Ir al contenido principal

266 MANDALA: Amistat


Alegria, Felicitat, Meravella, Somnis, Satisfacció, Goig, Plaer, Emoció, Prodigis, Joia, Delícia, Experiència...........

12 paraules i podrien ser més, per donar a entendre a tothom les virtuts que té l’amistat.

Amics de colla,   amb qui l’alegria de compartir confidències i emocions ens endinsen a crear uns llaços, que per més que passin els anys No  dissolt ningú.

Amic de parella, la felicitat de que un amic a més sigui la  nostra parella i junts  construïm un futur ple de somnis, és meravellós per al nostre creixement.

Companys de feina, quin plaer  poder treballar amb persones que ens donen la seva amistat i comparteixen la seva experiència pel nostre benefici.

Companys de lleure, ens omple de satisfacció anar al gimnàs, a classes de pintura, de fotografia, de mecanografia.... i trobar-nos a persones amb una gran capacitat per ajudar-nos a ser petits prodigis de l’atletisme, aprenents de pintors, de fotògrafs, etc.

Aquest mandala simbolitza l’amistat que compartim amb els més pròxims, pot ser al voltant d’una taula, en un banc del parc, a la taula del despatx o simplement al carrer.

Els llaços energètics que hi ha amb els nostres amics, son ànimes que ens ajuden, per al nostre desenvolupament.

Les fades del mandala, ens fan reflexionar en un futur ple d’amor i de saviesa i converteixen aquest mandala en una flor meravellosa, que expressa la nostra AMISTAT.

M.Àngels Cassany
Si vols adquirir qualsevol mandala, possa't en contacte amb mi.

Comentarios

Entradas populares de este blog

1218 Mandala: Rumbo hacia la excelencia.

  1218 Mandala:  Rumb cap a l’excel·lència.   L'àngel que regeix el dia 1 de gener, es diu: 57 – Nemamiah.   El teu àngel t’ajuda a:   ·          Alliberar esquemes, patrons inconscients, informació que ve del nucli. ·          Viure importants transmutacions. ·          Ser una defensora de grans causes. ·          Saber trobar la resposta adequada per a qualsevol problema. ·          Tenir gosadia, força de decisió, empenta. ·          Tenir una ment privilegiada. ·          Portar el cel a la terra. ·          Ser una defensora de la pau. ·          Suportar les fatigues amb molt de coratge.   I t’aporta:   ·          Prosperitat. ·          Lucidesa intel·lectual. ·          Un do per a l’estratègia, comercial, política o altres. ·          Una gran capacitat de feina. ·          Aptituds per al lideratge. ·          Valor per fer front a les responsabilitats. ·          Una gran capacitat d'estimar. ·          Protagonism

1241-Mandala Yin-Yang

  1241- Mandala Yin-Yang Qué es yin yang: Yin yang es un principio filosófico y religioso que explica la existencia de dos fuerzas opuestas pero complementarias que son esenciales en el universo: el yin, asociado a lo femenino, la oscuridad, la pasividad y la tierra; y el yang, vinculado a lo masculino, la luz, lo activo y el cielo. Según esta filosofía, ambas energías son necesarias para mantener el equilibrio universal. Según la web de Significados https://www.significados.com/yin-yang/ Este mandala, lo hice para mi, para armonizar mi lado femenino y masculino.   Lo tengo colgado en la habitación, y me sirve cada día para armonizar y para observar. An'anasha, An'anasha, An'anasha

1263-La princesa de los valores

  1263 Mandala:  La princesa dels valors.   L'àngel que regeix el dia 10 de juliol, es diu: 22 – Yeiayel.     Segons el teu mandala, ets un pou de valors, qualitat d’una persona apreciada i ben considerada.   Del centre surt una flor plena d’energia, o sigui el teu centre més preuat, on s’ubica l’ànima, que amb les seves llàgrimes, algunes vegades d’alegria i d’altres de tristor, s’expandeixen cap a les capes més internes   dels teus xacres, que il·luminen amb els seus diferents colors, a tots i cadascuna de les ànimes que t’envolten. Quin plaer és escoltar-te i apropar-se a tu, la teva veu calma i aporta entusiasme que genera equilibri, energia, per obrir les ments, per pensar o per creure que si que es pot!   Les voltes que dóna la vida! exactament com un mandala, que significa roda o totalitat, sense buscar les ànimes afins es van retrobant i s’aporten llum, i equilibri, en aquest mandala esta representat per el cercle verd i groc,   natura, energia,   estabil