Ir al contenido principal

1076 Mandala: Pluja de colors.


1076 Mandala: Pluja de colors.

L'àngel que regeix el dia 1 de febrer, es diu: 63 - Anauel.


Plegaria de Anauel
Anauel, permet que els meus objectius es compleixin.
Fes que els meus mitjans estiguin al servei d’una societat humana i fraternal.
Que tot en mi funcioni com en els cels, perquè la meva harmonia susciti en els altres el desig d’emulació.
Fes de mi una persona sensata, per evitar que perdi una sola gota del meu poder econòmic en vanes empreses.
Vull finançar la perfecció que tu representes, i vull que m’enviïs projectes en els quals invertir, a fi de que el meu cor es converteixi en la meva llum.
En demanar als àngels que m'ajudessin a donar-te algun missatge per la teva ànima, m'han dirigit, a buscar la plegaria del teu àngel, crec que tu en trauràs el que t'han volgut dir i si no és ara, potser amb el temps t'adonaràs que el missatge és quelcom per aprendre o un camí a seguir.

L'harmonia és un estat mental, físic i espiritual que s'arriba en poques ocasions conscientment i en moltes inconscientment, és bo adonar-te que cada vegada hi ha més harmonia en la teva vida i que en gaudeixes plenament, sigui en una sortida amb amics, parella, família, etc...., tot té un sentit i un perquè del que t'està passant, del bo...... és sentir-ho i gaudir-ho, del menys bo és .... que he d'aprendre?, i així seguir caminant per la vida.

Segons el teu mandala, o sigui la teva ànima d'aquests moments és harmoniosa i plena de colors i llum, senzilla però molt bonica.

En el bell mig hi neix una flor, que rebrolla i s'estén per tot ell, formant diferents formes, expressant la teva bonica ànima, confia més amb tu i retorna a la unitat, alliberat de les dependències físiques o emotives i inicia projectes espirituals, el teu àngel t'ajudarà, no sentis por, molt al contrari t'aportarà molta calma i llum.

La pluja de colors representa les emocions que tens a flor de pell. El vermell és la força, el rosa l'amor, el groc la llum, el magenta representa l'energia, el verd color de l'energia maragda, el blau la calma.

Mostrat tal com ets i fes servir els dons que tan donat, transforma el passat i gaudeix del present.

En una de les capes hi tens un sol radiant, que dóna caliu a qui està a prop teu i el necessita.

En un altre els diamants que representen la bellesa de la teva ànima però també la fortalesa, ja que és una de les pedres més boniques i més dures. Mostrat amorosa i valenta, que d'altres es veuen reflectits amb tu.

La calma que flueixi en el teu dia a dia, i aconseguiràs sentir aquesta harmonia molt conscientment.

Llum, molta llum.Mandalas A. Cassany
St. Gregori, 27 de juny de 2019.
e. Mail: mdelsangels.c@gmail.com

   
----------------------------------------------------- 
   
1076 Mandala: Lluvia de colores.

El ángel que rige el día 1 de febrero, se llama: 63 - Anauel.


Plegaría de Anauel
Anauel, permite que mis objetivos se cumplan.
Haz que mis medios estén al servicio de una sociedad humana y fraternal.
Que todo en mí funcione como en los cielos, porque mi armonía suscite en los otros el deseo de emulación.
Haz de mí una persona sensata, para evitar que pierda una sola gota de mi poder económico en vanas empresas.
Quiero financiar la perfección que tú representas, y quiero que me envíes proyectos en los cuales invertir, con objeto de que mi oro se convierta en mi luz.


Al pedir a los ángeles que me ayudaran a darte algún mensaje para tu alma, me han dirigido, a buscar la plegaría de tu ángel, creo que tú verás lo que te han querido decir y si no es ahora, quizás con el tiempo te darás cuenta que el mensaje es algo para aprender o un camino a seguir.

La armonía es un estado mental, físico y espiritual que se llega en pocas ocasiones conscientemente y en muchas inconscientemente, es bueno darte cuenta que cada vez hay más armonía en tu vida y que disfrutas plenamente, sea en una salida con amigos, pareja, familia, etc...., todo tiene un sentido y un porqué de lo que te está pasando, de lo bueno...... es sentirlo y disfrutarlo, de lo menos bueno es .... ¿que tengo que aprender?, y así seguir andando por la vida.

Según tu mandala, o sea tu alma de estos momentos es armoniosa y llena de colores y luz, sencilla pero muy bonita.

En el centro nace una flor, que renace y se extiende por todo él, formando diferentes formas, expresando tu bonita alma, confía más en ti y retorna a la unidad, libérate de las dependencias físicas o emotivas e inicia proyectos espirituales, tu ángel te ayudará, no sientas miedo, muy al contrario te aportará mucha calma y luz.

La lluvia de colores representa las emociones que tienes a flor de piel. El rojo es la fuerza, el rosa el amor, el amarillo la luz, el magenta representa la energía, el verde color de la energía esmeralda, el azul la calma.

Muéstrate tal como eres y usa los dones que te han dado, transforma el pasado y disfruta del presente.

En una de las capas tienes un sol radiante, que da calor a quien está cerca de ti y lo necesita.

En otro los diamantes, que representan la belleza de tu alma pero también la fortaleza, puesto que es una de las piedras más bonitas y más duras. Muéstrate amorosa y valiente, que otros se ven reflejados en ti.

La calma que fluya en tu día a día, y conseguirás sentir esta armonía muy consciente-mente.

Luz, mucha luz.

Mandalas A. Cassany

St. Gregori, 27 de juny de 2019.
e. Mail: mdelsangels.c@gmail.comComentarios

Entradas populares de este blog

1285-Nunca dejéis de caminar juntos

                                                         1285 Mandala:  Nunca dejéis de caminar juntos. ´ Cuando R. me encargó un mandala para toda su familia, pensé que era un reto que quería asumir, me pidió que fuera grande y para la entrada de la casa, y que era una familia de 7 miembros . Y a medida que lo he ido haciendo, me ha venido que ellos 4, también tenían que tener una representación en el dibujo. Podeis jugar a buscar cuál os llama más la atención o cuál os produce más energía, quizá coincidais y os gusta lo mismo, quizás una temporada os gusta más uno que  otro, pero el conjunto es la unión de todos vosotros. La paloma que corona el conjunto de mandalas, aporta la claridad y el amor que os procesáis, por eso:   Nunca dejéis de caminar juntos. 1285 Mandala:  Mai deixeu de caminar junts.   Quant la R. em va encarregar un mandala per tota la vostra família, vaig pensar que era un repte que volia assumir, me’l va demanar que fos gran i per l’entrada de la casa,

271 MANDALA: Un cielo de madre

Ahora   que   se acerca   el   día   de la   madre ,   publico   este   mandala   que he   hecho   para homenajear   a   todas las   madres . 271   MANDALA :   Un   cielo   de   madre ! Mamá ,   eres   un   cielo ¡ Es el   día   de   la   madre   y me ha   inspirado   hacer   este   mandala .   Las madres   cuando   nosotros   somos   niños   se preocupan   por   nosotros , nos cuidan   y   nos enseñan   a   caminar   por   la   vida . La   vida   está llena de   tropiezos   y   ellas   nos   guían   por el   camino   que   creen   más acertado . Muchos   de   nosotros   en lugar   de   agradecerlo ,   nos enfadamos   y   las   tratamos como   si   quisieran   el mal   para   nosotros , en         lugar   del   bien .   Seguro   que   acabamos   diciendo :   Mi madre siempre   hace lo   que   menos   me gusta . Y   nos   da mucha rabia   cuando   alguien   nos   dice ,   cada   día   te pareces   más   a tu   madre . Amigos ,   cuando   nosotros   somos   madres ,   l

1284-Mandala: La luz que emerge de las almas.

  1284 Mandala: La llum que emergeix de les ànimes.   L'àngel que regeix el dia 4 de febrer, es diu: 63 – Anauel. L’àngel que regeix el dia 12 de febrer, es diu: 65 Damabiah.     Aquest mandala ha estat fruit de la generositat de la J......, que ha volgut traslladar la seva saviesa, a través de les paraules i el seu bon fer, i m’ha encarregat aquest mandala per a la vostra empresa, perquè tingui un lloc dins ella.   El que percebo es una gran comunicació   a nivell de socis i de treballadors, que va més enllà d’un treball merament econòmic, sino també emocional i de valors.   Aquest mandala al centre neix una flor que defineix que i qui sou, bellesa per tot arreu, havent format una empresa on heu posat les vostres expectatives i que malgrat tot dels bons i mals moments, el que preval és la vostra unió.   La flor s’expandeix formant el nom de la vostra empresa, i d’aquí es formen altres camins que donen llum al vostra projecte, on l’energia de l’entorn us fa an