Ir al contenido principal

1088 Mandala: Canal d’energia.
 

1088 Mandala: 

Canal d’energia.

 

L'àngel que regeix el dia 17 de maig, es diu: 12-Hahaiah.                                                                                                                                                                                                                              

 Tu saps quina missió tens aquí a la terra, només has d'adonar-te'n, prenent atenció a tot el que saps i que et ve sense tu fer cap esforç. Estàs preparada per afrontar-ho, i seguidament aplicar-ho.

 

Col·laborar amb altres desenvolupant la solidaritat, aprendre a transcendir l'emocionalitat, associar-te sense dependència de ningú, ser conseqüent en el que emprens, deixar-te portar pel teu mestre interior, distingir el millor i positiu de cadascun pel bé superior. Ets molt bona comunicadora. Totes aquestes qualitats les tens innates i la teva missió és aconseguir aflorar-les.

 

La teva percepció del subtil, et pot portar a situacions molt emocionants i alhora enriquidores per tu i pels altres, ja que sabràs en cada moment el que has de fer, per ajudar i satisfer les teves pròpies necessitats i/o objectius i els de les ànimes que et són afins.

 

En essència ets transparent i autèntica, sanes l'entorn només amb la teva presencia, expresses l'amor en els altres a través del tacte, a les teves mans tens el do de sanar voluntàriament o involuntàriament. Has nascut amb la capacitat de veure el futur probable, ja que veus l'infinit, captes l'essència real de les persones i de l'entorn.

 

Disposes d'una mentalitat pràctica i realista.

Sigues i pensa en positiu, perquè totes les qualitats de què disposes, es podrien convertir en negatiu, si et deixessis portar per la negativitat.

 

L'atribut que et dóna el teu àngel és: Facilitar les relacions per mitjà dels somnis.

 

Per positivitzar i activar el teu JO superior, fes servir cristalls de quars, selecciona bé les teves amistats, tracte d'estar amb persones positives, practica afirmacions positives en despertar. Riu (ja sabem, que ho fas), estudia.

 

El teu mandala representa la teva ànima en aquests moments, és potent i alegre, com tu, amb un centre en el que sorgeix tota la teva alegria i coneixements i que s'expandeix per tot el mandala, enviant les papallones a amplificar el teu missatge.

 

Estàs fent els canvis de manera correcta, els quals enriquiran la teva vida gratament.

 

Gaudeix de la Vida i busca molts moments de felicitat.

 

 Disseny, pintat i escrit original de:

 Mandalas A. Cassany

e. Mail: mdelsangels.c@gmail.com

www.mandalas.cat

 

------------------------------------------ 

  

 1088 Mandala: 
Canal de energía.

 L'àngel que regeix el dia 17 de maig, es diu: 12-Hahaiah.                                                                          

Tú sabes qué misión tienes aquí en la tierra, sólo tienes que darte cuenta, poniendo atención a todo lo que sabes y que viene a ti sin  ningún esfuerzo. Estás preparada para afrontarlo, y seguidamente aplicarlo.

 

Colaborar con los demás, desarrollando la solidaridad, aprender a trascender la emocionalidad, asociarte sin dependencia de nadie,  ser consecuente en lo que emprendes, dejarte llevar por tu maestro interior, distinguir lo mejor y positivo de cada uno por el bien superior, eres muy buena comunicadora. Todas estas cualidades las tienes y tu misión es conseguirlo.

 

Tu percepción de lo sutil, te puede llevar a situaciones muy emocionantes y a la vez enriquecedoras para ti y para los demás, ya que sabrás en cada momento lo que tienes que hacer, para ayudar y satisfacer tus propias necesidades y / o objetivos y los de las almas que te son afines.

 

En esencia eres transparente y auténtica, sanas el entorno sólo con tu presencia, expresas el amor en los demás a través del tacto, en tus manos tienes el don de sanar voluntariamente o involuntariamente. Has nacido con la capacidad de ver el futuro probable, ya que ves el infinito, captas la esencia real de las personas y del entorno.

 

Dispones de una mentalidad práctica y realista.

Sé y piensa en positivo, porque todas las cualidades de que dispones, podrían convertirse en negativas.

 

El atributo que te da tu ángel es: Facilitar las relaciones por medio de los sueños.

 

Para positivizar y activar tu YO superior, utiliza cristales de cuarzo, selecciona bien tus amistades, trata de estar con personas positivas y practica afirmaciones positivas al despertar. Ríe (ya sabemos, que lo haces), estudia.

 

Tu mandala representa tu alma en estos momentos, es potente y alegre, como tú, con un centro en el que surge toda tu alegría y conocimientos y que se expande por todo el mandala, enviando las mariposas a amplificar tu mensaje.

 

Estás haciendo los cambios de manera correcta, los cuales enriquecerán tu vida gratamente.

 

Disfruta de la Vida y busca muchos momentos de felicidad.


Diseño y escrito por M. Àngels Cassany

Comentarios

Entradas populares de este blog

1218 Mandala: Rumbo hacia la excelencia.

  1218 Mandala:  Rumb cap a l’excel·lència.   L'àngel que regeix el dia 1 de gener, es diu: 57 – Nemamiah.   El teu àngel t’ajuda a:   ·          Alliberar esquemes, patrons inconscients, informació que ve del nucli. ·          Viure importants transmutacions. ·          Ser una defensora de grans causes. ·          Saber trobar la resposta adequada per a qualsevol problema. ·          Tenir gosadia, força de decisió, empenta. ·          Tenir una ment privilegiada. ·          Portar el cel a la terra. ·          Ser una defensora de la pau. ·          Suportar les fatigues amb molt de coratge.   I t’aporta:   ·          Prosperitat. ·          Lucidesa intel·lectual. ·          Un do per a l’estratègia, comercial, política o altres. ·          Una gran capacitat de feina. ·          Aptituds per al lideratge. ·          Valor per fer front a les responsabilitats. ·          Una gran capacitat d'estimar. ·          Protagonism

1128-Mandala: Junts cap a la unió

  1128 Mandala:    Junts cap a la unió.   L'àngel que regeix el dia 27 de desembre, es diu: 55 – Mebahiah. L’àngel que regeix el dia 4 de novembre, es diu: 45 – Sealiah.     La passió és cosa de dos i en el vostre cas, això és patent, la força que teniu junts pot més que les petites diferencies que us aneu trobant pel camí. La llum que irradieu és molt potent i fa que millori dia a dia la vostra relació. Per aquest motiu aneu junts cap a la unió, no només física, sinó espiritual i mental. Cada dia que passa us uneix més i sou capaços de trobar-vos en un espai mitjà que us produeix a tots dos una pau interior difícil d'explicar.   La D. en el mandala té un interior ple d'amor amb una flor que s'expandeix per tot el mandala, produint un efecte acolorit de pau i amor. En J. té com un timó-brúixola en el bell mig del mandala, que porta la relació cap a bon port i junts formen el mandala central d'unió a pesar de les dificultats del camí.   Les papa

Significado de algunas formas y colores de los mandalas

El significado que consta en este escrito, lo encontré en libros que hablaban de los mandalas, mi interpretación personal no se basa en ningún libro, solo en  mi percepción personal y con ayuda de mis guias-ángeles. Pero os puede servir de complemento, si decidís hacer vuestro propio Mandala. El que hoy adjunto, está hecho por ordenador. Mandala significa círculo en sánscrito. Esta palabra es también conocida como rueda y totalidad. Más allá de su definición como palabra, desde el punto de vista espiritual es un centro energético de equilibrio y purificación que ayuda a transformar el entorno y la mente. También se le define como un sistema ideo gráfico contenedor de un espacio sagrado. Según la Psicología , el mandala representa al ser humano. Interactuar con ellos te ayuda a curar la fragmentación psíquica y espiritual, a manifestar tu creatividad y a re-conectarte con tu ser esencial. Es como comenzar un viaje hacia tu esencia, te abre puertas hasta ahora desconocidas y hace que