Ir al contenido principal

882 Mandala: Sensibilitat d’ànima.

882 Mandala: 
Sensibilitat d’ànima.
A.Cassany
Només començar el dibuix, vaig sentir que eres una persona molt sensible d’ànima, només en venia aquesta paraula al cap, i això durant tot el procés per això l’he anomenat així.

Ets capaç de descobrir la bellesa de les coses, el valor que tenen i la seva perfecció, ets sensible, però no vulnerable.

Una ànima sensible com la teva, es rodeja d’un grup de persones amb ànimes similars i complementaries. Val a dir que familiarment has nascut al lloc que vares triar i el més adequat per desenvolupar la teva tasca tant la terrenal com la més espiritual.

Potser ara no és el moment, jo no ho sé, però de ven segur que un dia t’adonaràs que el nucli de la teva ànima on neix aquesta papallona explosionarà i et convertiràs en la papallona que surt del teu interior per aportar a la societat tot el teu potencial. Les papallones són signes de transformació.

El mandala significa la teva ànima en aquet moment, és transparent, alegre, mira al cel on les estrelles i planetes habiten i junts danseu formant els dibuixos del teu mandala.

El color vermell de la força es barreja amb el daurat que et dona empenta per tirar endavant en els teus projectes.
A.Cassany
El rodeja el color verd d’esperança en el futur, el taronja de l’alegria de viure, el groc del color del sol on s’acarona l’escalfor que reps.
L’estrella que forma part del cercle següent empenya la teva voluntat cap a camins meravellosos i potser una mica incerts, però tu tens la capacitat de resoldre tots els inconvenients que se’t vagin plantejant pel camí.
El rosa dona la calidesa del amor, potser amor de parella, amor de pares i família o amor incondicional, i tu en tens molt per donar, i no t’oblidis també per rebre.
El verd que rodeja la capa més externa del teu mandala, es l’amor a la natura, a la pròpia existència humana o animal.

Lluita pel que tu vols i defensa la sensibilitat per les coses que t’importen, sigui la música, la poesia, el teatre o qualsevol altre qüestió.

Ànima pura, sigues feliç!


 Escrit i dibuixat (original) per M.Àngels Cassany

Mandalas A.Cassany
St. Gregori, 20 de desembre de 2016.


--------------------------
882 Mandala: Sensibilidad de alma.


Nada más comenzar el dibujo, sentí que eras una persona muy sensible de alma, sólo me venia esta palabra a la cabeza, y esto durante todo el proceso, por eso la he llamado así.

Eres capaz de descubrir la belleza de las cosas, el valor que tienen y su perfección, eres sensible, pero no vulnerable.

A.Cassany
Un alma sensible como tu, se rodea de un grupo de personas con almas similares y complementarias. Cabe decir que familiarmente has nacido en el lugar que elegiste y más adecuado para desarrollar tu labor tanto la terrenal como la más espiritual.

Quizás ahora no es el momento, yo no lo sé, pero de bien seguro que un día te darás cuenta que el núcleo de tu alma donde nace esta mariposa explosionarà y te convertirás en la mariposa que sale de tu interior para aportar a la sociedad todo tu potencial. Las mariposas son signos de transformación.

El mandala significa tu alma en este momento, es transparente, alegre, mira al cielo donde las estrellas y planetas habitan y juntos danzan, formando los dibujos de tu mandala.

El color rojo de la fuerza se mezcla con el dorado que te da empuje para salir adelante en tus proyectos.
Lo rodea el color verde de esperanza en el futuro, el naranja de la alegría de vivir, el amarillo del color del sol , donde se acaricia el calor que recibes.
La estrella que forma parte del círculo siguiente empuja tu voluntad hacia caminos maravillosos y quizás un poco inciertos, pero tú tienes la capacidad de resolver todos los inconvenientes que se te vayan planteando por el camino.
El rosa da la calidez del amor, tal vez amor de pareja, amor de padres y familia amor incondicional, y tú tienes mucho para dar, y no olvides también para recibir.
El verde que rodea la capa más externa de tu mandala, es el amor a la naturaleza, a la propia existencia humana o animal.

Lucha por lo que quieres y defiende la sensibilidad por las cosas que te importan, sea la música, la poesía, el teatro o cualquier otra cuestión.

Alma pura, se feliz!

Escrito y dibujado (original) por M.Àngels Cassany

Comentarios

  1. Preciós, preciós, i el text "una passada" ho vas clavar tant que la familia va quedar bocabadada, i ell més, ja veus!. Ets una crack! Moltes grácies. Es que és fascinant. No tinc paraules per descriure-ho!! M.A.

    ResponderEliminar

Publicar un comentario

Entradas populares de este blog

1218 Mandala: Rumbo hacia la excelencia.

  1218 Mandala:  Rumb cap a l’excel·lència.   L'àngel que regeix el dia 1 de gener, es diu: 57 – Nemamiah.   El teu àngel t’ajuda a:   ·          Alliberar esquemes, patrons inconscients, informació que ve del nucli. ·          Viure importants transmutacions. ·          Ser una defensora de grans causes. ·          Saber trobar la resposta adequada per a qualsevol problema. ·          Tenir gosadia, força de decisió, empenta. ·          Tenir una ment privilegiada. ·          Portar el cel a la terra. ·          Ser una defensora de la pau. ·          Suportar les fatigues amb molt de coratge.   I t’aporta:   ·          Prosperitat. ·          Lucidesa intel·lectual. ·          Un do per a l’estratègia, comercial, política o altres. ·          Una gran capacitat de feina. ·          Aptituds per al lideratge. ·          Valor per fer front a les responsabilitats. ·          Una gran capacitat d'estimar. ·          Protagonism

1241-Mandala Yin-Yang

  1241- Mandala Yin-Yang Qué es yin yang: Yin yang es un principio filosófico y religioso que explica la existencia de dos fuerzas opuestas pero complementarias que son esenciales en el universo: el yin, asociado a lo femenino, la oscuridad, la pasividad y la tierra; y el yang, vinculado a lo masculino, la luz, lo activo y el cielo. Según esta filosofía, ambas energías son necesarias para mantener el equilibrio universal. Según la web de Significados https://www.significados.com/yin-yang/ Este mandala, lo hice para mi, para armonizar mi lado femenino y masculino.   Lo tengo colgado en la habitación, y me sirve cada día para armonizar y para observar. An'anasha, An'anasha, An'anasha

1263-La princesa de los valores

  1263 Mandala:  La princesa dels valors.   L'àngel que regeix el dia 10 de juliol, es diu: 22 – Yeiayel.     Segons el teu mandala, ets un pou de valors, qualitat d’una persona apreciada i ben considerada.   Del centre surt una flor plena d’energia, o sigui el teu centre més preuat, on s’ubica l’ànima, que amb les seves llàgrimes, algunes vegades d’alegria i d’altres de tristor, s’expandeixen cap a les capes més internes   dels teus xacres, que il·luminen amb els seus diferents colors, a tots i cadascuna de les ànimes que t’envolten. Quin plaer és escoltar-te i apropar-se a tu, la teva veu calma i aporta entusiasme que genera equilibri, energia, per obrir les ments, per pensar o per creure que si que es pot!   Les voltes que dóna la vida! exactament com un mandala, que significa roda o totalitat, sense buscar les ànimes afins es van retrobant i s’aporten llum, i equilibri, en aquest mandala esta representat per el cercle verd i groc,   natura, energia,   estabil