Ir al contenido principal

1116 Mandala: Sueños energéticos.

 

1116 Mandala: 

Somnis energètics.

 

L'àngel que regeix el dia 14 d’agost, es diu: 29 – Reiyel.

 

Si mirem el teu mandala, veiem al seu interior una papallona que està en el seu centre i que vol volar per expandir l'amor que tu generes, ets única i com a tal has d'estimar-te, així podràs transmetre-ho a qui t'envolta. És bo donar amor, perquè de la mateixa manera el rebràs.

Mandalas A. Cassany
Deixar d’odiar o de criticar, genera una energia meravellosa que traspassa la mirada, de com veiem a l’altre. Per això és positiu estimar incondicionalment a tots, als que estimem és fàcil, als que no, ens hi hem d’esforçar, només és una energia, no cal ser-hi amics.

La flor interna que posseeixes s’expandeix per tot el mandala, generant aquests cercles, plens de llum, ajudant a volar la papallona fora del teu interior, la papallona representa la transformació que fem al llarg de la nostra vida.

A les nits, en els somnis que tenim, tant si els recordem com no, fem viatges i muntem històries, ens divertim, plorem, ens angoixem, o ens enamorem..... els teus somnis són energètics, t’alliberen i et carreguen d’energia.

 

El teu àngel t’ajuda a:

 

·         Elevar la consciència

·         Connectar amb el nucli

·         Actuar guiat per la consciència

·         Saber treballar sota pressió, ser capaç de suportar grans responsabilitats

·         Portar el cel a la terra

·         Meditar

·         Netejar els canals de percepció, a conservar la puresa

·         Trobar llocs tranquils per meditar

 

I t’aporta:

 

·         Força de caràcter, resistència

·         Flexibilitat

·         Aptituds per ser un gran líder

·         Aptituds per treballar en tot lo relacionat amb la il·luminació espiritual

·         Carisma

·         Eloqüència

·         Saviesa

 

Segons la numerologia

En coincidir l’essència amb el regal diví, ets una ànima amb una oportunitat especial de vida, ja que si demandes al creador el teu regal, conscientment o inconscientment, al “obrir-se” el present celestial, s’activa de forma permanent tot el positiu del número de l’essència.

I en essència els nascuts amb aquesta vibració la paraula per excel·lència que us identifica és, disciplina. Ets maca per dins i per fora, encantadora, exigent amb tu mateixa, t’agrada ensenyar, t’encanten els riscos, vital i de pensament agut i àgil, prens molt ràpid les decisions, amb tendència a la impulsivitat, t’agrada el confort, amant de les arts, tens una gran capacitat per recuperar-te dels cops del destí.

Com a missió et correspon trobar la teva força interna i externa, aprendre a tenir iniciativa, obrir nous camins.

 

Gaudeix de tot lo bo que se’t presenti i sigues feliç.

 

Disseny, pintat i escrit original de:

Mandalas A. Cassany

St. Gregori, 12 d’abril de 2021.

e. Mail: mdelsangels.c@gmail.com

www.mandalas.cat

Part de la informació aquí descrita surt de,  numerologia de Omkin Kay,  Llop (Kabaleb) i M. Àngels Cassany.


1116 Mandala: 

Sueños energéticos.

 

 

Si miramos tu mandala, vemos en su interior una mariposa que está en su centro y que quiere volar para expandir el amor que tú generas, eres única y como tal tienes que quererte, así podrás transmitirlo a quién te rodea. Es bueno dar amor, porque del mismo modo lo recibirás.

Dejar de odiar o de criticar, genera una energía maravillosa que traspasa la mirada, de cómo vemos al otro. Por eso es positivo amar incondicionalmente a todos, a los que queremos es fácil, a los que no, nos tenemos que esforzar, solo es una energía, no hay que ser amigos.

La flor interna que posees se expande por todo el mandala, generando estos círculos, llenos de luz, ayudando a volar a  la mariposa fuera de tu interior, la mariposa representa la transformación que hacemos a lo largo de nuestra vida.

Por las noches, lo que soñamos, tanto si los recordamos como no, hacemos viajes y montamos historias, nos divertimos, lloramos, nos angustiamos, o nos enamoramos..... tus sueños son energéticos, te liberan y te cargan de energía.

 

Tu ángel te ayuda a:

 

• Elevar la conciencia

• Conectar con el núcleo

• Actuar guiado por la conciencia

• Saber trabajar bajo presión, ser capaz de soportar grandes responsabilidades

• Llevar el cielo a la tierra

• Meditar

• Limpiar los canales de percepción, a conservar la pureza

• Encontrar lugares tranquilos para meditar

 

Y te aporta:

. Carácter, resistencia

• Flexibilidad

• Aptitudes para ser un grande líder

• Aptitudes para trabajar en todo lo relacionado con la iluminación espiritual

• Carisma

• Elocuencia

• Sabiduría

 

Según la numerología

Al coincidir la esencia con el regalo divino, eres una alma con una oportunidad especial de vida, puesto que si demandas al creador tu regalo, conscientemente o inconscientemente, al “abrirse” el presente celestial, se activa de forma permanente todo el positivo del número de la esencia.

Y en esencia los nacidos con esta vibración la palabra por excelencia que os identifica es, disciplina. Eres guapa por dentro y por fuera, encantadora, exigente contigo misma, te gusta enseñar, te encantan los riesgos, vital y de pensamiento agudo y ágil, tomas muy rápido las decisiones, con tendencia a la impulsividad, te gusta el confort, amante de las artes, tienes una gran capacidad para recuperarte de los golpes del destino.

Como misión te corresponde encontrar tu fuerza interna y externa, aprender a tener iniciativa, abrir nuevos caminos.

 

Disfruta de todo lo bueno que se te presente y se feliz.

  

Mandalas A. Cassany

St. Gregori, 12 d’abril de 2021.

e. Mail: mdelsangels.c@gmail.com

www.mandalas.cat

Part de la informació aquí descrita surt de,  numerologia de Omkin Kay,  Llop (Kabaleb) i M. Àngels Cassany.

Comentarios

Entradas populares de este blog

1218 Mandala: Rumbo hacia la excelencia.

  1218 Mandala:  Rumb cap a l’excel·lència.   L'àngel que regeix el dia 1 de gener, es diu: 57 – Nemamiah.   El teu àngel t’ajuda a:   ·          Alliberar esquemes, patrons inconscients, informació que ve del nucli. ·          Viure importants transmutacions. ·          Ser una defensora de grans causes. ·          Saber trobar la resposta adequada per a qualsevol problema. ·          Tenir gosadia, força de decisió, empenta. ·          Tenir una ment privilegiada. ·          Portar el cel a la terra. ·          Ser una defensora de la pau. ·          Suportar les fatigues amb molt de coratge.   I t’aporta:   ·          Prosperitat. ·          Lucidesa intel·lectual. ·          Un do per a l’estratègia, comercial, política o altres. ·          Una gran capacitat de feina. ·          Aptituds per al lideratge. ·          Valor per fer front a les responsabilitats. ·          Una gran capacitat d'estimar. ·          Protagonism

1128-Mandala: Junts cap a la unió

  1128 Mandala:    Junts cap a la unió.   L'àngel que regeix el dia 27 de desembre, es diu: 55 – Mebahiah. L’àngel que regeix el dia 4 de novembre, es diu: 45 – Sealiah.     La passió és cosa de dos i en el vostre cas, això és patent, la força que teniu junts pot més que les petites diferencies que us aneu trobant pel camí. La llum que irradieu és molt potent i fa que millori dia a dia la vostra relació. Per aquest motiu aneu junts cap a la unió, no només física, sinó espiritual i mental. Cada dia que passa us uneix més i sou capaços de trobar-vos en un espai mitjà que us produeix a tots dos una pau interior difícil d'explicar.   La D. en el mandala té un interior ple d'amor amb una flor que s'expandeix per tot el mandala, produint un efecte acolorit de pau i amor. En J. té com un timó-brúixola en el bell mig del mandala, que porta la relació cap a bon port i junts formen el mandala central d'unió a pesar de les dificultats del camí.   Les papa

Significado de algunas formas y colores de los mandalas

El significado que consta en este escrito, lo encontré en libros que hablaban de los mandalas, mi interpretación personal no se basa en ningún libro, solo en  mi percepción personal y con ayuda de mis guias-ángeles. Pero os puede servir de complemento, si decidís hacer vuestro propio Mandala. El que hoy adjunto, está hecho por ordenador. Mandala significa círculo en sánscrito. Esta palabra es también conocida como rueda y totalidad. Más allá de su definición como palabra, desde el punto de vista espiritual es un centro energético de equilibrio y purificación que ayuda a transformar el entorno y la mente. También se le define como un sistema ideo gráfico contenedor de un espacio sagrado. Según la Psicología , el mandala representa al ser humano. Interactuar con ellos te ayuda a curar la fragmentación psíquica y espiritual, a manifestar tu creatividad y a re-conectarte con tu ser esencial. Es como comenzar un viaje hacia tu esencia, te abre puertas hasta ahora desconocidas y hace que