Ir al contenido principal

1142-Llum de lluna

Mandalas A. Cassany
 
1142 Mandala:

Llum de lluna.

 

L'àngel que regeix el dia 12 d’abril, es diu: 5 – Mahasiah.

 

 El teu àngel t’ajuda a:

 

·         Viure en pau amb tothom.

·         Experimentar el desig d’aprenentatge.

·         Connectar amb altres dimensions.

·         Alliberar-se dels conflictes i preocupacions

·         Superar antics patrons

·         Recuperar la salut

·         Veure les coses en perspectiva.

 

 

I t’aporta:

 

·         Assossec i lucidesa

·         Facilitat d’aprenentatge

·         Aptituds per crear un paradís terrenal

·         Aptituds per interpretar senyals, els somnis i les anècdotes quotidianes

·         Aptituds per treballar en tot lo relacionat amb l’ecologia, la purificació, la bioenergia i les neteges astrals

 

 

 

 

Acabo de llegir un llibre interessant que es diu: "Pon el cielo a trabajar". I crec que no ha estat per causalitat, perquè el primer que he llegit pensant amb tu a estat:

 

Anima't a somiar amb el que més desitges

 

Deixa les coses que no t'aporten res i posa energia a totes les coses que vols i que no s'estan complint, potser perquè et distreus fàcilment amb les coses que no tenen massa importància i no t'omplen, i quan has de fer el que et fa feliç, ja estàs cansada.

 

Sigues un pèl més egoista i pensa en tu, el camí no és fàcil i les circumstàncies que t'envolten tampoc, però de mica en mica pots recorre el teu propi camí.

 

Les pedres, els arbres caiguts i fins i tot, els rius que has de travessar, si vols es poden posar del teu cantó, ells ajuden a fer canvis significatius a totes les nostres il·lusions i tu amb la seva saviesa poètica, pots guanyar i encara ser molt més feliç.

 

Et conec de fa poc i per això et puc dir que, transmets una energia angèlica dolça i meravellosa, ets com un núvol blanc i esplendorós, d'aquells que quan els mires, t'imagines que estàs allà dalt flotant i que molts cops hi veus figures imaginàries.

 

El teu mandala porta per títol LLUM DE LLUNA, és el que tota l'estona que el dibuixava em venia al cap, i no és perquè sigui del color de la lluna, ni tingui cap forma de lluna, és que per mi, la llum de la lluna dóna claror en la foscor i així és tal com et veuen els àngels, dónes llum només amb la teva presència.

 

Del nucli del mandala es crea una flor potent idèntica a la que tens en el teu centre (digues-li ànima, Ser, o nucli), que s'expandeix i dóna forma al teu mandala, que roda i roda per superar tots els imprevistos que es presenten, donant llum i energia a la papallona, que surt per portar al món els teus poemes, plens de llum i amor.

 

Anima't a somiar amb el que més desitges.

 

 

 

Desitjo que t’ajudi en el camí, cap al teu interior.

 

 

 

 

Disseny, pintat i escrit original de:

 

Mandalas A. Cassany

St. Gregori, 17 de juliol de 2021.

e. Mail: mdelsangels.c@gmail.com

www.mandalas.cat

Part de la informació aquí descrita surt de,  numerologia de Omkin Kay,  Llop (Kabaleb) i M. Àngels Cassany.

 

---------------------------------

1142 Mandala:  Luz de luna.

El ángel que rige el día 12 de abril, se llama: 5 – Mahasiah.

 

Tu ángel te ayuda a:

 

• Vivir en paz con todo el mundo.

• Experimentar el deseo de aprendizaje.

• Conectar con otras dimensiones.

• Liberarse de los conflictos y preocupaciones

• Superar antiguos patrones

• Recuperar la salud

• Ver las cosas con perspectiva.

 

 

Y te aporta:

 

• Sosiego y lucidez

• Facilidad de aprendizaje

• Aptitudes para crear un paraíso terrenal

• Aptitudes para interpretar señales, los sueños y las anécdotas cotidianas

• Aptitudes para trabajar en todo lo relacionado con la ecología, la purificación, la bioenergía y las limpiezas astrales

 

 

Acabo de leer un libro interesante que se llama: "Pon el cielo a trabajar". Y creo que no ha estado por causalidad, porque lo primero que he leído pensando en ti, a sido:

 

Anímate a soñar con lo que más deseas

Deja las cosas que no te aporten nada y pon energía a todas las cosas que quieres y que no se están cumpliendo, quizás porque te distraes fácilmente con las cosas que no tienen demasiada importancia y no te llenan, y cuando tienes que hacer lo que te hace feliz, ya estás cansada.

 

Sé un poco más egoísta y piensa en ti, el camino no es fácil y las circunstancias que te rodean tampoco, pero poco a poco puedes recorrer tu propio camino.

 

Las piedras, los árboles caídos e incluso los ríos que tienes que atravesar, si quieres se pueden poner de tu lado, ellos ayudan a hacer cambios significativos a todas nuestras ilusiones y tú con tu sabiduría poética, puedes ganar y todavia ser mucho más feliz.

 

Te conozco de hace poco y por eso te puedo decir que, transmites una energía angélica dulce y maravillosa, eres como una nube blanca y esplendorosa, de aquella que cuando la miras, te imaginas que estás allí arriba flotando y que muchas veces encuentras figuras imaginarias.

 

Tu mandala lleva por título LUZ DE LUNA, es lo que todo el rato que lo dibujaba me venía a la mente,  y no es porque sea del color de la luna, ni tenga ninguna forma de luna, es que para mí, la luz de la luna da claridad en la oscuridad y así es tal como te ven los ángeles, das luz solo con tu presencia.

 

Del núcleo del mandala se crea una flor potente idéntica a la que tienes en tu centro (dile alma, Ser, o núcleo), que se expande y da forma a tu mandala, que rueda y rueda para superar todos los imprevistos que se presentan, dando luz y energía a la mariposa, que sale para llevar al mundo tus poemas, llenos de luz y amor.

 

Anímate a soñar con lo que más deseas.

 

Deseo que te ayude en el camino, hacia tu interior.

 

 Disseny, pintat i escrit original de:

 

Mandalas A. Cassany

St. Gregori, 17 de juliol de 2021.

e. Mail: mdelsangels.c@gmail.com

www.mandalas.cat

Part de la informació aquí descrita surt de,  numerologia de Omkin Kay,  Llop (Kabaleb) i M. Àngels Cassany.

 

 
Comentarios

Entradas populares de este blog

1218 Mandala: Rumbo hacia la excelencia.

  1218 Mandala:  Rumb cap a l’excel·lència.   L'àngel que regeix el dia 1 de gener, es diu: 57 – Nemamiah.   El teu àngel t’ajuda a:   ·          Alliberar esquemes, patrons inconscients, informació que ve del nucli. ·          Viure importants transmutacions. ·          Ser una defensora de grans causes. ·          Saber trobar la resposta adequada per a qualsevol problema. ·          Tenir gosadia, força de decisió, empenta. ·          Tenir una ment privilegiada. ·          Portar el cel a la terra. ·          Ser una defensora de la pau. ·          Suportar les fatigues amb molt de coratge.   I t’aporta:   ·          Prosperitat. ·          Lucidesa intel·lectual. ·          Un do per a l’estratègia, comercial, política o altres. ·          Una gran capacitat de feina. ·          Aptituds per al lideratge. ·          Valor per fer front a les responsabilitats. ·          Una gran capacitat d'estimar. ·          Protagonism

1241-Mandala Yin-Yang

  1241- Mandala Yin-Yang Qué es yin yang: Yin yang es un principio filosófico y religioso que explica la existencia de dos fuerzas opuestas pero complementarias que son esenciales en el universo: el yin, asociado a lo femenino, la oscuridad, la pasividad y la tierra; y el yang, vinculado a lo masculino, la luz, lo activo y el cielo. Según esta filosofía, ambas energías son necesarias para mantener el equilibrio universal. Según la web de Significados https://www.significados.com/yin-yang/ Este mandala, lo hice para mi, para armonizar mi lado femenino y masculino.   Lo tengo colgado en la habitación, y me sirve cada día para armonizar y para observar. An'anasha, An'anasha, An'anasha

1263-La princesa de los valores

  1263 Mandala:  La princesa dels valors.   L'àngel que regeix el dia 10 de juliol, es diu: 22 – Yeiayel.     Segons el teu mandala, ets un pou de valors, qualitat d’una persona apreciada i ben considerada.   Del centre surt una flor plena d’energia, o sigui el teu centre més preuat, on s’ubica l’ànima, que amb les seves llàgrimes, algunes vegades d’alegria i d’altres de tristor, s’expandeixen cap a les capes més internes   dels teus xacres, que il·luminen amb els seus diferents colors, a tots i cadascuna de les ànimes que t’envolten. Quin plaer és escoltar-te i apropar-se a tu, la teva veu calma i aporta entusiasme que genera equilibri, energia, per obrir les ments, per pensar o per creure que si que es pot!   Les voltes que dóna la vida! exactament com un mandala, que significa roda o totalitat, sense buscar les ànimes afins es van retrobant i s’aporten llum, i equilibri, en aquest mandala esta representat per el cercle verd i groc,   natura, energia,   estabil