Ir al contenido principal

977-La luz que ilumina tu camino

977 Mandala: 
La llum que il·lumina el teu camí.


977-La llum que ilumina el teu camíQuan l'Anna em va encarregar el teu mandala, no em podia imaginar que quan el fes, ella ja hauria fet el traspàs. L'energia que sento quan estic preparada per fer-lo, no em va arribar fins al dia de la seva partida a un lloc especial ple de llum, flors i olors especials. Malgrat pensem que ja no hi és, la seva essència està aquí amb nosaltres, sobretot amb els éssers que més estima. És un camí que tard o d'hora haurem de recórrer tots. És bo pensar amb ella, però també deixar que faci el seu camí cap a la il·luminació.

Aquest mandala ets tu en aquest moment de la teva vida, el significat de tot mandala és harmonitzar, és veure l'interior, per mi és la teva ànima reflectida en ell. Des d'un punt de vista espiritual és un centre energètic d'equilibri i purificació. El mandala és un canal per alliberar les nostres emocions i comprendre i apropar-nos a la nostra essència.

Si ens centrem en el teu mandala, irradia llum en el seu interior, sorgeix una papallona majestuosa i l'acompanya una llum que il·luminarà el teu camí. Quan et sentis sola, pensa en la llum interior que tens i ja no t'hi sentiràs.

La vida t'aportarà el que necessitis en cada moment, bo o menys bo, però pensa que tot passa per causalitat, per aprendre és necessari ser conscient.

Està rodejada d'un cercle daurat, que significa una molt bona energia purificadora i llum espiritual. La meditació amb llum daurada aporta facilitat en la comunicació amb els altres. I omple l'ànima d'energia regeneradora.

El cercle de color blau aporta tranquil·litat de ment, quan et costi descansar, aquest color el del mar i cel, si hi penses, et relaxarà.

Verd color de l'esperança intenta no perdre la mai. És un color sanador, a la naturalesa hi és constantment. Relaxat admirant un jardí, una muntanya plena d'arbres, una gespa o un camp ple de flors, t'aportarà harmonia.

El taronja predomina en el teu mandala, és un color alegre, de felicitat, color de la creació, t'allibera d'emocions negatives, estimula la ment, aporta benestar i seguretat.

  
La papallona que parteix del teu mandala et dirigeix cap al camí que tens marcat i que et portarà la llum que necessites fins a arribar al teu destí.

Tens ànimes molt potents al teu voltant, són ànimes que necessiteu complementar-vos i ajudar-vos en aquest camí cap a la llum.


Dissenyat, pintat i escrit per M.Àngels CassanyMandalas A. Cassany
St. Gregori, 16 de juny de 2018.
e. Mail: mdelsangels.c@gmail.com


------------------------------------------------------------------------------

La luz que ilumina tu camino.

Cuando Anna me encargó tu mandala, no me podía imaginar que cuando lo hiciera, ella ya habría hecho el traspaso. La energía que siento cuando estoy preparada para hacerlo, no me llegó hasta el día de su partida a un lugar especial lleno de luz, flores y olores especiales. Aunque pensemos que ya no está, su esencia está aquí con nosotros, sobre todo con los seres que más quiere. Es un camino que tarde o temprano tendremos que recorrer todos. Es bueno pensar en ella, pero también dejar que haga su camino hacia la iluminación.

Este mandala eres tú en este momento de tu vida, el significado de todo mandala es armonizar, es ver el interior, para mí es tu alma reflejada en él. Desde un punto de vista espiritual es un centro energético de equilibrio y purificación. El mandala es un canal para liberar nuestras emociones y comprender y acercarnos a nuestra esencia.

Si nos centramos en tu mandala, irradía luz en su interior, surge una mariposa majestuosa y lo acompaña una luz que iluminará tu camino. Cuando te sientas sola, piensa en la luz interior que tienes y ya no te sentirás.

La vida te aportará lo que necesites en cada momento, bueno o menos bueno, pero piensa que todo pasa por causalidad, para aprender es necesario ser consciente.

Está rodeada de un círculo dorado, que significa una muy buena energía purificadora y luz espiritual. La meditación con luz dorada aporta facilidad en la comunicación con los demás. Y llena el alma de energía regeneradora.

El círculo de color azul aporta tranquilidad de mente, cuando te cueste descansar, este color, el del mar y cielo, si piensas en ello, te relajará.

Verde color de la esperanza, intenta no perderla nunca. Es un color sanador, a la naturaleza está constantemente. Relajada admirando un jardín, una montaña llena de árboles, un césped o un campo lleno de flores, te aportará armonía.

El naranja predomina en tu mandala, es un color alegre, de felicidad, color de la creación, te libera de emociones negativas, estimula la mente, aporta bienestar y seguridad.

La mariposa que parte de tu mandala te dirige hacia el camino que tienes marcado y que te traerá la luz que necesitas hasta llegar a tu destino.


Tienes almas muy potentes a tu lado, son almas que necesitáis complementaros y ayudaros en este camino hacia la luz.

Diseñado, pintado y escrito por M.Àngels CassanyMandalas A. Cassany
St. Gregori, 16 de juny de 2018.
e. Mail: mdelsangels.c@gmail.com

Comentarios

Entradas populares de este blog

1285-Nunca dejéis de caminar juntos

                                                         1285 Mandala:  Nunca dejéis de caminar juntos. ´ Cuando R. me encargó un mandala para toda su familia, pensé que era un reto que quería asumir, me pidió que fuera grande y para la entrada de la casa, y que era una familia de 7 miembros . Y a medida que lo he ido haciendo, me ha venido que ellos 4, también tenían que tener una representación en el dibujo. Podeis jugar a buscar cuál os llama más la atención o cuál os produce más energía, quizá coincidais y os gusta lo mismo, quizás una temporada os gusta más uno que  otro, pero el conjunto es la unión de todos vosotros. La paloma que corona el conjunto de mandalas, aporta la claridad y el amor que os procesáis, por eso:   Nunca dejéis de caminar juntos. 1285 Mandala:  Mai deixeu de caminar junts.   Quant la R. em va encarregar un mandala per tota la vostra família, vaig pensar que era un repte que volia assumir, me’l va demanar que fos gran i per l’entrada de la casa,

271 MANDALA: Un cielo de madre

Ahora   que   se acerca   el   día   de la   madre ,   publico   este   mandala   que he   hecho   para homenajear   a   todas las   madres . 271   MANDALA :   Un   cielo   de   madre ! Mamá ,   eres   un   cielo ¡ Es el   día   de   la   madre   y me ha   inspirado   hacer   este   mandala .   Las madres   cuando   nosotros   somos   niños   se preocupan   por   nosotros , nos cuidan   y   nos enseñan   a   caminar   por   la   vida . La   vida   está llena de   tropiezos   y   ellas   nos   guían   por el   camino   que   creen   más acertado . Muchos   de   nosotros   en lugar   de   agradecerlo ,   nos enfadamos   y   las   tratamos como   si   quisieran   el mal   para   nosotros , en         lugar   del   bien .   Seguro   que   acabamos   diciendo :   Mi madre siempre   hace lo   que   menos   me gusta . Y   nos   da mucha rabia   cuando   alguien   nos   dice ,   cada   día   te pareces   más   a tu   madre . Amigos ,   cuando   nosotros   somos   madres ,   l

1284-Mandala: La luz que emerge de las almas.

  1284 Mandala: La llum que emergeix de les ànimes.   L'àngel que regeix el dia 4 de febrer, es diu: 63 – Anauel. L’àngel que regeix el dia 12 de febrer, es diu: 65 Damabiah.     Aquest mandala ha estat fruit de la generositat de la J......, que ha volgut traslladar la seva saviesa, a través de les paraules i el seu bon fer, i m’ha encarregat aquest mandala per a la vostra empresa, perquè tingui un lloc dins ella.   El que percebo es una gran comunicació   a nivell de socis i de treballadors, que va més enllà d’un treball merament econòmic, sino també emocional i de valors.   Aquest mandala al centre neix una flor que defineix que i qui sou, bellesa per tot arreu, havent format una empresa on heu posat les vostres expectatives i que malgrat tot dels bons i mals moments, el que preval és la vostra unió.   La flor s’expandeix formant el nom de la vostra empresa, i d’aquí es formen altres camins que donen llum al vostra projecte, on l’energia de l’entorn us fa an