Ir al contenido principal

1058-Mandala Sensibilidad cósmica


1058 Mandala: 
Sensibilitat còsmica.

L'àngel que regeix el dia 15 d’agost, es diu: 29 - Reiyel.La vida no és fàcil, hi ha moments que ensopeguem, ens aixequem i tornem a començar, així has viscut alguns moments de la teva vida. Ara ja no toca, ara toca viure amb consciència plena i acompanyar altres ànimes pel camí cap al seu centre crístic.

La teva sensibilitat és molt notòria i tens grans capacitats per netejar canals obscurs i connectar amb el nucli.

D'on venen les teves capacitats de curació? Del cosmos, que junt amb la sensibilitat, formen tal com hem anomenat al mandala: Sensibilitat còsmica.

La meditació et serà de gran ajuda i crear grups per fer-ho és una tasca que pots desenvolupar i les ànimes t'ho valoraran, això compensa les mancances del passat, això si.... sempre que tu n'estiguis disposat.

Pel que fa al teu mandala que significa el teu nucli o ànima, si hi ha col·locat en el bell mig un colom blanc, signe de puresa interior que vol volar per portar totes les teves capacitats cap a l'exterior i així transmetre el coneixement.

La intensitat de les ales del colom fan una explosió donant forma als reflexos de llum, pels que deixa passar la claror del sol, càlid i brillant, per acaronar el teu interior.
  
Des d'aquí es formen unes onades d'energia que s'expandeixen fins a l'última capa de la teva ànima, donant així intensitat i vivència a totes les teves habilitats internes.

El verd del mandala és un signe de tranquil·litat, equilibri, que crea quietud, confort, relaxació i pau interior. També reflecteix un superjò, que posa en evidencia un conflicte, pel que és millor tenir positivitat en les relacions amb tu mateix i amb els altres.

Els estels baixen des del cosmos per donar-te més llum, calidesa i força per afrontar el futur immediat.

Molta llum còsmica.Mandalas A. Cassany
St. Gregori, 3 de març de 2019.
e. Mail: mdelsangels.c@gmail.com


Sensibilidad cósmica.

El ángel que rige el día 15 de agosto, se llama: 29 - Reiyel.

La vida no es fácil, hay momentos que tropezamos, nos levantamos y volvemos a empezar, así has vivido algunos momentos de tu vida. Ahora ya no toca, ahora toca vivir con conciencia plena y acompañar a otras almas por el camino hacia su centro crístico.

Tu sensibilidad es muy notoria y tienes grandes capacidades para limpiar canales oscuros y conectar con el núcleo.

De donde vienen tus capacidades de curación? Del cosmos, que junto con la sensibilidad, forman tal como hemos denominado al mandala: Sensibilidad cósmica.

La meditación te será de gran ayuda y crear grupos para hacerlo es una tarea que puedes desarrollar y las almas te lo valorarán, esto compensa las carencias del pasado, esto sí.... siempre que tú estés dispuesto.

En cuanto a tu mandala que significa tu núcleo o alma, hay colocado en el mismo centro  una paloma blanca, signo de pureza interior que quiere volar para llevar todas tus capacidades hacia el exterior y así transmitir el conocimiento.

La intensidad de las alas de la paloma hacen una explosión dando forma a los reflejos de luz, por los que deja pasar la claridad del sol, cálido y brillante, para mimar tu interior.


Desde aquí se forman unas olas de energía que se expanden hasta la última capa de tu alma, dando así intensidad y vivencia a todas tus habilidades internas.

El verde del mandala es un signo de tranquilidad, equilibrio, que crea quietud, confort, relajación y paz interior. También refleja un superego, que evidencia un conflicto, por el que es mejor tener positividad en las relaciones contigo mismo y con los demás.

Las estrellas bajan desde el cosmos para darte más luz, calidez y fuerza para afrontar el futuro inmediato.

Mucha luz cósmica.

Diseñado, pintado y escrito por M.Àngels Cassany


Comentarios

Entradas populares de este blog

1218 Mandala: Rumbo hacia la excelencia.

  1218 Mandala:  Rumb cap a l’excel·lència.   L'àngel que regeix el dia 1 de gener, es diu: 57 – Nemamiah.   El teu àngel t’ajuda a:   ·          Alliberar esquemes, patrons inconscients, informació que ve del nucli. ·          Viure importants transmutacions. ·          Ser una defensora de grans causes. ·          Saber trobar la resposta adequada per a qualsevol problema. ·          Tenir gosadia, força de decisió, empenta. ·          Tenir una ment privilegiada. ·          Portar el cel a la terra. ·          Ser una defensora de la pau. ·          Suportar les fatigues amb molt de coratge.   I t’aporta:   ·          Prosperitat. ·          Lucidesa intel·lectual. ·          Un do per a l’estratègia, comercial, política o altres. ·          Una gran capacitat de feina. ·          Aptituds per al lideratge. ·          Valor per fer front a les responsabilitats. ·          Una gran capacitat d'estimar. ·          Protagonism

1128-Mandala: Junts cap a la unió

  1128 Mandala:    Junts cap a la unió.   L'àngel que regeix el dia 27 de desembre, es diu: 55 – Mebahiah. L’àngel que regeix el dia 4 de novembre, es diu: 45 – Sealiah.     La passió és cosa de dos i en el vostre cas, això és patent, la força que teniu junts pot més que les petites diferencies que us aneu trobant pel camí. La llum que irradieu és molt potent i fa que millori dia a dia la vostra relació. Per aquest motiu aneu junts cap a la unió, no només física, sinó espiritual i mental. Cada dia que passa us uneix més i sou capaços de trobar-vos en un espai mitjà que us produeix a tots dos una pau interior difícil d'explicar.   La D. en el mandala té un interior ple d'amor amb una flor que s'expandeix per tot el mandala, produint un efecte acolorit de pau i amor. En J. té com un timó-brúixola en el bell mig del mandala, que porta la relació cap a bon port i junts formen el mandala central d'unió a pesar de les dificultats del camí.   Les papa

1053-Mandala: Círculo de amor

1053 Mandala: Círculo de amor. El ángel que rige el día 19 de marzo, se llama: Mumiah Caminar por la vida no es fácil y a veces aunque no queramos nos da un aviso para que reaccionemos, luego depende de nosotros si tomamos un camino u otro. Uno puede ser fácil y allanarnos el camino comprendiendo todo lo que nos pasa y así recuperar lo aprendido, otro puede ser más difícil y con muchos atajos pero a veces este es el que tomamos para aprender de nuestros propios errores. Qué bonito es andar de la mano, con compañeros/as, amigos/as, pero sobretodo con la familia que es nuestro gran soporte para superar todos los imprevistos y así avanzar hacia lo desconocido y gracias a ello, aprender también a caminar solos por la vida. A ti no te faltan almas que están a tu lado, dándote apoyo y ayudándote a expandirte, porqué tú te lo mereces, ya que también es tu gran don. El amor lo tienes de raíz, está en tu ADN lo que te hace tener una vitalidad y una protección c