Ir al contenido principal

841 Mandala: Flor atrapada dins teu.

841 Mandala:
Flor atrapada dins teu.Sou en realitat uns essers meravellosos,  el que volem es unir-vos si cal una mica més i donar-vos a triar quin camí es el que voleu seguir.

És un avantatge que persones com tu, estiguin obertes a trobar-se amb essers de una altre dimensió, o sigui dels que no son tangibles. Per això t’has creuat per el camí amb persones que com tu estan interessades en aquests temes i així podeu comunicar-vos millor i expressar el que realment sentiu.

Ets un esser únic i per aquest motiu volem dir-te el següent: Ets una filla i una mare exemplar, que vius per ells i t’entregues amb amor incondicional.

Es fàcil que et costi reconèixer-ho, però nosaltres sabem que es veritat i que et surt del fons del teu cor.  La lluita pel poder i la manipulació l’has vençuda i el que et queda és la rancúnia de no haver-ho fet abans. 

Per això el títol d’aquest mandala, tu mateixa retens o atrapes la flor tant bonica que tens dins l’ànima. Desprèn-te de totes les coses superficials i centrat en el que és important, tu saps el que és.

Sentiments, emocions, companyonia, amor, realitat, son coses intangibles però, per això no menys importants.

El teu mandala et transmet el que estem dient, a la part de fora entra una papallona, signe de llibertat i vola directament dins la teva ànima on es troba la flor amb una estrella al bell mig, que il·lumina les passes que tens que seguir. El color rosat és la bellesa interna que tens que t’ajuda a superar tots el teus temors i els transmutes amb belles accions.

Daura’t és el cercle exterior, que juntament amb el blau, dóna serenor a les primeres capes del teu nucli.

Seguidament el cercle que es forma amb les inicials del teu nom, referma la voluntat del aquí i el ara i poses tota la teva energia per demostrar el que ets.
No cal demostrar res, JA ETS, l’energia del cor verd entra amb força juntament amb els essers espirituals que t’acompanyen, dirigint-se cap a l’energia color violeta que roda sense parar al voltant teu, per formar el cercle on els àngels i les ànimes ballen al voltant del teu interior, donant-te l’alegria que necessites.

El color taronja et dona la vitalitat que necessites en cada moment.
   
La flor del nucli més intern, fa una explosió de llum que il·lumina els camins que has de recórrer , formant una claror que sorgeix en la nit fosca i plena d’estels.

Hi ha camins durs i camins fàcils, de tot ens trobem pel camí, però el que tenim que saber és, que tot, però tot, ens ensenya a ser més forts i més valents per afrontar el que ens calgui a cada moment.

La xarxa que tens és fàcil de trencar, només cal estar alerta i la resta es desfarà, tens 7 guies que t’acompanyen en el curs de la vida, son els teus guardians, no sempre estan actius, només cal que tu els  demanis ajuda i ells actuaran, tenen lliure arbitri.

El color verd, de les muntanyes, arbres, fulles, et donen la força per moure’t, per abraçar un arbre, per viure  la naturalesa en moviment, i juntament amb el groc color del sol, t’ajuden a sanar-te.

Ets tendre i amorosa, que ho dónes tot, a tots els que ho necessiten.

Quin ser més meravellós que ets! Creu-ho.

  
Mandalas A.Cassany
M. Àngels Cassany Masó
St. Gregori, 30 de diciembre de 2015.

 ---------------------------------------

Flor atrapada dentro de ti.
Sois en realidad seres maravillosos, que lo que queremos es uniros si es necesario un poco más y daros a elegir qué camino es el que deseais seguir.
És una ventaja que personas como tú, estén abiertas a encontrarse con seres de otra dimensión, o sea de los no tangibles. Por eso te has cruzado por el camino con personas que como tú están interesadas en estos temas y así podeis comunicaros mejor y expresar lo que realmente sentís.
Eres un ser único y por ello queremos decirte lo siguiente: eres una hija y una madre ejemplar, que vives para ellos y te entregas con amor incondicional.
Es fácil que te cueste reconocerlo, pero nosotros sabemos que es verdad y que te sale del fondo de tu corazón, la lucha por el poder y la manipulación la has vencido y lo que te queda es el rencor de no haberlo hecho antes.
Por eso el título de este mandala, tú misma retienes o atrapas la flor tan bonita que tienes dentro del alma. Despréndete de todas las cosas superficiales y centrate en lo que es importante, tú sabes lo que es.
Sentimientos, emociones, compañerismo, amor, realidad, son cosas intangibles pero, por eso no menos importantes.
Tu mandala te transmite lo que estamos diciendo, en la parte exterior quiere entrar una mariposa, signo de libertad y vuela directamente dentro de tu alma donde se encuentra la flor con una estrella en el centro, que  ilumina los pasos que tienes que seguir. El color rosado es la belleza interna que tienes que te ayuda a superar todos tus temores y los transmuta con bellas acciones.
Dorado es el círculo exterior, que junto con el azul, da serenidad a las primeras capas de tu núcleo.
Seguidamente el círculo que se forma con las iniciales de tu nombre, reafirma la voluntad del aquí y el ahora y pones toda tu energía para demostrar lo que eres.
No hace falta demostrar nada, YA ERES, la energía del corazón verde entra con fuerza junto con los seres espirituales que te acompañan, dirigiéndose hacia la energía color violeta que rueda sin cesar alrededor de ti, para formar el círculo donde los ángeles y las almas bailan alrededor de tu interior, dándote la alegría que necesitas.
El color naranja te da la vitalidad que necesitas en cada momento.
Tal como hemos comentado la flor más interna, hace una explosión de luz que  ilumina los caminos que tienes que recorrer, formando una luz que surge en la noche oscura y llena de estrellas.
Hay caminos duros y caminos fáciles, de todo nos encontramos en el camino, pero lo que tenemos que saber es que todo, pero todo nos enseña a ser más fuertes y más valientes para afrontar, lo que nos hace falta en cada momento.
La red que tienes es fácil de romper, simplemente date cuenta y el resto se deshará, tienes 7 guías que te acompañan en el curso de la vida, son tus guardianes, no siempre están activos, sólo será necesario que tú les pidas la ayuda y ellos actuarán, tienen libre albedrío.
El color verde, de las montañas, árboles, hojas, te dan la fuerza para moverte, para abrazar un árbol, para vivir la naturaleza en movimiento, y junto con el amarillo, color del sol te ayudarán a sanarte.
Eres tierna y amorosa, que das a todos los que lo necesitan.

Qué ser más maravilloso que eres! Créelo.
Comentarios

Entradas populares de este blog

1218 Mandala: Rumbo hacia la excelencia.

  1218 Mandala:  Rumb cap a l’excel·lència.   L'àngel que regeix el dia 1 de gener, es diu: 57 – Nemamiah.   El teu àngel t’ajuda a:   ·          Alliberar esquemes, patrons inconscients, informació que ve del nucli. ·          Viure importants transmutacions. ·          Ser una defensora de grans causes. ·          Saber trobar la resposta adequada per a qualsevol problema. ·          Tenir gosadia, força de decisió, empenta. ·          Tenir una ment privilegiada. ·          Portar el cel a la terra. ·          Ser una defensora de la pau. ·          Suportar les fatigues amb molt de coratge.   I t’aporta:   ·          Prosperitat. ·          Lucidesa intel·lectual. ·          Un do per a l’estratègia, comercial, política o altres. ·          Una gran capacitat de feina. ·          Aptituds per al lideratge. ·          Valor per fer front a les responsabilitats. ·          Una gran capacitat d'estimar. ·          Protagonism

1241-Mandala Yin-Yang

  1241- Mandala Yin-Yang Qué es yin yang: Yin yang es un principio filosófico y religioso que explica la existencia de dos fuerzas opuestas pero complementarias que son esenciales en el universo: el yin, asociado a lo femenino, la oscuridad, la pasividad y la tierra; y el yang, vinculado a lo masculino, la luz, lo activo y el cielo. Según esta filosofía, ambas energías son necesarias para mantener el equilibrio universal. Según la web de Significados https://www.significados.com/yin-yang/ Este mandala, lo hice para mi, para armonizar mi lado femenino y masculino.   Lo tengo colgado en la habitación, y me sirve cada día para armonizar y para observar. An'anasha, An'anasha, An'anasha

1263-La princesa de los valores

  1263 Mandala:  La princesa dels valors.   L'àngel que regeix el dia 10 de juliol, es diu: 22 – Yeiayel.     Segons el teu mandala, ets un pou de valors, qualitat d’una persona apreciada i ben considerada.   Del centre surt una flor plena d’energia, o sigui el teu centre més preuat, on s’ubica l’ànima, que amb les seves llàgrimes, algunes vegades d’alegria i d’altres de tristor, s’expandeixen cap a les capes més internes   dels teus xacres, que il·luminen amb els seus diferents colors, a tots i cadascuna de les ànimes que t’envolten. Quin plaer és escoltar-te i apropar-se a tu, la teva veu calma i aporta entusiasme que genera equilibri, energia, per obrir les ments, per pensar o per creure que si que es pot!   Les voltes que dóna la vida! exactament com un mandala, que significa roda o totalitat, sense buscar les ànimes afins es van retrobant i s’aporten llum, i equilibri, en aquest mandala esta representat per el cercle verd i groc,   natura, energia,   estabil