nos cuidan   y   nos enseñan   a   caminar   por   la   vida . La   vida   está llena de   tropiezos   y   ellas   nos   guían   por el   camino   que   creen   más acertado . Muchos   de   nosotros   en lugar   de   agradecerlo ,   nos enfadamos   y   las   tratamos como   si   quisieran   el mal   para   nosotros , en         lugar   del   bien .   Seguro   que   acabamos   diciendo :   Mi madre siempre   hace lo   que   menos   me gusta . Y   nos   da mucha rabia   cuando   alguien   nos   dice ,   cada   día   te pareces   más   a tu   madre . Amigos ,   cuando   nosotros   somos   madres ,   l

1284-Mandala: La luz que emerge de las almas.

  1284 Mandala: La llum que emergeix de les ànimes.   L'àngel que regeix el dia 4 de febrer, es diu: 63 – Anauel. L’àngel que regeix el dia 12 de febrer, es diu: 65 Damabiah.     Aquest mandala ha estat fruit de la generositat de la J......, que ha volgut traslladar la seva saviesa, a través de les paraules i el seu bon fer, i m’ha encarregat aquest mandala per a la vostra empresa, perquè tingui un lloc dins ella.   El que percebo es una gran comunicació   a nivell de socis i de treballadors, que va més enllà d’un treball merament econòmic, sino també emocional i de valors.   Aquest mandala al centre neix una flor que defineix que i qui sou, bellesa per tot arreu, havent format una empresa on heu posat les vostres expectatives i que malgrat tot dels bons i mals moments, el que preval és la vostra unió.   La flor s’expandeix formant el nom de la vostra empresa, i d’aquí es formen altres camins que donen llum al vostra projecte, on l’energia de l’entorn us fa an