Ir al contenido principal

1191 Mandala: La expresión de los sentimientos.

 

Mandalas A. Cassany

1191 Mandala:

La expresión de los sentimientos.

 

Una tragedia puede convertirse en nuestro mayor bien si la abordamos de tal forma que nos ayude a crecer.

 

Los sentimientos pueden ser de rabia, de falta de confianza, de resentimiento, de temor, de tristeza, pero también

Mandalas A. Cassany

de amor infinito, de autoconfianza, de seguridad, de alegría, de belleza interna y externa.... Si reprimimos los sentimientos, pueden ser causa de enfermedades, por lo que mejor que afloren, tanto los buenos como los malos, si dejamos que los malos afloren los podemos trabajar, ya sea nosotros mismos o con ayuda externa, y así dejaremos paso a los sentimientos positivos.

 

Deja salir todos tus sentimientos. Si te dan ganas de expresarlos físicamente, coge algunos cojines y golpéalos. No te asustes de que tu rabia tome su curso natural. Ya has tenido reprimidos esos sentimientos demasiado tiempo. No hay que sentir ni culpa ni vergüenza.

 

El único problema es que nos desconectamos de nuestros propios sentimientos, que son la base de nuestra relación con nosotros mismos, con los demás y el mundo que nos rodea.

 

Si no te permites sentir lo que pasa en tu interior, no sabrás por dónde comenzar el proceso de curación.

 

Disseny, pintat i escrit de:

 

Mandalas A. Cassany

St. Gregori, 8 de octubre de 2021.

e. Mail: mdelsangels.c@gmail.com

www.mandalas.cat

La informació aquí descrita surt del llibre: El poder està dentro de ti, de Louise L. Hay.

--------------------------------------------------------

Idioma: Català


1191 Mandala:

L’expressió dels sentiments.

 

Una tragèdia pot convertir-se en el nostre major bé si l'abordem de manera que ens ajudi a créixer.

 

Els sentiments poden ser de ràbia, de falta de confiança, de ressentiment, de temor, de tristesa, però també d'amor infinit, d'autoconfiança, de seguretat, d'alegria, de bellesa interna i externa .... Si reprimim els sentiments, poden ser causa de malalties, per la qual cosa millor que aflorin, tant els bons com els dolents, si deixem que els dolents aflorin els podem treballar, ja sigui nosaltres mateixos o amb ajuda externa, i així deixarem pas als sentiments positius.

 

Deixa sortir tots els teus sentiments. Si et donen ganes d'expressar-los físicament, agafa alguns coixins i colpeja'ls. No t'espantis que la teva ràbia prengui el seu curs natural. Ja has tingut reprimits aquests sentiments massa temps. No cal sentir ni culpa ni vergonya.

 

L'únic problema és que ens desconnectem dels nostres propis sentiments, que són la base de la nostra relació amb nosaltres mateixos, amb els altres i el món que ens envolta.

 

Si no et permets sentir el que passa en el teu interior, no sabràs per on començar el procés de curació.

                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                        

 

Disseny, pintat i escrit de:

 

Mandalas A. Cassany

St. Gregori, 8 d’octubre de 2021.

e. Mail: mdelsangels.c@gmail.com

www.mandalas.cat

La informació aquí descrita surt del llibre: El poder està dentro de ti, de Louise L. Hay.


Comentarios

Entradas populares de este blog

1218 Mandala: Rumbo hacia la excelencia.

  1218 Mandala:  Rumb cap a l’excel·lència.   L'àngel que regeix el dia 1 de gener, es diu: 57 – Nemamiah.   El teu àngel t’ajuda a:   ·          Alliberar esquemes, patrons inconscients, informació que ve del nucli. ·          Viure importants transmutacions. ·          Ser una defensora de grans causes. ·          Saber trobar la resposta adequada per a qualsevol problema. ·          Tenir gosadia, força de decisió, empenta. ·          Tenir una ment privilegiada. ·          Portar el cel a la terra. ·          Ser una defensora de la pau. ·          Suportar les fatigues amb molt de coratge.   I t’aporta:   ·          Prosperitat. ·          Lucidesa intel·lectual. ·          Un do per a l’estratègia, comercial, política o altres. ·          Una gran capacitat de feina. ·          Aptituds per al lideratge. ·          Valor per fer front a les responsabilitats. ·          Una gran capacitat d'estimar. ·          Protagonism

1241-Mandala Yin-Yang

  1241- Mandala Yin-Yang Qué es yin yang: Yin yang es un principio filosófico y religioso que explica la existencia de dos fuerzas opuestas pero complementarias que son esenciales en el universo: el yin, asociado a lo femenino, la oscuridad, la pasividad y la tierra; y el yang, vinculado a lo masculino, la luz, lo activo y el cielo. Según esta filosofía, ambas energías son necesarias para mantener el equilibrio universal. Según la web de Significados https://www.significados.com/yin-yang/ Este mandala, lo hice para mi, para armonizar mi lado femenino y masculino.   Lo tengo colgado en la habitación, y me sirve cada día para armonizar y para observar. An'anasha, An'anasha, An'anasha

1263-La princesa de los valores

  1263 Mandala:  La princesa dels valors.   L'àngel que regeix el dia 10 de juliol, es diu: 22 – Yeiayel.     Segons el teu mandala, ets un pou de valors, qualitat d’una persona apreciada i ben considerada.   Del centre surt una flor plena d’energia, o sigui el teu centre més preuat, on s’ubica l’ànima, que amb les seves llàgrimes, algunes vegades d’alegria i d’altres de tristor, s’expandeixen cap a les capes més internes   dels teus xacres, que il·luminen amb els seus diferents colors, a tots i cadascuna de les ànimes que t’envolten. Quin plaer és escoltar-te i apropar-se a tu, la teva veu calma i aporta entusiasme que genera equilibri, energia, per obrir les ments, per pensar o per creure que si que es pot!   Les voltes que dóna la vida! exactament com un mandala, que significa roda o totalitat, sense buscar les ànimes afins es van retrobant i s’aporten llum, i equilibri, en aquest mandala esta representat per el cercle verd i groc,   natura, energia,   estabil