Ir al contenido principal

1058-Mandala Sensibilidad cósmica


1058 Mandala: 
Sensibilitat còsmica.

L'àngel que regeix el dia 15 d’agost, es diu: 29 - Reiyel.La vida no és fàcil, hi ha moments que ensopeguem, ens aixequem i tornem a començar, així has viscut alguns moments de la teva vida. Ara ja no toca, ara toca viure amb consciència plena i acompanyar altres ànimes pel camí cap al seu centre crístic.

La teva sensibilitat és molt notòria i tens grans capacitats per netejar canals obscurs i connectar amb el nucli.

D'on venen les teves capacitats de curació? Del cosmos, que junt amb la sensibilitat, formen tal com hem anomenat al mandala: Sensibilitat còsmica.

La meditació et serà de gran ajuda i crear grups per fer-ho és una tasca que pots desenvolupar i les ànimes t'ho valoraran, això compensa les mancances del passat, això si.... sempre que tu n'estiguis disposat.

Pel que fa al teu mandala que significa el teu nucli o ànima, si hi ha col·locat en el bell mig un colom blanc, signe de puresa interior que vol volar per portar totes les teves capacitats cap a l'exterior i així transmetre el coneixement.

La intensitat de les ales del colom fan una explosió donant forma als reflexos de llum, pels que deixa passar la claror del sol, càlid i brillant, per acaronar el teu interior.
  
Des d'aquí es formen unes onades d'energia que s'expandeixen fins a l'última capa de la teva ànima, donant així intensitat i vivència a totes les teves habilitats internes.

El verd del mandala és un signe de tranquil·litat, equilibri, que crea quietud, confort, relaxació i pau interior. També reflecteix un superjò, que posa en evidencia un conflicte, pel que és millor tenir positivitat en les relacions amb tu mateix i amb els altres.

Els estels baixen des del cosmos per donar-te més llum, calidesa i força per afrontar el futur immediat.

Molta llum còsmica.Mandalas A. Cassany
St. Gregori, 3 de març de 2019.
e. Mail: mdelsangels.c@gmail.com


Sensibilidad cósmica.

El ángel que rige el día 15 de agosto, se llama: 29 - Reiyel.

La vida no es fácil, hay momentos que tropezamos, nos levantamos y volvemos a empezar, así has vivido algunos momentos de tu vida. Ahora ya no toca, ahora toca vivir con conciencia plena y acompañar a otras almas por el camino hacia su centro crístico.

Tu sensibilidad es muy notoria y tienes grandes capacidades para limpiar canales oscuros y conectar con el núcleo.

De donde vienen tus capacidades de curación? Del cosmos, que junto con la sensibilidad, forman tal como hemos denominado al mandala: Sensibilidad cósmica.

La meditación te será de gran ayuda y crear grupos para hacerlo es una tarea que puedes desarrollar y las almas te lo valorarán, esto compensa las carencias del pasado, esto sí.... siempre que tú estés dispuesto.

En cuanto a tu mandala que significa tu núcleo o alma, hay colocado en el mismo centro  una paloma blanca, signo de pureza interior que quiere volar para llevar todas tus capacidades hacia el exterior y así transmitir el conocimiento.

La intensidad de las alas de la paloma hacen una explosión dando forma a los reflejos de luz, por los que deja pasar la claridad del sol, cálido y brillante, para mimar tu interior.


Desde aquí se forman unas olas de energía que se expanden hasta la última capa de tu alma, dando así intensidad y vivencia a todas tus habilidades internas.

El verde del mandala es un signo de tranquilidad, equilibrio, que crea quietud, confort, relajación y paz interior. También refleja un superego, que evidencia un conflicto, por el que es mejor tener positividad en las relaciones contigo mismo y con los demás.

Las estrellas bajan desde el cosmos para darte más luz, calidez y fuerza para afrontar el futuro inmediato.

Mucha luz cósmica.

Diseñado, pintado y escrito por M.Àngels Cassany


Comentarios

Entradas populares de este blog

1218 Mandala: Rumbo hacia la excelencia.

  1218 Mandala:  Rumb cap a l’excel·lència.   L'àngel que regeix el dia 1 de gener, es diu: 57 – Nemamiah.   El teu àngel t’ajuda a:   ·          Alliberar esquemes, patrons inconscients, informació que ve del nucli. ·          Viure importants transmutacions. ·          Ser una defensora de grans causes. ·          Saber trobar la resposta adequada per a qualsevol problema. ·          Tenir gosadia, força de decisió, empenta. ·          Tenir una ment privilegiada. ·          Portar el cel a la terra. ·          Ser una defensora de la pau. ·          Suportar les fatigues amb molt de coratge.   I t’aporta:   ·          Prosperitat. ·          Lucidesa intel·lectual. ·          Un do per a l’estratègia, comercial, política o altres. ·          Una gran capacitat de feina. ·          Aptituds per al lideratge. ·          Valor per fer front a les responsabilitats. ·          Una gran capacitat d'estimar. ·          Protagonism

1241-Mandala Yin-Yang

  1241- Mandala Yin-Yang Qué es yin yang: Yin yang es un principio filosófico y religioso que explica la existencia de dos fuerzas opuestas pero complementarias que son esenciales en el universo: el yin, asociado a lo femenino, la oscuridad, la pasividad y la tierra; y el yang, vinculado a lo masculino, la luz, lo activo y el cielo. Según esta filosofía, ambas energías son necesarias para mantener el equilibrio universal. Según la web de Significados https://www.significados.com/yin-yang/ Este mandala, lo hice para mi, para armonizar mi lado femenino y masculino.   Lo tengo colgado en la habitación, y me sirve cada día para armonizar y para observar. An'anasha, An'anasha, An'anasha

842 Mandala: Poesia de una papallona.

842 Mandala: Poesia de una papallona. Quan camines pels camps  i veus els ocells volar, les muntanyes s’alcen al teu costat i els caminets que s’endinsen al bosc. Que penses? Estàs en plena natura i t’agrada el que veus. Els ocells piulen, s’escolta el so d’altres animals i si perceps i t’entregues a la natura, pots visualitzar un altre món, el més espiritual. I... en mig del caminet sempre t’acompanya alguna papallona. No fan soroll però alegren la vista amb les seves ales ben acolorides, quina magnífica imatge, segur que tens sort de que s’aturi a prop teu, estigues atenta en tots els sentits, quan et passegis per la natura.  Les postes o sortides de sol, ens traslladen a un altre món, si ens aturem a veure-les i sentir-les. Les sortides ens marquen un nou dia, en el que podem fer un munt de coses positives, de solidaritat, d’entrega, de benestar, d’apropament, d’amor a la parella, fills, pares, germans,... i d’amor incondicional als demés, només ens cal escoltar-nos i f