Ir al contenido principal

1055 Mandala: El despertar de la consciència.
1055 Mandala:
El despertar de la consciència.

L'àngel que regeix el dia 18 d’abril, es diu: 6 - Lelahel.


Podem crear moltes expectatives en la vida, i demanar que es compleixin totes,  algunes vegades ens poden generar estrès, d’altres una calma interna molt beneficiosa per l’ànima, però et pot aportar tensió al cos físic, has de buscar un equilibri de cos, ment i esperit. Una visió holística de la vida, que t’aporti tot allò que anheles i que és bo per tu.

Caminar per la vida no és fàcil, i tu has triat una professió que t’adones que és així, ja que en la consulta has d’escoltar un munt d’històries diferents,  et demanen que els ajudis a trobar el seu camí. I els acompanyes a meditar en el seu passat i el que volen ser en el futur. Saps de segur que els ajudes, a uns més que altres, perquè alguns encara que vinguin, no volen el teu suport.

El mandala et fa despertar la consciència col·lectiva, però molt més la teva, donant sentit a la teva vida i encaixant algun trosset de “puzle” que no encaixava.

Al bell mig en el centre o nucli de la teva ànima, neix una bonica papallona que ha sortit del seu capoll, és esplèndida, majestuosa; està envoltada d’estels que l’acompanyen, però el més destacable és que està al damunt d’un triangle diví. Tens molt potencial per equilibrar ànimes en crisis.

Això aporta una energia que s’expandeix a través del mandala forjant diferents formes, és com si tu i el ser superior balléssiu per tot el mandala formant aquestes boniques empremtes.


No t’enganxis als afalagaments, admet-los i deixa'ls anar.

Utilitza la teva llum en benefici dels altres, que t’omplirà més i més de LLUM. Com més dónes, més reps en l'àmbit espiritual.

Els colors blaus aporten calma interna i externa, el groc dóna molta llum a la teva existència.

Les dues papallones que es volen endinsar són companys de camí, que caminareu plegats cap al despertar de la consciència col·lectiva.

Ànima preciosa, rep una forta abraçada d’aquesta humil ànima.

Desitjo que t’ajudi en aquest camí.


 Dissenyat, pintat i escrit perMandalas A. Cassany
St. Gregori, 12 de febrer de 2019.
e. Mail: mdelsangels.c@gmail.com


 ---------------------------------------

El despertar de la conciencia.

El ángel que rige el día 18 de abril, se llama: 6 - Lelahel.

Podemos crear muchas expectativas en la vida, y pedir que se cumplan todas, algunas veces nos puede generar estrés, otras una calma interna muy beneficiosa para el alma, pero te puede aportar tensión al cuerpo físico, tienes que buscar un equilibrio de cuerpo, mente y espíritu. Una visión holística de la vida, que te aporte todo aquello que anhelas y que es bueno para ti.

Caminar por la vida no es fácil, y tú has elegido una profesión que te das cuenta que es así, puesto que en la consulta tienes que escuchar un montón de historias diferentes que te piden que los ayudes a encontrar su camino. Y les enseñas a meditar  su pasado y que quieren ser en el futuro. Sabes bien seguro que los ayudas, a unos más que otros, porque algunos aunque vengan, no quieren tu apoyo.

El mandala te hace despertar la conciencia colectiva, pero mucho más la tuya, dando sentido a tu vida y encajando algún trocito de "puzzle" que no encajaba.

En medio en el centro o núcleo de tu alma, nace una bonita mariposa que ha salido de su capullo, es espléndida, majestuosa; está rodeada de estrellas que la acompañan, pero lo más destacable es que está encima de un triángulo divino. Tienes mucho potencial para equilibrar almas en crisis.

Esto aporta una energía que se expande a través del mandala forjando diferentes formas, es cómo si tú y el ser superior bailarais por todo el mandala formando estas bonitas improntas.

No te enganches a los halagos.

Utiliza tu luz en beneficio de los demás, que te llenará más y más de LUZ. Cuanto más das, más recibes en el ámbito espiritual.

Los colores azules aportan calma interna y externa, el amarillo da mucha luz a tu existencia.

Las dos mariposas que se quieren adentrar son compañeros de camino, que andaréis juntos hacia el despertar de la conciencia colectiva.

Alma preciosa, recibe un fuerte abrazo de esta humilde alma.

Deseo que te ayude en este camino.


Diseñado, pintado y escrito por M.Àngels Cassany

Comentarios

Entradas populares de este blog

1218 Mandala: Rumbo hacia la excelencia.

  1218 Mandala:  Rumb cap a l’excel·lència.   L'àngel que regeix el dia 1 de gener, es diu: 57 – Nemamiah.   El teu àngel t’ajuda a:   ·          Alliberar esquemes, patrons inconscients, informació que ve del nucli. ·          Viure importants transmutacions. ·          Ser una defensora de grans causes. ·          Saber trobar la resposta adequada per a qualsevol problema. ·          Tenir gosadia, força de decisió, empenta. ·          Tenir una ment privilegiada. ·          Portar el cel a la terra. ·          Ser una defensora de la pau. ·          Suportar les fatigues amb molt de coratge.   I t’aporta:   ·          Prosperitat. ·          Lucidesa intel·lectual. ·          Un do per a l’estratègia, comercial, política o altres. ·          Una gran capacitat de feina. ·          Aptituds per al lideratge. ·          Valor per fer front a les responsabilitats. ·          Una gran capacitat d'estimar. ·          Protagonism

1128-Mandala: Junts cap a la unió

  1128 Mandala:    Junts cap a la unió.   L'àngel que regeix el dia 27 de desembre, es diu: 55 – Mebahiah. L’àngel que regeix el dia 4 de novembre, es diu: 45 – Sealiah.     La passió és cosa de dos i en el vostre cas, això és patent, la força que teniu junts pot més que les petites diferencies que us aneu trobant pel camí. La llum que irradieu és molt potent i fa que millori dia a dia la vostra relació. Per aquest motiu aneu junts cap a la unió, no només física, sinó espiritual i mental. Cada dia que passa us uneix més i sou capaços de trobar-vos en un espai mitjà que us produeix a tots dos una pau interior difícil d'explicar.   La D. en el mandala té un interior ple d'amor amb una flor que s'expandeix per tot el mandala, produint un efecte acolorit de pau i amor. En J. té com un timó-brúixola en el bell mig del mandala, que porta la relació cap a bon port i junts formen el mandala central d'unió a pesar de les dificultats del camí.   Les papa

1053-Mandala: Círculo de amor

1053 Mandala: Círculo de amor. El ángel que rige el día 19 de marzo, se llama: Mumiah Caminar por la vida no es fácil y a veces aunque no queramos nos da un aviso para que reaccionemos, luego depende de nosotros si tomamos un camino u otro. Uno puede ser fácil y allanarnos el camino comprendiendo todo lo que nos pasa y así recuperar lo aprendido, otro puede ser más difícil y con muchos atajos pero a veces este es el que tomamos para aprender de nuestros propios errores. Qué bonito es andar de la mano, con compañeros/as, amigos/as, pero sobretodo con la familia que es nuestro gran soporte para superar todos los imprevistos y así avanzar hacia lo desconocido y gracias a ello, aprender también a caminar solos por la vida. A ti no te faltan almas que están a tu lado, dándote apoyo y ayudándote a expandirte, porqué tú te lo mereces, ya que también es tu gran don. El amor lo tienes de raíz, está en tu ADN lo que te hace tener una vitalidad y una protección c