Ir al contenido principal

356 MANDALA: 10è. Aniversari de GirasolAquest mandala simbolitza a la Marta, amb la seva alegria i bon humor, que enllaça el seu canal directament des del xacra base (terra)  al xacra superior (cel), convertint-se amb aquesta magnifica papallona signe de transformació i llibertat, passant pel bell mig de la seva obra GIRASOL, que porta a la transformació de moltes ànimes que passen pel seu centre.
En el mandala hi entren petits-grans éssers de llum, que amb la seves capacitats, ajuden a millorar a altres éssers no tant evolucionats. 
És el tercer any que assisteixo al curs de Gimnàstica Holística, amb aquest temps he pres consciència del meu ésser i he arribat a sentir el terra que ens acull.
En aquest 10è aniversari vull felicitar-te per tota la teva saviesa, que la dediques a nosaltres pel nostra benefici.
FELICITATS!!

Este mandala simboliza a Marta, con su alegría y buen humor, que enlaza su canal directamente desde el chacra base (tierra) al chacra superior (cielo), convirtiéndose en esta magnifica mariposa, signo de transformación y libertad, pasando por el centro de su obra GIRASOL, que lleva la transformación de muchas almas que pasan por su centro.
En el mandala entran pequeños-grandes seres de luz, que con sus capacidades ayudan a mejorar a otros seres no tan evolucionados.
Es el tercer año que asisto a Gimnástica Holistica, en este tiempo he tomado conciencia de mi ser y he llegado a sentir la tierra que nos acoge.
En este 10 aniversario quiero felicitarte por toda tu sabiduría, que la dedicas a nosotros para nuestro beneficio. FELICIDADES.

M.Àngels Cassany


Comentarios

Entradas populares de este blog

1285-Nunca dejéis de caminar juntos

                                                         1285 Mandala:  Nunca dejéis de caminar juntos. ´ Cuando R. me encargó un mandala para toda su familia, pensé que era un reto que quería asumir, me pidió que fuera grande y para la entrada de la casa, y que era una familia de 7 miembros . Y a medida que lo he ido haciendo, me ha venido que ellos 4, también tenían que tener una representación en el dibujo. Podeis jugar a buscar cuál os llama más la atención o cuál os produce más energía, quizá coincidais y os gusta lo mismo, quizás una temporada os gusta más uno que  otro, pero el conjunto es la unión de todos vosotros. La paloma que corona el conjunto de mandalas, aporta la claridad y el amor que os procesáis, por eso:   Nunca dejéis de caminar juntos. 1285 Mandala:  Mai deixeu de caminar junts.   Quant la R. em va encarregar un mandala per tota la vostra família, vaig pensar que era un repte que volia assumir, me’l va demanar que fos gran i per l’entrada de la casa,

271 MANDALA: Un cielo de madre

Ahora   que   se acerca   el   día   de la   madre ,   publico   este   mandala   que he   hecho   para homenajear   a   todas las   madres . 271   MANDALA :   Un   cielo   de   madre ! Mamá ,   eres   un   cielo ¡ Es el   día   de   la   madre   y me ha   inspirado   hacer   este   mandala .   Las madres   cuando   nosotros   somos   niños   se preocupan   por   nosotros , nos cuidan   y   nos enseñan   a   caminar   por   la   vida . La   vida   está llena de   tropiezos   y   ellas   nos   guían   por el   camino   que   creen   más acertado . Muchos   de   nosotros   en lugar   de   agradecerlo ,   nos enfadamos   y   las   tratamos como   si   quisieran   el mal   para   nosotros , en         lugar   del   bien .   Seguro   que   acabamos   diciendo :   Mi madre siempre   hace lo   que   menos   me gusta . Y   nos   da mucha rabia   cuando   alguien   nos   dice ,   cada   día   te pareces   más   a tu   madre . Amigos ,   cuando   nosotros   somos   madres ,   l

1284-Mandala: La luz que emerge de las almas.

  1284 Mandala: La llum que emergeix de les ànimes.   L'àngel que regeix el dia 4 de febrer, es diu: 63 – Anauel. L’àngel que regeix el dia 12 de febrer, es diu: 65 Damabiah.     Aquest mandala ha estat fruit de la generositat de la J......, que ha volgut traslladar la seva saviesa, a través de les paraules i el seu bon fer, i m’ha encarregat aquest mandala per a la vostra empresa, perquè tingui un lloc dins ella.   El que percebo es una gran comunicació   a nivell de socis i de treballadors, que va més enllà d’un treball merament econòmic, sino també emocional i de valors.   Aquest mandala al centre neix una flor que defineix que i qui sou, bellesa per tot arreu, havent format una empresa on heu posat les vostres expectatives i que malgrat tot dels bons i mals moments, el que preval és la vostra unió.   La flor s’expandeix formant el nom de la vostra empresa, i d’aquí es formen altres camins que donen llum al vostra projecte, on l’energia de l’entorn us fa an