Ir al contenido principal

912 Mandala: Codi de llum.

912 Mandala: Codi de llum.

Capbussar-se en el mar entre somnis i trobar-te dofins que naden al teu costat és una experiència meravellosa i si a sobre sents els seus sons i els interpretes pots indagar i creuar per les teves emocions i per la dels altres.

Es pot fer una meditació pensant que estàs a prop del mar i apareixen uns dofins, tu puges al damunt, et submergeixes amb ells i els demanes que et portin a Lemuria etèria, a on trobaràs a Adama, allà sentiràs la pau i alegria que necessites.

El teu mandala representa la unió del teu jo més profund (ànima) amb tota aquesta realitat que t'aporten els sons dels dofins, on pots interpretar amb total llibertat el que sents i perceps de les ànimes que et consulten.

Tu representes la fada que escolta als dofins que es capbussen pel teu interior i permeten recopilar tota la teva saviesa fins a arribar al bell mig del nucli on neix una flor que s'expandeix cap a fora donant els demès tranquil•litat i alegria, explorant en l'interior dels altres i fent que es reconeguin tal com són.

Tens 8 portes d'entrada amb un estel a cada una, que et permeten veure el teu interior gràcies a la llum i claredat que et donen. Tant se val per quina entris, totes et porten al teu interior, unes directes, d'altres donant una petita volta, perquè no tot és fàcil en aquest pla. En aquest estadi es produeixen unes ones de freqüència que et permeten sentir el so dels dofins i amb la teva capacitat poder-los interpretar.

En quatre de les portes es formen uns cercles de força que impulsen la forta energia que desprens, per ajudar-te i ajudar al demès amb una eficàcia inusitada. El poder de l'energia verda et dóna protecció i el color vermell l'empenta per regenerar-te. Els ocells en aquest cercle et donen la llibertat que necessites, per impulsar els teus projectes a on tens decidit. Tots ells estant envoltats per aquest meravellós mar blau, fins i tot hi creixen flors per donar alegria al teu interior.

Els altres quatre cercles més al voltant del teu nucli formen una flor i uns pètals que et donen coratge per seguir, a pesar de les dificultats que se't presenten. Només cal estar atent i no preocupar-te més del necessari.
  
Aquestes rodones també formen part important del cercle interior on totes les teves capacitats es veuen reflectides, i el conjunt es converteix amb un estel on la flor més bonica s'amplia, donant-te la llum i claredat que gaudeixes.

En aquest mandala si hi medites, trobaràs el codi de llum.

Fada dels dofins.

Desitjo que t'ajudi.Mandalas A.Cassany
St. Gregori, 15 de setembre de 2017.
e.mail: mdelsangels.c@gmail.com
www.mandalas.cat

 912 Mandala: Código de luz.

Zambullirse en el mar entre sueños y encontrarte delfines que nadan a tu lado es una experiencia maravillosa y si encima sientes sus sonidos y los interpretas puedes indagar y cruzar por tus emociones y por la de los otros.

Se puede hacer una meditación pensando que estás cerca del mar y aparecen unos delfines, tú subes encima, te sumerges con ellos y les pides que te lleven a Lemuria etérea, donde encontrarás a Adama, alli sentirás la paz y alegría que necesitas.

Tu mandala representa la unión de tu yo más profundo (alma) con toda esta realidad que te aportan los sonidos de los delfines, donde puedes interpretar con total libertad lo que sientes y percibes de las almas que te consultan.

Tú representas el hada que escucha a los delfines que se zambullen por tu interior y permiten recopilar toda tu sabiduría hasta llegar al centro del núcleo donde nace una flor que se expande hacia fuera dando los demas tranquilidad y alegría, explorando en el interior de los otros y haciendo que se reconozcan tal como son.

Tienes 8 puertas de entrada con una estrella en cada una, que te permiten ver tu interior gracias a la luz y claridad que te dan. Tanto da por donde entres, todas te llevan a tu interior, unas directas, otras dando una pequeña vuelta, porque no todo es fácil en este plano. En este estadio se producen unas olas de frecuencia que te permiten sentir el sonido de los delfines y con tu capacidad poderlos interpretar.

En cuatro de las puertas se forman unos círculos de fuerza que impulsan la fuerte energía que desprendes para ayudarte y ayudar a los demas con una eficacia inusitada. El poder de la energía verde te da protección y el color rojo el empujón para regenerarte. Los pájaros en este círculo te dan la libertad que necesitas para impulsar tus proyectos donde tienes decidido. Todos ellos estando rodeados por este maravilloso mar azul, del que incluso crecen flores para dar alegría a tu interior.

Los otros cuatro círculos más alrededor de tu núcleo forman una flor y unos pétalos que te dan coraje para seguir, a pesar de las dificultades que se te presentan. Sólo hay que estar atento y no preocuparse más del necesario.

Estas redondas también forman parte importante del círculo interior donde todas tus capacidades se ven reflejadas, y el conjunto se convierte en una estrella donde la flor más bonita se amplia, dándote la luz y claridad que disfrutas.

En este mandala si meditas, encontrarás el código de luz.

Hada de los delfines.

Deseo que te ayude.Comentarios

Entradas populares de este blog

1218 Mandala: Rumbo hacia la excelencia.

  1218 Mandala:  Rumb cap a l’excel·lència.   L'àngel que regeix el dia 1 de gener, es diu: 57 – Nemamiah.   El teu àngel t’ajuda a:   ·          Alliberar esquemes, patrons inconscients, informació que ve del nucli. ·          Viure importants transmutacions. ·          Ser una defensora de grans causes. ·          Saber trobar la resposta adequada per a qualsevol problema. ·          Tenir gosadia, força de decisió, empenta. ·          Tenir una ment privilegiada. ·          Portar el cel a la terra. ·          Ser una defensora de la pau. ·          Suportar les fatigues amb molt de coratge.   I t’aporta:   ·          Prosperitat. ·          Lucidesa intel·lectual. ·          Un do per a l’estratègia, comercial, política o altres. ·          Una gran capacitat de feina. ·          Aptituds per al lideratge. ·          Valor per fer front a les responsabilitats. ·          Una gran capacitat d'estimar. ·          Protagonism

1241-Mandala Yin-Yang

  1241- Mandala Yin-Yang Qué es yin yang: Yin yang es un principio filosófico y religioso que explica la existencia de dos fuerzas opuestas pero complementarias que son esenciales en el universo: el yin, asociado a lo femenino, la oscuridad, la pasividad y la tierra; y el yang, vinculado a lo masculino, la luz, lo activo y el cielo. Según esta filosofía, ambas energías son necesarias para mantener el equilibrio universal. Según la web de Significados https://www.significados.com/yin-yang/ Este mandala, lo hice para mi, para armonizar mi lado femenino y masculino.   Lo tengo colgado en la habitación, y me sirve cada día para armonizar y para observar. An'anasha, An'anasha, An'anasha

1263-La princesa de los valores

  1263 Mandala:  La princesa dels valors.   L'àngel que regeix el dia 10 de juliol, es diu: 22 – Yeiayel.     Segons el teu mandala, ets un pou de valors, qualitat d’una persona apreciada i ben considerada.   Del centre surt una flor plena d’energia, o sigui el teu centre més preuat, on s’ubica l’ànima, que amb les seves llàgrimes, algunes vegades d’alegria i d’altres de tristor, s’expandeixen cap a les capes més internes   dels teus xacres, que il·luminen amb els seus diferents colors, a tots i cadascuna de les ànimes que t’envolten. Quin plaer és escoltar-te i apropar-se a tu, la teva veu calma i aporta entusiasme que genera equilibri, energia, per obrir les ments, per pensar o per creure que si que es pot!   Les voltes que dóna la vida! exactament com un mandala, que significa roda o totalitat, sense buscar les ànimes afins es van retrobant i s’aporten llum, i equilibri, en aquest mandala esta representat per el cercle verd i groc,   natura, energia,   estabil