Ir al contenido principal

396 Mandala: Brillant com un diamant (ParticularAPM)L’adolescència es una malaltia que es cura amb el temps. (anònim)

En quins pilars et sustentes? Amb els dels amics/amigues? Amb l’escola? Amb l’esport? O amb la família?

A la teva edat, el millor son els amics, els que els hi pots explicar tot, els que quan tens un moment de debilitat t’escolten. Però a la llarga, quan et vagis fent més gran, t’adonaràs que els que sempre estaran al teu costat, siguin quin siguin els teus moments, els bons i els no tan bons, serà la teva família.
Ara segurament no es el moment de pensar-hi, però amb els anys, et recordaràs d’aquestes paraules.

En el teu mandala, tu ets el cercle central que forma part dels 3 cercles que l’envolten, ets senzill i molt comunicador, l’energia que toca  el cercle superior defineix la teva gran magnificència  amb temes de gran transcendència.

El cercle de la dreta forma part dels teus estudis, de les teves capacitats, de les teves facultats, segurament tindràs entrebancs com tothom, però els superaràs amb escreix.

El cercle de la dreta amb colors vius, és el cercle més gran, forma part del teu avenir , del teu pensament més filosòfic, tens un estel que t’acompanyarà sempre, tindràs regals insospitats , la música t’acompanyarà, la papallona et farà transformar, el cor estimar, i les flors veure el teu costat més romàntic.
Estimes la natura, i sempre procuraràs protegir-la i mimar-la.

En mig dels 3 cercles, o sigui dins la teva essència en aquest mandala de color verd llimona, t’aconsellen madurar amb l’ajuda de tots els que t’envolten, sobretot del qui més t’estimen. Si et fitxes el cercle és molt brillant com TU.


 Aquest mandala és l'ultim que forma part dels 5 mandales de la teva família, que s’uneixen a través dels cercles.

----------------------------------------------
La adolescencia es una enfermedad que se cura con el tiempo.(anónimo)


¿En qué pilares te sustentas? ¿Con el de los amigos / as? ¿Con la escuela? ¿Con el deporte? ¿O con la familia?

A tu edad, lo mejor son los amigos, los que les puedes explicar todo, los que cuando tienes un momento de debilidad te escuchan.

Pero a la larga, cuando te vayas haciendo mayor, te darás cuenta que los que siempre estarán a tu lado, sea cual sea tus momentos, los buenos y los no tan buenos, será tu familia.

Ahora seguramente no es el momento de pensar en ello, pero con los años, te acordarás de estas palabras.


En tu mandala, tú eres el círculo central que forma parte de los 3 círculos que la rodean, eres sencillo y muy comunicador, la energía que toca el círculo superior define tu gran magnificencia con temas de gran trascendencia.
El círculo de la derecha forma parte de tus estudios, de tus capacidades, de tus facultades, seguramente tendrás dificultades como todos, pero los superarás con creces.
El círculo de la derecha con colores vivos, es el círculo más grande,forma parte de tu porvenir, de tu pensamiento más filosófico, tienes una estrella que te acompañará siempre, tendrás regalos insospechados, la música te acompañará, la mariposa te hará transformar, el corazón amar, y las flores ver tu lado más romántico.
Amas la naturaleza, y siempre procurarás protegerla y mimarla.
En medio de los  3 círculos, o sea dentro de tu esencia en este mandala de color verde limón, te aconsejan madurar con la ayuda de todos los que te rodean, sobre todo del que más te quierenSi te fijas el círculo es muy brillante como TU.
  Este mandala es el último que forma parte de los 5 mandalas de tu familia, que se unen a través de los círculos.


---------------------------------------------------------------
Adolescence is a disease that is cured over time. (Anonymous)
How do you sustain it pillars? With the friends / sisters? How's school? How sport? Or with the family?
At your age, are best friends, can you explain them all, when you have a weak moment you listen.
But eventually, when you get older, you realize that that will always be by your side, whatever your moments, good and not so good, it is your family.
Now is certainly not the time to think about it, but over the years, I remember these words.
In your mandala, you are the center circle that is part of the 3 circles that surround it, are simple and communicator, the energy that hits the top circle defines your great magnificence with issues of great importance.
The circle on the right is part of your studies, your skills, your abilities, you might have problems like everyone, but will exceed by far.
The circle on the right with vivid colors, is the larger circle, is part of your future, your more philosophical thought, you have a star that will accompany you always have unexpected gifts, the music will accompany you, you will transform the butterfly, the heart to love, and flowers to see your romantic side.
You love nature, and always protect and pamper procurarás.
In the middle of the 3 circles, that is within your essence in this mandala green lemon, you are advised to mature with the help of all those around you, especially the one you want. If you look very bright circle like YOU.
   This mandala is the last part of the 5 mandalas of your family, that bind through the circles.

Escrit per : M.Àngels Cassany

  

Comentarios

Entradas populares de este blog

1218 Mandala: Rumbo hacia la excelencia.

  1218 Mandala:  Rumb cap a l’excel·lència.   L'àngel que regeix el dia 1 de gener, es diu: 57 – Nemamiah.   El teu àngel t’ajuda a:   ·          Alliberar esquemes, patrons inconscients, informació que ve del nucli. ·          Viure importants transmutacions. ·          Ser una defensora de grans causes. ·          Saber trobar la resposta adequada per a qualsevol problema. ·          Tenir gosadia, força de decisió, empenta. ·          Tenir una ment privilegiada. ·          Portar el cel a la terra. ·          Ser una defensora de la pau. ·          Suportar les fatigues amb molt de coratge.   I t’aporta:   ·          Prosperitat. ·          Lucidesa intel·lectual. ·          Un do per a l’estratègia, comercial, política o altres. ·          Una gran capacitat de feina. ·          Aptituds per al lideratge. ·          Valor per fer front a les responsabilitats. ·          Una gran capacitat d'estimar. ·          Protagonism

1128-Mandala: Junts cap a la unió

  1128 Mandala:    Junts cap a la unió.   L'àngel que regeix el dia 27 de desembre, es diu: 55 – Mebahiah. L’àngel que regeix el dia 4 de novembre, es diu: 45 – Sealiah.     La passió és cosa de dos i en el vostre cas, això és patent, la força que teniu junts pot més que les petites diferencies que us aneu trobant pel camí. La llum que irradieu és molt potent i fa que millori dia a dia la vostra relació. Per aquest motiu aneu junts cap a la unió, no només física, sinó espiritual i mental. Cada dia que passa us uneix més i sou capaços de trobar-vos en un espai mitjà que us produeix a tots dos una pau interior difícil d'explicar.   La D. en el mandala té un interior ple d'amor amb una flor que s'expandeix per tot el mandala, produint un efecte acolorit de pau i amor. En J. té com un timó-brúixola en el bell mig del mandala, que porta la relació cap a bon port i junts formen el mandala central d'unió a pesar de les dificultats del camí.   Les papa

Significado de algunas formas y colores de los mandalas

El significado que consta en este escrito, lo encontré en libros que hablaban de los mandalas, mi interpretación personal no se basa en ningún libro, solo en  mi percepción personal y con ayuda de mis guias-ángeles. Pero os puede servir de complemento, si decidís hacer vuestro propio Mandala. El que hoy adjunto, está hecho por ordenador. Mandala significa círculo en sánscrito. Esta palabra es también conocida como rueda y totalidad. Más allá de su definición como palabra, desde el punto de vista espiritual es un centro energético de equilibrio y purificación que ayuda a transformar el entorno y la mente. También se le define como un sistema ideo gráfico contenedor de un espacio sagrado. Según la Psicología , el mandala representa al ser humano. Interactuar con ellos te ayuda a curar la fragmentación psíquica y espiritual, a manifestar tu creatividad y a re-conectarte con tu ser esencial. Es como comenzar un viaje hacia tu esencia, te abre puertas hasta ahora desconocidas y hace que