Ir al contenido principal

958-Mandala Camí a la llibertat


958 Mandala: 
Camí a la llibertat.
La vida és molt bonica per malgastar-la, mira el teu present i busca la millor manera de viure feliç, la teva companyia és un regal pels qui volen ser al teu costat, gaudeix-ne i fes-ne gaudir.

A vegades els comentaris poden ferir a algunes ànimes, però de seguida intentes donar-li la volta per tal que no se sentin malament.

958-Mandala Camí a la llibertatEl teu mandala o ànima reflecteix el teu moment present, tens un colom al bell mig del nucli que porta noves i diferents experiències i en canviar-les, les transportes als altres.

El colom està situat en un cercle blau, lluminós, com un dia de primavera, d'aquí es formen uns pètals de flors que il·luminen el camí cap a la llibertat, tan teva com dels que t'envolten, perquè els ajudaràs en el seu camí.

L'energia roda al teu voltant i et dóna forces per seguir, no defalleixis, és el teu moment.

Aquí s'expandeix l'energia i va formant diferents cercles on distintes ànimes conflueixen amb la teva per anar caminant junts cap aquest camí a la llibertat d'ànima.

La força del color verd, et genera il·lusió. Vares trobar una ànima afín a tu, i vàreu engendrar un ésser encantador, la seva ànima us va triar com als seus progenitors, això ho has de recordar com el més meravellós que has fet.

Potser les coses han canviat però sempre des de el respecte es pot generar un altre tipus d'amor incondicional, moltes vegades millor que el purament físic.

Som sabedors que acompanyes a l'Anna i que fas una molt bona tasca. T'ho agraïm sincerament.

L'últim cercle, el que és més exterior dóna la sensació que en un principi "punxes" o sigui que et poses a la defensiva abans d'escoltar, però ets dolç, en el mandala queda representat pels "sols", escolta, i seràs escoltat.

Brinda cada dia amb qui t'envolta i desitja els millors auguris per tots i veuràs com seràs recompensat.

Dissenyat, Dibuixat i escrit per M.Àngels Cassany


Mandalas A. Cassany
e. Mail: mdelsangels.c@gmail.com------------------


Camino a la libertad.


La vida es muy bonita para malgastarla, mira tu presente y busca la mejor manera de vivir feliz, tu compañía es un regalo para quien quiere estar a tu lado, disfruta y haz disfrutar.

A veces los comentarios pueden herir a algunas almas, pero enseguida intentas darle la vuelta para que no se sientan mal.

958-Camino a la libertat
Tu mandala o alma refleja tu momento presente, tienes un palomo en medio del núcleo que trae nuevas y diferentes experiencias y al cambiarlas, las transportas a los demás.

El palomo está situado en un círculo azul, luminoso, como un día de primavera, de aquí se forman unos pétalos de flores que iluminan el camino hacia la libertad, tan tuya cómo de los que te rodean, porque los ayudarás en su camino.

La energía rueda cerca de ti y te da fuerzas para seguir, no desfallezcas, es tu momento.

Aquí se expande la energía y va formando diferentes círculos donde distintas almas confluyen con la tuya para ir caminando juntos, hacia el camino de la libertad del alma.

La fuerza del color verde, te genera ilusión. Encontraste una alma afín a tí, y engendrasteis un ser encantador, su alma os eligió como a sus progenitores, esto lo tienes que recordar como lo más maravilloso que has hecho.

Quizás las cosas han cambiado pero siempre desde el respeto se puede generar otro tipo de amor incondicional, muchas veces mejor que el puramente físico.

Somos sabedores que acompañas a Anna y que haces una muy buena tarea. Te lo agradecemos sinceramente.

El último círculo, el que es más exterior da la sensación que en un principio "pinchas" o sea que te pones a la defensiva antes de escuchar, pero eres dulce, en el mandala queda representado por los "soles", escucha, y serás escuchado.

Brinda cada día con quien te rodea y desea los mejores augurios por todos y verás cómo serás recompensado.
Diseñado, dibujado y escrito por M. Àngels CassanyMandalas A. Cassany
@e. Mail: mdelsangels.c@gmail.com 
www.mandalas.cat


Comentarios

Entradas populares de este blog

1285-Nunca dejéis de caminar juntos

                                                         1285 Mandala:  Nunca dejéis de caminar juntos. ´ Cuando R. me encargó un mandala para toda su familia, pensé que era un reto que quería asumir, me pidió que fuera grande y para la entrada de la casa, y que era una familia de 7 miembros . Y a medida que lo he ido haciendo, me ha venido que ellos 4, también tenían que tener una representación en el dibujo. Podeis jugar a buscar cuál os llama más la atención o cuál os produce más energía, quizá coincidais y os gusta lo mismo, quizás una temporada os gusta más uno que  otro, pero el conjunto es la unión de todos vosotros. La paloma que corona el conjunto de mandalas, aporta la claridad y el amor que os procesáis, por eso:   Nunca dejéis de caminar juntos. 1285 Mandala:  Mai deixeu de caminar junts.   Quant la R. em va encarregar un mandala per tota la vostra família, vaig pensar que era un repte que volia assumir, me’l va demanar que fos gran i per l’entrada de la casa,

271 MANDALA: Un cielo de madre

Ahora   que   se acerca   el   día   de la   madre ,   publico   este   mandala   que he   hecho   para homenajear   a   todas las   madres . 271   MANDALA :   Un   cielo   de   madre ! Mamá ,   eres   un   cielo ¡ Es el   día   de   la   madre   y me ha   inspirado   hacer   este   mandala .   Las madres   cuando   nosotros   somos   niños   se preocupan   por   nosotros , nos cuidan   y   nos enseñan   a   caminar   por   la   vida . La   vida   está llena de   tropiezos   y   ellas   nos   guían   por el   camino   que   creen   más acertado . Muchos   de   nosotros   en lugar   de   agradecerlo ,   nos enfadamos   y   las   tratamos como   si   quisieran   el mal   para   nosotros , en         lugar   del   bien .   Seguro   que   acabamos   diciendo :   Mi madre siempre   hace lo   que   menos   me gusta . Y   nos   da mucha rabia   cuando   alguien   nos   dice ,   cada   día   te pareces   más   a tu   madre . Amigos ,   cuando   nosotros   somos   madres ,   l

1284-Mandala: La luz que emerge de las almas.

  1284 Mandala: La llum que emergeix de les ànimes.   L'àngel que regeix el dia 4 de febrer, es diu: 63 – Anauel. L’àngel que regeix el dia 12 de febrer, es diu: 65 Damabiah.     Aquest mandala ha estat fruit de la generositat de la J......, que ha volgut traslladar la seva saviesa, a través de les paraules i el seu bon fer, i m’ha encarregat aquest mandala per a la vostra empresa, perquè tingui un lloc dins ella.   El que percebo es una gran comunicació   a nivell de socis i de treballadors, que va més enllà d’un treball merament econòmic, sino també emocional i de valors.   Aquest mandala al centre neix una flor que defineix que i qui sou, bellesa per tot arreu, havent format una empresa on heu posat les vostres expectatives i que malgrat tot dels bons i mals moments, el que preval és la vostra unió.   La flor s’expandeix formant el nom de la vostra empresa, i d’aquí es formen altres camins que donen llum al vostra projecte, on l’energia de l’entorn us fa an