Ir al contenido principal

958-Mandala Camí a la llibertat


958 Mandala: 
Camí a la llibertat.
La vida és molt bonica per malgastar-la, mira el teu present i busca la millor manera de viure feliç, la teva companyia és un regal pels qui volen ser al teu costat, gaudeix-ne i fes-ne gaudir.

A vegades els comentaris poden ferir a algunes ànimes, però de seguida intentes donar-li la volta per tal que no se sentin malament.

958-Mandala Camí a la llibertatEl teu mandala o ànima reflecteix el teu moment present, tens un colom al bell mig del nucli que porta noves i diferents experiències i en canviar-les, les transportes als altres.

El colom està situat en un cercle blau, lluminós, com un dia de primavera, d'aquí es formen uns pètals de flors que il·luminen el camí cap a la llibertat, tan teva com dels que t'envolten, perquè els ajudaràs en el seu camí.

L'energia roda al teu voltant i et dóna forces per seguir, no defalleixis, és el teu moment.

Aquí s'expandeix l'energia i va formant diferents cercles on distintes ànimes conflueixen amb la teva per anar caminant junts cap aquest camí a la llibertat d'ànima.

La força del color verd, et genera il·lusió. Vares trobar una ànima afín a tu, i vàreu engendrar un ésser encantador, la seva ànima us va triar com als seus progenitors, això ho has de recordar com el més meravellós que has fet.

Potser les coses han canviat però sempre des de el respecte es pot generar un altre tipus d'amor incondicional, moltes vegades millor que el purament físic.

Som sabedors que acompanyes a l'Anna i que fas una molt bona tasca. T'ho agraïm sincerament.

L'últim cercle, el que és més exterior dóna la sensació que en un principi "punxes" o sigui que et poses a la defensiva abans d'escoltar, però ets dolç, en el mandala queda representat pels "sols", escolta, i seràs escoltat.

Brinda cada dia amb qui t'envolta i desitja els millors auguris per tots i veuràs com seràs recompensat.

Dissenyat, Dibuixat i escrit per M.Àngels Cassany


Mandalas A. Cassany
e. Mail: mdelsangels.c@gmail.com------------------


Camino a la libertad.


La vida es muy bonita para malgastarla, mira tu presente y busca la mejor manera de vivir feliz, tu compañía es un regalo para quien quiere estar a tu lado, disfruta y haz disfrutar.

A veces los comentarios pueden herir a algunas almas, pero enseguida intentas darle la vuelta para que no se sientan mal.

958-Camino a la libertat
Tu mandala o alma refleja tu momento presente, tienes un palomo en medio del núcleo que trae nuevas y diferentes experiencias y al cambiarlas, las transportas a los demás.

El palomo está situado en un círculo azul, luminoso, como un día de primavera, de aquí se forman unos pétalos de flores que iluminan el camino hacia la libertad, tan tuya cómo de los que te rodean, porque los ayudarás en su camino.

La energía rueda cerca de ti y te da fuerzas para seguir, no desfallezcas, es tu momento.

Aquí se expande la energía y va formando diferentes círculos donde distintas almas confluyen con la tuya para ir caminando juntos, hacia el camino de la libertad del alma.

La fuerza del color verde, te genera ilusión. Encontraste una alma afín a tí, y engendrasteis un ser encantador, su alma os eligió como a sus progenitores, esto lo tienes que recordar como lo más maravilloso que has hecho.

Quizás las cosas han cambiado pero siempre desde el respeto se puede generar otro tipo de amor incondicional, muchas veces mejor que el puramente físico.

Somos sabedores que acompañas a Anna y que haces una muy buena tarea. Te lo agradecemos sinceramente.

El último círculo, el que es más exterior da la sensación que en un principio "pinchas" o sea que te pones a la defensiva antes de escuchar, pero eres dulce, en el mandala queda representado por los "soles", escucha, y serás escuchado.

Brinda cada día con quien te rodea y desea los mejores augurios por todos y verás cómo serás recompensado.
Diseñado, dibujado y escrito por M. Àngels CassanyMandalas A. Cassany
@e. Mail: mdelsangels.c@gmail.com 
www.mandalas.cat


Comentarios

Entradas populares de este blog

1218 Mandala: Rumbo hacia la excelencia.

  1218 Mandala:  Rumb cap a l’excel·lència.   L'àngel que regeix el dia 1 de gener, es diu: 57 – Nemamiah.   El teu àngel t’ajuda a:   ·          Alliberar esquemes, patrons inconscients, informació que ve del nucli. ·          Viure importants transmutacions. ·          Ser una defensora de grans causes. ·          Saber trobar la resposta adequada per a qualsevol problema. ·          Tenir gosadia, força de decisió, empenta. ·          Tenir una ment privilegiada. ·          Portar el cel a la terra. ·          Ser una defensora de la pau. ·          Suportar les fatigues amb molt de coratge.   I t’aporta:   ·          Prosperitat. ·          Lucidesa intel·lectual. ·          Un do per a l’estratègia, comercial, política o altres. ·          Una gran capacitat de feina. ·          Aptituds per al lideratge. ·          Valor per fer front a les responsabilitats. ·          Una gran capacitat d'estimar. ·          Protagonism

1128-Mandala: Junts cap a la unió

  1128 Mandala:    Junts cap a la unió.   L'àngel que regeix el dia 27 de desembre, es diu: 55 – Mebahiah. L’àngel que regeix el dia 4 de novembre, es diu: 45 – Sealiah.     La passió és cosa de dos i en el vostre cas, això és patent, la força que teniu junts pot més que les petites diferencies que us aneu trobant pel camí. La llum que irradieu és molt potent i fa que millori dia a dia la vostra relació. Per aquest motiu aneu junts cap a la unió, no només física, sinó espiritual i mental. Cada dia que passa us uneix més i sou capaços de trobar-vos en un espai mitjà que us produeix a tots dos una pau interior difícil d'explicar.   La D. en el mandala té un interior ple d'amor amb una flor que s'expandeix per tot el mandala, produint un efecte acolorit de pau i amor. En J. té com un timó-brúixola en el bell mig del mandala, que porta la relació cap a bon port i junts formen el mandala central d'unió a pesar de les dificultats del camí.   Les papa

1053-Mandala: Círculo de amor

1053 Mandala: Círculo de amor. El ángel que rige el día 19 de marzo, se llama: Mumiah Caminar por la vida no es fácil y a veces aunque no queramos nos da un aviso para que reaccionemos, luego depende de nosotros si tomamos un camino u otro. Uno puede ser fácil y allanarnos el camino comprendiendo todo lo que nos pasa y así recuperar lo aprendido, otro puede ser más difícil y con muchos atajos pero a veces este es el que tomamos para aprender de nuestros propios errores. Qué bonito es andar de la mano, con compañeros/as, amigos/as, pero sobretodo con la familia que es nuestro gran soporte para superar todos los imprevistos y así avanzar hacia lo desconocido y gracias a ello, aprender también a caminar solos por la vida. A ti no te faltan almas que están a tu lado, dándote apoyo y ayudándote a expandirte, porqué tú te lo mereces, ya que también es tu gran don. El amor lo tienes de raíz, está en tu ADN lo que te hace tener una vitalidad y una protección c