Ir al contenido principal

370 MANDALA: La fulla de Girona


Aquest mandala, ha nascut per ser un homenatge a la ciutat de Girona i a les seves festes més tradicionals al voltant de la Girona més antiga, barri vell i zona de la devesa.

En el temps de tardor quan moltes fulles com aquesta estan per terra, fent-nos de catifa al voltant de la devesa, sentim que ja arriben les Fires de Girona.

Una devesa amb les seves ombres i humitats, on molts dels ciutadans de Girona només es passegen per fires, un lloc desaprofitat de la nostra ciutat però amb molt d’encant.

Els que sóm del barri vell, estem orgullosos d’ésser-ho, recordem quan jugàvem per Sant Feliu, Catedral, o passeig arqueològic, quan anàvem a la parròquia a jugar a ping-pong, o fèiem aquelles festes a Sant Lluc, amb els clubs Joventut, Sèptim, o 4x4.  

L’essència de pertànyer al cor de Girona.

Fa més temps que sóc fora del barri del que hi vaig viure, però encara dic: sóc del barri vell, de la zona de “Sant Fèlix”. Els meus amics d’ara, són els mateixos d’aquella època.
La Girona, fosca, humida, trista, dels anys 60 i meitat dels 70, s’ha transformat en una Girona de colors, amb un ambient alegre i plè de gent, que dóna un aspecte immillorable a nostra ciutat. 

----------------------------------------------------------------------------------
Este mandala ha nacido para ser un homenaje a la ciudad de Girona y sus fiestas más tradicionales en torno a la Girona más antigua, casco antiguo y zona de la dehesa.
En tiempo de otoño cuando muchas hojas como esta, yacen en el suelo haciéndonos una alfombra alrededor de la dehesa, sentimos que ya llegan las Ferias de Girona.
Una dehesa con sus sombras y humedades, en donde muchos de los ciudadanos de Girona solo se pasean por ferias, un lugar desaprovechado de nuestra ciudad, pero con mucho encanto.
Los que somos del barrio antiguo estamos orgullosos de serlo, recordamos cuando jugábamos por Sant Felix, Catedral o paseo arqueológico, cuando íbamos a la parroquia a jugar al ping-pong, o hacíamos aquellas fiestas en Sant Lluc, con los clubs Juventud, Sèptim, o 4x4.
La esencia de pertenecer al corazón de Girona.
Llevo más tiempo fuera del barrio del que estuve, pero todavía digo: soy del barrio antiguo, de la zona de “Sant Felix”. Mis amigos de ahora, son los mismos de aquella época.
La Girona, oscura, húmeda, triste de los años 60 y mitad de los 70, se han transformado en una Girona de colores, con un ambiente alegre y lleno de gente, que ha dado un aspecto inmejorable de nuestra ciudad.


Comentarios

Entradas populares de este blog

1285-Nunca dejéis de caminar juntos

                                                         1285 Mandala:  Nunca dejéis de caminar juntos. ´ Cuando R. me encargó un mandala para toda su familia, pensé que era un reto que quería asumir, me pidió que fuera grande y para la entrada de la casa, y que era una familia de 7 miembros . Y a medida que lo he ido haciendo, me ha venido que ellos 4, también tenían que tener una representación en el dibujo. Podeis jugar a buscar cuál os llama más la atención o cuál os produce más energía, quizá coincidais y os gusta lo mismo, quizás una temporada os gusta más uno que  otro, pero el conjunto es la unión de todos vosotros. La paloma que corona el conjunto de mandalas, aporta la claridad y el amor que os procesáis, por eso:   Nunca dejéis de caminar juntos. 1285 Mandala:  Mai deixeu de caminar junts.   Quant la R. em va encarregar un mandala per tota la vostra família, vaig pensar que era un repte que volia assumir, me’l va demanar que fos gran i per l’entrada de la casa,

271 MANDALA: Un cielo de madre

Ahora   que   se acerca   el   día   de la   madre ,   publico   este   mandala   que he   hecho   para homenajear   a   todas las   madres . 271   MANDALA :   Un   cielo   de   madre ! Mamá ,   eres   un   cielo ¡ Es el   día   de   la   madre   y me ha   inspirado   hacer   este   mandala .   Las madres   cuando   nosotros   somos   niños   se preocupan   por   nosotros , nos cuidan   y   nos enseñan   a   caminar   por   la   vida . La   vida   está llena de   tropiezos   y   ellas   nos   guían   por el   camino   que   creen   más acertado . Muchos   de   nosotros   en lugar   de   agradecerlo ,   nos enfadamos   y   las   tratamos como   si   quisieran   el mal   para   nosotros , en         lugar   del   bien .   Seguro   que   acabamos   diciendo :   Mi madre siempre   hace lo   que   menos   me gusta . Y   nos   da mucha rabia   cuando   alguien   nos   dice ,   cada   día   te pareces   más   a tu   madre . Amigos ,   cuando   nosotros   somos   madres ,   l

1284-Mandala: La luz que emerge de las almas.

  1284 Mandala: La llum que emergeix de les ànimes.   L'àngel que regeix el dia 4 de febrer, es diu: 63 – Anauel. L’àngel que regeix el dia 12 de febrer, es diu: 65 Damabiah.     Aquest mandala ha estat fruit de la generositat de la J......, que ha volgut traslladar la seva saviesa, a través de les paraules i el seu bon fer, i m’ha encarregat aquest mandala per a la vostra empresa, perquè tingui un lloc dins ella.   El que percebo es una gran comunicació   a nivell de socis i de treballadors, que va més enllà d’un treball merament econòmic, sino també emocional i de valors.   Aquest mandala al centre neix una flor que defineix que i qui sou, bellesa per tot arreu, havent format una empresa on heu posat les vostres expectatives i que malgrat tot dels bons i mals moments, el que preval és la vostra unió.   La flor s’expandeix formant el nom de la vostra empresa, i d’aquí es formen altres camins que donen llum al vostra projecte, on l’energia de l’entorn us fa an