Ir al contenido principal

1191 Mandala: La expresión de los sentimientos.

 

Mandalas A. Cassany

1191 Mandala:

La expresión de los sentimientos.

 

Una tragedia puede convertirse en nuestro mayor bien si la abordamos de tal forma que nos ayude a crecer.

 

Los sentimientos pueden ser de rabia, de falta de confianza, de resentimiento, de temor, de tristeza, pero también

Mandalas A. Cassany

de amor infinito, de autoconfianza, de seguridad, de alegría, de belleza interna y externa.... Si reprimimos los sentimientos, pueden ser causa de enfermedades, por lo que mejor que afloren, tanto los buenos como los malos, si dejamos que los malos afloren los podemos trabajar, ya sea nosotros mismos o con ayuda externa, y así dejaremos paso a los sentimientos positivos.

 

Deja salir todos tus sentimientos. Si te dan ganas de expresarlos físicamente, coge algunos cojines y golpéalos. No te asustes de que tu rabia tome su curso natural. Ya has tenido reprimidos esos sentimientos demasiado tiempo. No hay que sentir ni culpa ni vergüenza.

 

El único problema es que nos desconectamos de nuestros propios sentimientos, que son la base de nuestra relación con nosotros mismos, con los demás y el mundo que nos rodea.

 

Si no te permites sentir lo que pasa en tu interior, no sabrás por dónde comenzar el proceso de curación.

 

Disseny, pintat i escrit de:

 

Mandalas A. Cassany

St. Gregori, 8 de octubre de 2021.

e. Mail: mdelsangels.c@gmail.com

www.mandalas.cat

La informació aquí descrita surt del llibre: El poder està dentro de ti, de Louise L. Hay.

--------------------------------------------------------

Idioma: Català


1191 Mandala:

L’expressió dels sentiments.

 

Una tragèdia pot convertir-se en el nostre major bé si l'abordem de manera que ens ajudi a créixer.

 

Els sentiments poden ser de ràbia, de falta de confiança, de ressentiment, de temor, de tristesa, però també d'amor infinit, d'autoconfiança, de seguretat, d'alegria, de bellesa interna i externa .... Si reprimim els sentiments, poden ser causa de malalties, per la qual cosa millor que aflorin, tant els bons com els dolents, si deixem que els dolents aflorin els podem treballar, ja sigui nosaltres mateixos o amb ajuda externa, i així deixarem pas als sentiments positius.

 

Deixa sortir tots els teus sentiments. Si et donen ganes d'expressar-los físicament, agafa alguns coixins i colpeja'ls. No t'espantis que la teva ràbia prengui el seu curs natural. Ja has tingut reprimits aquests sentiments massa temps. No cal sentir ni culpa ni vergonya.

 

L'únic problema és que ens desconnectem dels nostres propis sentiments, que són la base de la nostra relació amb nosaltres mateixos, amb els altres i el món que ens envolta.

 

Si no et permets sentir el que passa en el teu interior, no sabràs per on començar el procés de curació.

                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                        

 

Disseny, pintat i escrit de:

 

Mandalas A. Cassany

St. Gregori, 8 d’octubre de 2021.

e. Mail: mdelsangels.c@gmail.com

www.mandalas.cat

La informació aquí descrita surt del llibre: El poder està dentro de ti, de Louise L. Hay.


Comentarios

Entradas populares de este blog

1218 Mandala: Rumbo hacia la excelencia.

  1218 Mandala:  Rumb cap a l’excel·lència.   L'àngel que regeix el dia 1 de gener, es diu: 57 – Nemamiah.   El teu àngel t’ajuda a:   ·          Alliberar esquemes, patrons inconscients, informació que ve del nucli. ·          Viure importants transmutacions. ·          Ser una defensora de grans causes. ·          Saber trobar la resposta adequada per a qualsevol problema. ·          Tenir gosadia, força de decisió, empenta. ·          Tenir una ment privilegiada. ·          Portar el cel a la terra. ·          Ser una defensora de la pau. ·          Suportar les fatigues amb molt de coratge.   I t’aporta:   ·          Prosperitat. ·          Lucidesa intel·lectual. ·          Un do per a l’estratègia, comercial, política o altres. ·          Una gran capacitat de feina. ·          Aptituds per al lideratge. ·          Valor per fer front a les responsabilitats. ·          Una gran capacitat d'estimar. ·          Protagonism

1128-Mandala: Junts cap a la unió

  1128 Mandala:    Junts cap a la unió.   L'àngel que regeix el dia 27 de desembre, es diu: 55 – Mebahiah. L’àngel que regeix el dia 4 de novembre, es diu: 45 – Sealiah.     La passió és cosa de dos i en el vostre cas, això és patent, la força que teniu junts pot més que les petites diferencies que us aneu trobant pel camí. La llum que irradieu és molt potent i fa que millori dia a dia la vostra relació. Per aquest motiu aneu junts cap a la unió, no només física, sinó espiritual i mental. Cada dia que passa us uneix més i sou capaços de trobar-vos en un espai mitjà que us produeix a tots dos una pau interior difícil d'explicar.   La D. en el mandala té un interior ple d'amor amb una flor que s'expandeix per tot el mandala, produint un efecte acolorit de pau i amor. En J. té com un timó-brúixola en el bell mig del mandala, que porta la relació cap a bon port i junts formen el mandala central d'unió a pesar de les dificultats del camí.   Les papa

Significado de algunas formas y colores de los mandalas

El significado que consta en este escrito, lo encontré en libros que hablaban de los mandalas, mi interpretación personal no se basa en ningún libro, solo en  mi percepción personal y con ayuda de mis guias-ángeles. Pero os puede servir de complemento, si decidís hacer vuestro propio Mandala. El que hoy adjunto, está hecho por ordenador. Mandala significa círculo en sánscrito. Esta palabra es también conocida como rueda y totalidad. Más allá de su definición como palabra, desde el punto de vista espiritual es un centro energético de equilibrio y purificación que ayuda a transformar el entorno y la mente. También se le define como un sistema ideo gráfico contenedor de un espacio sagrado. Según la Psicología , el mandala representa al ser humano. Interactuar con ellos te ayuda a curar la fragmentación psíquica y espiritual, a manifestar tu creatividad y a re-conectarte con tu ser esencial. Es como comenzar un viaje hacia tu esencia, te abre puertas hasta ahora desconocidas y hace que