Ir al contenido principal

895 Mandala: Iniciando el camino hacia tu centro.

895 Mandala: 
Iniciant el camí cap el teu centre.


Camí.... on ets? A on haig d’arribar? On és el centre?

Tres preguntes que segurament et faràs, en veure el encapçalament del teu escrit.
Camí.... on ets?
El camí el comencem  quan naixem, ja que venim amb un treball a realitzar en aquesta vida, a vegades feixuc, d’altres planer, i moltes vegades ambdues coses.
Seguim el camí una mica marcat per el nostre entorn, pares, avis, germans, amics i parelles, però arriba un moment que ens fem conscients i ens preguntem, què hem vingut a fer realment aquí?
A partir d’aquest moment som conscients de que iniciem el camí cap el nostre centre i un cop arribat, podem projectar tot el nostre potencial als demés, també es tracte de poder ajudar-los a connectar amb la seva pròpia essència.
A on haig d’arribar?
A la teva pròpia ànima. La meditació, el ioga, l’art, l’esport..... i moltes d’altres coses, ajuden a prendre consciencia de on som i a on volem arribar, però no és un camí fàcil. Moltes vegades fem dos passes endavant i una enrere, però al cap i a la fi, hem fet un pas i això és el que val. Seguir endavant i mirar-ho amb alegria, t’ajudarà a superar tots els obstacles que vas trobant pel camí.
On és el centre?
El self, el jo superior, l’ànima, ..... a on TU, et trobis a gust, a on la teva estimació als demés sigui incondicional, on sentis AMOR, per tu i pels demès.
  
El teu mandala reflecteix això, tens dos papallones que comencen el camí, una que ja ha entrat al teu interior, que representa la metamorfosi que portes iniciada i l’altre la transformació de tot el teu potencial.

El color majoritari del teu mandala porta associada la curació de la flama violeta, es la transmutació per ajudar-te en la teva evolució, es l’essència de llum espiritual. Ajuda a perdonar i perdonar-te. Et pot ajudar a transformar el teu karma negatiu.

El teu mandala s’inicia i acaba amb la flama verda maragda, color de la curació espiritual, de la veritat, abundància, pau i amor.

Les flors adornen el teu pas aquí en aquesta vida i et porten de camí cap els estels que formem part de tu, “pols d’estrella”.
El blau, color del cel i del mar, et donen la tranquil·litat que necessites.
El color groc del sol, t’aporta felicitat, alegria i optimisme.
Tens 4 direccions per recórrer totes et porten al centre, segueix-les. No et paris en el cercle, acabaries donant voltes i més voltes, sense arribar a on vas decidir, quan vares venir al mon.
Al bell mig del centre tens una flor, és la bellesa interna que gaudeixes des de el teu propi naixement.

Ets LLUM!!
Espero que t’agradi.

 Escrit per M.Àngels Cassany
Mandalas A.Cassany
St. Gregori, 6 de juny de 2017.
e.mail: mdelsangels.c@gmail.com
www.mandalas.cat
 895 Mandala: 
Iniciando el camino hacia tu centro.


Camino .... dónde estás? A donde debo llegar? ¿Dónde está el centro?

Tres preguntas que seguramente te haras, al ver el encabezamiento de tu escrito.

Camino .... dónde estás?

El camino lo empezamos al nacer, ya que venimos con un trabajo a realizar en esta vida, a veces pesado, otros llano, y muchas veces ambas cosas.
Seguimos el camino un poco marcado por nuestro entorno, padres, abuelos, hermanos, amigos y parejas, pero llega un momento que nos hacemos conscientes y nos preguntamos, ¿qué hemos venido a hacer realmente aquí?
A partir de este momento somos conscientes de que iniciamos el camino hacia nuestro centro y una vez llegado, podemos proyectar todo nuestro potencial a los demás, también se trata de poder ayudarles a conectar con su propia esencia.

A donde debo llegar?

A tu propia alma. La meditación, el yoga, el arte, el deporte ..... y muchas otras cosas, ayudan a tomar conciencia de dónde estamos y a dónde queremos llegar, pero no es un camino fácil. Muchas veces hacemos dos pasos adelante y uno atrás, pero al fin y al cabo, hemos hecho un  paso y eso es lo que vale. Seguir adelante y mirar con alegría, nos ayudará a superar todos los obstáculos que nos vamos encontrando por el camino.

¿Dónde está el centro?

El self, el yo superior, el alma, ..... donde Tu, te encuentres a gusto, donde tu amor a los demás sea incondicional, donde sientas AMOR, por ti y por los demás.
  
Tu mandala refleja esto, tienes dos mariposas que inician el camino, una que ya ha entrado en tu interior, que representa la metamorfosis que llevas iniciada y el otro la transformación de todo tu potencial.

El color mayoritario de tu mandala lleva asociada la curación con la llama violeta, es la transmutación para ayudarte en tu evolución, es la esencia de luz espiritual. Ayuda a perdonar y perdonarte. Te puede ayudar a transformar tu karma negativo.

Tu mandala inicia y termina con la llama verde esmeralda, color de la curación espiritual, de la verdad, abundancia, paz y amor.

Las flores adornan tu paso aquí en esta vida y te llevan de camino hacia las estrellas que formamos parte de ti, "polvo de estrella".

El azul, color del cielo y del mar, te dan la tranquilidad que necesitas.

El color amarillo del sol, te aportan felicidad, alegría y optimismo.

Tienes 4 direcciones para recorrer todas te llevan al centro, siguelas. No te pares en el círculo, que acabarías dando vueltas y más vueltas, sin llegar a donde decidiste, cuando viniste al mundo.

En medio del centro tienes una flor, es la belleza interna que disfrutas desde tu propio nacimiento.

Estás LUZ !!

Espero que te guste.

Escrito por M.Àngels Cassany

Comentarios

 1. Preciós, M. Angels, com tú !!!

  Molts petons,


  Pilar Gómez

  ResponderEliminar
 2. BON DIA, ETS ÚNICA, NO SE PERQUÈ LES TEVES MANDALAS SEMPRE ME SEMBLA QUE LES FAS PER MI,

  JO ESTIC A GUST QUAN AJUDO ALS ALTRES, ENCARA QUE A VEGADES ACABO LES FORÇES.

  UN PETONAS!!!!!!! Montse

  ResponderEliminar
 3. Hola M. Angels.
  Es fantastic, precios i no saps com em va de be en aquest moment.
  Moltes graciessss!
  Espero que ens veiem aviat
  Petonets
  Anna

  ResponderEliminar

Publicar un comentario

Entradas populares de este blog

1218 Mandala: Rumbo hacia la excelencia.

  1218 Mandala:  Rumb cap a l’excel·lència.   L'àngel que regeix el dia 1 de gener, es diu: 57 – Nemamiah.   El teu àngel t’ajuda a:   ·          Alliberar esquemes, patrons inconscients, informació que ve del nucli. ·          Viure importants transmutacions. ·          Ser una defensora de grans causes. ·          Saber trobar la resposta adequada per a qualsevol problema. ·          Tenir gosadia, força de decisió, empenta. ·          Tenir una ment privilegiada. ·          Portar el cel a la terra. ·          Ser una defensora de la pau. ·          Suportar les fatigues amb molt de coratge.   I t’aporta:   ·          Prosperitat. ·          Lucidesa intel·lectual. ·          Un do per a l’estratègia, comercial, política o altres. ·          Una gran capacitat de feina. ·          Aptituds per al lideratge. ·          Valor per fer front a les responsabilitats. ·          Una gran capacitat d'estimar. ·          Protagonism

1241-Mandala Yin-Yang

  1241- Mandala Yin-Yang Qué es yin yang: Yin yang es un principio filosófico y religioso que explica la existencia de dos fuerzas opuestas pero complementarias que son esenciales en el universo: el yin, asociado a lo femenino, la oscuridad, la pasividad y la tierra; y el yang, vinculado a lo masculino, la luz, lo activo y el cielo. Según esta filosofía, ambas energías son necesarias para mantener el equilibrio universal. Según la web de Significados https://www.significados.com/yin-yang/ Este mandala, lo hice para mi, para armonizar mi lado femenino y masculino.   Lo tengo colgado en la habitación, y me sirve cada día para armonizar y para observar. An'anasha, An'anasha, An'anasha

1263-La princesa de los valores

  1263 Mandala:  La princesa dels valors.   L'àngel que regeix el dia 10 de juliol, es diu: 22 – Yeiayel.     Segons el teu mandala, ets un pou de valors, qualitat d’una persona apreciada i ben considerada.   Del centre surt una flor plena d’energia, o sigui el teu centre més preuat, on s’ubica l’ànima, que amb les seves llàgrimes, algunes vegades d’alegria i d’altres de tristor, s’expandeixen cap a les capes més internes   dels teus xacres, que il·luminen amb els seus diferents colors, a tots i cadascuna de les ànimes que t’envolten. Quin plaer és escoltar-te i apropar-se a tu, la teva veu calma i aporta entusiasme que genera equilibri, energia, per obrir les ments, per pensar o per creure que si que es pot!   Les voltes que dóna la vida! exactament com un mandala, que significa roda o totalitat, sense buscar les ànimes afins es van retrobant i s’aporten llum, i equilibri, en aquest mandala esta representat per el cercle verd i groc,   natura, energia,   estabil