Ir al contenido principal

895 Mandala: Iniciando el camino hacia tu centro.

895 Mandala: 
Iniciant el camí cap el teu centre.


Camí.... on ets? A on haig d’arribar? On és el centre?

Tres preguntes que segurament et faràs, en veure el encapçalament del teu escrit.
Camí.... on ets?
El camí el comencem  quan naixem, ja que venim amb un treball a realitzar en aquesta vida, a vegades feixuc, d’altres planer, i moltes vegades ambdues coses.
Seguim el camí una mica marcat per el nostre entorn, pares, avis, germans, amics i parelles, però arriba un moment que ens fem conscients i ens preguntem, què hem vingut a fer realment aquí?
A partir d’aquest moment som conscients de que iniciem el camí cap el nostre centre i un cop arribat, podem projectar tot el nostre potencial als demés, també es tracte de poder ajudar-los a connectar amb la seva pròpia essència.
A on haig d’arribar?
A la teva pròpia ànima. La meditació, el ioga, l’art, l’esport..... i moltes d’altres coses, ajuden a prendre consciencia de on som i a on volem arribar, però no és un camí fàcil. Moltes vegades fem dos passes endavant i una enrere, però al cap i a la fi, hem fet un pas i això és el que val. Seguir endavant i mirar-ho amb alegria, t’ajudarà a superar tots els obstacles que vas trobant pel camí.
On és el centre?
El self, el jo superior, l’ànima, ..... a on TU, et trobis a gust, a on la teva estimació als demés sigui incondicional, on sentis AMOR, per tu i pels demès.
  
El teu mandala reflecteix això, tens dos papallones que comencen el camí, una que ja ha entrat al teu interior, que representa la metamorfosi que portes iniciada i l’altre la transformació de tot el teu potencial.

El color majoritari del teu mandala porta associada la curació de la flama violeta, es la transmutació per ajudar-te en la teva evolució, es l’essència de llum espiritual. Ajuda a perdonar i perdonar-te. Et pot ajudar a transformar el teu karma negatiu.

El teu mandala s’inicia i acaba amb la flama verda maragda, color de la curació espiritual, de la veritat, abundància, pau i amor.

Les flors adornen el teu pas aquí en aquesta vida i et porten de camí cap els estels que formem part de tu, “pols d’estrella”.
El blau, color del cel i del mar, et donen la tranquil·litat que necessites.
El color groc del sol, t’aporta felicitat, alegria i optimisme.
Tens 4 direccions per recórrer totes et porten al centre, segueix-les. No et paris en el cercle, acabaries donant voltes i més voltes, sense arribar a on vas decidir, quan vares venir al mon.
Al bell mig del centre tens una flor, és la bellesa interna que gaudeixes des de el teu propi naixement.

Ets LLUM!!
Espero que t’agradi.

 Escrit per M.Àngels Cassany
Mandalas A.Cassany
St. Gregori, 6 de juny de 2017.
e.mail: mdelsangels.c@gmail.com
www.mandalas.cat
 895 Mandala: 
Iniciando el camino hacia tu centro.


Camino .... dónde estás? A donde debo llegar? ¿Dónde está el centro?

Tres preguntas que seguramente te haras, al ver el encabezamiento de tu escrito.

Camino .... dónde estás?

El camino lo empezamos al nacer, ya que venimos con un trabajo a realizar en esta vida, a veces pesado, otros llano, y muchas veces ambas cosas.
Seguimos el camino un poco marcado por nuestro entorno, padres, abuelos, hermanos, amigos y parejas, pero llega un momento que nos hacemos conscientes y nos preguntamos, ¿qué hemos venido a hacer realmente aquí?
A partir de este momento somos conscientes de que iniciamos el camino hacia nuestro centro y una vez llegado, podemos proyectar todo nuestro potencial a los demás, también se trata de poder ayudarles a conectar con su propia esencia.

A donde debo llegar?

A tu propia alma. La meditación, el yoga, el arte, el deporte ..... y muchas otras cosas, ayudan a tomar conciencia de dónde estamos y a dónde queremos llegar, pero no es un camino fácil. Muchas veces hacemos dos pasos adelante y uno atrás, pero al fin y al cabo, hemos hecho un  paso y eso es lo que vale. Seguir adelante y mirar con alegría, nos ayudará a superar todos los obstáculos que nos vamos encontrando por el camino.

¿Dónde está el centro?

El self, el yo superior, el alma, ..... donde Tu, te encuentres a gusto, donde tu amor a los demás sea incondicional, donde sientas AMOR, por ti y por los demás.
  
Tu mandala refleja esto, tienes dos mariposas que inician el camino, una que ya ha entrado en tu interior, que representa la metamorfosis que llevas iniciada y el otro la transformación de todo tu potencial.

El color mayoritario de tu mandala lleva asociada la curación con la llama violeta, es la transmutación para ayudarte en tu evolución, es la esencia de luz espiritual. Ayuda a perdonar y perdonarte. Te puede ayudar a transformar tu karma negativo.

Tu mandala inicia y termina con la llama verde esmeralda, color de la curación espiritual, de la verdad, abundancia, paz y amor.

Las flores adornan tu paso aquí en esta vida y te llevan de camino hacia las estrellas que formamos parte de ti, "polvo de estrella".

El azul, color del cielo y del mar, te dan la tranquilidad que necesitas.

El color amarillo del sol, te aportan felicidad, alegría y optimismo.

Tienes 4 direcciones para recorrer todas te llevan al centro, siguelas. No te pares en el círculo, que acabarías dando vueltas y más vueltas, sin llegar a donde decidiste, cuando viniste al mundo.

En medio del centro tienes una flor, es la belleza interna que disfrutas desde tu propio nacimiento.

Estás LUZ !!

Espero que te guste.

Escrito por M.Àngels Cassany

Comentarios

 1. Preciós, M. Angels, com tú !!!

  Molts petons,


  Pilar Gómez

  ResponderEliminar
 2. BON DIA, ETS ÚNICA, NO SE PERQUÈ LES TEVES MANDALAS SEMPRE ME SEMBLA QUE LES FAS PER MI,

  JO ESTIC A GUST QUAN AJUDO ALS ALTRES, ENCARA QUE A VEGADES ACABO LES FORÇES.

  UN PETONAS!!!!!!! Montse

  ResponderEliminar
 3. Hola M. Angels.
  Es fantastic, precios i no saps com em va de be en aquest moment.
  Moltes graciessss!
  Espero que ens veiem aviat
  Petonets
  Anna

  ResponderEliminar

Publicar un comentario

Entradas populares de este blog

1285-Nunca dejéis de caminar juntos

                                                         1285 Mandala:  Nunca dejéis de caminar juntos. ´ Cuando R. me encargó un mandala para toda su familia, pensé que era un reto que quería asumir, me pidió que fuera grande y para la entrada de la casa, y que era una familia de 7 miembros . Y a medida que lo he ido haciendo, me ha venido que ellos 4, también tenían que tener una representación en el dibujo. Podeis jugar a buscar cuál os llama más la atención o cuál os produce más energía, quizá coincidais y os gusta lo mismo, quizás una temporada os gusta más uno que  otro, pero el conjunto es la unión de todos vosotros. La paloma que corona el conjunto de mandalas, aporta la claridad y el amor que os procesáis, por eso:   Nunca dejéis de caminar juntos. 1285 Mandala:  Mai deixeu de caminar junts.   Quant la R. em va encarregar un mandala per tota la vostra família, vaig pensar que era un repte que volia assumir, me’l va demanar que fos gran i per l’entrada de la casa,

835-Mandala :Solidaridad con el egrégor

835 Mandala:   Solidaridad con el egrégor. Solo tú, sabes de lo que estamos hablando, tu egrégor ( alma colectiva o espíritu en común ) tiene que solidarizarse con el resto de almas que componen tu unidad. Eres un alma bella, y también vieja, tu fuerza interior es enorme, puedes y debes caminar hacia lo absoluto, pues es tu meta. Caminante no hay camino se hace camino al andar ( letra de Antonio Machado y cantada por Serrat) significa que a medida que vayas andando por la vida, tú mismo harás lo más conveniente para ti, para tu parte física en 3D y tu parte más espiritual. Hay muchos caminos en este paraje, coge el que más te convenga, pues todos llevan a la iluminación. Es muy normal que tengamos dudas en esta dimensión y no sepamos realmente que tenemos que hacer y donde aplicar nuestras enseñanzas. Es muy fácil, déjate llevar, fluye, no pongas resistencias. Si no estás en sintonía con nosotros no pasa nada, porque encontrarás el día y el momento para hacerlo. Tiempo

1284-Mandala: La luz que emerge de las almas.

  1284 Mandala: La llum que emergeix de les ànimes.   L'àngel que regeix el dia 4 de febrer, es diu: 63 – Anauel. L’àngel que regeix el dia 12 de febrer, es diu: 65 Damabiah.     Aquest mandala ha estat fruit de la generositat de la J......, que ha volgut traslladar la seva saviesa, a través de les paraules i el seu bon fer, i m’ha encarregat aquest mandala per a la vostra empresa, perquè tingui un lloc dins ella.   El que percebo es una gran comunicació   a nivell de socis i de treballadors, que va més enllà d’un treball merament econòmic, sino també emocional i de valors.   Aquest mandala al centre neix una flor que defineix que i qui sou, bellesa per tot arreu, havent format una empresa on heu posat les vostres expectatives i que malgrat tot dels bons i mals moments, el que preval és la vostra unió.   La flor s’expandeix formant el nom de la vostra empresa, i d’aquí es formen altres camins que donen llum al vostra projecte, on l’energia de l’entorn us fa an