Ir al contenido principal

1080 Mandala: Els 4 pilars.


1080 Mandala: Els 4 pilars.

L'àngel que regeix el dia 8 de desembre, es diu: 52 - Imamiah.


La joia del passat et porta a la profunditat del present, ets una joia amb una puresa important, pel que fa a veure en els altres tot el seu potencial i gestionar-lo de la millor manera, per tal que ells se sentin les ànimes més importants de l'univers, i saps una cosa tu ets una ànima que brilla i molt.


T'hem donat una brillantor que es veu reflectida en la teva aura i surt del nucli de la teva ànima i s'expandeix per tot arreu, els teus companys de camí noten tota aquesta llum, i tu.... en dubtes, doncs NO dubtis, creu-t'ho perquè la llum està aquí amb tu, per això a vegades hi ha moltes ombres, només és perquè t'adonis que la llum existeix.

El teu mandala reflecteix el que hem comentat, la joia surt del teu nucli i s'expandeix per tot el mandala, modelant una papallona que esclata la seva llum i fa diferents formes dins el mandala.

L'estel dóna la potència als 4 pilars que sustenten el teu univers interior i exterior, el que tu dones i el que tu reps, el pilar de mà esquerra de baix representa la visió que t'hem dotat, no ha de ser una visió canalitzadora però si espiritual, per ajudar als altres a trobar-se i aquí també en gaudeixes perquè el que dónes, reps multiplicat.


El següent de baix a mà dreta, és un munt de canals i experiències passades que venen i van i que a vegades no entens, però que si aconsegueixes mantenir la calma, s'anirà desvetllant tot i podràs posar en marxa tot el que tu desitgis.

Seguint amb el següent pilar és el teu present, les teves inquietuds actuals i si..... fes-ho! Els entrebancs hi són, i?, si no ho proves no sabràs si ho aconseguiries, medita i fes el que el teu cor i la teva ànima desitja, aquí la teva visió serà d'una gran ajuda.

El quart pilar et porta al futur, l'espiral que tant va de dins cap a fora, com de fora cap endins, reflecteix el que pots donar i rebre, l'espiritualitat i la màgia interna que tens et dóna les aptituds necessàries per practicar regressions i teràpia de vides passades, paciència, valor i consol en l'adversitat.

D'aquí surt la papallona que brilla amb tota la seva resplendor i aporta la bellesa als demés, on es veuen reflectits.

El color predominant del mandala és el taronja, estimula la creativitat, està associat al gaudi, a la saviesa, a la sociabilitat i a la comunicació.

L'àngel Imamiah, ajuda a acceptar els canvis, a trobar la veritat, a liquidar deutes kàrmics, a investigar el passat ancestral per comprendre el present, saber reconèixer els propis errors,....

Vola amb llibertat i trobaràs el camí que tens marcat.

Disseny i escrit original de:


Mandalas A. Cassany
St. Gregori, 24 d’agost de 2019.
e. Mail: mdelsangels.c@gmail.com

----------------------------------

1080 Mandala: Los 4 pilares.


El ángel que rige el dia 8 de diciembre, se llama: 52 - Imamiah.La joya del pasado te lleva a la profundidad del presente, eres una joya con una pureza importante, en cuanto a ver en los otros todo su potencial y gestionarlo de la mejor manera, para que ellos se sientan las almas más importantes del universo, y sabes una cosa tú eres una alma que brilla y mucho.


Te hemos dado una brillantez que se ve reflejada en tu aura y sale del núcleo de tu alma y se expande por todas partes, tus compañeros de camino notan toda esta luz, y tú....  dudas, pues NO dudes, créetelo porque la luz está aquí contigo, por eso a veces hay muchas sombras, solo es para que te des cuenta que la luz existe.

Tu mandala refleja lo que hemos comentado, la joya sale de tu núcleo y se expande por todo el mandala, modelando una mariposa que estalla su luz y hace diferentes formas dentro del mandala.

La estrella da la potencia a los 4 pilares que sustentan tu universo interior y exterior, el que tú das y el que tú recibes, el pilar de mano izquierda de abajo representa la visión que te hemos dotado, no tiene que ser una visión canalizadora pero si espiritual, para ayudar a los otros a encontrarse y aquí también disfrutas porqué lo que das, recibes multiplicado.

El siguiente de abajo a mano derecha, es un montón de canales y experiencias pasadas que vienen y van y que a veces no entiendes, pero que si consigues mantener la calma, se irá desvelando todo y podrás poner en marcha todo lo que tú desees.

Siguiendo con el siguiente pilar es tu presente, tus inquietudes actuales y sí..... hazlo! Las trabas están, y?, si no lo pruebas no sabrás si lo conseguirías, medita y haz lo que tu corazón y tu alma desea, aquí tu visión será de una gran ayuda.

El cuarto pilar te lleva al futuro, la espiral que tanto va de dentro hacia fuera, como de fuera hacia adentro, refleja lo que puedes dar y recibir, la espiritualidad y la magia interna que tienes te da las aptitudes necesarias para practicar regresiones y terapia de vidas pasadas, paciencia, valor y consuelo en la adversidad.

De aquí sale la mariposa que brilla con todo su resplandor y aporta la belleza a los demás, donde se ven reflejados.

El color predominante del mandala es el naranja, estimula la creatividad, está asociado al goce, a la sabiduría, a la sociabilidad y a la comunicación.

El ángel Imamiah, ayuda a aceptar los cambios, a encontrar la verdad, a liquidar deudas kàrmicas, a investigar el pasado ancestral para comprender el presente, saber reconocer los propios errores,....

Vuela con libertad y encontrarás el camino que tienes marcado.


Disseny i escrit original de:Mandalas A. Cassany
St. Gregori, 24 d’agost de 2019.
e. Mail: mdelsangels.c@gmail.com

Comentarios

Entradas populares de este blog

1218 Mandala: Rumbo hacia la excelencia.

  1218 Mandala:  Rumb cap a l’excel·lència.   L'àngel que regeix el dia 1 de gener, es diu: 57 – Nemamiah.   El teu àngel t’ajuda a:   ·          Alliberar esquemes, patrons inconscients, informació que ve del nucli. ·          Viure importants transmutacions. ·          Ser una defensora de grans causes. ·          Saber trobar la resposta adequada per a qualsevol problema. ·          Tenir gosadia, força de decisió, empenta. ·          Tenir una ment privilegiada. ·          Portar el cel a la terra. ·          Ser una defensora de la pau. ·          Suportar les fatigues amb molt de coratge.   I t’aporta:   ·          Prosperitat. ·          Lucidesa intel·lectual. ·          Un do per a l’estratègia, comercial, política o altres. ·          Una gran capacitat de feina. ·          Aptituds per al lideratge. ·          Valor per fer front a les responsabilitats. ·          Una gran capacitat d'estimar. ·          Protagonism

1241-Mandala Yin-Yang

  1241- Mandala Yin-Yang Qué es yin yang: Yin yang es un principio filosófico y religioso que explica la existencia de dos fuerzas opuestas pero complementarias que son esenciales en el universo: el yin, asociado a lo femenino, la oscuridad, la pasividad y la tierra; y el yang, vinculado a lo masculino, la luz, lo activo y el cielo. Según esta filosofía, ambas energías son necesarias para mantener el equilibrio universal. Según la web de Significados https://www.significados.com/yin-yang/ Este mandala, lo hice para mi, para armonizar mi lado femenino y masculino.   Lo tengo colgado en la habitación, y me sirve cada día para armonizar y para observar. An'anasha, An'anasha, An'anasha

704-Mandala - Dulce armonia

  704 Mandala:      Dolça harmonia. Mandala A.Cassany  704 Nineta, dolça i encantadora, ànima harmoniosa, que desprens una bellesa interna que ens deixa a tots meravellats. Es probable que en 3D no els hi demostris però fes el possible per fer-ho, les ànimes que t’envolten t’ho ag rairan. Tens l’oportunitat de fer que moltes ànimes aprenguin de la teva saviesa, la terrenal i la espiritual, ets un canal d’energia i l’has de desenvolupar, fent tot allò que t’agrada i estàs deixant de fer-ho, i ho postergues per més endavant. NO val la pena postergar, en aquesta dimensió millor fer el que us agrada, que no deixar-ho per un altre ocasió. La vida a vegades no ens ho posa fàcil, segur que a tu tampoc, i gràcies això aprenem dels entrebancs que ens anem trobant pel camí. Mandala A.Cassany 704 Quan estiguis en hores baixes, pensa en una piscina plena de pètals de roses,  t’hi submergeixes fins el coll i estàs una bona estona, quan en tinguis prou d’estar sola, hi poses le