Ir al contenido principal

Mandala 1096-Transformación iniciada

 


1096 Mandala: 

Transformació iniciada

 

L'àngel que regeix el dia 28 d’agost, es diu: 31 – Lecabel.                                                                                                                                                                                                                              

 

 

Procés de transformació iniciat, tens una oportunitat per fer-ho, acabes de començar un nou projecte que et pot reportar uns beneficis importants, tant físicament, com espiritualment i potser també econòmicament. Tot el que et proposis ho pots aconseguir tens la força i el poder de poder-ho fer, només cal que hi posis tot el teu potencial, això si, essent prudent en les teves decisions, hem dit prudent, però no amb preocupació.

Transformació iniciada

 

El mandala t'ajudarà en el camí cap al teu interior, ja que representa la força i el poder que hi ha en tu, és una representació de la teva ànima o el teu interior.

 

En el centre, neix una flor petita, però no per això menys important, és bonica com tu, està rodejada de 8 parcel·les que constitueixen la teva personalitat i el teu regal diví que coincideixen i són l'expressió de l'ego, fins al moment que demanis al Ser superior el teu regal, a partir d'aquest instant la personalitat de l'aparentar ser, desapareix i lo bo del regal es fa part integrant de la teva vida, deixes de tenir una disfressa per convertir el positiu en realitat. El 8 representa la puresa, ser transparent, autèntica, honesta, sanar l'entorn només amb la teva sola presencia.

 

En essència ets la totalitat, o tot o res, gran líder per excel·lència, influint en els altres, decidida, prens decisions ràpides i correctes, autoestima alta i tens gran confiança en tu mateixa, o ets estimada o ets odiada, però mai ignorada, vens a projectar i a realitzar coses transcendents.

Com a missió tens acabar tot el que vas començar, a ser profund, consistent i desenvolupar l'amor i la tolerància cap al pròxim.

 

Estàs a l'any de la materialització dels teus somnis, idees, visions. L'altra cara de la moneda és si sentim interiorment que la nostra vida no evoluciona t'apareixeran obstacles i dificultats. Revisa totes les estructures, família, casa, treball. Analitza-ho i pren decisions.

 

Període per treballar la paciència, amb confiança i certesa.

 

L'àngel t'ajuda a superar traumes i bloquejos emocionals, a solucionar problemes quotidians, a tenir un intel·lecte expansiu i generós, a fer fortuna, a saber arribar al fons de les coses.

 

I t'aporta, idees lluminoses per resoldre els problemes més difícils, eloqüència, carisma comunicatiu, serenitat, equanimitat, intel·ligència emocional, intuïció i capacitat de deducció.

 

Les papallones del mandala representen la transformació iniciada, i t'acompanyen en aquest camí, per tal que quan et sentis sola, puguis demanar ajuda a altres éssers que estiguin a prop teu, o en un procés superior, per tal de millorar i caminar per aquest camí de l'espiritualitat.

 

Que en el teu camí trobis només les pedres necessàries, que t'ajudin a millorar.

 

És un regal per l'ànima que et dediquen els teus estimats pares.

 

Disseny, pintat i escrit original de:

 Mandalas A. Cassany

St. Gregori, 10 d’agost de 2020.

e. Mail: mdelsangels.c@gmail.com

www.mandalas.cat


------------------------------------

1096 Mandala: 

Transformación iniciada

 

                                                                                                                                                                                                                       

                                             El angel que rige el dia 28 de agosto, es 31-Lecabel                                                                                                                                                                     

 

Proceso de transformación iniciado, tienes una oportunidad para hacerlo, acabas de empezar un nuevo proyecto que te puede reportar unos beneficios importantes, tanto físicamente, como espiritualmente y quizás también económicamente. Todo el que te propongas lo puedes conseguir tienes la fuerza y el poder de hacerlo, solo hace falta que pongas todo tu potencial, esto si, siendo prudente en tus decisiones, hemos dicho prudente, pero no con preocupación.

 

El mandala te ayudará en el camino hacia tu interior, puesto que representa la fuerza y el poder que hay en ti, es una representación de tu alma o tu interior.

 

En el centro, nace una flor pequeña, pero no por eso menos importante, es bonita como tú, está rodeada de 8 parcelas que constituyen tu personalidad y tu regalo divino que coinciden y son la expresión del ego, hasta el momento que pidas al Ser superior tu regalo, a partir de este instante la personalidad del aparentar ser, desaparece y lo bueno del regalo se hace parte integrante de tu vida, dejas de tener un disfraz para convertir lo positivo en realidad. El 8 representa la pureza, ser transparente, auténtico, honesto, sanar el entorno solo con su presencia.

 

En esencia eres la totalidad, o todo o nada, gran líder por excelencia, influyendo en los otros, decidida, tomas decisiones rápidas y correctas, autoestima alta y tienes gran confianza en ti misma, o eres amada o eres odiada, pero nunca ignorada, vienes a proyectar y a realizar cosas trascendentes.

Como misión tienes que acabar todo lo que empezaste, a ser profunda, consistente y desarrollar el amor y la tolerancia hacia el próximo.

 

Estás en el año de la materialización de tus sueños, ideas, visiones. La otra cara de la moneda es si sientes interiormente que tu vida no evoluciona te aparecerán obstáculos y dificultades. Revisa todas las estructuras, familia, casa, trabajo. Analízalo y toma decisiones.

Periodo para trabajar la paciencia, con confianza y certeza.

El ángel te ayuda a superar traumas y bloqueos emocionales, a solucionar problemas cotidianos, a tener un intelecto expansivo y generoso, a hacer fortuna, a saber llegar al fondo de las cosas.

Y te aporta, ideas luminosas para resolver los problemas más difíciles, elocuencia, carisma comunicativo, serenidad, ecuanimidad, inteligencia emocional, intuición y capacidad de deducción.

Las mariposas del mandala representan la transformación iniciada, y te acompañan en este camino, para que cuando te sientas sola, puedas pedir ayuda a otros seres que estén cerca de ti, o en un proceso superior, para mejorar y andar por este camino de la espiritualidad.

Que en tu camino encuentres solo las piedras necesarias, que te ayuden a mejorar.

Es un regalo para el alma que te dedican tus queridos padres.

Disseny, pintat i escrit original de:

 Mandalas A. Cassany

St. Gregori, 10 d’agost de 2020.

e. Mail: mdelsangels.c@gmail.com

www.mandalas.cat

 


Comentarios

Entradas populares de este blog

1218 Mandala: Rumbo hacia la excelencia.

  1218 Mandala:  Rumb cap a l’excel·lència.   L'àngel que regeix el dia 1 de gener, es diu: 57 – Nemamiah.   El teu àngel t’ajuda a:   ·          Alliberar esquemes, patrons inconscients, informació que ve del nucli. ·          Viure importants transmutacions. ·          Ser una defensora de grans causes. ·          Saber trobar la resposta adequada per a qualsevol problema. ·          Tenir gosadia, força de decisió, empenta. ·          Tenir una ment privilegiada. ·          Portar el cel a la terra. ·          Ser una defensora de la pau. ·          Suportar les fatigues amb molt de coratge.   I t’aporta:   ·          Prosperitat. ·          Lucidesa intel·lectual. ·          Un do per a l’estratègia, comercial, política o altres. ·          Una gran capacitat de feina. ·          Aptituds per al lideratge. ·          Valor per fer front a les responsabilitats. ·          Una gran capacitat d'estimar. ·          Protagonism

1241-Mandala Yin-Yang

  1241- Mandala Yin-Yang Qué es yin yang: Yin yang es un principio filosófico y religioso que explica la existencia de dos fuerzas opuestas pero complementarias que son esenciales en el universo: el yin, asociado a lo femenino, la oscuridad, la pasividad y la tierra; y el yang, vinculado a lo masculino, la luz, lo activo y el cielo. Según esta filosofía, ambas energías son necesarias para mantener el equilibrio universal. Según la web de Significados https://www.significados.com/yin-yang/ Este mandala, lo hice para mi, para armonizar mi lado femenino y masculino.   Lo tengo colgado en la habitación, y me sirve cada día para armonizar y para observar. An'anasha, An'anasha, An'anasha

1284-Mandala: La luz que emerge de las almas.

  1284 Mandala: La llum que emergeix de les ànimes.   L'àngel que regeix el dia 4 de febrer, es diu: 63 – Anauel. L’àngel que regeix el dia 12 de febrer, es diu: 65 Damabiah.     Aquest mandala ha estat fruit de la generositat de la J......, que ha volgut traslladar la seva saviesa, a través de les paraules i el seu bon fer, i m’ha encarregat aquest mandala per a la vostra empresa, perquè tingui un lloc dins ella.   El que percebo es una gran comunicació   a nivell de socis i de treballadors, que va més enllà d’un treball merament econòmic, sino també emocional i de valors.   Aquest mandala al centre neix una flor que defineix que i qui sou, bellesa per tot arreu, havent format una empresa on heu posat les vostres expectatives i que malgrat tot dels bons i mals moments, el que preval és la vostra unió.   La flor s’expandeix formant el nom de la vostra empresa, i d’aquí es formen altres camins que donen llum al vostra projecte, on l’energia de l’entorn us fa an