Ir al contenido principal

1089 Mandala: Cercle de llum. Circulo de luz


1089 Mandala: 

Cercle de llum.

 

L'àngel que regeix el dia 16 de juliol, es diu: 23 – Melahel.                                                                                                                                                                                                                              


Ets com un mirall, que reflecteix el que ets, autèntica, sense cap mena de màscara, la teva essència i la teva personalitat (ego) demostren al món el que ets interiorment.

 

A causa d'això et trobaràs amb ànimes que s'aproparan a tu per la teva intuïció innata, que aniràs descobrint al llarg de la teva existència.

 

Gràcies al teu do, comunicaràs als altres que el millor que poden fer, és donar amor, per rebre infinitat més del que donen, sobretot amor incondicional.

 

Carismàtica, amb sentit de superació i de personalitat forta, t'encanta el risc i inspires lleialtat, força interior d'estar guiada cap el que és correcte.

 

Com a missió tens trobar la "Divinitat" dins tu mateixa, en cada persona o en cada situació, tens un sisè sentit que t'ajudarà en les situacions que et vagis trobant per la vida, prenent un bonic aprenentatge de cada situació viscuda, diràs i defensaràs la veritat sense por a les conseqüències.

 

El regal que et donem és la puresa, transparència, autenticitat, honestedat, assertivitat i gran resistència física, mental, emocional i espiritual.

 

El teu àngel t'ajuda a sanar de forma natural, a afrontar perills, et dóna fe, eloqüència, harmonia, ordena el caos, i t'aporta, imaginació, atreviment, protecció, intel·ligència analògica.

 

En el centre del mandala, creix una bonica flor que desprèn els seus pètals cap l'exterior, aportant bellesa a tota la teva ànima, encara que tu siguis petita d'edat, portes un munt de vides viscudes i una ànima plena de records que si els exercites t'aportaran millores a tots els aspectes positius de què gaudeixes en l'actualitat.

 

La llum que desprens és brillant, com si orbitessis per la lluna, claror en l'obscuritat de la nit, com si fossis lluna plena, que il·luminarà molts cors que necessiten d’aquesta llum, per regenerar-se i seguir transitant per la vida.

 

Les papallones van portant la teva llum pels camins transitables d'aquest món, aportant convivència i ordenant el caos d'altres ànimes, és indiferent al que et dediquis quan siguis gran, ja que podràs ajudar als demès fent el que tu creguis més convenient.

 

I per fi es podrà crear el: CERCLE DE LLUM.

 

És un regal, que podràs gaudir-ne tota la teva VIDA.

 

 

Disseny, pintat i escrit original de:

 Mandalas A. Cassany

St. Gregori, 09 de febrer de 2020.

e. Mail: mdelsangels.c@gmail.com

www.mandalas.cat

 

 ---------------------------------------------------------

 

 1089 Mandala:  

Circulo de luz.

 

El ángel que rige el dia 16 de julio, se llama: 23- Melahel.

                                     

Eres como un espejo, que refleja lo que eres, auténtica, sin ningún tipo de máscara, tu esencia y tu personalidad (ego) demuestran al mundo lo que eres interiormente.

 Por cuya causa te encontrarás con almas que se acercarán a ti por tu intuición innata, que irás descubriendo a lo largo de tu existencia.

 Gracias a tu don, comunicarás a los otros que lo mejor que pueden hacer, es dar amor, para recibir infinidad más del que dan, sobre todo amor incondicional.

 Carismática, con sentido de superación y de personalidad fuerte, te encanta el riesgo e inspiras lealtad, fuerza interior de estar guiada hacia lo que es correcto.

 Como misión tienes encontrar la "Divinidad" dentro de ti misma, en cada persona o en cada situación, tienes un sexto sentido que te ayudará en las situaciones que te vayas encontrando por la vida, tomando un bonito aprendizaje de cada situación vivida, dirás y defenderás la verdad sin miedo a las consecuencias.

 El regalo que te damos es la pureza, transparencia, autenticidad, honestidad, asertividad y gran resistencia física, mental, emocional y espiritual.

 Tu ángel te ayuda a sanar de forma natural, a afrontar peligros, te da fe, elocuencia, ordena el caos, armonía y te aporta, imaginación, atrevimiento, protección, inteligencia analógica.

 En el centro del mandala, crece una bonita flor que desprende sus pétalos hacia el exterior, aportando belleza a toda tu alma, aunque tú seas pequeña de edad, llevas un montón de vidas vividas y una alma llena de recuerdos que si los ejercitas te aportarán mejoras a todos los aspectos positivos de que disfrutas en la actualidad.

 La luz que desprendes es brillante, como si orbitaras por la luna, claridad en la oscuridad de la noche, como si fueras luna llena, que iluminará muchos corazones que necesitan esta luz, para regenerarse y seguir transitando por la vida.

 

Las mariposas van llevando tu luz por los caminos transitables de este mundo, aportando convivencia y ordenando el caos de otras almas, es indiferente al lo que te dediques cuando seas mayor, puesto que podrás ayudar a los demás haciendo lo que tú creas más conveniente.

 

Y por fin se podrá crear el : CÍRCULO DE LUZ.

 

Es un regalo, que podrás disfrutar toda tu VIDA.


 Mandalas A. Cassany

St. Gregori, 09 de febrer de 2020.

e. Mail: mdelsangels.c@gmail.com

www.mandalas.cat
 

Comentarios

Entradas populares de este blog

1218 Mandala: Rumbo hacia la excelencia.

  1218 Mandala:  Rumb cap a l’excel·lència.   L'àngel que regeix el dia 1 de gener, es diu: 57 – Nemamiah.   El teu àngel t’ajuda a:   ·          Alliberar esquemes, patrons inconscients, informació que ve del nucli. ·          Viure importants transmutacions. ·          Ser una defensora de grans causes. ·          Saber trobar la resposta adequada per a qualsevol problema. ·          Tenir gosadia, força de decisió, empenta. ·          Tenir una ment privilegiada. ·          Portar el cel a la terra. ·          Ser una defensora de la pau. ·          Suportar les fatigues amb molt de coratge.   I t’aporta:   ·          Prosperitat. ·          Lucidesa intel·lectual. ·          Un do per a l’estratègia, comercial, política o altres. ·          Una gran capacitat de feina. ·          Aptituds per al lideratge. ·          Valor per fer front a les responsabilitats. ·          Una gran capacitat d'estimar. ·          Protagonism

1241-Mandala Yin-Yang

  1241- Mandala Yin-Yang Qué es yin yang: Yin yang es un principio filosófico y religioso que explica la existencia de dos fuerzas opuestas pero complementarias que son esenciales en el universo: el yin, asociado a lo femenino, la oscuridad, la pasividad y la tierra; y el yang, vinculado a lo masculino, la luz, lo activo y el cielo. Según esta filosofía, ambas energías son necesarias para mantener el equilibrio universal. Según la web de Significados https://www.significados.com/yin-yang/ Este mandala, lo hice para mi, para armonizar mi lado femenino y masculino.   Lo tengo colgado en la habitación, y me sirve cada día para armonizar y para observar. An'anasha, An'anasha, An'anasha

704-Mandala - Dulce armonia

  704 Mandala:      Dolça harmonia. Mandala A.Cassany  704 Nineta, dolça i encantadora, ànima harmoniosa, que desprens una bellesa interna que ens deixa a tots meravellats. Es probable que en 3D no els hi demostris però fes el possible per fer-ho, les ànimes que t’envolten t’ho ag rairan. Tens l’oportunitat de fer que moltes ànimes aprenguin de la teva saviesa, la terrenal i la espiritual, ets un canal d’energia i l’has de desenvolupar, fent tot allò que t’agrada i estàs deixant de fer-ho, i ho postergues per més endavant. NO val la pena postergar, en aquesta dimensió millor fer el que us agrada, que no deixar-ho per un altre ocasió. La vida a vegades no ens ho posa fàcil, segur que a tu tampoc, i gràcies això aprenem dels entrebancs que ens anem trobant pel camí. Mandala A.Cassany 704 Quan estiguis en hores baixes, pensa en una piscina plena de pètals de roses,  t’hi submergeixes fins el coll i estàs una bona estona, quan en tinguis prou d’estar sola, hi poses le