Ir al contenido principal

865 Mandala: La fada de la consciència.

865 Mandala: 
La fada de la consciència.



Les fades igual que els àngels i els guies, estan presents en molts moments de les nostres vides, només ens cal estar atens. Es manifesten de moltes formes, ja sigui amb missatges subliminals (o sigui en algun lloc com per exemple un llibre, un diari) o a través de persones, algunes properes i d’altres que només amb alguna paraula ens aclareixen la ment o sigui la nostra consciència, i donen un sentit als nostres dubtes interns.
Si prenem atenció se’ns obre un món nou davant nostre, cal estar amb la consciència oberta. És interessant descobrir noves formes d’entendre el perquè som aquí i en aquest lloc. Normalment els entrebancs que ens anem trobant pel camí, son el que realment ens fa créixer, comprenem de que alguna cosa no funciona i prenem la decisió de afrontar-la, pel que ens cal primer adonar-nos, sinó estem abocats al fracàs. I perquè això funcioni, el primer de tot es perdonar-nos a nosaltres i als demés, així podem tornar a recomençar i canviar la nostra actitud,  millorant la nostra aptitud.

Hi ha moments molt intensos a la teva vida, ara estàs en un moment molt especial, aprofita’l i gaudeix-lo!.

Si mirem el teu mandala ens diu tot això que em comentat. El presideix la fada que amb els braços oberts t’espera per abraçar-te i recolzar-te en les teves decisions, són únicament teves i mereixedores de tot lo bo que et pugui esdevenir.

En el bell mig del mandala, la flor més interna que frueix de una energia molt potent que envia a la resta de la teva ànima tota la potència necessària per donar amor a tots els teus éssers estimats, però també a molts éssers que necessiten del teu amor incondicional.

Això és converteix en una explosió que determina la resta del mandala, fluint i convertint-se en una magnífica flor. El color rosa del amor cap a la família, la present i la futura, acaronant als éssers meravellosos que tens prop teu.

El cercle següent es converteix en una estrella, que brilla en el firmament, en el que es poden emmirallar i així altres éssers veuen en tu, el que els agrada d’ells mateixos.

L’energia violeta encercla el nucli, amb totes aquestes finestres en les que si apropen els ocells, que son signes de llibertat, et dona el plaer de mirar i decidir el que tu realment vols i el que tu realment sents.

Aquesta energia genera una corrent que volta i volta a la velocitat que tu li vulguis donar, algunes vegades lenta, d’altres mitja i algunes vegades a una rapidesa alta. Medita, fes ioga, camina, canta, riu, gaudeix de la vida, és única i meravellosa, recorda-ho. Els estels il·luminen el camí.

Els ocells que abans entraven a veure la teva ànima, ara volen sortir, a donar al món aquesta llibertat que tu mateixa has contribuït a crear. Saps que facis el que facis, tu ets l’única que et poses límits, per fer el que realment somies.

Amb la teva energia, és vital generar molt d’amor incondicional a la teva família i amics. Aquest ponts et protegeixen d’ànimes negatives, que encara que no les volem al nostre costat hi són, deixa-les marxar, no pateixis la fada et protegeix.

La papallona signe de transformació, t’ajuda a guarir totes les teves ferides i millorarà tota la teva essència.

L’estel, encara que petit, dona llum per il·luminar el teu camí.

Atura’t, respira i pren consciència del ARA.


Que siguis molt feliç.


Mandalas A.Cassany
St. Gregori, 3 d’octubre de 2016.

 -----------------------------------


865 Mandala: 
El hada de la conciencia.

Las hadas igual que los ángeles y los guías, están presentes en muchos momentos de nuestras vidas, sólo necesitamos estar atentos. Se manifiestan de muchas formas, ya sea con mensajes subliminales (o sea en algún lugar como por ejemplo un libro, un periódico) o a través de personas, algunas cercanas y otras que sólo con una palabra nos aclaran la mente o sea nuestra conciencia, y dan un sentido a nuestras dudas internas.

Si estamos atentos se nos abre un mundo nuevo ante nosotros, hay que estar con la conciencia abierta. Es interesante descubrir nuevas formas de entender el porqué estamos aquí y en este lugar. Normalmente los obstáculos que nos vamos encontrando por el camino, son lo que realmente nos hacen crecer, comprendemos de que algo no funciona y tomamos la decisión de afrontarlo, por lo que es necesario primero darnos cuenta, sino estamos abocados al fracaso. Y para que esto funcione, lo primero de todo se perdonarnos a nosotros y los demás, así podemos volver a recomenzar y cambiar nuestra actitud, mejorando nuestra aptitud.

Hay momentos muy intensos en tu vida, ahora estás en un momento muy especial, aprovéchalo y disfrútalo !.

Si miramos tu mandala nos dice todo lo comentado. Lo preside el hada que con los brazos abiertos te espera para abrazarte y apoyarte en tus decisiones, son únicamente tuyas y merecedoras de todo lo bueno que pueda acontecer.

En el centro del mandala, la flor más interna que disfruta de una energía muy potente que envía al resto de tu alma toda la potencia necesaria para dar amor a todos tus seres queridos, pero también a muchos seres que necesitan de tu amor incondicional.

Esto se convierte en una explosión que determina el resto del mandala, fluyendo y convirtiéndose en una magnífica flor. El color rosa del amor hacia la familia, la presente y la futura, mimando a los seres maravillosos que tienes cerca de ti.

El círculo siguiente se convierte en una estrella, que brilla en el firmamento en el que se pueden reflejar los demás y así otros seres ven en ti, lo que les gusta de ellos mismos.

La energía violeta rodea el núcleo, con todas estas ventanas en las que se acercan los pájaros, que son signos de libertad, te das el placer de mirar y decidir lo que tú realmente quieres y lo que tú realmente sientes.

Esta energía genera una corriente que gira y gira a la velocidad que tú le quieras dar, algunas veces lenta, otros media y algunas veces a una rapidez alta. Medita, haz yoga, camina, canta, ríe, disfruta de la vida, es única y maravillosa, recuérdalo. Las estrellas iluminan el camino.

Los pájaros que antes entraban a ver tu alma, ahora quieren salir, a dar al mundo esta libertad que tú misma has contribuido a crear. Sabes que, hagas lo que hagas, tu eres la única que te pones límites para hacer lo que realmente sueñas.

Con tu energía, es vital generar mucho amor incondicional a tu familia y amigos. Estos puentes te protegen de almas negativas, que aunque no las queremos a nuestro lado, están. Déjalas marchar, no sufras el hada te protege.

La mariposa signo de transformación, te ayuda a curar todas tus heridas y mejorará toda tu esencia.

La estrella, aunque pequeña, da luz para alumbrar tu camino.

Detente, respira y toma conciencia del AHORA.


Que seas muy feliz.

Mandalas A.Cassany
St. Gregori, 3 d’octubre de 2016. 



Comentarios

  1. Em va encantar el mandala!!! Quina idea més xula, en serio!!! A més a la paret de la nostra habitació (de color rosa) ja feia temps q pensava q hi havia de penjar algo...... I és que queda perfecte! sembla fet expresament. I l'escrit està molt be.... la fada de la conciencia.
    Gem...

    ResponderEliminar

Publicar un comentario

Entradas populares de este blog

1218 Mandala: Rumbo hacia la excelencia.

  1218 Mandala:  Rumb cap a l’excel·lència.   L'àngel que regeix el dia 1 de gener, es diu: 57 – Nemamiah.   El teu àngel t’ajuda a:   ·          Alliberar esquemes, patrons inconscients, informació que ve del nucli. ·          Viure importants transmutacions. ·          Ser una defensora de grans causes. ·          Saber trobar la resposta adequada per a qualsevol problema. ·          Tenir gosadia, força de decisió, empenta. ·          Tenir una ment privilegiada. ·          Portar el cel a la terra. ·          Ser una defensora de la pau. ·          Suportar les fatigues amb molt de coratge.   I t’aporta:   ·          Prosperitat. ·          Lucidesa intel·lectual. ·          Un do per a l’estratègia, comercial, política o altres. ·          Una gran capacitat de feina. ·          Aptituds per al lideratge. ·          Valor per fer front a les responsabilitats. ·          Una gran capacitat d'estimar. ·          Protagonism

1241-Mandala Yin-Yang

  1241- Mandala Yin-Yang Qué es yin yang: Yin yang es un principio filosófico y religioso que explica la existencia de dos fuerzas opuestas pero complementarias que son esenciales en el universo: el yin, asociado a lo femenino, la oscuridad, la pasividad y la tierra; y el yang, vinculado a lo masculino, la luz, lo activo y el cielo. Según esta filosofía, ambas energías son necesarias para mantener el equilibrio universal. Según la web de Significados https://www.significados.com/yin-yang/ Este mandala, lo hice para mi, para armonizar mi lado femenino y masculino.   Lo tengo colgado en la habitación, y me sirve cada día para armonizar y para observar. An'anasha, An'anasha, An'anasha

1284-Mandala: La luz que emerge de las almas.

  1284 Mandala: La llum que emergeix de les ànimes.   L'àngel que regeix el dia 4 de febrer, es diu: 63 – Anauel. L’àngel que regeix el dia 12 de febrer, es diu: 65 Damabiah.     Aquest mandala ha estat fruit de la generositat de la J......, que ha volgut traslladar la seva saviesa, a través de les paraules i el seu bon fer, i m’ha encarregat aquest mandala per a la vostra empresa, perquè tingui un lloc dins ella.   El que percebo es una gran comunicació   a nivell de socis i de treballadors, que va més enllà d’un treball merament econòmic, sino també emocional i de valors.   Aquest mandala al centre neix una flor que defineix que i qui sou, bellesa per tot arreu, havent format una empresa on heu posat les vostres expectatives i que malgrat tot dels bons i mals moments, el que preval és la vostra unió.   La flor s’expandeix formant el nom de la vostra empresa, i d’aquí es formen altres camins que donen llum al vostra projecte, on l’energia de l’entorn us fa an