Ir al contenido principal

1038-Llibertat interior

1038 Mandala: 
Llibertat interior.

L'àngel que regeix el dia 09 de novembre, és diu: Ariel.


1038

Viure amb consciència en el present, serveix per afrontar el futur més immediat ple de coneixement. Si per un moment ens posem a pensar en el que estem fent, amb plena consciència, ens adonarem que cada dia coneixem més el nostre cos, però també molt important la nostra ment. I així en plena consciència la nostra espiritualitat.

El mandala ple de llum i color il·lumina el teu ser i t'aporta la llum necessària per al teu creixement interior i al mateix temps et dóna la llibertat per assumir tots els reptes que et proposis.

La teva capacitat per resoldre problemes és innata i trobar la millor solució és el teu poder intern, el profund, el de l'ànima.

És una flor que s'obre a la immensitat del món i amb la seva sola presencia omple tot l'espai, aportant serenitat a les ànimes que t'envolten.

La teva llum s'expandeix per trobar els tresors que s'amaguen dins els éssers humans.

L'energia volta i volta, a vegades juga un mal paper i t'angoixa, però tu tens la capacitat de revertir-ho. Deixa passar els mals moments i mira endavant que de bons n'hi ha a cada instant, només has de ser conscient i els veuràs.

Projecta les teves habilitats, fent el que més t'agrada i no ho deixis per un altre dia. Normalment costa que arribi el dia, i perquè això no et passi: para't... medita.... i fes-ho!

L'ocell vol entrar dins el teu nucli de l'ànima, et porta llibertat per aconseguir els teus projectes més interns, els que poques persones saben, o inclòs ni tu, n'ets conscient.

El mandala reflecteix tot el comentat, la flor interna del nucli, l'expansió de la llum, l'energia que t'envolta i l'ocell en llibertat.

Desitjo que t'agradi i t'ajudi en el camí cap a la plena consciència.

Mandalas A. Cassany
St. Gregori, 23 de novembre de 2018.
e. Mail: mdelsangels.c@gmail.com


1038 Mandala:  Libertat interior.

El ángel que rige el día 09 de noviembre, se llama: Ariel.

Vivir con conciencia en el presente, sirve para afrontar el futuro más inmediato lleno de conocimiento. Si por un momento nos ponemos a pensar en lo que estamos haciendo, con plena conciencia, nos daremos cuenta que cada día conocemos más nuestro cuerpo, pero también muy importante nuestra mente. Y así en plena conciencia nuestra espiritualidad.

El mandala lleno de luz y color ilumina tu ser y te aporta la luz necesaria para tu crecimiento interior y al mismo tiempo te da la libertad para asumir todos los retos que te propongas.

Tu capacidad para resolver problemas es innata y encontrar la mejor solución es tu poder interno, el profundo, el del alma.

Es una flor que se abre a la inmensidad del mundo y con su sola presencia llena todo el espacio, aportando serenidad a las almas que te rodean.

Tu luz se expande para encontrar los tesoros que se esconden dentro de los seres humanos.

La energía rueda y rueda, a veces juega un mal papel y te angustia, pero tú tienes la capacidad de revertir lo. Deja pasar los malos momentos y mira hacia adelante que de buenos hay a cada instante, sólo tienes que ser consciente y los verás.

1038Proyecta tus habilidades, haciendo el que más te guste y no lo dejes para otro día. Normalmente cuesta que llegue el día, y porque esto no te pase: ¡párate... medita.... y hazlo!

El pájaro quiere entrar dentro de tu núcleo del alma, te trae libertad para conseguir tus proyectos más internos, los que pocas personas saben, o incluido ni tú, eres consciente.

El mandala refleja todo lo comentado, la flor interna del núcleo, la expansión de la luz, la energía que te rodea y el pájaro en libertad.

Deseo que te guste y te ayude en el camino hacia la plena conciencia.
Mandalas A. Cassany
St. Gregori, 14 de novembre de 2018.
e. Mail: mdelsangels.c@gmail.com

Comentarios

  1. Em va fer plorar del preciós que es. Va ser un regalàs que necesitava per tirar endevant, va arribar al moment just. Moltissimes gracies. V.
    Me hizo llorar de lo precioso que es. Fué un regalazo que necesitaba para seguir adelante, llegó en el momento justo. Muchisimas gracias. V.

    ResponderEliminar

Publicar un comentario

Entradas populares de este blog

1218 Mandala: Rumbo hacia la excelencia.

  1218 Mandala:  Rumb cap a l’excel·lència.   L'àngel que regeix el dia 1 de gener, es diu: 57 – Nemamiah.   El teu àngel t’ajuda a:   ·          Alliberar esquemes, patrons inconscients, informació que ve del nucli. ·          Viure importants transmutacions. ·          Ser una defensora de grans causes. ·          Saber trobar la resposta adequada per a qualsevol problema. ·          Tenir gosadia, força de decisió, empenta. ·          Tenir una ment privilegiada. ·          Portar el cel a la terra. ·          Ser una defensora de la pau. ·          Suportar les fatigues amb molt de coratge.   I t’aporta:   ·          Prosperitat. ·          Lucidesa intel·lectual. ·          Un do per a l’estratègia, comercial, política o altres. ·          Una gran capacitat de feina. ·          Aptituds per al lideratge. ·          Valor per fer front a les responsabilitats. ·          Una gran capacitat d'estimar. ·          Protagonism

1128-Mandala: Junts cap a la unió

  1128 Mandala:    Junts cap a la unió.   L'àngel que regeix el dia 27 de desembre, es diu: 55 – Mebahiah. L’àngel que regeix el dia 4 de novembre, es diu: 45 – Sealiah.     La passió és cosa de dos i en el vostre cas, això és patent, la força que teniu junts pot més que les petites diferencies que us aneu trobant pel camí. La llum que irradieu és molt potent i fa que millori dia a dia la vostra relació. Per aquest motiu aneu junts cap a la unió, no només física, sinó espiritual i mental. Cada dia que passa us uneix més i sou capaços de trobar-vos en un espai mitjà que us produeix a tots dos una pau interior difícil d'explicar.   La D. en el mandala té un interior ple d'amor amb una flor que s'expandeix per tot el mandala, produint un efecte acolorit de pau i amor. En J. té com un timó-brúixola en el bell mig del mandala, que porta la relació cap a bon port i junts formen el mandala central d'unió a pesar de les dificultats del camí.   Les papa

1053-Mandala: Círculo de amor

1053 Mandala: Círculo de amor. El ángel que rige el día 19 de marzo, se llama: Mumiah Caminar por la vida no es fácil y a veces aunque no queramos nos da un aviso para que reaccionemos, luego depende de nosotros si tomamos un camino u otro. Uno puede ser fácil y allanarnos el camino comprendiendo todo lo que nos pasa y así recuperar lo aprendido, otro puede ser más difícil y con muchos atajos pero a veces este es el que tomamos para aprender de nuestros propios errores. Qué bonito es andar de la mano, con compañeros/as, amigos/as, pero sobretodo con la familia que es nuestro gran soporte para superar todos los imprevistos y así avanzar hacia lo desconocido y gracias a ello, aprender también a caminar solos por la vida. A ti no te faltan almas que están a tu lado, dándote apoyo y ayudándote a expandirte, porqué tú te lo mereces, ya que también es tu gran don. El amor lo tienes de raíz, está en tu ADN lo que te hace tener una vitalidad y una protección c