Ir al contenido principal

1279-Mandala :Tu estrella siempre estará.

 

1279 Mandala: 

 

Tu estrella siempre estará

 

El ángel que rige el dia 4 de noviembre, se llama: 45 – Sealiah.
 

Mandalas A. Cassany

Tu mandala en este momento de tu vida, es tranquilo y armonioso, suave y transparente como tú, tiene un núcleo con una flor en forma de estrella que te reconoce y te aporta toda la información necesaria para tu crecimiento personal, relájate, pasará lo que tenga que pasar, todo está designado y por más que quieras remediarlo, es lo que hay. Pero.........
Mandalas A. Cassany

 

Hay que cambiar los pensamientos todos a positivo para encontrar la felicidad que tanto buscas y con esta calma, vendrán todas las soluciones y/o intuiciones para cuidar de todo lo que venga.

 

El color verde, te da la luz que necesitas, para darte vida y renovación, que junto al color naranja aportan espíritu de independencia y confianza en uno mismo, hacen un cóctel que te ayudarán a vivir mejor.

 

El plateado, te invita a hacer una reflexión y pensar en el futuro. También es signo de la serenidad y armonía entre la mente y el cuerpo.

 

Un mandala se considera una rueda de la vida, una unidad en sí mismo, y para mí es el alma perfecta, o sea en este caso la tuya. Algunas veces rueda en el sentido de las agujas del reloj, otras se ralentiza, y con mucho amor se vuelve a poner en marcha. Te deseo de todo corazón que encuentres:

 

Tu estrella.

 

Diseño, pintado y escrito original de:

 

Mandalas A. Cassany

St. Gregorio, 30 de abril de 2023

e. Mail: mdelsangels.c@gmail.com

www.mandalas.cat


 

------------------------------

1279 Mandala: 

 

La teva estrella sempre estarà .

 

L'àngel que regeix el dia 4 de novembre, es diu: 45 – Sealiah.El teu mandala en aquest moment de la teva vida, es tranquil i harmoniós, suau i transparent com tu, té un nucli amb una flor en forma d'estrella que et reconeix i t’aporta tota la informació necessària per el teu creixement personal, relaxa’t, passarà el que tingui que passar, tot està designat i per més que hi vulguis posar remei, és el que hi ha. Però.........

Cal canviar els pensaments tots a positiu per trobar la felicitat que tant busques i amb aquesta calma, vindran totes les solucions i/o intuïcions per posar-hi cura a tot el que vingui.

El color verd, et dóna la llum que necessites, per donar-te vida i renovació, que juntament amb el color taronja aporten esperit de independència i confiança en un mateix,  fan un còctel que t’ajudaran a viure millor.

Mandalas A. Cassany
El platejat, t’invita a fer una reflexió i a pensar en el futur. També és signe de la serenitat i harmonia entre la ment i el cos.

Un mandala es considera una roda de la vida, una unitat en si mateix, i per mi es l’ànima perfecte, o sigui en aquest cas la teva. Algunes vegades roda en el sentit de les agulles del rellotge, d’altres s’alenteix, i amb molt d’amor és torna a posar en marxa. Et desitjo de tot cor que trobis: 

 

La teva estrella.

 

Disseny, pintat i escrit original de:

Mandalas A. Cassany

St. Gregori, 30 d’abril de 2023

e. Mail: mdelsangels.c@gmail.com

www.mandalas.cat

----------------------------------------------------------------------

Comentarios

Entradas populares de este blog

1218 Mandala: Rumbo hacia la excelencia.

  1218 Mandala:  Rumb cap a l’excel·lència.   L'àngel que regeix el dia 1 de gener, es diu: 57 – Nemamiah.   El teu àngel t’ajuda a:   ·          Alliberar esquemes, patrons inconscients, informació que ve del nucli. ·          Viure importants transmutacions. ·          Ser una defensora de grans causes. ·          Saber trobar la resposta adequada per a qualsevol problema. ·          Tenir gosadia, força de decisió, empenta. ·          Tenir una ment privilegiada. ·          Portar el cel a la terra. ·          Ser una defensora de la pau. ·          Suportar les fatigues amb molt de coratge.   I t’aporta:   ·          Prosperitat. ·          Lucidesa intel·lectual. ·          Un do per a l’estratègia, comercial, política o altres. ·          Una gran capacitat de feina. ·          Aptituds per al lideratge. ·          Valor per fer front a les responsabilitats. ·          Una gran capacitat d'estimar. ·          Protagonism

1241-Mandala Yin-Yang

  1241- Mandala Yin-Yang Qué es yin yang: Yin yang es un principio filosófico y religioso que explica la existencia de dos fuerzas opuestas pero complementarias que son esenciales en el universo: el yin, asociado a lo femenino, la oscuridad, la pasividad y la tierra; y el yang, vinculado a lo masculino, la luz, lo activo y el cielo. Según esta filosofía, ambas energías son necesarias para mantener el equilibrio universal. Según la web de Significados https://www.significados.com/yin-yang/ Este mandala, lo hice para mi, para armonizar mi lado femenino y masculino.   Lo tengo colgado en la habitación, y me sirve cada día para armonizar y para observar. An'anasha, An'anasha, An'anasha

842 Mandala: Poesia de una papallona.

842 Mandala: Poesia de una papallona. Quan camines pels camps  i veus els ocells volar, les muntanyes s’alcen al teu costat i els caminets que s’endinsen al bosc. Que penses? Estàs en plena natura i t’agrada el que veus. Els ocells piulen, s’escolta el so d’altres animals i si perceps i t’entregues a la natura, pots visualitzar un altre món, el més espiritual. I... en mig del caminet sempre t’acompanya alguna papallona. No fan soroll però alegren la vista amb les seves ales ben acolorides, quina magnífica imatge, segur que tens sort de que s’aturi a prop teu, estigues atenta en tots els sentits, quan et passegis per la natura.  Les postes o sortides de sol, ens traslladen a un altre món, si ens aturem a veure-les i sentir-les. Les sortides ens marquen un nou dia, en el que podem fer un munt de coses positives, de solidaritat, d’entrega, de benestar, d’apropament, d’amor a la parella, fills, pares, germans,... i d’amor incondicional als demés, només ens cal escoltar-nos i f