Ir al contenido principal

1052-Mandala, Renacimiento de una flor


1052 Mandala:

Renacimiento de una flor
(Flor de loto).

El ángel que rige el día 5 de setiembre, se llama : Yehuiah.La belleza de las flores y sobretodo la de flor de loto que danza por encima el agua con sus colores maravillosos, nos muestra toda su potencialidad, crecen sin tierra, y nos deja una estampa magnifica en nuestra retina. Si vemos una laguna  llena de flores de loto, no olvidaremos nunca su encanto y nos aportarán paz y tranquilidad al observarlas.


En tu mandala destaca la flor de loto de color rosa. Es la más importante y especial de todas las flores de loto y está relacionada con personajes divinos, como el Gran Buda. Si está cerrada es un símbolo de posibilidades infinitas, de elegancia, belleza, perfección, pureza y gracia( extraído de significado de flor de loto)

Debajo la flor hay  aguas removidas, que representan tus propias inquietudes. Tu facilidad de cambio en tu vida actual, no te preocupes por el que vendrá, vive el presente después de meditar si te interesa o no, sin dar demasiadas vueltas.

Tienes mucha capacidad de trabajo bajo presión, comprensión, mucho sentido del deber, también valoras lo que tienes.

Esto te hace una alma con mucha sensibilidad y poderosa, con el baile lo demuestras, danzas como si flotaras por encima del agua y al mismo tiempo con firmeza, todo y a pesar de tu apariencia un poco frágil.

A la flor se ha colocado una pequeña mariposa que se transforma en un ser de gran belleza y te aporta una serie de ideas, que representan 7 chacras los más importantes, y te da estos mensajes:

• Yo entiendo
• Yo veo
• Yo hablo
• Yo amo
• Yo hago
• Yo siento
• Yo soy

Y desde el Yo soy, me arraigo a la tierra y proyecto lo que quiero y lo comunico.

Y desde el Yo entiendo, lo transmito a las almas más próximas para proyectar luz en el mundo.
La mariposa rosa, sale impregnada de tus capacidades, y ya ha entendido su transformación, vuela a cualquier parte del planeta a divulgar sus conocimientos.
Un mandala es un regalo por el alma, que te hace tu madre.

Deseo que te guste y te ayude.

Diseño, pintado y escrito por M.Àngels CassanyMandalas A. Cassany

St. Gregori, 19 de gener de 2019.
e. Mail: mdelsangels.c@gmail.com


-------------------------------------


1052 Mandala: 
Renaixement d’una flor
(Flor de loto) .

L'àngel que regeix el dia 4 de setembre, és diu: Yehuiah.


La bellesa de les flors i sobretot la de flor de loto que dansa damunt l'aigua amb els seus colors meravellosos, ens mostra tota la seva potencialitat, creixen sense terra, i ens deixa una estampa magnifica a la nostra retina. Si veiem un estany ple de flors de loto, no oblidarem mai el seu encant i ens aportaran pau i tranquil·litat en observar-les.

En el teu mandala destaca la flor de loto de color rosa. És la més important i especial de totes les flors de loto i està relacionada amb personatges divins, com el Gran Buda. Si està tancada és un símbol de possibilitats infinites, d'elegància, bellesa, perfecció, puresa i gràcia( extret de significat de flor de loto)

A sota la flor hi han les aigües remogudes, que representen les teves pròpies inquietuds. La teva facilitat de canvis a la teva vida actual, no et preocupis pel que vindrà, viu el present després de meditar si t'interessa o no, sense donar-hi massa voltes.

Tens molta capacitat de treball sota pressió, comprensió, molt sentit del deure, també valores el que tens.

Això et fa una ànima amb molta sensibilitat i poderosa, amb el ball ho demostres, danses com si flotessis per damunt de l'aigua i al mateix temps amb fermesa, tot i la teva aparença una mica fràgil.

A la flor si hi ha col·locat una petita papallona que es transforma en un ésser de gran bellesa i t'aporta una sèrie d'idees, que representen els 7 xacres més importants, i et donen aquests missatges:

• Jo entenc
• Jo veig
• Jo parlo
• Jo estimo
• Jo faig
• Jo sento
• Jo sóc

  
I des del Jo sóc, m'arrelo a terra, i projecto el que vull i ho comunico.

I des del Jo entenc, ho transmeto a les ànimes més properes per tal de projectar llum al món.

La papallona rosa, surt impregnada de les teves capacitats,  ja ha entès la seva transformació, vola a qualsevol part del planeta a divulgar els seus coneixements.

Un mandala és un regal per l'ànima.

Desitjo que t'agradi i t'ajudi.


Diseño, pintado y escrito por M.Àngels Cassany


Mandalas A. Cassany
St. Gregori, 19 de gener de 2019.
e. Mail: mdelsangels.c@gmail.comComentarios

  1. Àngels és preciós aquest mandala, aquesta flor sempre m'ha agradat i tot el que diu també és preciós. Nuri M.

    ResponderEliminar

Publicar un comentario

Entradas populares de este blog

1218 Mandala: Rumbo hacia la excelencia.

  1218 Mandala:  Rumb cap a l’excel·lència.   L'àngel que regeix el dia 1 de gener, es diu: 57 – Nemamiah.   El teu àngel t’ajuda a:   ·          Alliberar esquemes, patrons inconscients, informació que ve del nucli. ·          Viure importants transmutacions. ·          Ser una defensora de grans causes. ·          Saber trobar la resposta adequada per a qualsevol problema. ·          Tenir gosadia, força de decisió, empenta. ·          Tenir una ment privilegiada. ·          Portar el cel a la terra. ·          Ser una defensora de la pau. ·          Suportar les fatigues amb molt de coratge.   I t’aporta:   ·          Prosperitat. ·          Lucidesa intel·lectual. ·          Un do per a l’estratègia, comercial, política o altres. ·          Una gran capacitat de feina. ·          Aptituds per al lideratge. ·          Valor per fer front a les responsabilitats. ·          Una gran capacitat d'estimar. ·          Protagonism

1241-Mandala Yin-Yang

  1241- Mandala Yin-Yang Qué es yin yang: Yin yang es un principio filosófico y religioso que explica la existencia de dos fuerzas opuestas pero complementarias que son esenciales en el universo: el yin, asociado a lo femenino, la oscuridad, la pasividad y la tierra; y el yang, vinculado a lo masculino, la luz, lo activo y el cielo. Según esta filosofía, ambas energías son necesarias para mantener el equilibrio universal. Según la web de Significados https://www.significados.com/yin-yang/ Este mandala, lo hice para mi, para armonizar mi lado femenino y masculino.   Lo tengo colgado en la habitación, y me sirve cada día para armonizar y para observar. An'anasha, An'anasha, An'anasha

1263-La princesa de los valores

  1263 Mandala:  La princesa dels valors.   L'àngel que regeix el dia 10 de juliol, es diu: 22 – Yeiayel.     Segons el teu mandala, ets un pou de valors, qualitat d’una persona apreciada i ben considerada.   Del centre surt una flor plena d’energia, o sigui el teu centre més preuat, on s’ubica l’ànima, que amb les seves llàgrimes, algunes vegades d’alegria i d’altres de tristor, s’expandeixen cap a les capes més internes   dels teus xacres, que il·luminen amb els seus diferents colors, a tots i cadascuna de les ànimes que t’envolten. Quin plaer és escoltar-te i apropar-se a tu, la teva veu calma i aporta entusiasme que genera equilibri, energia, per obrir les ments, per pensar o per creure que si que es pot!   Les voltes que dóna la vida! exactament com un mandala, que significa roda o totalitat, sense buscar les ànimes afins es van retrobant i s’aporten llum, i equilibri, en aquest mandala esta representat per el cercle verd i groc,   natura, energia,   estabil