Ir al contenido principal

304 MANDALA: Paula


“Princeseta del conte de la teva VIDA”


Petita i molt bonica, l’ànima de casa, ets una flor meravellosa que aportes als teus una sensibilitat innata cap a tot el que t’envolta.

Jugues amb ells, amb els seus sentiments i en l’orgull que els provoques, tens la garantia d’èxit en tot el que et proposis, t’ajudaran a madurar i a superar tots els entrebancs que et porti la vida.

Subsistir, persistir, créixer,... junt amb els teus pares, germans, avis, tiets i cosins, amics i amigues et duran al triomf personal, t’ajudaran en tot el que els sigui possible per tal de que tots els teus somnis es facin realitat.

En el propi mandala, ets el centre del univers, vas en busca dels teus ideals, somnis, ets una fada que vola i vola fins retrobar el camí de la felicitat. La llum del sol, dels estels et donaran la claror que necessitis. La papallona es signe de transformació. I el daurat de riquesa, no tan sols material sinó també espiritual.

Tot està envoltat per un cercle blau i brillant que forma part d’aquesta margarida que et dona la força suficient per madurar en la vida.

Està encerclat pel color taronja, el color de la força, d’il·lusió, de les capacitats, tens molt d’amor per donar i molta amplitud  per rebre’l.

Des de fora del cercle, volen entrar els teus amics, que et faran riure, plorar, estimar, sentir, i seran mereixedors de tot el teus sentiments.

Els coneixements que pots rebre a la teva Vida, juntament amb el sentiments, l’estimació, intel·lecte  i la serenor et faran SER la millor

PRINCESA DE LA TEVA PROPIA VIDA.

"Princesita del cuento de tu vida"


Pequeña y muy bonita, el alma de tu casa, eres una flor maravillosa que aportas a los tuyos una sensibilidad innata hacia todo lo que te rodea.

Juegas con ellos, con sus sentimientos y  el orgullo que les provocas, tienes la garantía de éxito en todo lo que te propongas, te ayudarán a madurar y ha superar todos los obstáculos que te lleve la vida.

Subsistir, persistir, crecer, ... junto con  tus padres, hermanos, abuelos,  tíos  y  primos,  amigos y amigas  te llevarán al triunfo personal, te ayudarán en todo lo que les sea posible para que todos  tus  sueños  se  hagan realidad.

En el propio mandala, eres el centro del universo, vas en busca de tus ideales, sueños, eres una hada que vuela y  vuela ..hasta encontrar el camino de la felicidad. La luz del sol, las estrellas te darán la luz que necesites. La mariposa  es signo de transformación. Y el dorado de riqueza, no sólo material sino también  espiritual.

Todo está rodeado por un círculo azul y brillante que forma parte de esta margarita que te da la fuerza  suficiente para madurar en la vida.

Está rodeado por el color naranja, el color de la fuerza, de iluminación, de ilusión, de tus  capacidades,  tienes mucho amor para dar y mucha amplitud para recibirlo.
 
Desde fuera del círculo, quieren entrar  tus amigos, que te harán  reír,  llorar,  amar,  sentir,  y serán  merecedores de todo tus sentimientos.

Los conocimientos que puedes recibir en tu Vida, junto con los sentimientos, el amor, intelecto y la serenidad te harán SER la mejor :

        
PRINCESA DE TU PROPIA VIDA.


Comentarios

Entradas populares de este blog

1218 Mandala: Rumbo hacia la excelencia.

  1218 Mandala:  Rumb cap a l’excel·lència.   L'àngel que regeix el dia 1 de gener, es diu: 57 – Nemamiah.   El teu àngel t’ajuda a:   ·          Alliberar esquemes, patrons inconscients, informació que ve del nucli. ·          Viure importants transmutacions. ·          Ser una defensora de grans causes. ·          Saber trobar la resposta adequada per a qualsevol problema. ·          Tenir gosadia, força de decisió, empenta. ·          Tenir una ment privilegiada. ·          Portar el cel a la terra. ·          Ser una defensora de la pau. ·          Suportar les fatigues amb molt de coratge.   I t’aporta:   ·          Prosperitat. ·          Lucidesa intel·lectual. ·          Un do per a l’estratègia, comercial, política o altres. ·          Una gran capacitat de feina. ·          Aptituds per al lideratge. ·          Valor per fer front a les responsabilitats. ·          Una gran capacitat d'estimar. ·          Protagonism

1128-Mandala: Junts cap a la unió

  1128 Mandala:    Junts cap a la unió.   L'àngel que regeix el dia 27 de desembre, es diu: 55 – Mebahiah. L’àngel que regeix el dia 4 de novembre, es diu: 45 – Sealiah.     La passió és cosa de dos i en el vostre cas, això és patent, la força que teniu junts pot més que les petites diferencies que us aneu trobant pel camí. La llum que irradieu és molt potent i fa que millori dia a dia la vostra relació. Per aquest motiu aneu junts cap a la unió, no només física, sinó espiritual i mental. Cada dia que passa us uneix més i sou capaços de trobar-vos en un espai mitjà que us produeix a tots dos una pau interior difícil d'explicar.   La D. en el mandala té un interior ple d'amor amb una flor que s'expandeix per tot el mandala, produint un efecte acolorit de pau i amor. En J. té com un timó-brúixola en el bell mig del mandala, que porta la relació cap a bon port i junts formen el mandala central d'unió a pesar de les dificultats del camí.   Les papa

Significado de algunas formas y colores de los mandalas

El significado que consta en este escrito, lo encontré en libros que hablaban de los mandalas, mi interpretación personal no se basa en ningún libro, solo en  mi percepción personal y con ayuda de mis guias-ángeles. Pero os puede servir de complemento, si decidís hacer vuestro propio Mandala. El que hoy adjunto, está hecho por ordenador. Mandala significa círculo en sánscrito. Esta palabra es también conocida como rueda y totalidad. Más allá de su definición como palabra, desde el punto de vista espiritual es un centro energético de equilibrio y purificación que ayuda a transformar el entorno y la mente. También se le define como un sistema ideo gráfico contenedor de un espacio sagrado. Según la Psicología , el mandala representa al ser humano. Interactuar con ellos te ayuda a curar la fragmentación psíquica y espiritual, a manifestar tu creatividad y a re-conectarte con tu ser esencial. Es como comenzar un viaje hacia tu esencia, te abre puertas hasta ahora desconocidas y hace que