Ir al contenido principal

945 Mandala: La mariposa avanza.

945 Mandala: 
La papallona avança.


La papallona avança a poc a poc cap al seu nou destí, on trobarà altres ànimes que com ella tenen el mateix interès per atendre les necessitats que li són demandades.

A vegades fem un camí acompanyat per éssers meravellosos com poden ser pares, germans, fills, néts, parella i junts caminem cap al lloc on ens hem marcat, pel camí ens anem trobant pedres, terra fina, camps verds, rius, troncs, muntanyes i valls, la qüestió és anar caminant, donar-nos la mà a estones i altres viatjar sols en cerca dels nostres objectius, que no sempre són els mateixos que els dels altres.

La teva dolçor és mereixedora d'esmentar, tens un do per ensucrar la vida dels que t'envolten, la teva veu calma quan li poses el sentit de l'alegria.

El teu mandala transmet a través de la teva ànima el que estem dient, té un nucli on neix una flor que expressa la teva bellesa interna i comença a formar una tendresa que s'expandeix per tot el mandala.

El nucli està envoltat per un estel que t'ajuda a enviar aquesta estimació cap als altres, per ajudar-los i donar-los tot l'amor que es mereixen només per existir, i al teu costat entendre que és l'amor incondicional.

El color blau és sinònim de pau, interna i externa, de tranquil·litat, i també de moviment intens. Com el mar que pot estar tranquil i també molt mogut, com el cel en un dia primaveral o d'hivern. Per aquest motiu escolta música, balla, canta, llegeix o fes el que t'agradi i no deixis mai de somriure, malgrat i hagin dies que no ho faries per circumstàncies adverses.
 
No podem lluitar en contra el nostre destí, però sí que el podem fer més harmoniós, amable, lleuger i amorós.

Els tons rosats i maragdes posen en aquest mandala l'harmonia que necessites i mereixes, nosaltres estem al teu costat, ets una ànima meravellosa i volem que expandeixis als teus, aquesta encisadora pau que transmets.
  
Fitxa't que en ell hi ha un munt de flors que com tu, mostren la seva bellesa hi donen als altres i a tu mateixa, la calidesa i frescor del que en sou mereixedors.

Podem posar-nos objectius en aquest camí, però hem d'anar-los ajustant a mesura que el fem, així arribarem al final del camí en que, els haurem complert.

La papallona avança cap al teu interior i t'ajuda a transformar i/o a canviar la teva línia sobre la vida.

Pensa, somia que ets una meravellosa flor, dins aquest gran jardí.Mandalas A. Cassany
St. Gregori, 26 de novembre de 2017.
e. Mail: mdelsangels.c@gmail.com

  ----------------------------

 945 Mandala: 
La mariposa avanza.


La mariposa avanza despacio hacia su nuevo destino, donde encontrará otras almas que cómo ella tienen el mismo interés para atender las necesidades que le son demandadas.

A veces hacemos el camino acompañados por seres maravillosos como pueden ser padres, hermanos, hijos, nietos, pareja y juntos andamos hacia el lugar donde nos hemos marcado, por el camino nos vamos encontrando piedras, tierra fina, campos verdes, ríos, troncos, montañas y valles, la cuestión es ir andando, darnos la mano a ratos y otros viajar solos en busca de nuestros objetivos, que no siempre son los mismos que los de los demás.

Tu dulzura es merecedora de mencionar, tienes un don por endulzar la vida de los que te rodean, tu voz calma cuando le pones el sentido de la alegría.

Tu mandala transmite a través de tu alma lo que estamos diciendo, tiene un núcleo donde nace una flor que expresa tu belleza interna y empieza a formar una ternura que se expande por todo el mandala.

El núcleo está rodeado por una estrella que te ayuda a enviar este amor hacia los otros, para ayudarles y darles todo el amor que se merecen sólo por existir, y a tu lado entender que es el amor incondicional.

El color azul es sinónimo de paz, interna y externa, de tranquilidad, y también de movimiento intenso. Como el mar que puede estar tranquilo y también muy movido, como el cielo en un día primaveral o un día de invierno. Por este motivo escucha música, baila, canta, lee o haz lo que te guste y no dejes nunca de sonreír, a pesar de que hayan días que no lo harías por circunstancias adversas.

No podemos luchar en contra de nuestro destino, pero sí que lo podemos hacer más armonioso, amable, ligero y amoroso.

Los tonos rosados y esmeraldas ponen en este mandala la armonía que necesitas y mereces, nosotros estamos a tu lado, eres una alma maravillosa y queremos que expandas a los tuyos esta maravillosa paz que transmites.

Fijáte que en él hay un montón de flores que cómo tú, muestran su belleza i dan a los demás y a ti misma, la calidez y frescura que del que sois merecedores.

Podemos ponernos objetivos en este camino, pero tenemos que irlos ajustando a medida que avanzamos, así llegaremos al final del camino que los habremos cumplido.

La mariposa avanza hacia tu interior y te ayuda a transformar y/o a cambiar tu línea sobre la vida.


Piensa, sueña que eres una maravillosa flor, dentro de este gran jardín.

Escrito por M.Àngels Cassany

----------------------------

Comentarios

Entradas populares de este blog

1218 Mandala: Rumbo hacia la excelencia.

  1218 Mandala:  Rumb cap a l’excel·lència.   L'àngel que regeix el dia 1 de gener, es diu: 57 – Nemamiah.   El teu àngel t’ajuda a:   ·          Alliberar esquemes, patrons inconscients, informació que ve del nucli. ·          Viure importants transmutacions. ·          Ser una defensora de grans causes. ·          Saber trobar la resposta adequada per a qualsevol problema. ·          Tenir gosadia, força de decisió, empenta. ·          Tenir una ment privilegiada. ·          Portar el cel a la terra. ·          Ser una defensora de la pau. ·          Suportar les fatigues amb molt de coratge.   I t’aporta:   ·          Prosperitat. ·          Lucidesa intel·lectual. ·          Un do per a l’estratègia, comercial, política o altres. ·          Una gran capacitat de feina. ·          Aptituds per al lideratge. ·          Valor per fer front a les responsabilitats. ·          Una gran capacitat d'estimar. ·          Protagonism

1241-Mandala Yin-Yang

  1241- Mandala Yin-Yang Qué es yin yang: Yin yang es un principio filosófico y religioso que explica la existencia de dos fuerzas opuestas pero complementarias que son esenciales en el universo: el yin, asociado a lo femenino, la oscuridad, la pasividad y la tierra; y el yang, vinculado a lo masculino, la luz, lo activo y el cielo. Según esta filosofía, ambas energías son necesarias para mantener el equilibrio universal. Según la web de Significados https://www.significados.com/yin-yang/ Este mandala, lo hice para mi, para armonizar mi lado femenino y masculino.   Lo tengo colgado en la habitación, y me sirve cada día para armonizar y para observar. An'anasha, An'anasha, An'anasha

1263-La princesa de los valores

  1263 Mandala:  La princesa dels valors.   L'àngel que regeix el dia 10 de juliol, es diu: 22 – Yeiayel.     Segons el teu mandala, ets un pou de valors, qualitat d’una persona apreciada i ben considerada.   Del centre surt una flor plena d’energia, o sigui el teu centre més preuat, on s’ubica l’ànima, que amb les seves llàgrimes, algunes vegades d’alegria i d’altres de tristor, s’expandeixen cap a les capes més internes   dels teus xacres, que il·luminen amb els seus diferents colors, a tots i cadascuna de les ànimes que t’envolten. Quin plaer és escoltar-te i apropar-se a tu, la teva veu calma i aporta entusiasme que genera equilibri, energia, per obrir les ments, per pensar o per creure que si que es pot!   Les voltes que dóna la vida! exactament com un mandala, que significa roda o totalitat, sense buscar les ànimes afins es van retrobant i s’aporten llum, i equilibri, en aquest mandala esta representat per el cercle verd i groc,   natura, energia,   estabil