Ir al contenido principal

1188 Mandala: Estimar al nen/a interior.

 

1188 Mandala:

Estimar al nen/a interior.

 

Mandalas A. Cassany

Sinó pots intimar amb altres persones, és perquè no saps com intimar amb el teu propi nen/a interior. El petit/a que hi ha dins teu està dolgut/da i espantat/da. Ajuda i acompanya al teu nen/a.

 

Com comunicar-se amb el nen/a interior.

 

Potser ja estiguis treballant amb el teu nen/a interior. Hi ha moltes maneres de comunicar-te, mitjançant una foto de quan eres petit/a, escriure sobre les teves vivències infantils, dibuixant el que senties, juga amb el que et feia feliç, parla amb ell/ella .... tot això t’ajudarà a treballar el que avui t’angoixa, o perquè no acabes de ser feliç, o perquè sempre tens el mateix problema.

 

Hi ha molts llibres i / o terapeutes que treballen la comunicació amb el nen/a interior.

 

Sobretot, mima't, estima't, accepta’t tal com ets, sigues tu mateix/a.

 

 

                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                            

 

Disseny, pintat i escrit original de:

 

Mandalas A. Cassany

St. Gregori, 30 de setembre de 2021.

e. Mail: mdelsangels.c@gmail.com

www.mandalas.cat

Part de la informació aquí descrita surt del llibre: El poder està dentro de ti, de Louise L. Hay.


1187 Mandala:

Amar al niño/a interior.

 

Sino puedes intimar con otras personas, es porque no sabes cómo intimar con tu propio niño interior. El pequeño que hay dentro de ti está dolido y asustado. Ayuda y acompaña a tu niño/a.

Mandalas A. Cassany

 

Como comunicarse con el niño/a interior.

 

Mandalas A. Cassany
Puede que ya estés trabajando con tu niño interior. Hay muchas maneras de comunicarte, mediante una foto de cuando eras pequeño, escribir sobre tus vivencias infantiles, dibujar lo que sentías, juega con lo que te hacia feliz, habla con él.... todo esto te ayudará a trabajar lo que hoy te angustia, o porque no acabas de ser feliz, o porque siempre tienes el mismo problema.

 

Hay muchos libros y/o terapeutas que trabajan la comunicación con el niño interior.

 

Sobre todo, mímate, quiérete, acéptate

tal y como eres, sé tu mismo/a.

 

 

Disseny, pintat i escrit original de:

 

Mandalas A. Cassany

St. Gregori, 1 de octubre de 2021.

e. Mail: mdelsangels.c@gmail.com

www.mandalas.cat

Part de la informació aquí descrita surt del llibre: El poder està dentro de ti, de Louise L. Hay.


Comentarios

Entradas populares de este blog

1218 Mandala: Rumbo hacia la excelencia.

  1218 Mandala:  Rumb cap a l’excel·lència.   L'àngel que regeix el dia 1 de gener, es diu: 57 – Nemamiah.   El teu àngel t’ajuda a:   ·          Alliberar esquemes, patrons inconscients, informació que ve del nucli. ·          Viure importants transmutacions. ·          Ser una defensora de grans causes. ·          Saber trobar la resposta adequada per a qualsevol problema. ·          Tenir gosadia, força de decisió, empenta. ·          Tenir una ment privilegiada. ·          Portar el cel a la terra. ·          Ser una defensora de la pau. ·          Suportar les fatigues amb molt de coratge.   I t’aporta:   ·          Prosperitat. ·          Lucidesa intel·lectual. ·          Un do per a l’estratègia, comercial, política o altres. ·          Una gran capacitat de feina. ·          Aptituds per al lideratge. ·          Valor per fer front a les responsabilitats. ·          Una gran capacitat d'estimar. ·          Protagonism

1128-Mandala: Junts cap a la unió

  1128 Mandala:    Junts cap a la unió.   L'àngel que regeix el dia 27 de desembre, es diu: 55 – Mebahiah. L’àngel que regeix el dia 4 de novembre, es diu: 45 – Sealiah.     La passió és cosa de dos i en el vostre cas, això és patent, la força que teniu junts pot més que les petites diferencies que us aneu trobant pel camí. La llum que irradieu és molt potent i fa que millori dia a dia la vostra relació. Per aquest motiu aneu junts cap a la unió, no només física, sinó espiritual i mental. Cada dia que passa us uneix més i sou capaços de trobar-vos en un espai mitjà que us produeix a tots dos una pau interior difícil d'explicar.   La D. en el mandala té un interior ple d'amor amb una flor que s'expandeix per tot el mandala, produint un efecte acolorit de pau i amor. En J. té com un timó-brúixola en el bell mig del mandala, que porta la relació cap a bon port i junts formen el mandala central d'unió a pesar de les dificultats del camí.   Les papa

Zentangle Ang Sung Wahe Guru