Ir al contenido principal

356 MANDALA: 10è. Aniversari de GirasolAquest mandala simbolitza a la Marta, amb la seva alegria i bon humor, que enllaça el seu canal directament des del xacra base (terra)  al xacra superior (cel), convertint-se amb aquesta magnifica papallona signe de transformació i llibertat, passant pel bell mig de la seva obra GIRASOL, que porta a la transformació de moltes ànimes que passen pel seu centre.
En el mandala hi entren petits-grans éssers de llum, que amb la seves capacitats, ajuden a millorar a altres éssers no tant evolucionats. 
És el tercer any que assisteixo al curs de Gimnàstica Holística, amb aquest temps he pres consciència del meu ésser i he arribat a sentir el terra que ens acull.
En aquest 10è aniversari vull felicitar-te per tota la teva saviesa, que la dediques a nosaltres pel nostra benefici.
FELICITATS!!

Este mandala simboliza a Marta, con su alegría y buen humor, que enlaza su canal directamente desde el chacra base (tierra) al chacra superior (cielo), convirtiéndose en esta magnifica mariposa, signo de transformación y libertad, pasando por el centro de su obra GIRASOL, que lleva la transformación de muchas almas que pasan por su centro.
En el mandala entran pequeños-grandes seres de luz, que con sus capacidades ayudan a mejorar a otros seres no tan evolucionados.
Es el tercer año que asisto a Gimnástica Holistica, en este tiempo he tomado conciencia de mi ser y he llegado a sentir la tierra que nos acoge.
En este 10 aniversario quiero felicitarte por toda tu sabiduría, que la dedicas a nosotros para nuestro beneficio. FELICIDADES.

M.Àngels Cassany


Comentarios

Entradas populares de este blog

1218 Mandala: Rumbo hacia la excelencia.

  1218 Mandala:  Rumb cap a l’excel·lència.   L'àngel que regeix el dia 1 de gener, es diu: 57 – Nemamiah.   El teu àngel t’ajuda a:   ·          Alliberar esquemes, patrons inconscients, informació que ve del nucli. ·          Viure importants transmutacions. ·          Ser una defensora de grans causes. ·          Saber trobar la resposta adequada per a qualsevol problema. ·          Tenir gosadia, força de decisió, empenta. ·          Tenir una ment privilegiada. ·          Portar el cel a la terra. ·          Ser una defensora de la pau. ·          Suportar les fatigues amb molt de coratge.   I t’aporta:   ·          Prosperitat. ·          Lucidesa intel·lectual. ·          Un do per a l’estratègia, comercial, política o altres. ·          Una gran capacitat de feina. ·          Aptituds per al lideratge. ·          Valor per fer front a les responsabilitats. ·          Una gran capacitat d'estimar. ·          Protagonism

1241-Mandala Yin-Yang

  1241- Mandala Yin-Yang Qué es yin yang: Yin yang es un principio filosófico y religioso que explica la existencia de dos fuerzas opuestas pero complementarias que son esenciales en el universo: el yin, asociado a lo femenino, la oscuridad, la pasividad y la tierra; y el yang, vinculado a lo masculino, la luz, lo activo y el cielo. Según esta filosofía, ambas energías son necesarias para mantener el equilibrio universal. Según la web de Significados https://www.significados.com/yin-yang/ Este mandala, lo hice para mi, para armonizar mi lado femenino y masculino.   Lo tengo colgado en la habitación, y me sirve cada día para armonizar y para observar. An'anasha, An'anasha, An'anasha

1263-La princesa de los valores

  1263 Mandala:  La princesa dels valors.   L'àngel que regeix el dia 10 de juliol, es diu: 22 – Yeiayel.     Segons el teu mandala, ets un pou de valors, qualitat d’una persona apreciada i ben considerada.   Del centre surt una flor plena d’energia, o sigui el teu centre més preuat, on s’ubica l’ànima, que amb les seves llàgrimes, algunes vegades d’alegria i d’altres de tristor, s’expandeixen cap a les capes més internes   dels teus xacres, que il·luminen amb els seus diferents colors, a tots i cadascuna de les ànimes que t’envolten. Quin plaer és escoltar-te i apropar-se a tu, la teva veu calma i aporta entusiasme que genera equilibri, energia, per obrir les ments, per pensar o per creure que si que es pot!   Les voltes que dóna la vida! exactament com un mandala, que significa roda o totalitat, sense buscar les ànimes afins es van retrobant i s’aporten llum, i equilibri, en aquest mandala esta representat per el cercle verd i groc,   natura, energia,   estabil