Ir al contenido principal

1054-Mandala: Les 4 portes

1054 Mandala: 
Les 4 portes.

L'àngel que regeix el dia 13 de febrer, es diu: 65 - Damabiah.
Mandalas A. CassanyCada dia en aixecar-nos hauríem de donar gràcies per tot el que tenim, sigui físic, econòmic o espiritual, perquè la VIDA és un do molt preuat i aquesta és la que hem triat per viure.
Pensem en mil coses, que farem, que ens manca, o simplement deixem passar les hores, els dies, les setmanes, els mesos i els anys.
Les fites són molt bones i les hem de tenir presents, però sense capficar-nos, gaudim cada moment, bo i dolent, els bons ens faran adonar de tot el que ens mereixem i els dolents per ajudar-nos a créixer més espiritualment.

L'àngel Damabiah, ajuda a dominar les emocions, a ser una persona de principis, triomfar en treballs relacionats amb la mar, connectar amb l'essència del ser, i t'aporta Capacitat per resoldre situacions compromeses i protecció contra els naufragis emocionals o materials (Kabaleb)

El teu mandala és la significació del teu nucli més intern, en el centre s’hi ha col·locat una papallona, signe de transformació espiritual, en el que apareixen 4 portes que s'obren cap a l'exterior, agafis la que agafis, et portarà a un canvi o transformació del teu meravellós ésser, alguna potser serà l'equivocada i hauràs de tornar al teu centre, d'altres arribaràs a on vols donant més voltes, però n’hi haurà una que tan bon punt la traspassis sentiràs que estàs en el lloc correcte.

Després el teu interior farà una explosió d'immensa felicitat i en companyia d'altres éssers (ànimes) brillants i amoroses, formareu un grup per caminar plegats cap al lloc que hàgiu triat.

És com endinsar-se en unes aigües agitades o calmades, i ser capaç de buscar amb consciència el teu centre.

Els colors del mandala tenen un significat, el taronja afavoreix el creixement i estimula la creativitat, està associat a l'alegria, a la saviesa, a la comunicació, amb desig d'aventura i entusiasta. El verd és el color de la natura, simbolitza les ganes de fer coses noves, aporta calma i equilibri.

Aquesta energia i colors formen unes ones que donen la volta al mandala, aprofita una per sortir i transformar-te en la papallona que vola en llibertat i al teu costat vola un ésser impressionant i amb molta llum.


Desitjo que t'agradi i t'ajudi a ser pels altres una font d’amor i saviesa.

Diseny i escrit de:
Mandalas A. Cassany
St. Gregori, 2 de febrer de 2019.
e. Mail: mdelsangels.c@gmail.com

 --------------------------- 
Las 4 puertas.

El ángel que rige el día 13 de febrero, se llama: 65 - Damabiah.

Cada día al levantarnos tendríamos que dar gracias por todo lo que tenemos, sea físico, económico o espiritual, porque la VIDA es un don muy preciado y esta es la que hemos elegido para vivir.

Pensamos en mil cosas, que haremos, que nos falta, o simplemente dejamos pasar las horas, los días, las semanas, los meses y los años.

Los hitos son muy buenos y los tenemos que tener presentes, pero sin preocuparnos, disfrutamos cada momento, bueno y malo, los buenos nos harán dar cuenta de todo lo que nos merecemos y los malos para ayudarnos a crecer más espiritualmente.

El ángel Damabiah, ayuda a dominar las emociones, a ser una persona de principios, triunfar en trabajos relacionados con la mar, conectar con la esencia del ser, y aporta Capacidad para resolver situaciones comprometidas y protección contra los naufragios emocionales o materiales (Kabaleb)

Tu mandala es la significación de tu núcleo más interno, en el centro se ha colocado una mariposa, signo de transformación espiritual, en el que aparecen 4 puertas que se abren hacia el exterior, cojas la que cojas, te llevarán a un cambio o transformación de tu maravilloso ser, alguna quizás será la equivocada y tendrás que volver a tu centro, otras llegarás donde quieres dando más vueltas, pero habrá una que en el momento que la traspases sentirás que estás en el lugar correcto.

Después tu interior hará una explosión de inmensa felicidad y en compañía otros seres (almas) brillantes y amorosas, formaréis un grupo para andar juntos hacia el lugar que hayáis elegido.

Es como adentrarse en unas aguas agitadas o calmadas, y ser capaz de buscar con conciencia tu centro.

Los colores del mandala tienen un significado, el naranja favorece el crecimiento y estimula la creatividad, está asociado a la alegría, a la sabiduría, a la comunicación, con deseo de aventura y entusiasta. El verde es el color de la naturaleza, simboliza las ganas de hacer cosas nuevas, aporta calma y equilibrio.

Esta energía y colores forman unas olas que dan la vuelta al mandala, aprovecha una para salir y transformarte en la mariposa que vuela en libertad y a tu lado vuela un ser impresionante y con mucha luz.

Deseo que te guste y te ayude a ser para los demás una fuente de amor y sabiduría.

Disseny i escrit de: 
Mandalas A. Cassany
St. Gregori, 2 de febrero de 2019.
e. Mail: mdelsangels.c@gmail.com
www.mandalas.cat
Comentarios

  1. Es molt maca la mandala i fa pensa molt.Moltes gràcies

    ResponderEliminar
  2. En Miquel li va agradar molt el mandala i molt l'escrit. Moltes gracies !!! Moltes coses que s'escriuen al text son molt d'ell. Olga P

    ResponderEliminar

Publicar un comentario

Entradas populares de este blog

1218 Mandala: Rumbo hacia la excelencia.

  1218 Mandala:  Rumb cap a l’excel·lència.   L'àngel que regeix el dia 1 de gener, es diu: 57 – Nemamiah.   El teu àngel t’ajuda a:   ·          Alliberar esquemes, patrons inconscients, informació que ve del nucli. ·          Viure importants transmutacions. ·          Ser una defensora de grans causes. ·          Saber trobar la resposta adequada per a qualsevol problema. ·          Tenir gosadia, força de decisió, empenta. ·          Tenir una ment privilegiada. ·          Portar el cel a la terra. ·          Ser una defensora de la pau. ·          Suportar les fatigues amb molt de coratge.   I t’aporta:   ·          Prosperitat. ·          Lucidesa intel·lectual. ·          Un do per a l’estratègia, comercial, política o altres. ·          Una gran capacitat de feina. ·          Aptituds per al lideratge. ·          Valor per fer front a les responsabilitats. ·          Una gran capacitat d'estimar. ·          Protagonism

1128-Mandala: Junts cap a la unió

  1128 Mandala:    Junts cap a la unió.   L'àngel que regeix el dia 27 de desembre, es diu: 55 – Mebahiah. L’àngel que regeix el dia 4 de novembre, es diu: 45 – Sealiah.     La passió és cosa de dos i en el vostre cas, això és patent, la força que teniu junts pot més que les petites diferencies que us aneu trobant pel camí. La llum que irradieu és molt potent i fa que millori dia a dia la vostra relació. Per aquest motiu aneu junts cap a la unió, no només física, sinó espiritual i mental. Cada dia que passa us uneix més i sou capaços de trobar-vos en un espai mitjà que us produeix a tots dos una pau interior difícil d'explicar.   La D. en el mandala té un interior ple d'amor amb una flor que s'expandeix per tot el mandala, produint un efecte acolorit de pau i amor. En J. té com un timó-brúixola en el bell mig del mandala, que porta la relació cap a bon port i junts formen el mandala central d'unió a pesar de les dificultats del camí.   Les papa

1053-Mandala: Círculo de amor

1053 Mandala: Círculo de amor. El ángel que rige el día 19 de marzo, se llama: Mumiah Caminar por la vida no es fácil y a veces aunque no queramos nos da un aviso para que reaccionemos, luego depende de nosotros si tomamos un camino u otro. Uno puede ser fácil y allanarnos el camino comprendiendo todo lo que nos pasa y así recuperar lo aprendido, otro puede ser más difícil y con muchos atajos pero a veces este es el que tomamos para aprender de nuestros propios errores. Qué bonito es andar de la mano, con compañeros/as, amigos/as, pero sobretodo con la familia que es nuestro gran soporte para superar todos los imprevistos y así avanzar hacia lo desconocido y gracias a ello, aprender también a caminar solos por la vida. A ti no te faltan almas que están a tu lado, dándote apoyo y ayudándote a expandirte, porqué tú te lo mereces, ya que también es tu gran don. El amor lo tienes de raíz, está en tu ADN lo que te hace tener una vitalidad y una protección c