Ir al contenido principal

1080 Mandala: Els 4 pilars.


1080 Mandala: Els 4 pilars.

L'àngel que regeix el dia 8 de desembre, es diu: 52 - Imamiah.


La joia del passat et porta a la profunditat del present, ets una joia amb una puresa important, pel que fa a veure en els altres tot el seu potencial i gestionar-lo de la millor manera, per tal que ells se sentin les ànimes més importants de l'univers, i saps una cosa tu ets una ànima que brilla i molt.


T'hem donat una brillantor que es veu reflectida en la teva aura i surt del nucli de la teva ànima i s'expandeix per tot arreu, els teus companys de camí noten tota aquesta llum, i tu.... en dubtes, doncs NO dubtis, creu-t'ho perquè la llum està aquí amb tu, per això a vegades hi ha moltes ombres, només és perquè t'adonis que la llum existeix.

El teu mandala reflecteix el que hem comentat, la joia surt del teu nucli i s'expandeix per tot el mandala, modelant una papallona que esclata la seva llum i fa diferents formes dins el mandala.

L'estel dóna la potència als 4 pilars que sustenten el teu univers interior i exterior, el que tu dones i el que tu reps, el pilar de mà esquerra de baix representa la visió que t'hem dotat, no ha de ser una visió canalitzadora però si espiritual, per ajudar als altres a trobar-se i aquí també en gaudeixes perquè el que dónes, reps multiplicat.


El següent de baix a mà dreta, és un munt de canals i experiències passades que venen i van i que a vegades no entens, però que si aconsegueixes mantenir la calma, s'anirà desvetllant tot i podràs posar en marxa tot el que tu desitgis.

Seguint amb el següent pilar és el teu present, les teves inquietuds actuals i si..... fes-ho! Els entrebancs hi són, i?, si no ho proves no sabràs si ho aconseguiries, medita i fes el que el teu cor i la teva ànima desitja, aquí la teva visió serà d'una gran ajuda.

El quart pilar et porta al futur, l'espiral que tant va de dins cap a fora, com de fora cap endins, reflecteix el que pots donar i rebre, l'espiritualitat i la màgia interna que tens et dóna les aptituds necessàries per practicar regressions i teràpia de vides passades, paciència, valor i consol en l'adversitat.

D'aquí surt la papallona que brilla amb tota la seva resplendor i aporta la bellesa als demés, on es veuen reflectits.

El color predominant del mandala és el taronja, estimula la creativitat, està associat al gaudi, a la saviesa, a la sociabilitat i a la comunicació.

L'àngel Imamiah, ajuda a acceptar els canvis, a trobar la veritat, a liquidar deutes kàrmics, a investigar el passat ancestral per comprendre el present, saber reconèixer els propis errors,....

Vola amb llibertat i trobaràs el camí que tens marcat.

Disseny i escrit original de:


Mandalas A. Cassany
St. Gregori, 24 d’agost de 2019.
e. Mail: mdelsangels.c@gmail.com

----------------------------------

1080 Mandala: Los 4 pilares.


El ángel que rige el dia 8 de diciembre, se llama: 52 - Imamiah.La joya del pasado te lleva a la profundidad del presente, eres una joya con una pureza importante, en cuanto a ver en los otros todo su potencial y gestionarlo de la mejor manera, para que ellos se sientan las almas más importantes del universo, y sabes una cosa tú eres una alma que brilla y mucho.


Te hemos dado una brillantez que se ve reflejada en tu aura y sale del núcleo de tu alma y se expande por todas partes, tus compañeros de camino notan toda esta luz, y tú....  dudas, pues NO dudes, créetelo porque la luz está aquí contigo, por eso a veces hay muchas sombras, solo es para que te des cuenta que la luz existe.

Tu mandala refleja lo que hemos comentado, la joya sale de tu núcleo y se expande por todo el mandala, modelando una mariposa que estalla su luz y hace diferentes formas dentro del mandala.

La estrella da la potencia a los 4 pilares que sustentan tu universo interior y exterior, el que tú das y el que tú recibes, el pilar de mano izquierda de abajo representa la visión que te hemos dotado, no tiene que ser una visión canalizadora pero si espiritual, para ayudar a los otros a encontrarse y aquí también disfrutas porqué lo que das, recibes multiplicado.

El siguiente de abajo a mano derecha, es un montón de canales y experiencias pasadas que vienen y van y que a veces no entiendes, pero que si consigues mantener la calma, se irá desvelando todo y podrás poner en marcha todo lo que tú desees.

Siguiendo con el siguiente pilar es tu presente, tus inquietudes actuales y sí..... hazlo! Las trabas están, y?, si no lo pruebas no sabrás si lo conseguirías, medita y haz lo que tu corazón y tu alma desea, aquí tu visión será de una gran ayuda.

El cuarto pilar te lleva al futuro, la espiral que tanto va de dentro hacia fuera, como de fuera hacia adentro, refleja lo que puedes dar y recibir, la espiritualidad y la magia interna que tienes te da las aptitudes necesarias para practicar regresiones y terapia de vidas pasadas, paciencia, valor y consuelo en la adversidad.

De aquí sale la mariposa que brilla con todo su resplandor y aporta la belleza a los demás, donde se ven reflejados.

El color predominante del mandala es el naranja, estimula la creatividad, está asociado al goce, a la sabiduría, a la sociabilidad y a la comunicación.

El ángel Imamiah, ayuda a aceptar los cambios, a encontrar la verdad, a liquidar deudas kàrmicas, a investigar el pasado ancestral para comprender el presente, saber reconocer los propios errores,....

Vuela con libertad y encontrarás el camino que tienes marcado.


Disseny i escrit original de:Mandalas A. Cassany
St. Gregori, 24 d’agost de 2019.
e. Mail: mdelsangels.c@gmail.com

Comentarios

Entradas populares de este blog

1285-Nunca dejéis de caminar juntos

                                                         1285 Mandala:  Nunca dejéis de caminar juntos. ´ Cuando R. me encargó un mandala para toda su familia, pensé que era un reto que quería asumir, me pidió que fuera grande y para la entrada de la casa, y que era una familia de 7 miembros . Y a medida que lo he ido haciendo, me ha venido que ellos 4, también tenían que tener una representación en el dibujo. Podeis jugar a buscar cuál os llama más la atención o cuál os produce más energía, quizá coincidais y os gusta lo mismo, quizás una temporada os gusta más uno que  otro, pero el conjunto es la unión de todos vosotros. La paloma que corona el conjunto de mandalas, aporta la claridad y el amor que os procesáis, por eso:   Nunca dejéis de caminar juntos. 1285 Mandala:  Mai deixeu de caminar junts.   Quant la R. em va encarregar un mandala per tota la vostra família, vaig pensar que era un repte que volia assumir, me’l va demanar que fos gran i per l’entrada de la casa,

271 MANDALA: Un cielo de madre

Ahora   que   se acerca   el   día   de la   madre ,   publico   este   mandala   que he   hecho   para homenajear   a   todas las   madres . 271   MANDALA :   Un   cielo   de   madre ! Mamá ,   eres   un   cielo ¡ Es el   día   de   la   madre   y me ha   inspirado   hacer   este   mandala .   Las madres   cuando   nosotros   somos   niños   se preocupan   por   nosotros , nos cuidan   y   nos enseñan   a   caminar   por   la   vida . La   vida   está llena de   tropiezos   y   ellas   nos   guían   por el   camino   que   creen   más acertado . Muchos   de   nosotros   en lugar   de   agradecerlo ,   nos enfadamos   y   las   tratamos como   si   quisieran   el mal   para   nosotros , en         lugar   del   bien .   Seguro   que   acabamos   diciendo :   Mi madre siempre   hace lo   que   menos   me gusta . Y   nos   da mucha rabia   cuando   alguien   nos   dice ,   cada   día   te pareces   más   a tu   madre . Amigos ,   cuando   nosotros   somos   madres ,   l

1284-Mandala: La luz que emerge de las almas.

  1284 Mandala: La llum que emergeix de les ànimes.   L'àngel que regeix el dia 4 de febrer, es diu: 63 – Anauel. L’àngel que regeix el dia 12 de febrer, es diu: 65 Damabiah.     Aquest mandala ha estat fruit de la generositat de la J......, que ha volgut traslladar la seva saviesa, a través de les paraules i el seu bon fer, i m’ha encarregat aquest mandala per a la vostra empresa, perquè tingui un lloc dins ella.   El que percebo es una gran comunicació   a nivell de socis i de treballadors, que va més enllà d’un treball merament econòmic, sino també emocional i de valors.   Aquest mandala al centre neix una flor que defineix que i qui sou, bellesa per tot arreu, havent format una empresa on heu posat les vostres expectatives i que malgrat tot dels bons i mals moments, el que preval és la vostra unió.   La flor s’expandeix formant el nom de la vostra empresa, i d’aquí es formen altres camins que donen llum al vostra projecte, on l’energia de l’entorn us fa an