Ir al contenido principal

1055 Mandala: El despertar de la consciència.
1055 Mandala:
El despertar de la consciència.

L'àngel que regeix el dia 18 d’abril, es diu: 6 - Lelahel.


Podem crear moltes expectatives en la vida, i demanar que es compleixin totes,  algunes vegades ens poden generar estrès, d’altres una calma interna molt beneficiosa per l’ànima, però et pot aportar tensió al cos físic, has de buscar un equilibri de cos, ment i esperit. Una visió holística de la vida, que t’aporti tot allò que anheles i que és bo per tu.

Caminar per la vida no és fàcil, i tu has triat una professió que t’adones que és així, ja que en la consulta has d’escoltar un munt d’històries diferents,  et demanen que els ajudis a trobar el seu camí. I els acompanyes a meditar en el seu passat i el que volen ser en el futur. Saps de segur que els ajudes, a uns més que altres, perquè alguns encara que vinguin, no volen el teu suport.

El mandala et fa despertar la consciència col·lectiva, però molt més la teva, donant sentit a la teva vida i encaixant algun trosset de “puzle” que no encaixava.

Al bell mig en el centre o nucli de la teva ànima, neix una bonica papallona que ha sortit del seu capoll, és esplèndida, majestuosa; està envoltada d’estels que l’acompanyen, però el més destacable és que està al damunt d’un triangle diví. Tens molt potencial per equilibrar ànimes en crisis.

Això aporta una energia que s’expandeix a través del mandala forjant diferents formes, és com si tu i el ser superior balléssiu per tot el mandala formant aquestes boniques empremtes.


No t’enganxis als afalagaments, admet-los i deixa'ls anar.

Utilitza la teva llum en benefici dels altres, que t’omplirà més i més de LLUM. Com més dónes, més reps en l'àmbit espiritual.

Els colors blaus aporten calma interna i externa, el groc dóna molta llum a la teva existència.

Les dues papallones que es volen endinsar són companys de camí, que caminareu plegats cap al despertar de la consciència col·lectiva.

Ànima preciosa, rep una forta abraçada d’aquesta humil ànima.

Desitjo que t’ajudi en aquest camí.


 Dissenyat, pintat i escrit perMandalas A. Cassany
St. Gregori, 12 de febrer de 2019.
e. Mail: mdelsangels.c@gmail.com


 ---------------------------------------

El despertar de la conciencia.

El ángel que rige el día 18 de abril, se llama: 6 - Lelahel.

Podemos crear muchas expectativas en la vida, y pedir que se cumplan todas, algunas veces nos puede generar estrés, otras una calma interna muy beneficiosa para el alma, pero te puede aportar tensión al cuerpo físico, tienes que buscar un equilibrio de cuerpo, mente y espíritu. Una visión holística de la vida, que te aporte todo aquello que anhelas y que es bueno para ti.

Caminar por la vida no es fácil, y tú has elegido una profesión que te das cuenta que es así, puesto que en la consulta tienes que escuchar un montón de historias diferentes que te piden que los ayudes a encontrar su camino. Y les enseñas a meditar  su pasado y que quieren ser en el futuro. Sabes bien seguro que los ayudas, a unos más que otros, porque algunos aunque vengan, no quieren tu apoyo.

El mandala te hace despertar la conciencia colectiva, pero mucho más la tuya, dando sentido a tu vida y encajando algún trocito de "puzzle" que no encajaba.

En medio en el centro o núcleo de tu alma, nace una bonita mariposa que ha salido de su capullo, es espléndida, majestuosa; está rodeada de estrellas que la acompañan, pero lo más destacable es que está encima de un triángulo divino. Tienes mucho potencial para equilibrar almas en crisis.

Esto aporta una energía que se expande a través del mandala forjando diferentes formas, es cómo si tú y el ser superior bailarais por todo el mandala formando estas bonitas improntas.

No te enganches a los halagos.

Utiliza tu luz en beneficio de los demás, que te llenará más y más de LUZ. Cuanto más das, más recibes en el ámbito espiritual.

Los colores azules aportan calma interna y externa, el amarillo da mucha luz a tu existencia.

Las dos mariposas que se quieren adentrar son compañeros de camino, que andaréis juntos hacia el despertar de la conciencia colectiva.

Alma preciosa, recibe un fuerte abrazo de esta humilde alma.

Deseo que te ayude en este camino.


Diseñado, pintado y escrito por M.Àngels Cassany

Comentarios

Entradas populares de este blog

1218 Mandala: Rumbo hacia la excelencia.

  1218 Mandala:  Rumb cap a l’excel·lència.   L'àngel que regeix el dia 1 de gener, es diu: 57 – Nemamiah.   El teu àngel t’ajuda a:   ·          Alliberar esquemes, patrons inconscients, informació que ve del nucli. ·          Viure importants transmutacions. ·          Ser una defensora de grans causes. ·          Saber trobar la resposta adequada per a qualsevol problema. ·          Tenir gosadia, força de decisió, empenta. ·          Tenir una ment privilegiada. ·          Portar el cel a la terra. ·          Ser una defensora de la pau. ·          Suportar les fatigues amb molt de coratge.   I t’aporta:   ·          Prosperitat. ·          Lucidesa intel·lectual. ·          Un do per a l’estratègia, comercial, política o altres. ·          Una gran capacitat de feina. ·          Aptituds per al lideratge. ·          Valor per fer front a les responsabilitats. ·          Una gran capacitat d'estimar. ·          Protagonism

1241-Mandala Yin-Yang

  1241- Mandala Yin-Yang Qué es yin yang: Yin yang es un principio filosófico y religioso que explica la existencia de dos fuerzas opuestas pero complementarias que son esenciales en el universo: el yin, asociado a lo femenino, la oscuridad, la pasividad y la tierra; y el yang, vinculado a lo masculino, la luz, lo activo y el cielo. Según esta filosofía, ambas energías son necesarias para mantener el equilibrio universal. Según la web de Significados https://www.significados.com/yin-yang/ Este mandala, lo hice para mi, para armonizar mi lado femenino y masculino.   Lo tengo colgado en la habitación, y me sirve cada día para armonizar y para observar. An'anasha, An'anasha, An'anasha

842 Mandala: Poesia de una papallona.

842 Mandala: Poesia de una papallona. Quan camines pels camps  i veus els ocells volar, les muntanyes s’alcen al teu costat i els caminets que s’endinsen al bosc. Que penses? Estàs en plena natura i t’agrada el que veus. Els ocells piulen, s’escolta el so d’altres animals i si perceps i t’entregues a la natura, pots visualitzar un altre món, el més espiritual. I... en mig del caminet sempre t’acompanya alguna papallona. No fan soroll però alegren la vista amb les seves ales ben acolorides, quina magnífica imatge, segur que tens sort de que s’aturi a prop teu, estigues atenta en tots els sentits, quan et passegis per la natura.  Les postes o sortides de sol, ens traslladen a un altre món, si ens aturem a veure-les i sentir-les. Les sortides ens marquen un nou dia, en el que podem fer un munt de coses positives, de solidaritat, d’entrega, de benestar, d’apropament, d’amor a la parella, fills, pares, germans,... i d’amor incondicional als demés, només ens cal escoltar-nos i f