Ir al contenido principal

1263-La princesa de los valores

 

1263 Mandala: 


La princesa dels valors.

 

L'àngel que regeix el dia 10 de juliol, es diu: 22 – Yeiayel.

  

Segons el teu mandala, ets un pou de valors, qualitat d’una persona apreciada i ben considerada. 

Del centre surt una flor plena d’energia, o sigui el teu centre més preuat, on s’ubica l’ànima, que amb les seves llàgrimes, algunes vegades d’alegria i d’altres de tristor, s’expandeixen cap a les capes més internes  dels teus xacres, que il·luminen amb els seus diferents colors, a tots i cadascuna de les ànimes que t’envolten.

Mandalas A. Cassany

Quin plaer és escoltar-te i apropar-se a tu, la teva veu calma i aporta entusiasme que genera equilibri, energia, per obrir les ments, per pensar o per creure que si que es pot! 

Les voltes que dóna la vida! exactament com un mandala, que significa roda o totalitat, sense buscar les ànimes afins es van retrobant i s’aporten llum, i equilibri, en aquest mandala esta representat per el cercle verd i groc,  natura, energia,  estabilitat.

El cercle rosa/lila, ens aporta amor incondicional i AMOR amb tota la seva plenitud.

El cercle dels sols, llum, immensitat, calor, carícies, notar que cada dia es un be molt preuat, i que cal que l’aprofitis, per la teva pròpia il·luminació i per les persones del teu entorn.

Les papallones, surten del teu interior per aportar tots aquest valors i ajudar-te a transformar-te.

La princesa dels valors.

Disseny, pintat i escrit original de:

Mandalas A. Cassany

St. Gregori, 27 de març de 2023

e. Mail: mdelsangels.c@gmail.com

www.mandalas.cat


-------------------------------------------------------------------------------------------------------

1263 Mandala: 


La princesa de los valores.

 

El àngel que rige el dia 10 de julio, se llama: 22 – Yeiayel.


Según tu mandala, eres un pozo de valores, cualidad de una persona apreciada y considerada.

Del centro sale una flor llena de energía, o sea tu centro más preciado, donde se ubica el alma, que con sus lágrimas, algunas veces de alegría y otras de tristeza, se expanden hacia las capas más internas de tus chacras, que iluminan con sus distintos colores, a todos y cada una de las almas que te rodean.

¡Qué placer es escucharte y acercarse a ti, tu voz calma y aporta entusiasmo que genera equilibrio, energía, para abrir las mentes, para pensar o para creer que sí que se puede!
Las vueltas que da la vida, exactamente como un mandala, que significa rueda o totalidad, sin buscar las almas afines se van reencontrando y  aportan luz, y equilibrio, en este mandala está representado por el círculo verde y amarillo, naturaleza, energía , estabilidad.

El círculo rosa/lila, nos aporta amor incondicional y AMOR con toda su plenitud.

El círculo de los soles, luz, inmensidad, calor, caricias, notar que cada día es un bien muy preciado, y que debes aprovecharlo, por tu propia iluminación y para las personas de tu entorno.

Las mariposas salen de tu interior para aportar todos estos valores y ayudarte a transformarte.


La princesa de los valores.

Escrito y diseñado por M. Àngels Cassany Comentarios

Entradas populares de este blog

1218 Mandala: Rumbo hacia la excelencia.

  1218 Mandala:  Rumb cap a l’excel·lència.   L'àngel que regeix el dia 1 de gener, es diu: 57 – Nemamiah.   El teu àngel t’ajuda a:   ·          Alliberar esquemes, patrons inconscients, informació que ve del nucli. ·          Viure importants transmutacions. ·          Ser una defensora de grans causes. ·          Saber trobar la resposta adequada per a qualsevol problema. ·          Tenir gosadia, força de decisió, empenta. ·          Tenir una ment privilegiada. ·          Portar el cel a la terra. ·          Ser una defensora de la pau. ·          Suportar les fatigues amb molt de coratge.   I t’aporta:   ·          Prosperitat. ·          Lucidesa intel·lectual. ·          Un do per a l’estratègia, comercial, política o altres. ·          Una gran capacitat de feina. ·          Aptituds per al lideratge. ·          Valor per fer front a les responsabilitats. ·          Una gran capacitat d'estimar. ·          Protagonism

1241-Mandala Yin-Yang

  1241- Mandala Yin-Yang Qué es yin yang: Yin yang es un principio filosófico y religioso que explica la existencia de dos fuerzas opuestas pero complementarias que son esenciales en el universo: el yin, asociado a lo femenino, la oscuridad, la pasividad y la tierra; y el yang, vinculado a lo masculino, la luz, lo activo y el cielo. Según esta filosofía, ambas energías son necesarias para mantener el equilibrio universal. Según la web de Significados https://www.significados.com/yin-yang/ Este mandala, lo hice para mi, para armonizar mi lado femenino y masculino.   Lo tengo colgado en la habitación, y me sirve cada día para armonizar y para observar. An'anasha, An'anasha, An'anasha

842 Mandala: Poesia de una papallona.

842 Mandala: Poesia de una papallona. Quan camines pels camps  i veus els ocells volar, les muntanyes s’alcen al teu costat i els caminets que s’endinsen al bosc. Que penses? Estàs en plena natura i t’agrada el que veus. Els ocells piulen, s’escolta el so d’altres animals i si perceps i t’entregues a la natura, pots visualitzar un altre món, el més espiritual. I... en mig del caminet sempre t’acompanya alguna papallona. No fan soroll però alegren la vista amb les seves ales ben acolorides, quina magnífica imatge, segur que tens sort de que s’aturi a prop teu, estigues atenta en tots els sentits, quan et passegis per la natura.  Les postes o sortides de sol, ens traslladen a un altre món, si ens aturem a veure-les i sentir-les. Les sortides ens marquen un nou dia, en el que podem fer un munt de coses positives, de solidaritat, d’entrega, de benestar, d’apropament, d’amor a la parella, fills, pares, germans,... i d’amor incondicional als demés, només ens cal escoltar-nos i f