Ir al contenido principal

954 Mandala: El teu SOL interior.


954 Mandala: El teu SOL interior.

  
Cada dia que passa és un guany a la Vida i per molt que ens hi vulguem esforçar en què passi ràpidament, passarà sense pena ni glòria sinó en som conscients.

Que volem dir? Que gaudim dia rere dia de tot el meravellós que ens aporta, sense jutjar, només vivint el moment, sigui bo o dolent, tant se val que sigui a la feina o estudiant, amb parella o sense, el principal que et volem transmetre és que tu estiguis bé amb tu mateix i donis gràcies de tot, tu tens un SOL interior que brilla per si sol, i pots il·luminar la pitjor foscor que s'acosti i donar-li la llum que necessita.

No estàs sol, t'acompanyem uns éssers invisibles a l'ull humà però que et guiem, si tu confies en nosaltres i ens demanes ajuda, consell o ens expliques com et sents. Sinó ens ho demanes, nosaltres no podem fer res.

El teu mandala reflecteix tot el que et diem, del teu nucli més intern neix una flor que et dóna la sensibilitat i amorositat necessària en els moments difícils de la teva vida, aprofita per demostrar el que realment ets, un ésser de llum.

La seva energia s'expandeix per tot el mandala formant aquesta magnífica flor, de la qual en surt una papallona que vola cap al món exterior, aportant a altres éssers tota la seva intensitat per superar tots els obstacles que es presentin. A vegades costa superar-los físicament, d'altres se superen espiritualment.
La vida ens porta obstacles per millorar les nostres capacitats i junts superar-los.


Els diferents colors del mandala ens aporten:

Verd, lluminositat de l'energia
Taronja alegria
Daura't protecció
Blau del cel bellesa
Plata serenor
Groc escalfor.


  
El teu SOL interior és meravellós, ànima d'una bellesa extraordinària i transparent que expandeixes la teva llum per on passes i deixes en els altres una empremta de LLUM de la qual alguns l'agraeixen, i d'altres no saben com gestionar-la, aquest són els que hauran d'aprendre com administrar-la, tu només per ells seràs el far que il·lumina el seu camí.

Has de amanyagar i cuidar aquest do que tens que és el teu SOL interior o sigui la teva ànima.

Tu ets LLUM.

 Diseñado, pintado y escrito por M.Àngels Cassany

Mandalas A. Cassany
St. Gregori, 11 de març de 2018.
e. Mail: mdelsangels.c@gmail.com


 --------------------------------------------------------------------------------------------------954 *Mandala: Tu SOL interior.Cada día que pasa es una ganancia a la Vida y por mucho que nos  queramos esforzar en que pase rápidamente, pasará sin pena ni gloria sino  somos conscientes.

Que queremos decir? Que disfrutemos día a día de todo lo maravilloso que nos aporta, sin juzgar, sólo viviendo el momento, sea bueno o no, lo mismo sea en el trabajo o estudiando, con pareja o sin, lo principal que te queremos transmitir es que tú estés bien contigo mismo y des gracias de todo, tú tienes un SOL interior que brilla por sí mismo, y puedes iluminar la peor oscuridad que se acerque y darle la luz que necesita.

No estás solo, te acompañamos unos seres invisibles al ojo humano pero que te guiamos, si tú confías en nosotros y nos pides ayuda, consejo o nos explicas como te sientes. Si no nos lo pides, nosotros no podemos hacer nada.

Tu mandala refleja todo lo que te decimos, de tu núcleo más interno nace una flor que te da la sensibilidad y amorosidad necesaria en los momentos difíciles de tu vida, aprovecha para demostrar lo que realmente eres, un ser de luz.

Su energía se expande por todo el mandala formando esta magnífica flor, de la cual  sale una mariposa que vuela hacia el mundo exterior, aportando a otros seres toda su intensidad para superar todos los obstáculos que se presenten. A veces cuesta superarlos físicamente, otros se superan espiritualmente.
La vida nos trae obstáculos para mejorar nuestras capacidades y juntos superarlos.

 
Los diferentes colores del mandala nos aportan:

Verde, luminosidad de la energía
Naranja alegría
Dorado protección
Azul del cielo belleza
Plata serenidad
Amarillo calor humano.


Tu SOL interior es maravilloso, alma de una belleza extraordinaria y transparente que expandes tu luz por donde pasas y dejas en los otros una impronta de LUZ de la cual algunos lo agradecen, y otros no saben como gestionarla, este son los que tendrán que aprender como administrarla, tú seràs para ellos el faro que ilumina su camino.

Tienes que mimar y cuidar este don que tienes que es tu SOL interior o sea tu alma.

Tú eres LUZ.

Diseñado, pintado y escrito por M.Àngels Cassany

Comentarios

Entradas populares de este blog

1218 Mandala: Rumbo hacia la excelencia.

  1218 Mandala:  Rumb cap a l’excel·lència.   L'àngel que regeix el dia 1 de gener, es diu: 57 – Nemamiah.   El teu àngel t’ajuda a:   ·          Alliberar esquemes, patrons inconscients, informació que ve del nucli. ·          Viure importants transmutacions. ·          Ser una defensora de grans causes. ·          Saber trobar la resposta adequada per a qualsevol problema. ·          Tenir gosadia, força de decisió, empenta. ·          Tenir una ment privilegiada. ·          Portar el cel a la terra. ·          Ser una defensora de la pau. ·          Suportar les fatigues amb molt de coratge.   I t’aporta:   ·          Prosperitat. ·          Lucidesa intel·lectual. ·          Un do per a l’estratègia, comercial, política o altres. ·          Una gran capacitat de feina. ·          Aptituds per al lideratge. ·          Valor per fer front a les responsabilitats. ·          Una gran capacitat d'estimar. ·          Protagonism

1128-Mandala: Junts cap a la unió

  1128 Mandala:    Junts cap a la unió.   L'àngel que regeix el dia 27 de desembre, es diu: 55 – Mebahiah. L’àngel que regeix el dia 4 de novembre, es diu: 45 – Sealiah.     La passió és cosa de dos i en el vostre cas, això és patent, la força que teniu junts pot més que les petites diferencies que us aneu trobant pel camí. La llum que irradieu és molt potent i fa que millori dia a dia la vostra relació. Per aquest motiu aneu junts cap a la unió, no només física, sinó espiritual i mental. Cada dia que passa us uneix més i sou capaços de trobar-vos en un espai mitjà que us produeix a tots dos una pau interior difícil d'explicar.   La D. en el mandala té un interior ple d'amor amb una flor que s'expandeix per tot el mandala, produint un efecte acolorit de pau i amor. En J. té com un timó-brúixola en el bell mig del mandala, que porta la relació cap a bon port i junts formen el mandala central d'unió a pesar de les dificultats del camí.   Les papa

Zentangle Ang Sung Wahe Guru