Ir al contenido principal

1190 Mandala: El perdón es la llave de la libertad

 

Mandalas A. Cassany

1190 Mandala:

El perdón es la llave de la libertad

 

 

Para liberar y dejar atrás el pasado es preciso estar dispuestos a perdonar, aun cuando no sepamos cómo hacerlo. Perdonar significa renunciar a nuestros sentimientos dolorosos y sencillamente dejar lo que los provocó se marche. Un estado de no perdón efectivamente destruye algo dentro de nosotros.

 

Generalmente sucede que aquella persona a la que pensamos que jamás vamos a perdonar es precisamente la que más necesitamos perdonar. No perdonar a una persona no le causa el menor daño a ella, pero a nosotros nos provoca estragos. El problema no es de ella. El problema es nuestro.

Mandalas A. Cassany

 

Los rencores y heridas que nos duelen tienen mucho que ver con perdonarnos a nosotros mismos, no a otra persona. Afirma que estás totalmente dispuesto a perdonarte: " Estoy dispuesto a liberarme del pasado. Estoy dispuesto a perdonar a todos aquellos que alguna vez me hicieron daño, y me perdono por haber dañado a otros" Si piensas en alguien que te hizo daño en algún momento de tu vida, bendice a esa persona con amor y libérala. Después desecha el pensamiento.

 

 

Disseny, pintat i escrit de:

 

Mandalas A. Cassany

St. Gregori, 6 de octubre de 2021.

e. Mail: mdelsangels.c@gmail.com

www.mandalas.cat

La informació aquí descrita surt del llibre: El poder està dentro de ti, de Louise L. Hay.

------------------------------------------------------------

Idioma: Català

1190 Mandala:

El perdó és la clau de la llibertat .

 

 

Per alliberar i deixar enrere el passat cal estar disposats a perdonar, tot i que no sapiguem com fer-ho. Perdonar significa renunciar als nostres sentiments dolorosos i senzillament deixar el que els va provocar marxi. Un estat de no perdó efectivament destrueix alguna cosa dins nostre.

 

Generalment passa que aquella persona a qui pensem que mai perdonarem és precisament la que més necessitem perdonar. No perdonar a una persona no li causa el menor dany a ella, però a nosaltres ens provoca estralls. El problema no és d'ella. El problema és nostre.

Mandalas A. Cassany

 

Els rancors i ferides que ens fan mal tenen molt a veure amb perdonar-nos, no a una altra persona. Afirma que estàs totalment disposat a perdonar-te: "Estic disposat a alliberar-me del passat. Estic disposat a perdonar a tots aquells que alguna vegada em van fer mal, i em perdono per haver ferit a altres" Si penses en algú que et va fer mal en algun moment de la teva vida, beneeix aquesta persona amb amor i allibera-la. Després rebutja el pensament.

 

                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                            

 

Disseny, pintat i escrit de:

 

Mandalas A. Cassany

St. Gregori, 6 d’octubre de 2021.

e. Mail: mdelsangels.c@gmail.com

www.mandalas.cat

La informació aquí descrita surt del llibre: El poder està dentro de ti, de Louise L. Hay.


Comentarios

Entradas populares de este blog

1218 Mandala: Rumbo hacia la excelencia.

  1218 Mandala:  Rumb cap a l’excel·lència.   L'àngel que regeix el dia 1 de gener, es diu: 57 – Nemamiah.   El teu àngel t’ajuda a:   ·          Alliberar esquemes, patrons inconscients, informació que ve del nucli. ·          Viure importants transmutacions. ·          Ser una defensora de grans causes. ·          Saber trobar la resposta adequada per a qualsevol problema. ·          Tenir gosadia, força de decisió, empenta. ·          Tenir una ment privilegiada. ·          Portar el cel a la terra. ·          Ser una defensora de la pau. ·          Suportar les fatigues amb molt de coratge.   I t’aporta:   ·          Prosperitat. ·          Lucidesa intel·lectual. ·          Un do per a l’estratègia, comercial, política o altres. ·          Una gran capacitat de feina. ·          Aptituds per al lideratge. ·          Valor per fer front a les responsabilitats. ·          Una gran capacitat d'estimar. ·          Protagonism

1128-Mandala: Junts cap a la unió

  1128 Mandala:    Junts cap a la unió.   L'àngel que regeix el dia 27 de desembre, es diu: 55 – Mebahiah. L’àngel que regeix el dia 4 de novembre, es diu: 45 – Sealiah.     La passió és cosa de dos i en el vostre cas, això és patent, la força que teniu junts pot més que les petites diferencies que us aneu trobant pel camí. La llum que irradieu és molt potent i fa que millori dia a dia la vostra relació. Per aquest motiu aneu junts cap a la unió, no només física, sinó espiritual i mental. Cada dia que passa us uneix més i sou capaços de trobar-vos en un espai mitjà que us produeix a tots dos una pau interior difícil d'explicar.   La D. en el mandala té un interior ple d'amor amb una flor que s'expandeix per tot el mandala, produint un efecte acolorit de pau i amor. En J. té com un timó-brúixola en el bell mig del mandala, que porta la relació cap a bon port i junts formen el mandala central d'unió a pesar de les dificultats del camí.   Les papa

Significado de algunas formas y colores de los mandalas

El significado que consta en este escrito, lo encontré en libros que hablaban de los mandalas, mi interpretación personal no se basa en ningún libro, solo en  mi percepción personal y con ayuda de mis guias-ángeles. Pero os puede servir de complemento, si decidís hacer vuestro propio Mandala. El que hoy adjunto, está hecho por ordenador. Mandala significa círculo en sánscrito. Esta palabra es también conocida como rueda y totalidad. Más allá de su definición como palabra, desde el punto de vista espiritual es un centro energético de equilibrio y purificación que ayuda a transformar el entorno y la mente. También se le define como un sistema ideo gráfico contenedor de un espacio sagrado. Según la Psicología , el mandala representa al ser humano. Interactuar con ellos te ayuda a curar la fragmentación psíquica y espiritual, a manifestar tu creatividad y a re-conectarte con tu ser esencial. Es como comenzar un viaje hacia tu esencia, te abre puertas hasta ahora desconocidas y hace que