Ir al contenido principal

951 Mandala: L’energia que brolla de les mans.

951 Mandala: 
L’energia que brolla de les mans.


La circulació de l'energia potent que tu tens pot ajudar a moltes ànimes a seguir i millorar el seu camí, un camí moltes vegades pesat i altres plens d'energia positiva.

Aquí és on tu tens major projecció, pots donar energia positiva als demés sense perdre-la. Ets un potencial energètic brutal, pots o millor dit tens l'obligació de donar, així creixeràs tu i tot el teu entorn.Nosaltres t'ajudarem sempre que tu ens ho demanis, per això és important que en el teu nou local, en un lloc especial muntis un “altar” amb coses del teu grat, poden ser pedres, espelmes, llum de sal, figures, àngels, budas, encens, el que tu més t'atregui , ja que llavors només amb un petit pensament cap a nosaltres et donarem tota l'energia que necessites a cada moment, per ajudar als altres en el seu camí.

És igual el treball que facis, amb amor tot és important. El fet d'escoltar sense jutjar ja és un treball considerable.

La papallona es dirigeix directament cap al teu interior per ajudar-te a transformar tot el que necessites, la fada que dóna energia ho impulsa cap a dins per convertir-la, mitjançant vibració, que flueix a través de les teves mans.

El blau del mar i del cel ho tens en la primera capa i en el nucli més intern teu, és color de serenitat i de bones vibracions, forma part de l'energia que dóna el daurat formant aquestes ones que capten el que no es veu, però si que es nota.

L'energia del verd, color de maragda dóna en aquest mandala la potència i fortalesa que necessites en aquest nou projecte. T'acompanyen ànimes en aquest nou camí, que t'ho posaran més fàcil.

La llum del sol escalfa les emocions i dóna lloc a poder-les expressar en diferents formes, amb alegria, tristesa, ràbia, dolor, amor, esperança.....

El vermell color del foc dóna calor a qui ho necessita, la seva energia és poderosa i tu la tens, molt prop del teu nucli.
  
En el teu nucli hi ha la flor que ens ensenya el meravellosa que tu ets i el bonic de la teva ànima.

Ets una gran persona, i al teu costat hi ha grans persones, especialment a la que et fa aquest regal.

Dibuixat, pintat i escrit per M.Àngels Cassany   
Mandalas A. Cassany
St. Gregori, 12 de febrer de 2018.
e. Mail: mdelsangels.c@gmail.com

951 Mandala: 
La energia que brota de las manos.
La circulación de la energía potente que tú tienes puede ayudar a muchas almas a seguir y mejorar su camino, un camino muchas veces pesado y otros llenos de energía positiva. 


Aquí es donde tú tienes mayor proyección, puedes dar energía positiva a los demés sin perderla. Eres un potencial energético brutal, puedes o mejor dicho tienes la obligación de dar, así crecerás tú y todo tu entorno. 

Nosotros te ayudaremos siempre que tú nos lo pidas, por eso es importante que en tu nuevo local, en un lugar especial montes un “altar” con cosas de tu agrado, pueden ser piedras, velas, luz de sal, figuras, ángeles, budas, inciensos, el que tú más te atraiga , puesto que entonces sólo con un pequeño pensamiento hacia nosotros te daremos toda la energía que necesitas en cada momento, para ayudar a los demás en su camino. 

Es igual el trabajo que hagas, con amor todo es importante. El hecho de escuchar sin juzgar ya es un trabajo considerable.

La mariposa se dirige directamente hacia tu interior para ayudarte a transformar todo lo que necesitas, el hada que da energía lo impulsa para adentro para convertirla, mediante vibración que fluye a través de tus manos.

El azul del mar y del cielo lo tienes en la primera capa y en el núcleo más interno tuyo, es color de serenidad y de buenas vibraciones, forma parte de la energía que da el dorado formando estas olas que captan el que no se ve, pero si que se nota.

La energía del verde, color de esmeralda da en este mandala la potencia y fortaleza que necesitas en este nuevo proyecto. Te acompañan almas en este nuevo camino, que te lo pondran más fácil.

La luz del sol calienta las emociones y da lugar a poderlas expresar en diferentes formas, con alegría, tristeza, rabia, dolor, amor, esperanza.....

El rojo color del fuego da calor a quien lo necesita su energía es poderosa y tú la tienes, muy cerca de tu núcleo.

En tu núcleo hay la flor que nos enseña lo maravillosa que tú eres y lo bonito de tu alma.

Eres una gran persona, y a tu lado hay grandes personas, especialmente al que te hace este regalo


Dibuixat, pintat i escrit per M.Àngels Cassany

Comentarios

Entradas populares de este blog

1218 Mandala: Rumbo hacia la excelencia.

  1218 Mandala:  Rumb cap a l’excel·lència.   L'àngel que regeix el dia 1 de gener, es diu: 57 – Nemamiah.   El teu àngel t’ajuda a:   ·          Alliberar esquemes, patrons inconscients, informació que ve del nucli. ·          Viure importants transmutacions. ·          Ser una defensora de grans causes. ·          Saber trobar la resposta adequada per a qualsevol problema. ·          Tenir gosadia, força de decisió, empenta. ·          Tenir una ment privilegiada. ·          Portar el cel a la terra. ·          Ser una defensora de la pau. ·          Suportar les fatigues amb molt de coratge.   I t’aporta:   ·          Prosperitat. ·          Lucidesa intel·lectual. ·          Un do per a l’estratègia, comercial, política o altres. ·          Una gran capacitat de feina. ·          Aptituds per al lideratge. ·          Valor per fer front a les responsabilitats. ·          Una gran capacitat d'estimar. ·          Protagonism

1128-Mandala: Junts cap a la unió

  1128 Mandala:    Junts cap a la unió.   L'àngel que regeix el dia 27 de desembre, es diu: 55 – Mebahiah. L’àngel que regeix el dia 4 de novembre, es diu: 45 – Sealiah.     La passió és cosa de dos i en el vostre cas, això és patent, la força que teniu junts pot més que les petites diferencies que us aneu trobant pel camí. La llum que irradieu és molt potent i fa que millori dia a dia la vostra relació. Per aquest motiu aneu junts cap a la unió, no només física, sinó espiritual i mental. Cada dia que passa us uneix més i sou capaços de trobar-vos en un espai mitjà que us produeix a tots dos una pau interior difícil d'explicar.   La D. en el mandala té un interior ple d'amor amb una flor que s'expandeix per tot el mandala, produint un efecte acolorit de pau i amor. En J. té com un timó-brúixola en el bell mig del mandala, que porta la relació cap a bon port i junts formen el mandala central d'unió a pesar de les dificultats del camí.   Les papa

Zentangle Ang Sung Wahe Guru