Ir al contenido principal

1141-Mandala: Expansió

1141 Mandala: 

Expansió.

 

L'àngel que regeix el dia 14 d’agost, es diu: 29 – Reiyel.

 

 

El teu àngel t’ajuda a:

 

·         Elevar la consciència

·         Connectar amb el nucli

·         Actuar guiat per la consciència

·         Saber treballar sota pressió, ser capaç de suportar grans responsabilitats

·         Portar el cel a la terra

·         Meditar

·         Netejar els canals de percepció, a conservar la puresa

·         Trobar llocs tranquils per meditar

 

I t’aporta:

 

·         Força de caràcter, resistència

·         Flexibilitat

·         Aptituds per ser un gran líder

·         Aptituds per treballar en tot lo relacionat amb la il·luminació espiritual

·         Carisma

·         Eloqüència

·         Saviesa

 

 

1141-Expansió-Mandalas A.Cassany

 

 

Segons la numerologia Omkin KAY

 

Ets una ànima amb una oportunitat molt especial de vida, ja que en el moment que demanes al creador el teu regal, conscientment o inconscientment, és "destapa" dit present celestial i s'activa en forma permanent tot el positiu del número de l'essència.

 

La paraula per excel·lència dels nascuts sota aquesta vibració és Disciplina, sou persones encantadores, boniques interna i externament, encisadores, summament atractives, amb una cortesia espontània present en cada moment, exigents amb si mateixos, amb do d'ensenyar. Els canvis externs i interns són una necessitat mai satisfeta, us encanten els riscos, vitals, pensament agut i àgil, preneu molt ràpidament les decisions, amb tendència a la impulsivitat, romàntics, estimulants.

Adores la bellesa en totes les seves manifestacions, t'envoltes sempre de persones o objectes que satisfan el teu amor per la bellesa, elegant, flexible, amant de les arts, tens una gran capacitat per recuperar-te dels cops del destí, adaptable, instintiu, vius en el present, t'encanta l'aventura, amant de la llibertat, original, tendre, fidel, lleial a ideals, o persones, familiars.

 

Com a missió, vens aprendre a col·laborar amb els altres, a desenvolupar la solidaritat, aprendre a transcendir les emocions, aprendre a associar-te sense dependre d'algú, a ser conseqüent en el que emprens deixant-te guiar per la teva Mestre interior, distingir el millor, el positiu de cada persona, situació o relació per assolir el Bé Superior.

 

 

 

 

 

Expandir el teu amor per les coses, les que creus interiorment, les que fa anys que estàs pensant i per motius externs no estàs transmetent, parat i pensa en el que és millor per tu, tant en l'àmbit físic, com emocional i espiritual, i llança't a fer-ho.

 

Tens molt potencial energètic, que es veu reflectit en el mandala de colors vius i al mateix temps comporta calma en els moments difícils, no és fàcil tot el que set presenta en la vida, passem temporades bones i d'altres que no ho són tant, aquestes ens ensenyen els canvis que hem de fer per tal d'anar millorant, i canviant els hàbits i posant-ne de nous.

 

Ja saps, expandeix aquesta energia que marca el teu mandala i gaudeix del que set presenti d'ara endavant, si... sobretot gaudeix i alegra't pels teus èxits i pels dels altres, perquè aquí està la verdadera felicitat, agraeix la vida i les ànimes que t'envolten, que totes, totes t'aportaran quelcom més per millorar i per fer-te feliç.

 

La papallona surt per ajudar-te en aquest camí i transformar tot el que necessitis per ser feliç.

 

Que l’ ‘energia del teu mandala, t’aporti tot el que et pertoca per dret diví.

 

 

Disseny, pintat i escrit original de:

 

Mandalas A. Cassany

St. Gregori, 11 de juny de 2021.

e. Mail: mdelsangels.c@gmail.com

www.mandalas.cat

Part de la informació aquí descrita surt de,  numerologia de Omkin Kay,  Llop (Kabaleb) i M. Àngels Cassany. -------------------------------------------------------------------------

 

1141 Mandala   Expansió.

 

El ángel que rige el día 14 de agosto, se llama: 29 – Reiyel.

 

 

Tu ángel te ayuda a:

 

• Elevar la conciencia

• Conectar con el núcleo

• Actuar guiado por la conciencia

• Saber trabajar bajo presión, ser capaz de soportar grandes responsabilidades

• Llevar el cielo a la tierra

• Meditar

• Limpiar los canales de percepción, a conservar la pureza

• Encontrar lugares tranquilos para meditar

 

Y te aporta:

 

• Fuerza de carácter, resistencia

• Flexibilidad

• Aptitudes para ser un gran líder

• Aptitudes para trabajar en todo lo relacionado con la iluminación espiritual

• Carisma

Mandalas A. Cassany
• Elocuencia

• Sabiduría

   

Según la numerología Omkin KAY

 

Eres un alma con una oportunidad muy especial de vida, puesto que en el momento que pides al creador tu regalo, conscientemente o inconscientemente, se "destapa" tu presente celestial y se activa en forma permanente todo lo positivo del número de la esencia.

Mandalas A. Cassany


 

La palabra por excelencia de los nacidos bajo esta vibración es Disciplina, sois personas encantadoras, bonitas interna y externamente, encantadoras, sumamente atractivas, con una cortesía espontánea presente en cada momento, exigentes consigo mismos, con don de enseñar. Los cambios externos e internos son una necesidad nunca satisfecha, os encantan los riesgos, vitales, pensamiento agudo y ágil, tomáis muy rápidamente las decisiones, con tendencia a la impulsividad, románticos, estimulantes.

Adoras la belleza en todas sus manifestaciones, te rodeas siempre de personas u objetos que satisfacen tu amor por la belleza, elegante, flexible, amante de las artes, tienes una gran capacidad para recuperarte de los golpes del destino, adaptable, instintivo, vives en el presente, te encanta la aventura, amante de la libertad, original, tierno, fiel, leal a ideales, o personas, familiares.

 

Mandalas A. Cassany
Como misión, vienes aprender a colaborar con los demás, a desarrollar la solidaridad, aprender a transcender las emociones, aprender a asociarte sin depender de alguien, a ser consecuente en lo que emprendes dejándote guiar por tu Maestro interior, distinguir lo mejor, lo positivo de cada persona, situación o relación para lograr el Bien Superior.

  

Expandir tu amor por las cosas, las que crees interiormente, las que hace años que estás pensando y por motivos externos no estás transmitiendo, párate y piensa en lo que es mejor para ti, tanto en el ámbito físico, como emocional y espiritual, y lánzate a hacerlo.

 

Tienes potencial energético, que se ve reflejado en el mandala de colores vivos y al mismo tiempo comporta calma en los momentos difíciles, no es fácil todo lo que se te presenta en la vida, pasamos temporadas buenas y otras que no lo son tanto, estas nos enseñan los cambios que tenemos que hacer para ir mejorando, y cambiando los hábitos y poniendo de nuevos.

 

Ya sabes, expande esta energía que marca tu mandala y disfruta de lo que se te presente de ahora en adelante, sí... sobre todo disfruta y alégrate por tus éxitos y por los de los otros, porque aquí está la verdadera felicidad, agradece la vida y las almas que te rodean, que todas, todas te aportarán algo más para mejorar y para hacerte feliz.

 

La mariposa sale para ayudarte en este camino y transformar todo lo que necesites para ser feliz.

 

Que la energía de tu mandala, te aporte todo lo que te corresponde por derecho divino.


Disseny, pintat i escrit original de:

 

Mandalas A. Cassany

St. Gregori, 11 de juny de 2021.

e. Mail: mdelsangels.c@gmail.com

www.mandalas.cat

Part de la informació aquí descrita surt de,  numerologia de Omkin Kay,  Llop (Kabaleb) i M. Àngels Cassany.


 

Comentarios

Entradas populares de este blog

1285-Nunca dejéis de caminar juntos

                                                         1285 Mandala:  Nunca dejéis de caminar juntos. ´ Cuando R. me encargó un mandala para toda su familia, pensé que era un reto que quería asumir, me pidió que fuera grande y para la entrada de la casa, y que era una familia de 7 miembros . Y a medida que lo he ido haciendo, me ha venido que ellos 4, también tenían que tener una representación en el dibujo. Podeis jugar a buscar cuál os llama más la atención o cuál os produce más energía, quizá coincidais y os gusta lo mismo, quizás una temporada os gusta más uno que  otro, pero el conjunto es la unión de todos vosotros. La paloma que corona el conjunto de mandalas, aporta la claridad y el amor que os procesáis, por eso:   Nunca dejéis de caminar juntos. 1285 Mandala:  Mai deixeu de caminar junts.   Quant la R. em va encarregar un mandala per tota la vostra família, vaig pensar que era un repte que volia assumir, me’l va demanar que fos gran i per l’entrada de la casa,

271 MANDALA: Un cielo de madre

Ahora   que   se acerca   el   día   de la   madre ,   publico   este   mandala   que he   hecho   para homenajear   a   todas las   madres . 271   MANDALA :   Un   cielo   de   madre ! Mamá ,   eres   un   cielo ¡ Es el   día   de   la   madre   y me ha   inspirado   hacer   este   mandala .   Las madres   cuando   nosotros   somos   niños   se preocupan   por   nosotros , nos cuidan   y   nos enseñan   a   caminar   por   la   vida . La   vida   está llena de   tropiezos   y   ellas   nos   guían   por el   camino   que   creen   más acertado . Muchos   de   nosotros   en lugar   de   agradecerlo ,   nos enfadamos   y   las   tratamos como   si   quisieran   el mal   para   nosotros , en         lugar   del   bien .   Seguro   que   acabamos   diciendo :   Mi madre siempre   hace lo   que   menos   me gusta . Y   nos   da mucha rabia   cuando   alguien   nos   dice ,   cada   día   te pareces   más   a tu   madre . Amigos ,   cuando   nosotros   somos   madres ,   l

1284-Mandala: La luz que emerge de las almas.

  1284 Mandala: La llum que emergeix de les ànimes.   L'àngel que regeix el dia 4 de febrer, es diu: 63 – Anauel. L’àngel que regeix el dia 12 de febrer, es diu: 65 Damabiah.     Aquest mandala ha estat fruit de la generositat de la J......, que ha volgut traslladar la seva saviesa, a través de les paraules i el seu bon fer, i m’ha encarregat aquest mandala per a la vostra empresa, perquè tingui un lloc dins ella.   El que percebo es una gran comunicació   a nivell de socis i de treballadors, que va més enllà d’un treball merament econòmic, sino també emocional i de valors.   Aquest mandala al centre neix una flor que defineix que i qui sou, bellesa per tot arreu, havent format una empresa on heu posat les vostres expectatives i que malgrat tot dels bons i mals moments, el que preval és la vostra unió.   La flor s’expandeix formant el nom de la vostra empresa, i d’aquí es formen altres camins que donen llum al vostra projecte, on l’energia de l’entorn us fa an