Ir al contenido principal

1113 Mandala: Punt de trobada angelical.


1113 Mandala: 

Punt de trobada angelical.

 

L’àngel que regeix el dia 3 d’abril, es diu: 3 - Sitael

 

En tu conflueixen molts factors, ets una ànima plena de respostes i un bon punt de trobada angelical, molts de nosaltres (ànimes) venim a tu perquè ens ajudis a comprendre i entendre “cosetes” que se’ns escapen de la ment conscient i tu amb la teva saviesa busques la resposta més adequada en el teu interior, i les persones queden complagudes dels teus comentaris tan adients.

Ets una ànima que aportes molt AMOR, en el teu dia a dia, amb els companys, amics i fins i tot amb el teu grup de treball.

1113-Punt de trobada angelical

El teu mandala reflecteix el que ets!, així ets tu, delicada internament i forta externament, cada capacitat que mostres, t’atorga un reconeixement important, tant si reps reconeixement extern, com si ho fas tu personalment.

La papallona que surt del teu interior, aporta a la societat aquest amor que tens tu pels altres, i la gran transformació que has mostrat en el curs de la vida.

 

Segons la numerologia, en essència, ets una persona summament positiva, optimista, encantadora, sociable, expressiva corporalment i amb gran facilitat per la comunicació, entusiasta per la vida, amb gran confiança en tu mateixa. Estimació per al pròxim, comparteixes i ets el centre d’atracció en qualsevol activitat social en la qual participes. Amant de l’ordre, especialment a casa. T’agraden els canvis, ja que no suportes la monotonia.

 

Com a missió, trobar a Déu (posa-li el nom que vulguis) dins teu i en cada persona o situació. Et correspon aprendre a ser responsable, casolana, amorosa i a nodrir-te interiorment. En l'àmbit professional tots aquells càrrecs gerencials que impliquin altes responsabilitats i presa de decisions: com recursos humans, docència, consellers, consultors, psiquiatria, psicologia i psicopedagogia preescolar.

 

Aquest any et correspon l’any de SUPORT, any d’estar ocupada, molt treball i poques recompenses directes o externes per aquest treball. L’any passat vares fer una acció i aquest any t'adones que ha valgut la pena. El projecte normalment no és per tu mateixa, és per un interès general,  donant-li suport a un treball on, a una altra persona o al mateix projecte rebin el mèrit.

 

Estàs més present o conscient del teu món interior.

 

El teu àngel t’ajuda a:

 

·         Solucionar enfrontaments.

·         Crear convivència.

·         Connectar amb altres dimensions.

·         Ocupar posicions rellevants.

·         Intervenir (mediadora) en conflictes.

 

I t’aporta:

 

·         Voluntat de construir.

·         Protecció contra errors.

·          Equilibri.

·         Protecció contra la hipocresia, i ingratitud.

 

Ara brilles amb llum pròpia.

 

 

Disseny, pintat i escrit original de:

 

 

Mandalas A. Cassany

St. Gregori, 20 de març de 2021.

e. Mail: mdelsangels.c@gmail.com

www.mandalas.cat

 -------------------------------------------------------------------------------

 

1113 Mandala: 

Punt de trobada angelical.

 

L’àngel que regeix el dia 3 d’abril, es diu: 3 - Sitael

 

En ti confluyen muchos factores, eres una alma llena de respuestas y un buen punto de encuentro angelical, muchos de nosotros (almas) venimos a ti porque nos ayudes a comprender y entender “cositas” que se nos escapan de la mente consciente y tú con tu sabiduría buscas la respuesta más adecuada en tu interior, y las personas quedan complacidas de tus comentarios tan adecuados.

 

Eres una alma que aportas mucho AMOR, en tu día a día, con los compañeros, amigos e incluso con tu grupo de trabajo.

 

Tu mandala refleja lo que eres!, así eres tú, delicada internamente y fuerte externamente, cada capacidad que muestras, te otorga un reconocimiento importante, tanto si recibes reconocimiento externo, como si lo haces tú personalmente.

 

La mariposa que sale de tu interior, aporta a la sociedad este amor que tienes tú por los demás, y la gran transformación que has mostrado en el curso de la vida.

 

Según la numerología, en esencia, eres una persona sumamente positiva, optimista, encantadora, sociable, expresiva corporalmente y con gran facilidad por la comunicación, entusiasta por la vida, con gran confianza en ti misma. Amor para el próximo, compartes y eres el centro de atracción en cualquier actividad social en la cual participas. Amante del orden, especialmente a casa. Te gustan los cambios, puesto que no soportas la monotonía.

 

Como misión, encontrar a Dios (ponle el nombre que quieras) dentro de ti y en cada persona o situación. Te corresponde aprender a ser responsable, casera, amorosa y a nutrirte interiormente. En el ámbito profesional todos aquellos cargos gerenciales que impliquen altas responsabilidades y toma de decisiones: como recursos humanos, docencia, consejeros, consultores, psiquiatría, psicología y psicopedagogía preescolar.

 

Este año te corresponde el año de APOYO, año de estar ocupada, mucho trabajo y pocas recompensas directas o externas por este trabajo. El año pasado hiciste una acción y este año te das cuenta que ha merecido la pena. El proyecto normalmente no es para ti misma, es por un interés general, apoyándole a un trabajo donde, a otra persona o al mismo proyecto reciban el mérito.

 

Estás más presente o consciente de tu mundo interior.

1113-Punt de trobada angelical

 

Tu ángel te ayuda a:

 

• Solucionar enfrentamientos.

• Crear convivencia.

• Conectar con otras dimensiones.

• Ocupar posiciones relevantes.

• Intervenir (mediadora) en conflictos.

 

1113-Punt de trobada angelical
Y te aporta:

 

• Voluntad de construir.

• Protección contra errores.

• Equilibrio.

• Protección contra la hipocresía, e ingratitud.

 

Ahora brillas con luz propia.

 

 

 

 

Mandalas A. Cassany

St. Gregori, 20 de març de 2021.

e. Mail: mdelsangels.c@gmail.com

www.mandalas.cat

 

 

Comentarios

Entradas populares de este blog

1218 Mandala: Rumbo hacia la excelencia.

  1218 Mandala:  Rumb cap a l’excel·lència.   L'àngel que regeix el dia 1 de gener, es diu: 57 – Nemamiah.   El teu àngel t’ajuda a:   ·          Alliberar esquemes, patrons inconscients, informació que ve del nucli. ·          Viure importants transmutacions. ·          Ser una defensora de grans causes. ·          Saber trobar la resposta adequada per a qualsevol problema. ·          Tenir gosadia, força de decisió, empenta. ·          Tenir una ment privilegiada. ·          Portar el cel a la terra. ·          Ser una defensora de la pau. ·          Suportar les fatigues amb molt de coratge.   I t’aporta:   ·          Prosperitat. ·          Lucidesa intel·lectual. ·          Un do per a l’estratègia, comercial, política o altres. ·          Una gran capacitat de feina. ·          Aptituds per al lideratge. ·          Valor per fer front a les responsabilitats. ·          Una gran capacitat d'estimar. ·          Protagonism

1241-Mandala Yin-Yang

  1241- Mandala Yin-Yang Qué es yin yang: Yin yang es un principio filosófico y religioso que explica la existencia de dos fuerzas opuestas pero complementarias que son esenciales en el universo: el yin, asociado a lo femenino, la oscuridad, la pasividad y la tierra; y el yang, vinculado a lo masculino, la luz, lo activo y el cielo. Según esta filosofía, ambas energías son necesarias para mantener el equilibrio universal. Según la web de Significados https://www.significados.com/yin-yang/ Este mandala, lo hice para mi, para armonizar mi lado femenino y masculino.   Lo tengo colgado en la habitación, y me sirve cada día para armonizar y para observar. An'anasha, An'anasha, An'anasha

704-Mandala - Dulce armonia

  704 Mandala:      Dolça harmonia. Mandala A.Cassany  704 Nineta, dolça i encantadora, ànima harmoniosa, que desprens una bellesa interna que ens deixa a tots meravellats. Es probable que en 3D no els hi demostris però fes el possible per fer-ho, les ànimes que t’envolten t’ho ag rairan. Tens l’oportunitat de fer que moltes ànimes aprenguin de la teva saviesa, la terrenal i la espiritual, ets un canal d’energia i l’has de desenvolupar, fent tot allò que t’agrada i estàs deixant de fer-ho, i ho postergues per més endavant. NO val la pena postergar, en aquesta dimensió millor fer el que us agrada, que no deixar-ho per un altre ocasió. La vida a vegades no ens ho posa fàcil, segur que a tu tampoc, i gràcies això aprenem dels entrebancs que ens anem trobant pel camí. Mandala A.Cassany 704 Quan estiguis en hores baixes, pensa en una piscina plena de pètals de roses,  t’hi submergeixes fins el coll i estàs una bona estona, quan en tinguis prou d’estar sola, hi poses le