Ir al contenido principal

1142-Llum de lluna

Mandalas A. Cassany
 
1142 Mandala:

Llum de lluna.

 

L'àngel que regeix el dia 12 d’abril, es diu: 5 – Mahasiah.

 

 El teu àngel t’ajuda a:

 

·         Viure en pau amb tothom.

·         Experimentar el desig d’aprenentatge.

·         Connectar amb altres dimensions.

·         Alliberar-se dels conflictes i preocupacions

·         Superar antics patrons

·         Recuperar la salut

·         Veure les coses en perspectiva.

 

 

I t’aporta:

 

·         Assossec i lucidesa

·         Facilitat d’aprenentatge

·         Aptituds per crear un paradís terrenal

·         Aptituds per interpretar senyals, els somnis i les anècdotes quotidianes

·         Aptituds per treballar en tot lo relacionat amb l’ecologia, la purificació, la bioenergia i les neteges astrals

 

 

 

 

Acabo de llegir un llibre interessant que es diu: "Pon el cielo a trabajar". I crec que no ha estat per causalitat, perquè el primer que he llegit pensant amb tu a estat:

 

Anima't a somiar amb el que més desitges

 

Deixa les coses que no t'aporten res i posa energia a totes les coses que vols i que no s'estan complint, potser perquè et distreus fàcilment amb les coses que no tenen massa importància i no t'omplen, i quan has de fer el que et fa feliç, ja estàs cansada.

 

Sigues un pèl més egoista i pensa en tu, el camí no és fàcil i les circumstàncies que t'envolten tampoc, però de mica en mica pots recorre el teu propi camí.

 

Les pedres, els arbres caiguts i fins i tot, els rius que has de travessar, si vols es poden posar del teu cantó, ells ajuden a fer canvis significatius a totes les nostres il·lusions i tu amb la seva saviesa poètica, pots guanyar i encara ser molt més feliç.

 

Et conec de fa poc i per això et puc dir que, transmets una energia angèlica dolça i meravellosa, ets com un núvol blanc i esplendorós, d'aquells que quan els mires, t'imagines que estàs allà dalt flotant i que molts cops hi veus figures imaginàries.

 

El teu mandala porta per títol LLUM DE LLUNA, és el que tota l'estona que el dibuixava em venia al cap, i no és perquè sigui del color de la lluna, ni tingui cap forma de lluna, és que per mi, la llum de la lluna dóna claror en la foscor i així és tal com et veuen els àngels, dónes llum només amb la teva presència.

 

Del nucli del mandala es crea una flor potent idèntica a la que tens en el teu centre (digues-li ànima, Ser, o nucli), que s'expandeix i dóna forma al teu mandala, que roda i roda per superar tots els imprevistos que es presenten, donant llum i energia a la papallona, que surt per portar al món els teus poemes, plens de llum i amor.

 

Anima't a somiar amb el que més desitges.

 

 

 

Desitjo que t’ajudi en el camí, cap al teu interior.

 

 

 

 

Disseny, pintat i escrit original de:

 

Mandalas A. Cassany

St. Gregori, 17 de juliol de 2021.

e. Mail: mdelsangels.c@gmail.com

www.mandalas.cat

Part de la informació aquí descrita surt de,  numerologia de Omkin Kay,  Llop (Kabaleb) i M. Àngels Cassany.

 

---------------------------------

1142 Mandala:  Luz de luna.

El ángel que rige el día 12 de abril, se llama: 5 – Mahasiah.

 

Tu ángel te ayuda a:

 

• Vivir en paz con todo el mundo.

• Experimentar el deseo de aprendizaje.

• Conectar con otras dimensiones.

• Liberarse de los conflictos y preocupaciones

• Superar antiguos patrones

• Recuperar la salud

• Ver las cosas con perspectiva.

 

 

Y te aporta:

 

• Sosiego y lucidez

• Facilidad de aprendizaje

• Aptitudes para crear un paraíso terrenal

• Aptitudes para interpretar señales, los sueños y las anécdotas cotidianas

• Aptitudes para trabajar en todo lo relacionado con la ecología, la purificación, la bioenergía y las limpiezas astrales

 

 

Acabo de leer un libro interesante que se llama: "Pon el cielo a trabajar". Y creo que no ha estado por causalidad, porque lo primero que he leído pensando en ti, a sido:

 

Anímate a soñar con lo que más deseas

Deja las cosas que no te aporten nada y pon energía a todas las cosas que quieres y que no se están cumpliendo, quizás porque te distraes fácilmente con las cosas que no tienen demasiada importancia y no te llenan, y cuando tienes que hacer lo que te hace feliz, ya estás cansada.

 

Sé un poco más egoísta y piensa en ti, el camino no es fácil y las circunstancias que te rodean tampoco, pero poco a poco puedes recorrer tu propio camino.

 

Las piedras, los árboles caídos e incluso los ríos que tienes que atravesar, si quieres se pueden poner de tu lado, ellos ayudan a hacer cambios significativos a todas nuestras ilusiones y tú con tu sabiduría poética, puedes ganar y todavia ser mucho más feliz.

 

Te conozco de hace poco y por eso te puedo decir que, transmites una energía angélica dulce y maravillosa, eres como una nube blanca y esplendorosa, de aquella que cuando la miras, te imaginas que estás allí arriba flotando y que muchas veces encuentras figuras imaginarias.

 

Tu mandala lleva por título LUZ DE LUNA, es lo que todo el rato que lo dibujaba me venía a la mente,  y no es porque sea del color de la luna, ni tenga ninguna forma de luna, es que para mí, la luz de la luna da claridad en la oscuridad y así es tal como te ven los ángeles, das luz solo con tu presencia.

 

Del núcleo del mandala se crea una flor potente idéntica a la que tienes en tu centro (dile alma, Ser, o núcleo), que se expande y da forma a tu mandala, que rueda y rueda para superar todos los imprevistos que se presentan, dando luz y energía a la mariposa, que sale para llevar al mundo tus poemas, llenos de luz y amor.

 

Anímate a soñar con lo que más deseas.

 

Deseo que te ayude en el camino, hacia tu interior.

 

 Disseny, pintat i escrit original de:

 

Mandalas A. Cassany

St. Gregori, 17 de juliol de 2021.

e. Mail: mdelsangels.c@gmail.com

www.mandalas.cat

Part de la informació aquí descrita surt de,  numerologia de Omkin Kay,  Llop (Kabaleb) i M. Àngels Cassany.

 

 
Comentarios

Entradas populares de este blog

1218 Mandala: Rumbo hacia la excelencia.

  1218 Mandala:  Rumb cap a l’excel·lència.   L'àngel que regeix el dia 1 de gener, es diu: 57 – Nemamiah.   El teu àngel t’ajuda a:   ·          Alliberar esquemes, patrons inconscients, informació que ve del nucli. ·          Viure importants transmutacions. ·          Ser una defensora de grans causes. ·          Saber trobar la resposta adequada per a qualsevol problema. ·          Tenir gosadia, força de decisió, empenta. ·          Tenir una ment privilegiada. ·          Portar el cel a la terra. ·          Ser una defensora de la pau. ·          Suportar les fatigues amb molt de coratge.   I t’aporta:   ·          Prosperitat. ·          Lucidesa intel·lectual. ·          Un do per a l’estratègia, comercial, política o altres. ·          Una gran capacitat de feina. ·          Aptituds per al lideratge. ·          Valor per fer front a les responsabilitats. ·          Una gran capacitat d'estimar. ·          Protagonism

1128-Mandala: Junts cap a la unió

  1128 Mandala:    Junts cap a la unió.   L'àngel que regeix el dia 27 de desembre, es diu: 55 – Mebahiah. L’àngel que regeix el dia 4 de novembre, es diu: 45 – Sealiah.     La passió és cosa de dos i en el vostre cas, això és patent, la força que teniu junts pot més que les petites diferencies que us aneu trobant pel camí. La llum que irradieu és molt potent i fa que millori dia a dia la vostra relació. Per aquest motiu aneu junts cap a la unió, no només física, sinó espiritual i mental. Cada dia que passa us uneix més i sou capaços de trobar-vos en un espai mitjà que us produeix a tots dos una pau interior difícil d'explicar.   La D. en el mandala té un interior ple d'amor amb una flor que s'expandeix per tot el mandala, produint un efecte acolorit de pau i amor. En J. té com un timó-brúixola en el bell mig del mandala, que porta la relació cap a bon port i junts formen el mandala central d'unió a pesar de les dificultats del camí.   Les papa

1053-Mandala: Círculo de amor

1053 Mandala: Círculo de amor. El ángel que rige el día 19 de marzo, se llama: Mumiah Caminar por la vida no es fácil y a veces aunque no queramos nos da un aviso para que reaccionemos, luego depende de nosotros si tomamos un camino u otro. Uno puede ser fácil y allanarnos el camino comprendiendo todo lo que nos pasa y así recuperar lo aprendido, otro puede ser más difícil y con muchos atajos pero a veces este es el que tomamos para aprender de nuestros propios errores. Qué bonito es andar de la mano, con compañeros/as, amigos/as, pero sobretodo con la familia que es nuestro gran soporte para superar todos los imprevistos y así avanzar hacia lo desconocido y gracias a ello, aprender también a caminar solos por la vida. A ti no te faltan almas que están a tu lado, dándote apoyo y ayudándote a expandirte, porqué tú te lo mereces, ya que también es tu gran don. El amor lo tienes de raíz, está en tu ADN lo que te hace tener una vitalidad y una protección c