Ir al contenido principal

880 Mandala: Sinceritat cap a tu.

880 Mandala: 
Sinceritat cap a tu.


La sinceritat es un comportament que ostenten les persones y que implica que actuïn i parlin, generalment, amb la veritat, es a dir, no enganyant o fingint. (definició extreta de http://www.definicionabc.com/social/sinceridad.php)

Les ànimes teniu que ser sinceres primer de tot amb vosaltres mateixes i després amb els demés, sou molt intel·ligents per adonar-vos que no arribareu enlloc sino us proposeu ser sincers amb vosaltres. L’ànima és pura i cristal·lina i s’adona de tot el que us esteu enganyant per no dir-vos la veritat o afrontar-la. Moltes vegades aquesta veritat és dura i fa mal, però mirant-la a la cara és pot palpar i buscar la millor manera de pactar.

Tu tens que ser sincera amb tu mateixa, medita, fes callar la ment, deixat portar i segur que et trobaràs i podràs trobar la pau interior que et mereixes.

El teu mandala t’aporta la calidesa que necessites per traspassar la barrera de la ment i deixar fluir tot el teu immens potencial.

Al bell mig, hi trobem una flor blanca en un llit de color rosa, d’una puresa excepcional, és el nucli més intern de la teva ànima, és mereix tot lo bo i millor que els àngels et puguem transmetre, demana’ns ajuda si et cal.

En el pla terrenal, el que s’ha de tocar de peus a terra, segurament t’has trobat molts inconvenients i/o ensurts que de ben segur has tingut que batallar, afrontar i resoldre, però la vida t’ha anat portant per camins diferents, amb més llum, en els que vas retrobant ànimes que t’ajuden a millorar cada dia, i així poder caminar plegats.

La teva ànima forma una flor, de color verd, que et dóna la llum de la flama verda i genera una forta energia que en moments difícils surt del teu interior i pot concloure tots els infortunis que s’apropen.
 
L’estel que brilla al teu voltant t’aporta assossegament, serenitat, i força de la vida. Le teves nétes t’ajuden a veure aquesta vida en millor ulls, val la pena viure-la. La família és important per tu, i tu per ells, ets el seu referent.

Tens molta energia i és contagiosa, els que estan al teu costat més espiritual ho noten. Ara transporta tota aquesta energia al mon terrenal i veuràs com perdonant als demès, però sobretot als més íntims, tu ets sentiràs més especial, més unida a nosaltres. Pots fer-ho interiorment, però a més si ho fas en persona et sentiràs alliberada.
  
Tens molts pons i passeres del passat que t’ajuden a fer una trajectòria molt més fàcil i reprendre el camí que un dia vas deixar, nosaltres t’ajudarem.

La vida són quatre dies comptats i moltes roses boniques tens en el camí que t’estan esperant perquè les recullis, ets digna de tot lo bo que et passa.

Adona’t, i gaudeix-ho!

Les papallones surten del teu interior per portar l’alegria i la serenor a altres ànimes que ho necessiten.

Estima i estima’t.



Escrit per M.Àngels Cassany 

Mandalas A.Cassany
St. Gregori, 28 de novembre de 2016.

 -----------------------------------------------------------------------------------

880 Mandala:
Sinceridad hacia ti.


La sinceridad es un comportamiento que ostentan las personas y que implica que actúen y hablen, generalmente, con la verdad, es decir, no engañando o fingiendo. (Definición extraída de http://www.definicionabc.com/social/sinceridad.php)

Las almas tienen que ser sinceras ante todo con uno mismo y luego con los demás, sois muy  inteligentes para daros cuenta de que no se llega a ninguna parte sino os proponéis ser sinceros con vosotros. El alma es pura y cristalina  y se da cuenta de todo lo que os estáis engañando por no deciros la verdad o afrontarla. Muchas veces esta verdad es dura y duele, pero mirándola a la cara se puede palpar y buscar la mejor manera de pactar.

Tu tienes que ser sincera contigo misma, medita, haz callar la mente, déjate llevar y seguro que te encontrarás y podrás encontrar la paz interior que mereces.

Tu mandala te aporta la calidez que necesitas para traspasar la barrera de la mente y dejar fluir todo tu inmenso potencial.

En medio, encontramos una flor blanca en una cama de color rosa, de una pureza excepcional, es el núcleo más interno de tu alma, se merece todo lo bueno y mejor que los ángeles te podamos transmitir, pídenos ayuda si te hace falta.

En el plano terrenal, hay que tener los pies en el suelo, seguramente te has encontrado muchos inconvenientes y / o sustos que seguro has tenido que batallar, afrontar y resolver, pero la vida te ha ido llevando por caminos diferentes, con más luz, en los que vas encontrando almas que te ayudan a mejorar cada día, y así poder caminar juntos.

Tu alma forma una flor, de color verde, que te da la luz de la llama verde y genera una fuerte energía que en momentos difíciles sale de tu interior y puede concluir todos los infortunios que se te acercan.

La estrella que brilla a tu alrededor te aporta sosiego, serenidad, y fuerza de la vida. Tus nietas te ayudan a ver esta vida con mejor ojos, vale la pena vivirla. La familia es importante para ti, y tú para ellos eres su referente.

Tienes mucha energía y es contagiosa, los que están a tu lado más espiritual lo notan. Ahora transporta toda esa energía al mundo terrenal y verás como perdonando a los demás, pero sobre todo a los más íntimos, tu te sentirás más especial, más unida a nosotros. Puedes hacerlo interiormente, pero además si lo haces en persona te sentirás liberada.

Tienes muchos puentes y pasarelas del pasado que te ayudan a hacer una trayectoria mucho más fácil y retomar el camino que un día dejaste, nosotros te ayudaremos.

La vida son cuatro días contados y muchas rosas bonitas tienes en el camino que te están esperando para que las recojas, eres digna de todo lo bueno que te pasa.

Date cuenta, y disfrútalo!

Las mariposas salen de tu interior para llevar la alegría y la serenidad a otras almas que lo necesitan.

Ama y ámate.

 Escrit per M.Àngels Cassany 

Mandalas A.Cassany
St. Gregori, 28 de novembre de 2016.


Comentarios

Entradas populares de este blog

1285-Nunca dejéis de caminar juntos

                                                         1285 Mandala:  Nunca dejéis de caminar juntos. ´ Cuando R. me encargó un mandala para toda su familia, pensé que era un reto que quería asumir, me pidió que fuera grande y para la entrada de la casa, y que era una familia de 7 miembros . Y a medida que lo he ido haciendo, me ha venido que ellos 4, también tenían que tener una representación en el dibujo. Podeis jugar a buscar cuál os llama más la atención o cuál os produce más energía, quizá coincidais y os gusta lo mismo, quizás una temporada os gusta más uno que  otro, pero el conjunto es la unión de todos vosotros. La paloma que corona el conjunto de mandalas, aporta la claridad y el amor que os procesáis, por eso:   Nunca dejéis de caminar juntos. 1285 Mandala:  Mai deixeu de caminar junts.   Quant la R. em va encarregar un mandala per tota la vostra família, vaig pensar que era un repte que volia assumir, me’l va demanar que fos gran i per l’entrada de la casa,

835-Mandala :Solidaridad con el egrégor

835 Mandala:   Solidaridad con el egrégor. Solo tú, sabes de lo que estamos hablando, tu egrégor ( alma colectiva o espíritu en común ) tiene que solidarizarse con el resto de almas que componen tu unidad. Eres un alma bella, y también vieja, tu fuerza interior es enorme, puedes y debes caminar hacia lo absoluto, pues es tu meta. Caminante no hay camino se hace camino al andar ( letra de Antonio Machado y cantada por Serrat) significa que a medida que vayas andando por la vida, tú mismo harás lo más conveniente para ti, para tu parte física en 3D y tu parte más espiritual. Hay muchos caminos en este paraje, coge el que más te convenga, pues todos llevan a la iluminación. Es muy normal que tengamos dudas en esta dimensión y no sepamos realmente que tenemos que hacer y donde aplicar nuestras enseñanzas. Es muy fácil, déjate llevar, fluye, no pongas resistencias. Si no estás en sintonía con nosotros no pasa nada, porque encontrarás el día y el momento para hacerlo. Tiempo

1284-Mandala: La luz que emerge de las almas.

  1284 Mandala: La llum que emergeix de les ànimes.   L'àngel que regeix el dia 4 de febrer, es diu: 63 – Anauel. L’àngel que regeix el dia 12 de febrer, es diu: 65 Damabiah.     Aquest mandala ha estat fruit de la generositat de la J......, que ha volgut traslladar la seva saviesa, a través de les paraules i el seu bon fer, i m’ha encarregat aquest mandala per a la vostra empresa, perquè tingui un lloc dins ella.   El que percebo es una gran comunicació   a nivell de socis i de treballadors, que va més enllà d’un treball merament econòmic, sino també emocional i de valors.   Aquest mandala al centre neix una flor que defineix que i qui sou, bellesa per tot arreu, havent format una empresa on heu posat les vostres expectatives i que malgrat tot dels bons i mals moments, el que preval és la vostra unió.   La flor s’expandeix formant el nom de la vostra empresa, i d’aquí es formen altres camins que donen llum al vostra projecte, on l’energia de l’entorn us fa an