Ir al contenido principal

749 Mandala: Camí de l’esperança.

749 Mandala: 
Camí de l’esperança.

Caminem junts cap el lloc de on provenim, tornem a casa tal com hem arribat sense cap vestidura però si amb un munt d’experiències apreses, unes molt profitoses, d’altres que ens pot semblar que no tant, però del que si estem segurs és que segurament les més amargues son les que us han ensenyat més.
Perquè? Doncs si en la vida tot fos de color de rosa, no aprendríem res, ens semblaria que tot és meravellós i no buscaríem res per tal de millorar-lo.
Les recaigudes que tenim d’un mateix problema es que no el tenim resolt, la naturalesa ens ho anirà portant en diferents escenaris però seguirà essent el mateix problema, per exemple si és la parella, ens aniran portant parelles diferents i no ens hi entendrem fins que ens adonem que hem de canviar l’actitud, el mateix passa amb la manca de diners, o en les relacions d’amistat.
El cas és que tendim a donar culpa als demés quan som nosaltres mateixos els que tenim el problema, davant d’una situació incòmoda mirem-nos com l’afrontem i tindrem davant mateix la solució.
L’única cosa que cura aquestes situacions, és l’amor que ens tenim a nosaltres mateixos, estimant-nos molt i així fluirà el nostra amor als demés.


La papallona que t’acompanya en aquest camí vol penetrar dins el teu interior, plena de joia i esperança, el tens envoltat del color daurat que li dóna la força innata que tens, el verd del cercle que el segueix té 4 estrelles que delimiten els quatre punts del teu amor. Estima’t pels quatre cantons, al ser rodons donen voltes i t’aporten la llum que necessites per seguir endavant.

La barrera del cercle següent et protegeix dels que no et convenen, però les llumetes que hi ha dins de cada raconet, fan que els teus dubtes s’esvaeixin i donin pas als ponts que van aprofundint cap als llocs més interns.

Aquí hi ha les pedres que tots ens anem trobant pel camí al llarg de la nostra vida en aquesta dimensió, per tal de millorar i entrar en la següent.

Ens trobem un cercle on flueixen les flors, surten quan les reguem i ens donen alegria per seguir amb tots els nostres reptes i treballs, poden ser espirituals, físics o mentals.

La roda que dóna voltes en sentit de les agulles del rellotge, traspassen l’energia suficient per caminar, caminar sol o acompanyat, a vegades necessitem estar en nosaltres mateixos i d’altres molt acompanyats, tu veuràs, fes el que necessitis en cada moment.
  
Ara que ja estem més endinsats en el teu propi nucli o ànima, els colors que dominen son el groc i el taronja.
El groc del sol, amb la seva calor i llum, escalfaran  i mantindran la teva flama, i el taronja el color de l’alegria que impulsen a les estrelles a donar la seva llum en la foscor de la nit.

Tens un nucli molt clar i serè, ets una persona molt especial i estem orgullosos de tu, segueix donant la llum que projectes a tots els que t’envolten i estima’t primer a tu i desprès fluirà als demés.

Tens una persona molt especial al teu costat que t’ha volgut lliurar aquest regal, ella sap que és especial i que ve donat d’una meditació i amb ajuda dels àngels.

Gràcies per existir un munt de persones que m’ajuden a ser i a sentir.

Segueix el teu CAMI DE L’ESPERANÇA.
  


Mandalas A.Cassany
M. Àngels Cassany Masó
St. Gregori, 6 de juliol de 2015.

  
749 Mandala: 
Camino de la esperanza.

Caminamos juntos hacia el lugar de donde provenimos, volvemos a casa tal como hemos llegado sin ningún ropaje pero si con un montón de experiencias aprendidas, unas muy provechosas, otras que nos puede parecer que no tanto, pero de lo que si estamos seguros es que  las más amargas son las que  han enseñado más.
Porque? Pues si en la vida todo fuera de color de rosa, no aprenderíamos nada, nos parecería que todo es maravilloso y no buscaríamos nada para mejorarla.
Las recaídas que tenemos de un mismo problema es que no lo tenemos resuelto, la naturaleza nos lo irá llevando en diferentes escenarios pero seguirá siendo el mismo problema, por ejemplo si es la pareja, nos irán llevando parejas diferentes que no nos entenderemos hasta que nos demos cuenta de que tenemos que cambiar la actitud, lo mismo ocurre con la falta de dinero, o en las relaciones de amistad.
El caso es que tendemos a dar culpa a los demás cuando somos nosotros mismos los que tenemos el problema, ante una situación incómoda miremos como la afrontamos y tendremos delante la solución.
Lo único que cura estas situaciones es el amor que nos tenemos a nosotros mismos, amándonos mucho y así fluirá nuestro amor a los demás.


La mariposa que te acompaña en este camino, quiere penetrar en tu interior llena de alegría y esperanza, lo tienes rodeado del color dorado que le da la fuerza innata que tienes, el verde del círculo que le sigue tiene 4 estrellas que delimitan los cuatro puntos de tu amor. Quiérete por los cuatro lados, al ser redondos dan vueltas y te aportan la luz que necesitas para seguir adelante.

La barrera del círculo siguiente te protege de los que no te convienen, pero las lucecitas que hay dentro de cada rincón, hacen que tus dudas se desvanezcan y den paso a los puentes que profundizan hacia los lugares más internos.

Aquí están las piedras que todos nos vamos encontrando por el camino a lo largo de nuestra vida en esta dimensión, a fin de mejorar y entrar en la siguiente.

Nos encontramos un círculo donde fluyen las flores, salen cuando las regamos y nos dan alegría para seguir con todos nuestros retos y trabajos, pueden ser espirituales, físicos o mentales.

La rueda que da vueltas en sentido de las agujas del reloj, traspasa la energía suficiente para caminar, caminar solo o acompañado, a veces necesitamos estar en nosotros mismos y otros muy acompañados, tú verás, haz lo que necesites en cada momento .

Ahora que ya estamos más adentrados en tu propio núcleo o alma, los colores que dominan son el amarillo y el naranja.
El amarillo del sol, con su calor y luz, calentarán y mantendrán tu llama, y ​​el naranja el color de la alegría que impulsan a las estrellas a dar su luz en la oscuridad de la noche.

Tienes un núcleo muy claro y sereno, eres una persona muy especial y estamos orgullosos de ti, sigue dando la luz que proyectas a todos los que te rodean y amate primero a ti y después fluirá hacia los demás.

Tienes una persona muy especial a tu lado que te ha querido entregar este regalo, ella sabe que es especial y que viene dado de una meditación y con ayuda de los ángeles.

Gracias por existir un montón de personas que me ayudan a ser y a sentir.


Sigue tu CAMINO DE LA ESPERANZa

Escrito y dibujado por M.Àngels Cassany

Comentarios

 1. hola M ANGELS, amb aquests moments tan dificils que estas passant, reconec que es valenta i especial,
  ara si que veig que tens molts d'angels que te ajuden i te acompanyen, un peto de tot cor.
  Montse

  ResponderEliminar
 2. M Àngels, la R. m'ha explicat que el teu mandala l'ha ajudat per l'operació, pots publicar-lo. Tens el seu permís. T'agraeix tant el mandala com el missatge. Espero que la teva germana tiri endavant com la meva estimada sogra. Són en aquests moments que prenem consciència que també som un cos. Una abraçada plena d'amor i força!

  Isabel

  ResponderEliminar

Publicar un comentario

Entradas populares de este blog

1218 Mandala: Rumbo hacia la excelencia.

  1218 Mandala:  Rumb cap a l’excel·lència.   L'àngel que regeix el dia 1 de gener, es diu: 57 – Nemamiah.   El teu àngel t’ajuda a:   ·          Alliberar esquemes, patrons inconscients, informació que ve del nucli. ·          Viure importants transmutacions. ·          Ser una defensora de grans causes. ·          Saber trobar la resposta adequada per a qualsevol problema. ·          Tenir gosadia, força de decisió, empenta. ·          Tenir una ment privilegiada. ·          Portar el cel a la terra. ·          Ser una defensora de la pau. ·          Suportar les fatigues amb molt de coratge.   I t’aporta:   ·          Prosperitat. ·          Lucidesa intel·lectual. ·          Un do per a l’estratègia, comercial, política o altres. ·          Una gran capacitat de feina. ·          Aptituds per al lideratge. ·          Valor per fer front a les responsabilitats. ·          Una gran capacitat d'estimar. ·          Protagonism

1241-Mandala Yin-Yang

  1241- Mandala Yin-Yang Qué es yin yang: Yin yang es un principio filosófico y religioso que explica la existencia de dos fuerzas opuestas pero complementarias que son esenciales en el universo: el yin, asociado a lo femenino, la oscuridad, la pasividad y la tierra; y el yang, vinculado a lo masculino, la luz, lo activo y el cielo. Según esta filosofía, ambas energías son necesarias para mantener el equilibrio universal. Según la web de Significados https://www.significados.com/yin-yang/ Este mandala, lo hice para mi, para armonizar mi lado femenino y masculino.   Lo tengo colgado en la habitación, y me sirve cada día para armonizar y para observar. An'anasha, An'anasha, An'anasha

842 Mandala: Poesia de una papallona.

842 Mandala: Poesia de una papallona. Quan camines pels camps  i veus els ocells volar, les muntanyes s’alcen al teu costat i els caminets que s’endinsen al bosc. Que penses? Estàs en plena natura i t’agrada el que veus. Els ocells piulen, s’escolta el so d’altres animals i si perceps i t’entregues a la natura, pots visualitzar un altre món, el més espiritual. I... en mig del caminet sempre t’acompanya alguna papallona. No fan soroll però alegren la vista amb les seves ales ben acolorides, quina magnífica imatge, segur que tens sort de que s’aturi a prop teu, estigues atenta en tots els sentits, quan et passegis per la natura.  Les postes o sortides de sol, ens traslladen a un altre món, si ens aturem a veure-les i sentir-les. Les sortides ens marquen un nou dia, en el que podem fer un munt de coses positives, de solidaritat, d’entrega, de benestar, d’apropament, d’amor a la parella, fills, pares, germans,... i d’amor incondicional als demés, només ens cal escoltar-nos i f