Ir al contenido principal

955 Mandala Párate, descansa y sueña


955 Mandala: 
Atura’t, descansa i somia!.


És un plaer haver fet aquest mandala, ets un ésser meravellós i tens una ànima repleta d'amor, un amor que nosaltres en diem incondicional, intentes ajudar als demés com t'agradaria que ho fessin amb tu i en aquest camí, et trobes amb altres éssers que com tu fan el camí de l'amor ferm.





Tingues en compte de què l'àngel que regeix el teu naixement és l'arcàngel Metraton, príncep dels serafins, que el pots invocar sempre que ho desitgis.
A ell i a qualsevol de nosaltres, t'ajudarem en tot el que sigui, per al teu propi creixement interior.

Fas una bona feina aquí a la terra, paraules d'amor dónes als que veus que ho necessiten i algunes vegades ets recompensada per això i d'altres no, però això mateix és la  existència, no tot és bo en aquest pla.

Accepta el teu destí, i quan estiguis cansada .... atura't, descansa i somia!.

És important aquest punt, perquè algunes vegades no us doneu ni temps per aturar-vos, cada parada que feu i descanseu us pot aportar un regal que en forma de somni es pot produir, al cap i a la fi, és una meditació.

La meditació aporta molts moments de serenor i de posar les coses al seu lloc, on han d'estar i ens ajuda a sobreposar-nos en moments difícils i a manifestar tots els bons moments que hem viscut de plaer i felicitat.

El teu mandala reflecteix el que hem dit, en el bell centre, en el nucli més profund de la teva ànima tens una meravellosa papallona que neix per ajudar-te a transformar tot el negatiu i que serveix per al teu creixement en positiu, i el que no, deixar-lo anar.

L'energia t'aporta una bellesa immensa en forma de flors, per alegrar-te la vida i que la vegis meravellosa, cuida les teves flors internes.

El blau verd del teu mandala ens diu que la calma ha de ser la teva bandera i que no guardis dins teu cap problema que no tingui solució, així podràs disposar del temps necessari per estar amb els altres. Donar voltes a un tema que ens preocupa fa que l'energia que utilitzem en lloc de ser beneficiosa es torni en contra.

L'energia potent del color vermell, t'ajuda a purificar-te i t'aporta l'energia necessària per conèixer i acceptar el teu destí.

  
Les ones s'expandeixen cap a fora de la teva ànima i aporten color i calor als teus familiars i amics.

Deixa't portar pel teu instint i gaudeix de tot el que se't presenti amb la companyia que més et faci sentir. Ànimes profundes estan a prop teu, assaboreix-les.

La papallona que s'apropa a la teva ànima representa a la teva gran amiga Anna M., juntes feu un gran tàndem, no deixeu de fer-vos costat, aquí hi ha un gran amor incondicional.

Ets un AMOR i ja saps, atura't quan ho creguis convenient.


 Dibuixat, pintat i escrit per M.àngels Cassany

Mandalas A. Cassany
St. Gregori, 18 de març de 2018.
e. Mail: mdelsangels.c@gmail.com



 -----------------------------------------------------------------------------------




Párate, descansa y sueña!.


Es un placer haber hecho este mandala, eres un ser maravilloso y tienes una alma repleta de amor, un amor que nosotros decimos incondicional, intentas ayudar a los demás como te gustaría que lo hicieran contigo y en este camino te encuentras con otros seres que cómo tú hacen el camino del amor incondicional.

Ten en cuenta de que el ángel que rige tu nacimiento es el arcángel Metraton, príncipe de los serafines, que lo puedes invocar siempre que lo desees.
A él y a cualquiera de nosotros, que te ayudaremos en todo lo que sea, para tu propio crecimiento interior.

Haces un buen trabajo aquí en la tierra, palabras de amor das, a los que ves que lo necesitan y algunas veces eres recompensada por eso y otras no, pero esto mismo es la existencia, no todo es bueno en este plano.

Acepta tu destino, y cuando estés cansada .... párate, descansa y sueña!.

Es importante este punto, porque algunas veces no os dais ni tiempo para pararos, cada parada que hacéis y descansáis os puede aportar un regalo que en forma de sueño se puede producir, al fin y al cabo, es una meditación.

La meditación aporta muchos momentos de serenidad y de poner las cosas a su sitio, donde tienen que estar y nos ayuda a sobreponernos en momentos difíciles y a manifestar todos los buenos momentos que hemos vivido de placer y felicidad.

Tu mandala refleja lo que hemos dicho, en el centro, en el núcleo más profundo de tu alma tienes una maravillosa mariposa que nace para ayudarte a transformar todo lo negativo y que sirve para tu crecimiento, en positivo, y el que no, soltarlo.

La energía te aporta una belleza inmensa en forma de flores, para alegrarte la vida y que la veas maravillosa, cuida tus flores internas.

El azul verde de tu mandala nos dice que la calma tiene que ser tu bandera y que no guardes dentro de ti ningún problema que no tenga solución, así podrás disponer del tiempo necesario para estar con los demás. Dar vueltas a un tema que nos preocupa hace que la energía que utilizamos, en lugar de ser beneficiosa se vuelva en contra.

La energía potente del color rojo, te ayuda a purificarte y te aporta la energía necesaria para conocer y aceptar tu destino.



Las olas se expanden hacia fuera de tu alma y aportan color y calor a tus familiares y amigos.

Déjate llevar por tu instinto y disfruta de todo lo que se te presente con la compañía que más te haga sentir. Almas profundas están cerca de ti, saboréalas.

La mariposa que se acerca a tu alma representa a tu gran amiga Anna M., juntas hacéis un gran tándem, no dejéis de apoyaros, aquí hay un gran amor incondicional.

Eres un AMOR y ya sabes, párate cuando lo creas conveniente.


Dibujado, pintado y escrito por M.Àngels Cassany

Comentarios

Entradas populares de este blog

1218 Mandala: Rumbo hacia la excelencia.

  1218 Mandala:  Rumb cap a l’excel·lència.   L'àngel que regeix el dia 1 de gener, es diu: 57 – Nemamiah.   El teu àngel t’ajuda a:   ·          Alliberar esquemes, patrons inconscients, informació que ve del nucli. ·          Viure importants transmutacions. ·          Ser una defensora de grans causes. ·          Saber trobar la resposta adequada per a qualsevol problema. ·          Tenir gosadia, força de decisió, empenta. ·          Tenir una ment privilegiada. ·          Portar el cel a la terra. ·          Ser una defensora de la pau. ·          Suportar les fatigues amb molt de coratge.   I t’aporta:   ·          Prosperitat. ·          Lucidesa intel·lectual. ·          Un do per a l’estratègia, comercial, política o altres. ·          Una gran capacitat de feina. ·          Aptituds per al lideratge. ·          Valor per fer front a les responsabilitats. ·          Una gran capacitat d'estimar. ·          Protagonism

1241-Mandala Yin-Yang

  1241- Mandala Yin-Yang Qué es yin yang: Yin yang es un principio filosófico y religioso que explica la existencia de dos fuerzas opuestas pero complementarias que son esenciales en el universo: el yin, asociado a lo femenino, la oscuridad, la pasividad y la tierra; y el yang, vinculado a lo masculino, la luz, lo activo y el cielo. Según esta filosofía, ambas energías son necesarias para mantener el equilibrio universal. Según la web de Significados https://www.significados.com/yin-yang/ Este mandala, lo hice para mi, para armonizar mi lado femenino y masculino.   Lo tengo colgado en la habitación, y me sirve cada día para armonizar y para observar. An'anasha, An'anasha, An'anasha

1284-Mandala: La luz que emerge de las almas.

  1284 Mandala: La llum que emergeix de les ànimes.   L'àngel que regeix el dia 4 de febrer, es diu: 63 – Anauel. L’àngel que regeix el dia 12 de febrer, es diu: 65 Damabiah.     Aquest mandala ha estat fruit de la generositat de la J......, que ha volgut traslladar la seva saviesa, a través de les paraules i el seu bon fer, i m’ha encarregat aquest mandala per a la vostra empresa, perquè tingui un lloc dins ella.   El que percebo es una gran comunicació   a nivell de socis i de treballadors, que va més enllà d’un treball merament econòmic, sino també emocional i de valors.   Aquest mandala al centre neix una flor que defineix que i qui sou, bellesa per tot arreu, havent format una empresa on heu posat les vostres expectatives i que malgrat tot dels bons i mals moments, el que preval és la vostra unió.   La flor s’expandeix formant el nom de la vostra empresa, i d’aquí es formen altres camins que donen llum al vostra projecte, on l’energia de l’entorn us fa an