Ir al contenido principal

881 Mandala: Tu sol naciente.

881 Mandala: Tu sol naciente.


La risa te acompaña siempre, y es necesario que la utilices si o si, gracias a ella se te mueven muchos músculos, tanto los faciales como los de todo el cuerpo. Por que te aporta salud y alegría a tu vida. Todos deberíamos reír con los demás y no de los demás. Ver una cara sonriente gusta y comporta que los demás también sonrían y que las relaciones mejoren, que agradable es ser alegre y tú lo eres, no te cortes, te lo agradecerán y tú te sentirás de maravilla.

A veces cuesta, ya lo sabemos, varias circunstancias que nos vamos encontrando por el camino hacen que la alegría disminuya y nos cuesta volver a tener este sentimiento.
Pero sólo hay que mirarse en el espejo y hacerle una mueca o decirle una gracia a la chica que hay delante y seguro que funciona. Es infalible.

La madre naturaleza es sabia y nos aporta todo lo que necesitamos, la familia, los amigos, los conocidos, el resto si es material podemos tener más o menos, pero lo básico y más necesario son las personas que nos rodean, hay que tenerlo en cuenta, es un consejo angélico.

Hay que estar bien y tener todas tus necesidades cubiertas, pero que ello no altere este estado, contigo misma y con los que amas.

Tu mandala es muy puro, el centro representa el núcleo de tu alma, allí hay un pájaro dorado signo de libertad, en un cielo azul, color de la pureza individual y creativa.

Está rodeado de un círculo dorado y de energía de la llama verde, color de la esmeralda, que expande su energía hacia fuera de tu alma para hacer partícipe a tus seres más cercanos toda esta sabiduría que dispones.

Le sigue un círculo azul, color del cielo y del mar, significado de grandes extensiones angélicas que con sus remolinos aportan calidez a tu vida.

El siguiente círculo color violeta, forma unos puentes por donde pasan todos los sentimientos que tienes para con los seres queridos, proporcionándoles la tranquilidad que necesitan.

De aquí salen unas llamas de poder que van directamente a tu sol, un sol naciente que brilla con luz propia, y origina una serie o clones de tu sol interior, que luce e irradia sus rayos a otras almas que lo deseen.

Y cierra el círculo el cielo azul, donde las almas volvemos al final del camino, donde nos encontramos el hada del amor, la pureza y la transformación.


Quédate con estas palabras, AMOR, PUREZA Y TRANSFORMACIÓN.Mandalas A.Cassany
St. Gregorio, 05 de diciembre de 2016.
e.mail: mdelsangels.c@gmail.com

--------------------------------

881 Mandala: 
El teu sol naixent.


El riure t’acompanya sempre, i és necessari que l’utilitzis si o si, gràcies a ell se’t mouen molts músculs, tant els facials com els de tot el cos. Pel que t’aporta salut i alegria a la teva vida. Tots hauríem de riure amb els demés i no dels demés. Veure una cara somrient agrada i comporta que els altres també somriguin i que les relacions millorin, que agradable és ser alegre i tu ho ets, no et tallis, t’ho agrairan i tu et sentiràs de meravella.

A vegades costa, ja ho sabem, diverses circumstàncies que ens anem trobant pel camí fan que l’alegria minvi i ens costa tornar a tenir aquest sentiment.
Però només cal mirar-se al mirall i fer-li una ganyota o dir-li una gràcia a la noia que hi ha al davant i segur que funciona. És infal·lible.

La mare naturalesa és sabia i ens aporta tot el que necessitem, la família, els amics, els coneguts, la resta si és material podem tenir de més o de  menys, però lo bàsic i més necessari son les persones que ens envolten, cal tenir-ho en compte, és un consell angèlic.

Cal estar bé i tenir totes les teves necessitats cobertes, però que això no alteri aquest estat,  amb tu mateix i amb els que estimes.

El teu mandala és molt pur, el centre representa el nucli de la teva ànima, si troba un ocell daurat signe de llibertat, en un cel ben blau, color de la puresa individual i creativa.

Està envoltat d’un cercle daurat i d’energia de la flama verda, color de l’esmaragda, que expandeix la seva energia cap a fora de la teva ànima per fer partícip als teus essers més pròxims  tota aquesta saviesa que disposes.

El segueix un cercle blau, color del cel i del mar, significat de grans extensions angèliques que amb els seus remolins aporten calidesa a la teva vida.

El següent cercle color violeta, formen uns ponts per on passa tots els sentiments que tens envers als essers estimats, proporcionant-los la tranquil·litat que necessiten.

D’aquí surten unes flames de poder que van directament al teu sol, un sol naixent que brilla amb llum pròpia, i origina una sèrie o clons, del teu sol interior que llueix i irradia els seus raigs a altres ànimes que ho desitgen.
  
I tanca el cercle el cel blau, on les ànimes tornem al final del camí, on ens  trobem la fada de l’amor, la puresa i la transformació. 


Queda’t amb aquestes paraules, AMOR, PURESA I TRANSFORMACIÓ.


Mandalas A.Cassany
St. Gregori, 05 de desembre de 2016.


Comentarios

  1. La meva germana em va regalar un mandala fet per tu que m'ha encantat. J.S.

    ResponderEliminar

Publicar un comentario

Entradas populares de este blog

1218 Mandala: Rumbo hacia la excelencia.

  1218 Mandala:  Rumb cap a l’excel·lència.   L'àngel que regeix el dia 1 de gener, es diu: 57 – Nemamiah.   El teu àngel t’ajuda a:   ·          Alliberar esquemes, patrons inconscients, informació que ve del nucli. ·          Viure importants transmutacions. ·          Ser una defensora de grans causes. ·          Saber trobar la resposta adequada per a qualsevol problema. ·          Tenir gosadia, força de decisió, empenta. ·          Tenir una ment privilegiada. ·          Portar el cel a la terra. ·          Ser una defensora de la pau. ·          Suportar les fatigues amb molt de coratge.   I t’aporta:   ·          Prosperitat. ·          Lucidesa intel·lectual. ·          Un do per a l’estratègia, comercial, política o altres. ·          Una gran capacitat de feina. ·          Aptituds per al lideratge. ·          Valor per fer front a les responsabilitats. ·          Una gran capacitat d'estimar. ·          Protagonism

1241-Mandala Yin-Yang

  1241- Mandala Yin-Yang Qué es yin yang: Yin yang es un principio filosófico y religioso que explica la existencia de dos fuerzas opuestas pero complementarias que son esenciales en el universo: el yin, asociado a lo femenino, la oscuridad, la pasividad y la tierra; y el yang, vinculado a lo masculino, la luz, lo activo y el cielo. Según esta filosofía, ambas energías son necesarias para mantener el equilibrio universal. Según la web de Significados https://www.significados.com/yin-yang/ Este mandala, lo hice para mi, para armonizar mi lado femenino y masculino.   Lo tengo colgado en la habitación, y me sirve cada día para armonizar y para observar. An'anasha, An'anasha, An'anasha

842 Mandala: Poesia de una papallona.

842 Mandala: Poesia de una papallona. Quan camines pels camps  i veus els ocells volar, les muntanyes s’alcen al teu costat i els caminets que s’endinsen al bosc. Que penses? Estàs en plena natura i t’agrada el que veus. Els ocells piulen, s’escolta el so d’altres animals i si perceps i t’entregues a la natura, pots visualitzar un altre món, el més espiritual. I... en mig del caminet sempre t’acompanya alguna papallona. No fan soroll però alegren la vista amb les seves ales ben acolorides, quina magnífica imatge, segur que tens sort de que s’aturi a prop teu, estigues atenta en tots els sentits, quan et passegis per la natura.  Les postes o sortides de sol, ens traslladen a un altre món, si ens aturem a veure-les i sentir-les. Les sortides ens marquen un nou dia, en el que podem fer un munt de coses positives, de solidaritat, d’entrega, de benestar, d’apropament, d’amor a la parella, fills, pares, germans,... i d’amor incondicional als demés, només ens cal escoltar-nos i f