Ir al contenido principal

1093 Mandala: El poder de la força. El poder de la fuerza

 

1093 Mandala: 

El poder de la força.

 

L'àngel que regeix el dia 5 de juny, es diu: 15 – Hariel.                                                                                                                                                                                                                              

 

 

Ohhh! Beneïda siguis i a on siguis, en el centre del teu nucli o ànima, creix una flor meravellosa que aporta als teus familiars i amics una pau i bellesa extraordinària.

 

Mandalas A.Cassany
Pot ser que a vegades tinguis la sensació de no poder en tot això i t'enfadis amb el món, però en el fons el que tens és, que estàs enfadada amb tu mateixa. No passa res, és el que aprendràs en aquest lloc, amb la gent que et trobes i trobaràs en la teva existència, no cal fer res, només estar atent i positiu a les coses que et passen que és per una causalitat.

 

Tens un cor immens, que denota tot l'amor que pots donar i que amb les ànimes que t'interessen els hi mostres. Ara bé, també seria bo que tot aquest amor també el gestionessis cap a algun col·lectiu que tu decidissis, tant sigui amb la professió que vulguis fer, com el que t'agradaria fer.

Ets molt madura i pots fer el que tu vulguis realment.

 

Aquí rau el teu poder de la força!

 

En essència ets disciplinada, bonica per fora i per dins, exigent amb tu mateixa i amb el do d'ensenyar, t'agrada el risc, vital, tendència a la impulsivitat, t'agrada la bellesa en totes les seves manifestacions, t'agrada viure el present i t'encanten les aventures i ser independent.

 

La teva missió aprendre a ser pràctica, organitzada i eficient, desenvolupant la intel·ligència i trobar la saviesa.

 

Estàs en un any de poder, any de transmutació, que es manifesta a través d'aconseguir objectius, i prendre decisions que afecten d'altres. És un període de què tot va bé i creure amb la màgia de la vida, a on és suficient tenir una intenció clara sobre el que és millor que pot passar.

 

El teu àngel t'ajuda a connectar amb el nucli, a superar i netejar bloquejos, a triomfar, a descobrir nous mètodes en el treball, unió de ment i cor.

 

I t'aporta creativitat, inventiva i inspiració per l'art, coherència i equilibri.

Confia que pots millorar en totes les àrees, incloent-hi les finances, casa o carrera. La teva fe obre noves portes a les oportunitats.

 

El teu mandala diu tot això i més, mira'l de tant en tant, observa'l i gaudeix-n'en, els colors de la força, de l'amor, i les papallones t'ajudaran a transmutar, tal com elles fan al llarg de la seva existència.

 

Sigues molt feliç, t'ho mereixes!

 

 Disseny, pintat i escrit original de:

 Mandalas A. Cassany

St. Gregori, 24 de maig de 2020.

e. Mail: mdelsangels.c@gmail.com

www.mandalas.cat

 

 --------------------------------------------------------------

  

1093 Mandala: 

El poder de la fuerza.

 

El àngel que rige el dia 5 de junio, se llama: 15 – Hariel

 

 

 

Ohhh! Bendecida seas y donde estés, en el centro de tu núcleo o alma crece una flor maravillosa que aporta a tus familiares y amigos una paz y belleza extraordinaria.

 

Puede ser que a veces tengas la sensación de no poder con todo esto y te enfades con el mundo, pero en el fondo lo que tienes, es que estás enfadada contigo misma. No pasa nada, es lo que aprenderás en este lugar, con la gente que te encuentras y encontrarás en tu existencia, no hay que hacer nada, solo estar atento y positivo a las cosas que te pasan que es por una causalidad.

 

Tienes un corazón inmenso, que denota todo el amor que puedes dar y que con las almas que te interesan se lo muestras. Ahora bien, también sería bueno que todo este amor también lo gestionaras hacia algún colectivo que tú decidieras, tanto sea con la profesión que quieras hacer, como con lo que te gustaría hacer.

Eres muy madura y puedes hacer lo que tú quieras realmente.

 

¡Aquí radica tu poder de la fuerza!

 

Mandalas A.Cassany
En esencia eres disciplinada, bonita por fuera y por dentro, exigente contigo misma y con el don de enseñar, te gusta el riesgo, vital, tendencia a la impulsividad, te gusta la belleza en todas sus manifestaciones, te gusta vivir el presente y te encantan las aventuras y ser independiente.

 

Tu misión aprender a ser práctica, organizada y eficiente, desarrollando la inteligencia y encontrando la sabiduría.

 

Estás en un año de poder, año de transmutación, que se manifiesta a través de conseguir objetivos, y tomar decisiones que afectan a otros. Es un periodo de qué todo va bien y creer con la magia de la vida, donde es suficiente tener una intención clara sobre el que es mejor que puede pasar.

 

Mandalas A. Cassany
Tu ángel te ayuda a conectar con el núcleo, a superar y limpiar bloqueos, a triunfar, a descubrir nuevos métodos en el trabajo, unión de mente y corazón.

 

Y te aporta creatividad, inventiva e inspiración por el arte, coherencia y equilibrio.

Confía que puedes mejorar en todas las áreas, incluyendo las finanzas, casa o carrera. Tu fe abre nuevas puertas a las oportunidades.

 

Tu mandala dice todo esto y más, míralo de vez en cuando, obsérvalo y disfrutalo, son los colores de la fuerza y del amor, y las mariposas te ayudarán a transmutar, tal como ellas hacen a lo largo de su existencia.

 

Sé muy feliz, te lo mereces!

 

 Disseny, pintat i escrit original de:

 Mandalas A. Cassany

St. Gregori, 24 de maig de 2020.

e. Mail: mdelsangels.c@gmail.com

www.mandalas.cat
Comentarios

Entradas populares de este blog

1218 Mandala: Rumbo hacia la excelencia.

  1218 Mandala:  Rumb cap a l’excel·lència.   L'àngel que regeix el dia 1 de gener, es diu: 57 – Nemamiah.   El teu àngel t’ajuda a:   ·          Alliberar esquemes, patrons inconscients, informació que ve del nucli. ·          Viure importants transmutacions. ·          Ser una defensora de grans causes. ·          Saber trobar la resposta adequada per a qualsevol problema. ·          Tenir gosadia, força de decisió, empenta. ·          Tenir una ment privilegiada. ·          Portar el cel a la terra. ·          Ser una defensora de la pau. ·          Suportar les fatigues amb molt de coratge.   I t’aporta:   ·          Prosperitat. ·          Lucidesa intel·lectual. ·          Un do per a l’estratègia, comercial, política o altres. ·          Una gran capacitat de feina. ·          Aptituds per al lideratge. ·          Valor per fer front a les responsabilitats. ·          Una gran capacitat d'estimar. ·          Protagonism

1128-Mandala: Junts cap a la unió

  1128 Mandala:    Junts cap a la unió.   L'àngel que regeix el dia 27 de desembre, es diu: 55 – Mebahiah. L’àngel que regeix el dia 4 de novembre, es diu: 45 – Sealiah.     La passió és cosa de dos i en el vostre cas, això és patent, la força que teniu junts pot més que les petites diferencies que us aneu trobant pel camí. La llum que irradieu és molt potent i fa que millori dia a dia la vostra relació. Per aquest motiu aneu junts cap a la unió, no només física, sinó espiritual i mental. Cada dia que passa us uneix més i sou capaços de trobar-vos en un espai mitjà que us produeix a tots dos una pau interior difícil d'explicar.   La D. en el mandala té un interior ple d'amor amb una flor que s'expandeix per tot el mandala, produint un efecte acolorit de pau i amor. En J. té com un timó-brúixola en el bell mig del mandala, que porta la relació cap a bon port i junts formen el mandala central d'unió a pesar de les dificultats del camí.   Les papa

Significado de algunas formas y colores de los mandalas

El significado que consta en este escrito, lo encontré en libros que hablaban de los mandalas, mi interpretación personal no se basa en ningún libro, solo en  mi percepción personal y con ayuda de mis guias-ángeles. Pero os puede servir de complemento, si decidís hacer vuestro propio Mandala. El que hoy adjunto, está hecho por ordenador. Mandala significa círculo en sánscrito. Esta palabra es también conocida como rueda y totalidad. Más allá de su definición como palabra, desde el punto de vista espiritual es un centro energético de equilibrio y purificación que ayuda a transformar el entorno y la mente. También se le define como un sistema ideo gráfico contenedor de un espacio sagrado. Según la Psicología , el mandala representa al ser humano. Interactuar con ellos te ayuda a curar la fragmentación psíquica y espiritual, a manifestar tu creatividad y a re-conectarte con tu ser esencial. Es como comenzar un viaje hacia tu esencia, te abre puertas hasta ahora desconocidas y hace que