Ir al contenido principal

842 Mandala: Poesia de una papallona.

842 Mandala:
Poesia de una papallona.


Quan camines pels camps  i veus els ocells volar, les muntanyes s’alcen al teu costat i els caminets que s’endinsen al bosc. Que penses? Estàs en plena natura i t’agrada el que veus. Els ocells piulen, s’escolta el so d’altres animals i si perceps i t’entregues a la natura, pots visualitzar un altre món, el més espiritual. I... en mig del caminet sempre t’acompanya alguna papallona. No fan soroll però alegren la vista amb les seves ales ben acolorides, quina magnífica imatge, segur que tens sort de que s’aturi a prop teu, estigues atenta en tots els sentits, quan et passegis per la natura. 

Les postes o sortides de sol, ens traslladen a un altre món, si ens aturem a veure-les i sentir-les. Les sortides ens marquen un nou dia, en el que podem fer un munt de coses positives, de solidaritat, d’entrega, de benestar, d’apropament, d’amor a la parella, fills, pares, germans,... i d’amor incondicional als demés, només ens cal escoltar-nos i fer el que desitgem, la vida és curta i el que ens queda és ser nosaltres mateixos, si ens estimem a nosaltres, estimarem a totes les persones del nostre voltant. Les postes de sol, ens senyalen que el dia ja l’hem viscut i que ens queda el recolliment cap al nostre interior, per reflexionar sobre el que hem fet i si cal modificar la actitud que hem tingut. Son moments de interioritzar. La vida es curta i l’hem de viure en calma, però també amb entusiasme i generositat.

Si mires el teu mandala, reflecteix el que et diem, ets una ànima molt bonica i alegre que et dones als demés, que has passat per moments durs i que t’estàs sortint. I han moltes maneres de sortir-se’n, a vegades una malaltia pot fer canviar la vida d’una persona, i només el fet d’afrontar-la ja és un gran descobriment i una prioritat personal. Uns decideixen que és el pitjor de la seva vida, d’altres que sinó, no s’haguessin plantejat coses que ni tant sols els hi havia passat pel cap. Tu ets forta i valenta.

L’energia del teu mandala és rosa, tant en el seu exterior, com al interior més profund de la teva ànima, bellesa impressionant. Estàs rodejada d’un cercle daurat, que t’ajuda a protegir-te, té una via de sortida d’aquesta energia rosada, per tal de generar aquest amor que professes. Hi han muntanyes, rierols, ponts i paseres, perquè agafis el que més et convingui, formant també un gran estel.
 
Seguidament el cercle es de color blau, del mar, dels rius, és el fluir de la vida, som aigua en gran part del nostre cos, cal que t’ hidratis i així les cèl·lules del teu cos, es poden regenerar. Pensa en que, a cada una de les teves cèl·lules hi poses un diamant, i és convertiran en un fluir d’aigua diamantina.
  
Aquí hi trobem pètals de flor de les moltes que et pots trobar pels camins i on hi trobes las magnifiques papallones que si les escoltes et ressonaran belles poesies.

El cercle següent és seguretat amb tu i amb els demés, el color verd de l’Esmeralda que tens incrustada dins teu, brilla tant com tu.

L’energia del següent cercle  que roda i roda per generar el millor de tu, per tu i per els més propers. Dóna i rep, tant important és una cosa com l’altre, perquè molts essers saben donar i no rebre.

I al bell mig, aquesta papallona que et representa, majestuosa, dolça, efímera, amorosa, harmoniosa, tu tens el poder de fer que aquesta papallona que representa el canvi, sigui una gran portadora de poesia a la teva vida.

Gaudeix, ara i sempre.

  

Mandalas A.Cassany
M. Àngels Cassany Masó
St. Gregori, 2 de gener de 2016.

 -----------------------------------------------------------------

842 Mandala: 
Poesía de una mariposa.


Cuando caminas por el campo y ves los pájaros volar, las montañas se levantan a tu lado y los senderos que se adentran en el bosque. Que piensas? Estás en plena naturaleza y te gusta lo que ves. Los pájaros silvan, se escucha el sonido de otros animales y si percibes y te entregas a la naturaleza, puedes visualizar otro mundo, el más espiritual. Y ... en medio del camino siempre te acompaña alguna mariposa. No hacen ruido pero alegran la vista con sus alas bien coloreadas, qué magnífica imagen, seguro que tienes suerte de que se pare cerca de ti, estate atenta en todos los sentidos, cuando te pasees por la naturaleza.

Las puestas o salidas de sol, nos trasladan a otro mundo, si nos detenemos a verlas y sentirlas. Las salidas nos marcan un nuevo día, en el que podemos hacer un montón de cosas positivas, de solidaridad, de entrega, de bienestar, de acercamiento, de amor a la pareja, hijos, padres, hermanos, ... y de amor incondicional a los demás, sólo necesitamos escucharnos y hacer lo que deseamos, la vida es corta y lo que nos queda es ser nosotros mismos, si nos amamos nosotros, amaremos a todas las personas de nuestro alrededor. Las puestas de sol, nos señalan que el día ya lo hemos vivido y que nos queda el recogimiento hacia nuestro centro, para reflexionar sobre lo que hemos hecho y si es necesario modificar la actitud que hemos tenido. Son momentos de interiorizar. La vida es corta y debemos vivirla con calma, pero también con entusiasmo y generosidad.

Si miras tu mandala, refleja lo que te decimos, eres un alma muy bonita y alegre que te das a los demás, que has pasado por momentos duros y que te estás saliendo. Hay muchas maneras de salir adelante, a veces una enfermedad puede hacer cambiar la vida de una persona, y el sólo  hecho de afrontarla ya es un gran descubrimiento y una prioridad personal. Unos deciden que es el peor de su vida, otros que no, que no se hubieran planteado cosas que ni siquiera les había pasado por la cabeza. Tú eres fuerte y valiente.

La energía de tu mandala es rosa, tanto en su exterior como en el interior más profundo de tu alma, belleza impresionante. Estás rodeada de un círculo dorado, que te ayuda a protegerte, tiene una vía de salida de esta energía rosada, para generar ese amor que profesas. Hay montañas, arroyos, puentes , para que cojas el que más te convenga, formando también una gran estrella.

Seguidamente el círculo es de color azul, del mar, de los ríos, es el fluir de la vida, somos agua en gran parte de nuestro cuerpo, tienes que hidratarte y así las células de tu cuerpo, se pueden regenerar. Piensa en que, en cada una de tus células pones un diamante, y se convertirán en un fluir de agua diamantina.

Aquí encontramos pétalos de flor de las muchas que te puedes encontrar por los caminos y donde encuentras las magníficas mariposas que si las escuchas te resonarán bellas poesías.

El círculo siguiente es seguridad contigo y con los demás, el color verde de la Esmeralda que tienes incrustada dentro de ti, brilla tanto como tú.

La energía del siguiente círculo que rueda y rueda para generar lo mejor de ti, para ti y para los más cercanos. Da y recibe, tan importante es una cosa como la otra, porque muchos seres saben dar y no recibir.
Y en medio, esta mariposa que te representa, majestuosa, dulce, efímera, amorosa, armoniosa, tú tienes el poder de hacer que esta mariposa que representa el cambio, sea una gran portadora de poesía en tu vida.


Disfruta, ahora y siempre.

Mandalas A.Cassany
M. Àngels Cassany Masó
St. Gregori, 2 de gener de 2016.

Comentarios

 1. Precioso MÁngels, como todos los que haces.
  Gracias por compartir.
  Besos
  Esther C.

  ResponderEliminar
 2. Muy bonito.
  Gracias
  Consuelo B.

  ResponderEliminar
 3. Gracias por compartir tus creaciones!!
  Sara

  ResponderEliminar
 4. ¡Qué bonito! Precioso, gracias por compartir.

  Besos,

  Regina

  ResponderEliminar

Publicar un comentario

Entradas populares de este blog

1218 Mandala: Rumbo hacia la excelencia.

  1218 Mandala:  Rumb cap a l’excel·lència.   L'àngel que regeix el dia 1 de gener, es diu: 57 – Nemamiah.   El teu àngel t’ajuda a:   ·          Alliberar esquemes, patrons inconscients, informació que ve del nucli. ·          Viure importants transmutacions. ·          Ser una defensora de grans causes. ·          Saber trobar la resposta adequada per a qualsevol problema. ·          Tenir gosadia, força de decisió, empenta. ·          Tenir una ment privilegiada. ·          Portar el cel a la terra. ·          Ser una defensora de la pau. ·          Suportar les fatigues amb molt de coratge.   I t’aporta:   ·          Prosperitat. ·          Lucidesa intel·lectual. ·          Un do per a l’estratègia, comercial, política o altres. ·          Una gran capacitat de feina. ·          Aptituds per al lideratge. ·          Valor per fer front a les responsabilitats. ·          Una gran capacitat d'estimar. ·          Protagonism

1241-Mandala Yin-Yang

  1241- Mandala Yin-Yang Qué es yin yang: Yin yang es un principio filosófico y religioso que explica la existencia de dos fuerzas opuestas pero complementarias que son esenciales en el universo: el yin, asociado a lo femenino, la oscuridad, la pasividad y la tierra; y el yang, vinculado a lo masculino, la luz, lo activo y el cielo. Según esta filosofía, ambas energías son necesarias para mantener el equilibrio universal. Según la web de Significados https://www.significados.com/yin-yang/ Este mandala, lo hice para mi, para armonizar mi lado femenino y masculino.   Lo tengo colgado en la habitación, y me sirve cada día para armonizar y para observar. An'anasha, An'anasha, An'anasha

1263-La princesa de los valores

  1263 Mandala:  La princesa dels valors.   L'àngel que regeix el dia 10 de juliol, es diu: 22 – Yeiayel.     Segons el teu mandala, ets un pou de valors, qualitat d’una persona apreciada i ben considerada.   Del centre surt una flor plena d’energia, o sigui el teu centre més preuat, on s’ubica l’ànima, que amb les seves llàgrimes, algunes vegades d’alegria i d’altres de tristor, s’expandeixen cap a les capes més internes   dels teus xacres, que il·luminen amb els seus diferents colors, a tots i cadascuna de les ànimes que t’envolten. Quin plaer és escoltar-te i apropar-se a tu, la teva veu calma i aporta entusiasme que genera equilibri, energia, per obrir les ments, per pensar o per creure que si que es pot!   Les voltes que dóna la vida! exactament com un mandala, que significa roda o totalitat, sense buscar les ànimes afins es van retrobant i s’aporten llum, i equilibri, en aquest mandala esta representat per el cercle verd i groc,   natura, energia,   estabil