Ir al contenido principal

1094 Mandala: Llena de luz.

 

1094 Mandala: Plena de llum.


 

L'àngel que regeix el dia 28 d’abril, es diu: 8 – Cahetel.                                                                                                                                                                                                                              

 

Lluminositat és el que desprens des del mateix moment de la teva concepció, ets un ésser molt estimat i que portes molta llum al teu entorn, per això t'anomenem "Plena de llum", és un concepte vibracional, d'energia pura i natural.

1094-Llena de luz

 

Ets totalitat en essència, ets tot o res, representes la perfecció, la força interna i externa, una gran líder, influent en els altres amb la teva imponent personalitat carismàtica i magnètica, decidida i valenta, també molt individualista, no passaràs desapercebuda, seràs estimada o el contrari, respectada o el contrari, però mai ignorada, triomfadora per naturalesa.

 

Has nascut per projectar i realitzar coses transcendents.

 

En vides passades ja has pres consciència de molta informació que portes per integrar-la en aquesta, pel que et correspon donar-li força a la teva essència, especialment a tot el positiu que representa.

 

Com a missió en aquesta vida, vens a realitzar-te en totes les àrees de la vida aconseguir l'èxit en tot el que emprenguis, a fer bé les coses, a ser compassiva i altruista, a veure les coses en els seus aspectes més subtils, a tenir agilitat en els processos d'aprenentatge.

 

El teu àngel t'ajuda a, elevar la consciència, superar el materialisme i els "apegos", a saber donar gràcies pel que tens, sortir de les dificultats, sanar-se, ser una persona molt activa.

 

I t'aporta noblesa, prestigi, una gran força de voluntat, capacitat d'iniciativa, carisma i vocació de lideratge.

 

El teu mandala diu tot això i més, mira'l de tant en tant i t'aportarà l'energia que necessitis, potser com ets molt petita, ajudi a la teva família a reconèixer tal com ets en essència.

 

En el bell mig del nucli del mandala, creix aquesta papallona que és signe de transformació i dóna la llum necessària a tu i a tots els que t'envolten, donant també molt d'amor incondicional, i s'expandeix l'energia formant aquesta flor plena de detalls, que denoten la teva bellesa interior i també exterior.

 

El camí no és fàcil, i gràcies això anem prenent decisions en la vida que ens fan adonar de quin camí hem d'agafar per ser una ànima meravellosa com tu.

 

És un regal que us fa la tieta.

 Disseny, pintat i escrit original de:

 Mandalas A. Cassany

St. Gregori, 15 de juny de 2020.

e. Mail: mdelsangels.c@gmail.com

www.mandalas.cat

 -------------------------------------------------------------

1094 Mandala: 

Llena de luz.


 

El àngel que rige el dia 28 de abril, se llama: 8 – Cahetel

 

Mandalas A. Cassany
 Luminosidad es lo que desprendes desde el mismo momento de tu concepción, eres un ser muy amado y que traes mucha luz a tu entorno, por eso te denominamos "Llena de luz", es un concepto vibracional, de energía pura y natural.

 

Eres totalidad en esencia, eres todo o nada, representas la perfección, la fuerza interna y externa, una gran líder, influyente en los demás con tu imponente personalidad carismática y magnética, decidida y valiente, también muy individualista, no pasarás desapercibida, serás amada o lo contrario, respetada o lo contrario, pero nunca ignorada, triunfadora por naturaleza.

 

Has nacido para proyectar y realizar cosas trascendentes.

 

Mandalas A. Cassany
En vidas pasadas  has tomado conciencia de mucha información que traes para integrarla en esta, por lo que te corresponde darle fuerza a tu esencia, especialmente a todo lo positivo que representa.

 

Como misión en esta vida, vienes a realizarte en todas las áreas, a conseguir el éxito en todo lo que emprendas, a hacer bien las cosas, a ser compasiva y altruista, a ver las cosas en sus aspectos más sutiles, a tener agilidad en los procesos de aprendizaje.

 

Tu ángel te ayuda a, elevar la conciencia, superar el materialismo y los apegos, a saber dar gracias por lo que tienes, salir de las dificultades, sanarse, ser una persona muy activa.

 

Y te aporta nobleza, prestigio, una gran fuerza de voluntad, capacidad de iniciativa, carisma y vocación de liderazgo.

 

Tu mandala dice todo esto y más, míralo de vez en cuando y te aportará la energía que necesites, quizás cómo eres muy pequeña, ayude a tu familia a reconocer tal como eres en esencia.

 

En el centro mismo del núcleo del mandala, crece esta mariposa que es signo de transformación y te da la luz necesaria a ti y a todos los que te rodean, dando también mucho amor incondicional, y se expande la energía formando esta flor llena de detalles, que denotan tu belleza interior y también exterior.

 

El camino no es fácil, y gracias a esta circunstancia vayamos tomando decisiones en la vida que nos hacen dar cuenta de qué camino tenemos que coger para ser una alma maravillosa como tú.

  Disseny, pintat i escrit original de:

 Mandalas A. Cassany

St. Gregori, 15 de juny de 2020.

e. Mail: mdelsangels.c@gmail.com

www.mandalas.cat

 Comentarios

Entradas populares de este blog

1218 Mandala: Rumbo hacia la excelencia.

  1218 Mandala:  Rumb cap a l’excel·lència.   L'àngel que regeix el dia 1 de gener, es diu: 57 – Nemamiah.   El teu àngel t’ajuda a:   ·          Alliberar esquemes, patrons inconscients, informació que ve del nucli. ·          Viure importants transmutacions. ·          Ser una defensora de grans causes. ·          Saber trobar la resposta adequada per a qualsevol problema. ·          Tenir gosadia, força de decisió, empenta. ·          Tenir una ment privilegiada. ·          Portar el cel a la terra. ·          Ser una defensora de la pau. ·          Suportar les fatigues amb molt de coratge.   I t’aporta:   ·          Prosperitat. ·          Lucidesa intel·lectual. ·          Un do per a l’estratègia, comercial, política o altres. ·          Una gran capacitat de feina. ·          Aptituds per al lideratge. ·          Valor per fer front a les responsabilitats. ·          Una gran capacitat d'estimar. ·          Protagonism

1128-Mandala: Junts cap a la unió

  1128 Mandala:    Junts cap a la unió.   L'àngel que regeix el dia 27 de desembre, es diu: 55 – Mebahiah. L’àngel que regeix el dia 4 de novembre, es diu: 45 – Sealiah.     La passió és cosa de dos i en el vostre cas, això és patent, la força que teniu junts pot més que les petites diferencies que us aneu trobant pel camí. La llum que irradieu és molt potent i fa que millori dia a dia la vostra relació. Per aquest motiu aneu junts cap a la unió, no només física, sinó espiritual i mental. Cada dia que passa us uneix més i sou capaços de trobar-vos en un espai mitjà que us produeix a tots dos una pau interior difícil d'explicar.   La D. en el mandala té un interior ple d'amor amb una flor que s'expandeix per tot el mandala, produint un efecte acolorit de pau i amor. En J. té com un timó-brúixola en el bell mig del mandala, que porta la relació cap a bon port i junts formen el mandala central d'unió a pesar de les dificultats del camí.   Les papa

Significado de algunas formas y colores de los mandalas

El significado que consta en este escrito, lo encontré en libros que hablaban de los mandalas, mi interpretación personal no se basa en ningún libro, solo en  mi percepción personal y con ayuda de mis guias-ángeles. Pero os puede servir de complemento, si decidís hacer vuestro propio Mandala. El que hoy adjunto, está hecho por ordenador. Mandala significa círculo en sánscrito. Esta palabra es también conocida como rueda y totalidad. Más allá de su definición como palabra, desde el punto de vista espiritual es un centro energético de equilibrio y purificación que ayuda a transformar el entorno y la mente. También se le define como un sistema ideo gráfico contenedor de un espacio sagrado. Según la Psicología , el mandala representa al ser humano. Interactuar con ellos te ayuda a curar la fragmentación psíquica y espiritual, a manifestar tu creatividad y a re-conectarte con tu ser esencial. Es como comenzar un viaje hacia tu esencia, te abre puertas hasta ahora desconocidas y hace que