Ir al contenido principal

1187 Mandala: El poder interior.

 

1187 Mandala:

El poder interior.

 

Mandalas A. Cassany

 

Com més connectis amb el Poder que hi ha dins teu, més lliure estaràs en tots els àmbits de la teva vida.

 

Hi ha un poder a l'interior de cada un de nosaltres capaç d'orientar-nos amorosament cap a la salut perfecta, les relacions perfectes, la professió perfecta, i que ens pot oferir prosperitat de tota mena.

 

Per obtenir aquestes coses, primer hem de creure que són possibles.

 

El segon pas és estar disposats a "afluixar" les pautes o hàbits que ens creen situacions que diem que no volem. Com? Entrant dins nostre i sol·licitant al nostre Poder Interior, que sap el que ens convé. Si estem disposats a tornar-nos cap a aquest Poder que portem dins, que ens estima i ens sustenta, aconseguirem que la nostra vida sigui pròspera i estigui plena d'amor.

 

 

                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                            

 

Disseny, pintat i escrit original de:

 

Mandalas A. Cassany

St. Gregori, 30 de setembre de 2021.

e. Mail: mdelsangels.c@gmail.com

www.mandalas.cat

Part de la informació aquí descrita surt del llibre: El poder està dentro de ti, de Louise L. Hay.

-----------------

1187 Mandala:

El poder interior.

Mandalas A. Cassany
 

 

Mientras más conectes con el Poder que hay dentro de ti, más libre estarás en todos los ámbitos de tu vida.

 

Hay un poder en el interior de cada uno de nosotros capaz de orientarnos amorosamente hacia la salud perfecta, las relaciones perfectas, la profesión perfecta, y que nos puede ofrecer prosperidad de todo tipo.

 

Para obtener estas cosas, primero tenemos que creer que son posibles.

 

El segundo paso es estar dispuestos a "aflojar" las pautas o hábitos que nos crean situaciones que decimos que no deseamos. ¿Como? Entrando dentro de nosotros y llamando a nuestro Poder Interior, que sabe lo que nos conviene. Si estamos dispuestos a volvernos hacia ese Poder que llevamos dentro, que nos ama y nos sustenta, lograremos que nuestra vida sea próspera y esté llena de amor.

Mandalas A. Cassany
 

 

 

Disseny, pintat i escrit original de:

 

Mandalas A. Cassany

St. Gregori, 30 de setembre de 2021.

e. Mail: mdelsangels.c@gmail.com

www.mandalas.cat

Part de la informació aquí descrita surt del llibre: El poder està dentro de ti, de Louise L. Hay.
Mandalas A. Cassany


Comentarios

Publicar un comentario

Entradas populares de este blog

1218 Mandala: Rumbo hacia la excelencia.

  1218 Mandala:  Rumb cap a l’excel·lència.   L'àngel que regeix el dia 1 de gener, es diu: 57 – Nemamiah.   El teu àngel t’ajuda a:   ·          Alliberar esquemes, patrons inconscients, informació que ve del nucli. ·          Viure importants transmutacions. ·          Ser una defensora de grans causes. ·          Saber trobar la resposta adequada per a qualsevol problema. ·          Tenir gosadia, força de decisió, empenta. ·          Tenir una ment privilegiada. ·          Portar el cel a la terra. ·          Ser una defensora de la pau. ·          Suportar les fatigues amb molt de coratge.   I t’aporta:   ·          Prosperitat. ·          Lucidesa intel·lectual. ·          Un do per a l’estratègia, comercial, política o altres. ·          Una gran capacitat de feina. ·          Aptituds per al lideratge. ·          Valor per fer front a les responsabilitats. ·          Una gran capacitat d'estimar. ·          Protagonism

1128-Mandala: Junts cap a la unió

  1128 Mandala:    Junts cap a la unió.   L'àngel que regeix el dia 27 de desembre, es diu: 55 – Mebahiah. L’àngel que regeix el dia 4 de novembre, es diu: 45 – Sealiah.     La passió és cosa de dos i en el vostre cas, això és patent, la força que teniu junts pot més que les petites diferencies que us aneu trobant pel camí. La llum que irradieu és molt potent i fa que millori dia a dia la vostra relació. Per aquest motiu aneu junts cap a la unió, no només física, sinó espiritual i mental. Cada dia que passa us uneix més i sou capaços de trobar-vos en un espai mitjà que us produeix a tots dos una pau interior difícil d'explicar.   La D. en el mandala té un interior ple d'amor amb una flor que s'expandeix per tot el mandala, produint un efecte acolorit de pau i amor. En J. té com un timó-brúixola en el bell mig del mandala, que porta la relació cap a bon port i junts formen el mandala central d'unió a pesar de les dificultats del camí.   Les papa

Zentangle Ang Sung Wahe Guru