Ir al contenido principal

255-Mandala: Llum

Sento que m’agradaria seguir pintant Mandales i escrivint el que vosaltres voleu que faci.

La LLUM que sento quan ho faig,  com em sento de bé quan escric,  fa que sembli que sense ni tant sols pensar-les, em surtin les paraules de les mans.

Vull, vull, vull...., sempre ho dic i no faig el pas, crec que ara és el moment, haig de moure fitxa, sinó ho faig jo, ningú no ho farà per mi.

Aquest Mandala m’ha donat la llum necessària que em faltava,  la força  per   fer-ho,  la  fulla significa  el  meu  propi  interior  que  m’ empeny cap a la llum, la papallona em dona la llibertat per volar cap a mons desconeguts fins ara, haig de conèixer gent que m’ajudi a desenvolupar tota aquesta creativitat de què disposo i així donar a entendre el significat de les paraules i dibuixos que faig.

Les onades del mar blau en calma, o les onades de tempesta , porten a meditar o a pensar en diferents estats emocionals.

Els signes d’amor de color verd d’esperança cap un món millor, els llaços que tenen les parelles, les unions i desunions de les persones, les flors que ens manifesten la seva bellesa, l’energia que som i que flueix dins i fora de la nostra existència, els canals que tenim de comunicació, la meditació, l’esport, l’ensenyament, els nusos energètics de fluïdesa.

A dalt la corona de color lila, amb una flor al seu centre com un ull angelical que envia a la senzilla fulla,  tot l’amor incondicional , tota la maduresa, tot l’acompanyament necessari per seguir endavant amb el camí que tenim marcat.

Estic orgullosa de vosaltres!

Siento que me gustaría seguir pintando Mandalas y escribiendo lo que vosotros queréis que haga. 
La LUZ que siento cuando lo hago, lo bien que  me siento  cuando escribo, hace que sin  pensarlas,  me salgan las palabras de las manos. 

Quiero, quiero, quiero ...., siempre lo digo y nunca hago el paso, creo que ahora es el momento, tengo que mover ficha, sino lo hago yo, nadie lo hará por mí. 

Este Mandala me ha dado la luz necesaria que me faltaba, la fuerza para hacerlo, la hoja significa mi propio interior que me empuja hacia la luz, la mariposa me da la libertad para volar hacia mundos desconocidos hasta ahora , tengo que conocer gente que me ayude a desarrollar toda esta creatividad de que dispongo y así dar a entender el significado de las palabras y dibujos que hago. 

Las olas del mar azul en calma, o las olas de tormenta, llevan a meditar y  pensar en diferentes estados emocionales. 
Los signos de amor de color verde de esperanza hacia un mundo mejor, los lazos que tienen las parejas, las uniones y desuniones de las personas, las flores que nos manifiestan su belleza, la energía que somos y que fluye dentro y fuera de nuestra existencia, los canales que tenemos de comunicación, la meditación, el deporte, la enseñanza, los nudos energéticos de fluidez. 

 La corona de color violeta, con una flor en su centro como un ojo angelical que envía a la sencilla hoja, todo el amor incondicional, toda la madurez, todo lo necesario para seguir adelante en el camino que tenemos marcado. 
Estoy orgullosa de vosotros! 

Comentarios

Entradas populares de este blog

1285-Nunca dejéis de caminar juntos

                                                         1285 Mandala:  Nunca dejéis de caminar juntos. ´ Cuando R. me encargó un mandala para toda su familia, pensé que era un reto que quería asumir, me pidió que fuera grande y para la entrada de la casa, y que era una familia de 7 miembros . Y a medida que lo he ido haciendo, me ha venido que ellos 4, también tenían que tener una representación en el dibujo. Podeis jugar a buscar cuál os llama más la atención o cuál os produce más energía, quizá coincidais y os gusta lo mismo, quizás una temporada os gusta más uno que  otro, pero el conjunto es la unión de todos vosotros. La paloma que corona el conjunto de mandalas, aporta la claridad y el amor que os procesáis, por eso:   Nunca dejéis de caminar juntos. 1285 Mandala:  Mai deixeu de caminar junts.   Quant la R. em va encarregar un mandala per tota la vostra família, vaig pensar que era un repte que volia assumir, me’l va demanar que fos gran i per l’entrada de la casa,

271 MANDALA: Un cielo de madre

Ahora   que   se acerca   el   día   de la   madre ,   publico   este   mandala   que he   hecho   para homenajear   a   todas las   madres . 271   MANDALA :   Un   cielo   de   madre ! Mamá ,   eres   un   cielo ¡ Es el   día   de   la   madre   y me ha   inspirado   hacer   este   mandala .   Las madres   cuando   nosotros   somos   niños   se preocupan   por   nosotros , nos cuidan   y   nos enseñan   a   caminar   por   la   vida . La   vida   está llena de   tropiezos   y   ellas   nos   guían   por el   camino   que   creen   más acertado . Muchos   de   nosotros   en lugar   de   agradecerlo ,   nos enfadamos   y   las   tratamos como   si   quisieran   el mal   para   nosotros , en         lugar   del   bien .   Seguro   que   acabamos   diciendo :   Mi madre siempre   hace lo   que   menos   me gusta . Y   nos   da mucha rabia   cuando   alguien   nos   dice ,   cada   día   te pareces   más   a tu   madre . Amigos ,   cuando   nosotros   somos   madres ,   l

1284-Mandala: La luz que emerge de las almas.

  1284 Mandala: La llum que emergeix de les ànimes.   L'àngel que regeix el dia 4 de febrer, es diu: 63 – Anauel. L’àngel que regeix el dia 12 de febrer, es diu: 65 Damabiah.     Aquest mandala ha estat fruit de la generositat de la J......, que ha volgut traslladar la seva saviesa, a través de les paraules i el seu bon fer, i m’ha encarregat aquest mandala per a la vostra empresa, perquè tingui un lloc dins ella.   El que percebo es una gran comunicació   a nivell de socis i de treballadors, que va més enllà d’un treball merament econòmic, sino també emocional i de valors.   Aquest mandala al centre neix una flor que defineix que i qui sou, bellesa per tot arreu, havent format una empresa on heu posat les vostres expectatives i que malgrat tot dels bons i mals moments, el que preval és la vostra unió.   La flor s’expandeix formant el nom de la vostra empresa, i d’aquí es formen altres camins que donen llum al vostra projecte, on l’energia de l’entorn us fa an