Ir al contenido principal

1054-Mandala: Les 4 portes

1054 Mandala: 
Les 4 portes.

L'àngel que regeix el dia 13 de febrer, es diu: 65 - Damabiah.
Mandalas A. CassanyCada dia en aixecar-nos hauríem de donar gràcies per tot el que tenim, sigui físic, econòmic o espiritual, perquè la VIDA és un do molt preuat i aquesta és la que hem triat per viure.
Pensem en mil coses, que farem, que ens manca, o simplement deixem passar les hores, els dies, les setmanes, els mesos i els anys.
Les fites són molt bones i les hem de tenir presents, però sense capficar-nos, gaudim cada moment, bo i dolent, els bons ens faran adonar de tot el que ens mereixem i els dolents per ajudar-nos a créixer més espiritualment.

L'àngel Damabiah, ajuda a dominar les emocions, a ser una persona de principis, triomfar en treballs relacionats amb la mar, connectar amb l'essència del ser, i t'aporta Capacitat per resoldre situacions compromeses i protecció contra els naufragis emocionals o materials (Kabaleb)

El teu mandala és la significació del teu nucli més intern, en el centre s’hi ha col·locat una papallona, signe de transformació espiritual, en el que apareixen 4 portes que s'obren cap a l'exterior, agafis la que agafis, et portarà a un canvi o transformació del teu meravellós ésser, alguna potser serà l'equivocada i hauràs de tornar al teu centre, d'altres arribaràs a on vols donant més voltes, però n’hi haurà una que tan bon punt la traspassis sentiràs que estàs en el lloc correcte.

Després el teu interior farà una explosió d'immensa felicitat i en companyia d'altres éssers (ànimes) brillants i amoroses, formareu un grup per caminar plegats cap al lloc que hàgiu triat.

És com endinsar-se en unes aigües agitades o calmades, i ser capaç de buscar amb consciència el teu centre.

Els colors del mandala tenen un significat, el taronja afavoreix el creixement i estimula la creativitat, està associat a l'alegria, a la saviesa, a la comunicació, amb desig d'aventura i entusiasta. El verd és el color de la natura, simbolitza les ganes de fer coses noves, aporta calma i equilibri.

Aquesta energia i colors formen unes ones que donen la volta al mandala, aprofita una per sortir i transformar-te en la papallona que vola en llibertat i al teu costat vola un ésser impressionant i amb molta llum.


Desitjo que t'agradi i t'ajudi a ser pels altres una font d’amor i saviesa.

Diseny i escrit de:
Mandalas A. Cassany
St. Gregori, 2 de febrer de 2019.
e. Mail: mdelsangels.c@gmail.com

 --------------------------- 
Las 4 puertas.

El ángel que rige el día 13 de febrero, se llama: 65 - Damabiah.

Cada día al levantarnos tendríamos que dar gracias por todo lo que tenemos, sea físico, económico o espiritual, porque la VIDA es un don muy preciado y esta es la que hemos elegido para vivir.

Pensamos en mil cosas, que haremos, que nos falta, o simplemente dejamos pasar las horas, los días, las semanas, los meses y los años.

Los hitos son muy buenos y los tenemos que tener presentes, pero sin preocuparnos, disfrutamos cada momento, bueno y malo, los buenos nos harán dar cuenta de todo lo que nos merecemos y los malos para ayudarnos a crecer más espiritualmente.

El ángel Damabiah, ayuda a dominar las emociones, a ser una persona de principios, triunfar en trabajos relacionados con la mar, conectar con la esencia del ser, y aporta Capacidad para resolver situaciones comprometidas y protección contra los naufragios emocionales o materiales (Kabaleb)

Tu mandala es la significación de tu núcleo más interno, en el centro se ha colocado una mariposa, signo de transformación espiritual, en el que aparecen 4 puertas que se abren hacia el exterior, cojas la que cojas, te llevarán a un cambio o transformación de tu maravilloso ser, alguna quizás será la equivocada y tendrás que volver a tu centro, otras llegarás donde quieres dando más vueltas, pero habrá una que en el momento que la traspases sentirás que estás en el lugar correcto.

Después tu interior hará una explosión de inmensa felicidad y en compañía otros seres (almas) brillantes y amorosas, formaréis un grupo para andar juntos hacia el lugar que hayáis elegido.

Es como adentrarse en unas aguas agitadas o calmadas, y ser capaz de buscar con conciencia tu centro.

Los colores del mandala tienen un significado, el naranja favorece el crecimiento y estimula la creatividad, está asociado a la alegría, a la sabiduría, a la comunicación, con deseo de aventura y entusiasta. El verde es el color de la naturaleza, simboliza las ganas de hacer cosas nuevas, aporta calma y equilibrio.

Esta energía y colores forman unas olas que dan la vuelta al mandala, aprovecha una para salir y transformarte en la mariposa que vuela en libertad y a tu lado vuela un ser impresionante y con mucha luz.

Deseo que te guste y te ayude a ser para los demás una fuente de amor y sabiduría.

Disseny i escrit de: 
Mandalas A. Cassany
St. Gregori, 2 de febrero de 2019.
e. Mail: mdelsangels.c@gmail.com
www.mandalas.cat
Comentarios

  1. Es molt maca la mandala i fa pensa molt.Moltes gràcies

    ResponderEliminar
  2. En Miquel li va agradar molt el mandala i molt l'escrit. Moltes gracies !!! Moltes coses que s'escriuen al text son molt d'ell. Olga P

    ResponderEliminar

Publicar un comentario

Entradas populares de este blog

1285-Nunca dejéis de caminar juntos

                                                         1285 Mandala:  Nunca dejéis de caminar juntos. ´ Cuando R. me encargó un mandala para toda su familia, pensé que era un reto que quería asumir, me pidió que fuera grande y para la entrada de la casa, y que era una familia de 7 miembros . Y a medida que lo he ido haciendo, me ha venido que ellos 4, también tenían que tener una representación en el dibujo. Podeis jugar a buscar cuál os llama más la atención o cuál os produce más energía, quizá coincidais y os gusta lo mismo, quizás una temporada os gusta más uno que  otro, pero el conjunto es la unión de todos vosotros. La paloma que corona el conjunto de mandalas, aporta la claridad y el amor que os procesáis, por eso:   Nunca dejéis de caminar juntos. 1285 Mandala:  Mai deixeu de caminar junts.   Quant la R. em va encarregar un mandala per tota la vostra família, vaig pensar que era un repte que volia assumir, me’l va demanar que fos gran i per l’entrada de la casa,

271 MANDALA: Un cielo de madre

Ahora   que   se acerca   el   día   de la   madre ,   publico   este   mandala   que he   hecho   para homenajear   a   todas las   madres . 271   MANDALA :   Un   cielo   de   madre ! Mamá ,   eres   un   cielo ¡ Es el   día   de   la   madre   y me ha   inspirado   hacer   este   mandala .   Las madres   cuando   nosotros   somos   niños   se preocupan   por   nosotros , nos cuidan   y   nos enseñan   a   caminar   por   la   vida . La   vida   está llena de   tropiezos   y   ellas   nos   guían   por el   camino   que   creen   más acertado . Muchos   de   nosotros   en lugar   de   agradecerlo ,   nos enfadamos   y   las   tratamos como   si   quisieran   el mal   para   nosotros , en         lugar   del   bien .   Seguro   que   acabamos   diciendo :   Mi madre siempre   hace lo   que   menos   me gusta . Y   nos   da mucha rabia   cuando   alguien   nos   dice ,   cada   día   te pareces   más   a tu   madre . Amigos ,   cuando   nosotros   somos   madres ,   l

1284-Mandala: La luz que emerge de las almas.

  1284 Mandala: La llum que emergeix de les ànimes.   L'àngel que regeix el dia 4 de febrer, es diu: 63 – Anauel. L’àngel que regeix el dia 12 de febrer, es diu: 65 Damabiah.     Aquest mandala ha estat fruit de la generositat de la J......, que ha volgut traslladar la seva saviesa, a través de les paraules i el seu bon fer, i m’ha encarregat aquest mandala per a la vostra empresa, perquè tingui un lloc dins ella.   El que percebo es una gran comunicació   a nivell de socis i de treballadors, que va més enllà d’un treball merament econòmic, sino també emocional i de valors.   Aquest mandala al centre neix una flor que defineix que i qui sou, bellesa per tot arreu, havent format una empresa on heu posat les vostres expectatives i que malgrat tot dels bons i mals moments, el que preval és la vostra unió.   La flor s’expandeix formant el nom de la vostra empresa, i d’aquí es formen altres camins que donen llum al vostra projecte, on l’energia de l’entorn us fa an