Ir al contenido principal

914 Mandala: Vibracions positives.

914 Mandala: Vibracions positives.



Des del més profund del teu interior sorgeixen unes vibracions energètiques molt positives, que carregues observant tant la natura com tot el que passa pel teu voltant, siguin animals o persones, perquè el que tu observes són les seves ànimes.

Tot això et porta a transformar i transmutar el que sents i vius als altres, per ajudar-los a crear el seu nou univers.
 
No cal fer-ho creient que ho estàs fent, en tu és innat i sense adonar-te ja ho estàs fent. Si vols reconèixer-ho, només cal que estiguis atenta.

Transformar, transformar-se és qüestió de fer-ho a poc a poc i sense parar, cada dia vas canviant quelcom de la teva vida, per tal de millorar-la i si alguna vegada vas enrere, pensa que per avançar moltes vegades s'ha de retrocedir i segurament canviar d'actitud.

El teu mandala reflecteix el que t'estem dient, en el teu nucli més intern del color del sol, pur i brillant, neix aquesta papallona de color de la flama violeta que t'ajuda en la teva transformació i emet una sèrie de vibracions que arriben a tots els del teu voltant.

Formen aquest fractal de colors i ones, que arriben a les restants capes de la teva ànima i així les pots transmutar per calmar les ments dels demés i fer-los adonar que el món és millor si és dediquen a donar amor incondicional.

Aquesta és la base de tot, el color rosa dóna aquesta feminitat i poder a la teva ànima per generar aquest amor.

El blau que el segueix serveix per suavitzar el teu temperament, com les onades del mar, quan el mar està en calma o quan està rebotat, tot és bo, ja que és teu i com a tal l'has d'administrar.

El daurat aporta llum i integritat a tot el que et proposis i t'ajuda a generar nous reptes que fa temps que tens pensat i no executes.
  
Els pètals de les flors violeta que recorren el teu mandala, et regalen la tranquil·litat que necessites i les meditacions que facis amb la llum violeta et generaran uns pensaments molt positius que ajudaran a superar les teves pors.

Tot ell rodejat de la llum necessària per portar a terme tot el que et proposis.

La papallona que vol entrar dins el teu interior per acompanyar-te en aquest procés, la tens molt i molt a prop. Només cal que estiguis atenta i la deixis entrar.

Dóna les gràcies aquest ser tant meravellós que és la teva amiga M.

Desitjo que t'ajudi.

 Escrit, dissenyat i pintat per M. àngels Cassany



Mandalas A.Cassany
St. Gregori, 20 de setembre de 2017.
e.mail: mdelsangels.c@gmail.com
www.mandalas.cat



 ----------------------------------------------------------- 

914 Mandala: Vibraciones positivas.



Desde el más profundo de tu interior surgen unas vibraciones energéticas muy positivas, que cargas observando tanto la natura como todo el que pasa por tu lado, sean animales o personas, porque el que tú observas son sus almas.
 
Todo esto te lleva a transformar y transmutar lo que sientes y vives a los otros, para ayudarlos a crear su nuevo universo.

No hay que hacerlo creyendo que lo estás haciendo, en ti es innato y sin darte cuenta ya lo estás haciendo. Si quieres reconocerlo, sólo hace falta que estés atenta.

Transformar, transformarse es cuestión de hacerlo despacio y sin cesar, cada día vas cambiando algo de tu vida, para mejorarla y si alguna vez vas hacia atrás, piensa que para avanzar muchas veces se tiene que retroceder y seguramente cambiar de actitud.

Tu mandala refleja el que te estamos diciendo, en tu núcleo más interno del color del sol, puro y brillante, nace esta mariposa de color de la llama violeta que te ayuda en tu transformación y emite una serie de vibraciones que llegan a todos los que estan cerca de ti.

Forman este fractal de colores y olas, que llegan a las restantes capas de tu alma y así las puedes transmutar para calmar las mentes de los demas y hacerles dar cuenta que el mundo es mejor si se dedican a dar amor incondicional.

Esta es la base de todo, el color rosa da esta feminidad y poder a tu alma para generar este amor.

El azul que lo sigue sirve para suavizar tu temperamento, como las olas del mar, cuando el mar está en calma o cuando está rebotado, todo es bueno, puesto que es tuyo y como tal lo tienes que administrar.

El dorado aporta luz e integridad a todo lo que te propongas y te ayuda a generar nuevos retos que hace tiempo que tienes pensado y no ejecutas.

Los pétalos de las flores violeta que recorren tu mandala, te regalan la tranquilidad que necesitas y las meditaciones que hagas con la luz violeta te generarán unos pensamientos muy positivos que ayudarán a superar tus miedos.

Todo él rodeado de la luz necesaria para llevar a cabo todo el que te propongas.

La mariposa que quiere entrar dentro de tu interior para acompañarte en este proceso, la tienes muy y  muy cerca. Sólo hace falta que estés atenta y la dejes entrar.

Da las gracias este ser tant maravilloso que es tu amiga M.

Deseo que te ayude.
  Escrito, disseñado y pintado por M. àngels Cassany



Comentarios

  1. El mandala em va encantar. Es preciós i crec que hi ha cises que son molt certes i alguna que m'agradara comentar amb tu. AF

    ResponderEliminar

Publicar un comentario

Entradas populares de este blog

1218 Mandala: Rumbo hacia la excelencia.

  1218 Mandala:  Rumb cap a l’excel·lència.   L'àngel que regeix el dia 1 de gener, es diu: 57 – Nemamiah.   El teu àngel t’ajuda a:   ·          Alliberar esquemes, patrons inconscients, informació que ve del nucli. ·          Viure importants transmutacions. ·          Ser una defensora de grans causes. ·          Saber trobar la resposta adequada per a qualsevol problema. ·          Tenir gosadia, força de decisió, empenta. ·          Tenir una ment privilegiada. ·          Portar el cel a la terra. ·          Ser una defensora de la pau. ·          Suportar les fatigues amb molt de coratge.   I t’aporta:   ·          Prosperitat. ·          Lucidesa intel·lectual. ·          Un do per a l’estratègia, comercial, política o altres. ·          Una gran capacitat de feina. ·          Aptituds per al lideratge. ·          Valor per fer front a les responsabilitats. ·          Una gran capacitat d'estimar. ·          Protagonism

1241-Mandala Yin-Yang

  1241- Mandala Yin-Yang Qué es yin yang: Yin yang es un principio filosófico y religioso que explica la existencia de dos fuerzas opuestas pero complementarias que son esenciales en el universo: el yin, asociado a lo femenino, la oscuridad, la pasividad y la tierra; y el yang, vinculado a lo masculino, la luz, lo activo y el cielo. Según esta filosofía, ambas energías son necesarias para mantener el equilibrio universal. Según la web de Significados https://www.significados.com/yin-yang/ Este mandala, lo hice para mi, para armonizar mi lado femenino y masculino.   Lo tengo colgado en la habitación, y me sirve cada día para armonizar y para observar. An'anasha, An'anasha, An'anasha

1284-Mandala: La luz que emerge de las almas.

  1284 Mandala: La llum que emergeix de les ànimes.   L'àngel que regeix el dia 4 de febrer, es diu: 63 – Anauel. L’àngel que regeix el dia 12 de febrer, es diu: 65 Damabiah.     Aquest mandala ha estat fruit de la generositat de la J......, que ha volgut traslladar la seva saviesa, a través de les paraules i el seu bon fer, i m’ha encarregat aquest mandala per a la vostra empresa, perquè tingui un lloc dins ella.   El que percebo es una gran comunicació   a nivell de socis i de treballadors, que va més enllà d’un treball merament econòmic, sino també emocional i de valors.   Aquest mandala al centre neix una flor que defineix que i qui sou, bellesa per tot arreu, havent format una empresa on heu posat les vostres expectatives i que malgrat tot dels bons i mals moments, el que preval és la vostra unió.   La flor s’expandeix formant el nom de la vostra empresa, i d’aquí es formen altres camins que donen llum al vostra projecte, on l’energia de l’entorn us fa an