Ir al contenido principal

977-La luz que ilumina tu camino

977 Mandala: 
La llum que il·lumina el teu camí.


977-La llum que ilumina el teu camíQuan l'Anna em va encarregar el teu mandala, no em podia imaginar que quan el fes, ella ja hauria fet el traspàs. L'energia que sento quan estic preparada per fer-lo, no em va arribar fins al dia de la seva partida a un lloc especial ple de llum, flors i olors especials. Malgrat pensem que ja no hi és, la seva essència està aquí amb nosaltres, sobretot amb els éssers que més estima. És un camí que tard o d'hora haurem de recórrer tots. És bo pensar amb ella, però també deixar que faci el seu camí cap a la il·luminació.

Aquest mandala ets tu en aquest moment de la teva vida, el significat de tot mandala és harmonitzar, és veure l'interior, per mi és la teva ànima reflectida en ell. Des d'un punt de vista espiritual és un centre energètic d'equilibri i purificació. El mandala és un canal per alliberar les nostres emocions i comprendre i apropar-nos a la nostra essència.

Si ens centrem en el teu mandala, irradia llum en el seu interior, sorgeix una papallona majestuosa i l'acompanya una llum que il·luminarà el teu camí. Quan et sentis sola, pensa en la llum interior que tens i ja no t'hi sentiràs.

La vida t'aportarà el que necessitis en cada moment, bo o menys bo, però pensa que tot passa per causalitat, per aprendre és necessari ser conscient.

Està rodejada d'un cercle daurat, que significa una molt bona energia purificadora i llum espiritual. La meditació amb llum daurada aporta facilitat en la comunicació amb els altres. I omple l'ànima d'energia regeneradora.

El cercle de color blau aporta tranquil·litat de ment, quan et costi descansar, aquest color el del mar i cel, si hi penses, et relaxarà.

Verd color de l'esperança intenta no perdre la mai. És un color sanador, a la naturalesa hi és constantment. Relaxat admirant un jardí, una muntanya plena d'arbres, una gespa o un camp ple de flors, t'aportarà harmonia.

El taronja predomina en el teu mandala, és un color alegre, de felicitat, color de la creació, t'allibera d'emocions negatives, estimula la ment, aporta benestar i seguretat.

  
La papallona que parteix del teu mandala et dirigeix cap al camí que tens marcat i que et portarà la llum que necessites fins a arribar al teu destí.

Tens ànimes molt potents al teu voltant, són ànimes que necessiteu complementar-vos i ajudar-vos en aquest camí cap a la llum.


Dissenyat, pintat i escrit per M.Àngels CassanyMandalas A. Cassany
St. Gregori, 16 de juny de 2018.
e. Mail: mdelsangels.c@gmail.com


------------------------------------------------------------------------------

La luz que ilumina tu camino.

Cuando Anna me encargó tu mandala, no me podía imaginar que cuando lo hiciera, ella ya habría hecho el traspaso. La energía que siento cuando estoy preparada para hacerlo, no me llegó hasta el día de su partida a un lugar especial lleno de luz, flores y olores especiales. Aunque pensemos que ya no está, su esencia está aquí con nosotros, sobre todo con los seres que más quiere. Es un camino que tarde o temprano tendremos que recorrer todos. Es bueno pensar en ella, pero también dejar que haga su camino hacia la iluminación.

Este mandala eres tú en este momento de tu vida, el significado de todo mandala es armonizar, es ver el interior, para mí es tu alma reflejada en él. Desde un punto de vista espiritual es un centro energético de equilibrio y purificación. El mandala es un canal para liberar nuestras emociones y comprender y acercarnos a nuestra esencia.

Si nos centramos en tu mandala, irradía luz en su interior, surge una mariposa majestuosa y lo acompaña una luz que iluminará tu camino. Cuando te sientas sola, piensa en la luz interior que tienes y ya no te sentirás.

La vida te aportará lo que necesites en cada momento, bueno o menos bueno, pero piensa que todo pasa por causalidad, para aprender es necesario ser consciente.

Está rodeada de un círculo dorado, que significa una muy buena energía purificadora y luz espiritual. La meditación con luz dorada aporta facilidad en la comunicación con los demás. Y llena el alma de energía regeneradora.

El círculo de color azul aporta tranquilidad de mente, cuando te cueste descansar, este color, el del mar y cielo, si piensas en ello, te relajará.

Verde color de la esperanza, intenta no perderla nunca. Es un color sanador, a la naturaleza está constantemente. Relajada admirando un jardín, una montaña llena de árboles, un césped o un campo lleno de flores, te aportará armonía.

El naranja predomina en tu mandala, es un color alegre, de felicidad, color de la creación, te libera de emociones negativas, estimula la mente, aporta bienestar y seguridad.

La mariposa que parte de tu mandala te dirige hacia el camino que tienes marcado y que te traerá la luz que necesitas hasta llegar a tu destino.


Tienes almas muy potentes a tu lado, son almas que necesitáis complementaros y ayudaros en este camino hacia la luz.

Diseñado, pintado y escrito por M.Àngels CassanyMandalas A. Cassany
St. Gregori, 16 de juny de 2018.
e. Mail: mdelsangels.c@gmail.com

Comentarios

Entradas populares de este blog

1218 Mandala: Rumbo hacia la excelencia.

  1218 Mandala:  Rumb cap a l’excel·lència.   L'àngel que regeix el dia 1 de gener, es diu: 57 – Nemamiah.   El teu àngel t’ajuda a:   ·          Alliberar esquemes, patrons inconscients, informació que ve del nucli. ·          Viure importants transmutacions. ·          Ser una defensora de grans causes. ·          Saber trobar la resposta adequada per a qualsevol problema. ·          Tenir gosadia, força de decisió, empenta. ·          Tenir una ment privilegiada. ·          Portar el cel a la terra. ·          Ser una defensora de la pau. ·          Suportar les fatigues amb molt de coratge.   I t’aporta:   ·          Prosperitat. ·          Lucidesa intel·lectual. ·          Un do per a l’estratègia, comercial, política o altres. ·          Una gran capacitat de feina. ·          Aptituds per al lideratge. ·          Valor per fer front a les responsabilitats. ·          Una gran capacitat d'estimar. ·          Protagonism

1128-Mandala: Junts cap a la unió

  1128 Mandala:    Junts cap a la unió.   L'àngel que regeix el dia 27 de desembre, es diu: 55 – Mebahiah. L’àngel que regeix el dia 4 de novembre, es diu: 45 – Sealiah.     La passió és cosa de dos i en el vostre cas, això és patent, la força que teniu junts pot més que les petites diferencies que us aneu trobant pel camí. La llum que irradieu és molt potent i fa que millori dia a dia la vostra relació. Per aquest motiu aneu junts cap a la unió, no només física, sinó espiritual i mental. Cada dia que passa us uneix més i sou capaços de trobar-vos en un espai mitjà que us produeix a tots dos una pau interior difícil d'explicar.   La D. en el mandala té un interior ple d'amor amb una flor que s'expandeix per tot el mandala, produint un efecte acolorit de pau i amor. En J. té com un timó-brúixola en el bell mig del mandala, que porta la relació cap a bon port i junts formen el mandala central d'unió a pesar de les dificultats del camí.   Les papa

1053-Mandala: Círculo de amor

1053 Mandala: Círculo de amor. El ángel que rige el día 19 de marzo, se llama: Mumiah Caminar por la vida no es fácil y a veces aunque no queramos nos da un aviso para que reaccionemos, luego depende de nosotros si tomamos un camino u otro. Uno puede ser fácil y allanarnos el camino comprendiendo todo lo que nos pasa y así recuperar lo aprendido, otro puede ser más difícil y con muchos atajos pero a veces este es el que tomamos para aprender de nuestros propios errores. Qué bonito es andar de la mano, con compañeros/as, amigos/as, pero sobretodo con la familia que es nuestro gran soporte para superar todos los imprevistos y así avanzar hacia lo desconocido y gracias a ello, aprender también a caminar solos por la vida. A ti no te faltan almas que están a tu lado, dándote apoyo y ayudándote a expandirte, porqué tú te lo mereces, ya que también es tu gran don. El amor lo tienes de raíz, está en tu ADN lo que te hace tener una vitalidad y una protección c