Ir al contenido principal

1203-Fuerza interna

 

Español

1203 Mandala: Fuerza interna.


El ángel que rige el día 4 de enero, se dice: 57 – Nemamiah.

 

Tu ángel te ayuda a:

  

·         Liberar esquemas, patrones inconscientes, información que viene del núcleo.

·         Vivir importantes transmutaciones.

·         Ser un defensor de grandes causas.

·         Saber encontrar la respuesta adecuada para cualquier problema.

Mandalas A. Cassany
·         Tener arrojo, osadía, fuerza de decisión, empuje.

·         Tener una mente privilegiada.

·         Traer el cielo a la tierra.

·         Ser un defensor de la paz.

·         Soportar las fatigas con mucho coraje.

  

Y te aporta:

 Prosperidad.

·         Lucidez intelectual.

·         Un don para la estrategia, comercial, política u otros.

·         Una gran capacidad de trabajo.

·         Aptitudes para el liderazgo.

·         Valor para afrontar las responsabilidades.

·         Una gran capacidad de amar.

·         Protagonismo, fama, honores.

  

Mandalas A. Cassany
La vibración positiva de éste número se representa a través de la palabra inteligencia, eres perseverante, tenaz, decidida, servicial, el servicio es tu gran desafío de vida, no te importa mucho ser poderosa o no, organizada, meticulosa, detallista, ordenada, puntual. Lograrás el éxito gracias a tu gran voluntad, imaginación y poder de decisión pero luego de enfrentar grandes limitaciones. Persona leal a toda prueba en todos los ámbitos de tu vida, tienes pocos amigos pero son para toda la vida.

 

Como misión vienes a aprender a tener disciplina en todos los aspectos de tu vida, a desarrollar flexibilidad, movilidad interna, versatilidad, a superar los miedos a los cambios, aprender a utilizar con sabiduría tu libertad.

 

Tu mandala es fresco, dinámico, sencillo, así se describe tu alma, tu interior o núcleo más profundo, la potencia que generas a los demás es súper importante, y estar a tu alrededor te revitaliza, por lo que muchas almas se acercarán a ti para regenerarse, esto implica un desgaste importante para ti, por lo que tendrás que buscar la forma de llenarte de luz, haciendo cosas que te gusten, y también interiorizando mediante meditación, yoga, mantras, o cualquier formato que a ti te llene.

 

La flor expande su amor, formando diferentes estados, en los que te sentirás a gusto y disfrutarás de todo el amor que recibirás por el efecto boomerang.

La mariposa aporta los cambios necesarios para tu desarrollo como ser humano físico y también para la transformación interna espiritual.

 

MUCHA LUZ, AMOR, Y ESPIRITUALIDAD.

  

Disseny, pintat i escrit original de:

 

Mandalas A. Cassany

St. Gregori, 28 d’octubre de 2021.

e. Mail: mdelsangels.c@gmail.com

www.mandalas.cat

Part de la informació aquí descrita surt de,  numerologia de Omkin Kay,  Llop (Kabaleb) i M. Àngels Cassany.

--------------------------------------------------------------------------------------------

1203 Mandala: Força interna.

Català 

L'àngel que regeix el dia 4 de gener, es diu: 57 – Nemamiah.

 

El teu àngel t’ajuda a:

     Alliberar esquemes, patrons inconscients, informació que ve del nucli.

·         Viure importants transmutacions.

·         Ser una defensora de grans causes.

·         Saber trobar la resposta adequada per a qualsevol problema.

·         Tenir gosadia, força de decisió, empenta.

·         Tenir una ment privilegiada.

·         Portar el cel a la terra.

·         Ser una defensora de la pau.

·         Suportar les fatigues amb molt de coratge.

 I t’aporta:

     Prosperitat.

·         Lucidesa intel·lectual.

·         Un do per a l’estratègia, comercial, política o altres.

·         Una gran capacitat de feina.

·         Aptituds per al lideratge.

·         Valor per fer front a les responsabilitats.

·         Una gran capacitat d'estimar.

·         Protagonisme, fama, honors.

 Segons la numerologia:

 

La teva paraula clau és: INTEL.LIGÈNCIA.

 


Mandalas A. Cassany
La vibració positiva d'aquest número es representa a través de la paraula intel·ligència, ets perseverant, tenaç, decidida, servicial, el servei és el teu gran desafiament de vida, no t'importa gaire ser poderosa o no, organitzada, meticulosa, detallista, ordenada, puntual. Aconseguiràs l'èxit gràcies a la teva gran voluntat, imaginació i poder de decisió, però després d'enfrontar grans limitacions. Persona lleial a tota prova a tots els àmbits de la teva vida, tens pocs amics però són per a tota la vida.

 

Com a missió véns a aprendre a tenir disciplina en tots els aspectes de la teva vida, a desenvolupar flexibilitat, mobilitat interna, versatilitat, a superar les pors als canvis, aprendre a utilitzar amb saviesa la teva llibertat.

 

Mandalas A. Cassany

El teu mandala es fresc, dinàmic, senzill, així és descriu la teva ànima, el teu interior o nucli més profund, la potencia que generes als demés és súper important, i estar al teu voltant et revitalitza, pel que moltes ànimes s’acostaran a tu per regenerar-se, això implica un desgast important per tu, pel que hauràs de buscar la manera de omplir-te de llum, fent coses que t’agradin, i també interioritzant mitjançant meditació, ioga, mantras, o qualsevol format que a tu t'ompli.

 

La flor expandeix el seu amor, formant diferents estats, en els que et sentiràs a gust i gaudiràs de tot l’amor que rebràs per l’efecte bumerang.

La papallona, aporta els canvis necessaris per el teu desenvolupament com a ser humà físic i també per la transformació interna espiritual.

 

MOLTA LLUM, AMOR, I ESPIRITUALITAT.

 

 

Disseny, pintat i escrit original de:

 

Mandalas A. Cassany

St. Gregori, 28 d’octubre de 2021.

e. Mail: mdelsangels.c@gmail.com

www.mandalas.cat

Part de la informació aquí descrita surt de,  numerologia de Omkin Kay,  Llop (Kabaleb) i M. Àngels Cassany.

 ------------------------------------------------------------------------------------


Comentarios

Entradas populares de este blog

1218 Mandala: Rumbo hacia la excelencia.

  1218 Mandala:  Rumb cap a l’excel·lència.   L'àngel que regeix el dia 1 de gener, es diu: 57 – Nemamiah.   El teu àngel t’ajuda a:   ·          Alliberar esquemes, patrons inconscients, informació que ve del nucli. ·          Viure importants transmutacions. ·          Ser una defensora de grans causes. ·          Saber trobar la resposta adequada per a qualsevol problema. ·          Tenir gosadia, força de decisió, empenta. ·          Tenir una ment privilegiada. ·          Portar el cel a la terra. ·          Ser una defensora de la pau. ·          Suportar les fatigues amb molt de coratge.   I t’aporta:   ·          Prosperitat. ·          Lucidesa intel·lectual. ·          Un do per a l’estratègia, comercial, política o altres. ·          Una gran capacitat de feina. ·          Aptituds per al lideratge. ·          Valor per fer front a les responsabilitats. ·          Una gran capacitat d'estimar. ·          Protagonism

1241-Mandala Yin-Yang

  1241- Mandala Yin-Yang Qué es yin yang: Yin yang es un principio filosófico y religioso que explica la existencia de dos fuerzas opuestas pero complementarias que son esenciales en el universo: el yin, asociado a lo femenino, la oscuridad, la pasividad y la tierra; y el yang, vinculado a lo masculino, la luz, lo activo y el cielo. Según esta filosofía, ambas energías son necesarias para mantener el equilibrio universal. Según la web de Significados https://www.significados.com/yin-yang/ Este mandala, lo hice para mi, para armonizar mi lado femenino y masculino.   Lo tengo colgado en la habitación, y me sirve cada día para armonizar y para observar. An'anasha, An'anasha, An'anasha

704-Mandala - Dulce armonia

  704 Mandala:      Dolça harmonia. Mandala A.Cassany  704 Nineta, dolça i encantadora, ànima harmoniosa, que desprens una bellesa interna que ens deixa a tots meravellats. Es probable que en 3D no els hi demostris però fes el possible per fer-ho, les ànimes que t’envolten t’ho ag rairan. Tens l’oportunitat de fer que moltes ànimes aprenguin de la teva saviesa, la terrenal i la espiritual, ets un canal d’energia i l’has de desenvolupar, fent tot allò que t’agrada i estàs deixant de fer-ho, i ho postergues per més endavant. NO val la pena postergar, en aquesta dimensió millor fer el que us agrada, que no deixar-ho per un altre ocasió. La vida a vegades no ens ho posa fàcil, segur que a tu tampoc, i gràcies això aprenem dels entrebancs que ens anem trobant pel camí. Mandala A.Cassany 704 Quan estiguis en hores baixes, pensa en una piscina plena de pètals de roses,  t’hi submergeixes fins el coll i estàs una bona estona, quan en tinguis prou d’estar sola, hi poses le