Ir al contenido principal

705 Mandala: Explorant el teu centre.


705 Mandala: 
Explorant el teu centre.

705-Mandalas A.Cassany
Tenim la sensació de que la teva implicació en la tasca que et vares autoimposar al venir aquest món, no l’estàs portant a terme, tal com tu mateixa ho havies dissenyat. Segur que en el fons tu saps a què ens referim, per la qual cosa hauràs de retrobar-lo.Es tracta de la bellesa innata que tens, per sanar-te a tu i els altres, fas un treball molt important de cara als demés, però i tu?  Ja et preocupes per la teva pròpia felicitat?, la qual et  genera emocions, sensibilitat, protecció? . 

Deixa’ns dir-te que en general és més fàcil donar que rebre,  en paraules, donant la mà o fent una abraçada. Ja et dius paraules boniques a tu mateixa? Et dones la mà, quan correspon? T’abraces, o demanes que t’abracin?. Fes-nos cas i estimat molt, ja que ets un ésser molt bonic, amb una ànima generosa i captivadora.

La bellesa de la teva mandala així ho diu, els colors, són com raigs verds que t’envien amor incondicional per a tu i cap als altres, o els raigs rosa magenta que tenen a veure amb el desenvolupament de les emocions superiors.
Enmig de la teva mandala, hi ha una espiral daurada, plena d’estrelles, aquí és on es troba el teu centre, el teu JO més intern, explora’l, mima’l, estima’l.

705-Mandalas A.Cassany
Està envoltat d’uns pètals que són les persones a les que tu ajudes amb la teva saviesa interna, els aportes calidesa, donant-los assessorament i els  transmets confiança en si mateixos.

En aquesta part conflueixen el que anomenem els quatre senders, que es dirigeixen des de el teu centre cap a l’exterior, de vegades son sinuosos (guerrer), de vegades d’una bellesa amorosa (sanador), d’una dolçor innata (vident), o d’una tendresa humana (mestre).

Aquesta energia que desprens de color verd es dirigeix  cap aquestes boniques flors, que alegren el camí, i que tot això fan aquesta explosió de focs artificials, que il·luminen a les ànimes que estan al teu costat, com són la família i els teus amics.

Per arribar aquí també has passat moments difícils i que has hagut de superar, ets meravellosa, una ànima alegre, sincera, i amiga dels teus amics.
Imagina’t que ets una bonica papallona, que vola buscant el teu interior.

El trobes i que hi veus?


A la nena que portes dins, que t’abraça i t’estima.

Escrit i dibuixat per M.Àngels Cassany
----------------------------------------------------------

705-Mandalas A. Cassany
  
705 Mandala: 
Explorando tu centro.

Tenemos la sensación de que tu implicación en la tarea que te autoimpusiste al venir este mundo no la estás llevando a cabo tal como tú misma lo habías diseñado. Seguro que en el fondo tú sabes a que nos referimos, por lo que tendrás que reencontrarlo.

Se trata de la belleza innata que tienes, para sanarte a ti y los demás, haces un trabajo muy importante de cara a los demás, pero ¿y tú? Ya te preocupas por tu propia felicidad ?, la que te genera emociones, sensibilidad, protección? .

705-Mandalas A.Cassany
 Déjanos decirte que en general es más fácil dar que recibir, en palabras, dando la mano o dando un abrazo. Ya te dices palabras bonitas a ti misma? Te das la mano,  cuando corresponde? Te abrazas, o pides que te abracen ?. Haznos caso y quierete mucho, ya que eres un ser muy bello, con un alma generosa y cautivadora.

La belleza de tu mandala así lo dice, los colores, son como rayos verdes que te envían amor incondicional para ti y hacia los demás, o los rayos rosa magenta que tienen que ver con el desarrollo de las emociones superiores.

En medio de tu mandala, hay una espiral dorada, llena de estrellas, aquí es donde se encuentra tu centro, tu YO más interno, explóralo, mímalo, quiérelo.
Está rodeado de unos pétalos que son las personas a las que tú ayudas con tu sabiduría interna, les aportas calidez, dándoles asesoramiento y les transmites confianza en sí mismos.

705-Mandalas A.Cassany
En esta parte confluyen lo que llamamos los cuatro senderos, que se dirigen desde tu centro hacia el exterior, a veces son sinuosos (guerrero), a veces de una belleza amorosa (sanador), de una dulzura innata ( vidente), o de una ternura humana (maestro). Esta energía que desprendes de color verde se dirige hacia estas hermosas flores, que alegran el camino, y que todo ello hacen esta explosión de fuegos artificiales, que iluminan a las almas que están a tu lado, como son la familia y tus amigos.

Para llegar aquí también has pasado momentos difíciles que has tenido que superar, eres maravillosa, un alma alegre, sincera, y amiga de tus amigos.
Imaginate que eres una hermosa mariposa, que vuela buscando tu interior. 

Lo encuentras y, ¿ que ves?

A la niña que llevas dentro, que te abraza y te ama.

Escrito y dibujado por M. Àngels CassanyComentarios

  1. Gràcies per la Mandala M. Àngels, m’agrada molt.
    Per cert, la papallona em va fer emocionar doncs el meu pare me’n va regalar una i és molt especial per a mi
    CVM

    ResponderEliminar

Publicar un comentario

Entradas populares de este blog

1218 Mandala: Rumbo hacia la excelencia.

  1218 Mandala:  Rumb cap a l’excel·lència.   L'àngel que regeix el dia 1 de gener, es diu: 57 – Nemamiah.   El teu àngel t’ajuda a:   ·          Alliberar esquemes, patrons inconscients, informació que ve del nucli. ·          Viure importants transmutacions. ·          Ser una defensora de grans causes. ·          Saber trobar la resposta adequada per a qualsevol problema. ·          Tenir gosadia, força de decisió, empenta. ·          Tenir una ment privilegiada. ·          Portar el cel a la terra. ·          Ser una defensora de la pau. ·          Suportar les fatigues amb molt de coratge.   I t’aporta:   ·          Prosperitat. ·          Lucidesa intel·lectual. ·          Un do per a l’estratègia, comercial, política o altres. ·          Una gran capacitat de feina. ·          Aptituds per al lideratge. ·          Valor per fer front a les responsabilitats. ·          Una gran capacitat d'estimar. ·          Protagonism

1128-Mandala: Junts cap a la unió

  1128 Mandala:    Junts cap a la unió.   L'àngel que regeix el dia 27 de desembre, es diu: 55 – Mebahiah. L’àngel que regeix el dia 4 de novembre, es diu: 45 – Sealiah.     La passió és cosa de dos i en el vostre cas, això és patent, la força que teniu junts pot més que les petites diferencies que us aneu trobant pel camí. La llum que irradieu és molt potent i fa que millori dia a dia la vostra relació. Per aquest motiu aneu junts cap a la unió, no només física, sinó espiritual i mental. Cada dia que passa us uneix més i sou capaços de trobar-vos en un espai mitjà que us produeix a tots dos una pau interior difícil d'explicar.   La D. en el mandala té un interior ple d'amor amb una flor que s'expandeix per tot el mandala, produint un efecte acolorit de pau i amor. En J. té com un timó-brúixola en el bell mig del mandala, que porta la relació cap a bon port i junts formen el mandala central d'unió a pesar de les dificultats del camí.   Les papa

1053-Mandala: Círculo de amor

1053 Mandala: Círculo de amor. El ángel que rige el día 19 de marzo, se llama: Mumiah Caminar por la vida no es fácil y a veces aunque no queramos nos da un aviso para que reaccionemos, luego depende de nosotros si tomamos un camino u otro. Uno puede ser fácil y allanarnos el camino comprendiendo todo lo que nos pasa y así recuperar lo aprendido, otro puede ser más difícil y con muchos atajos pero a veces este es el que tomamos para aprender de nuestros propios errores. Qué bonito es andar de la mano, con compañeros/as, amigos/as, pero sobretodo con la familia que es nuestro gran soporte para superar todos los imprevistos y así avanzar hacia lo desconocido y gracias a ello, aprender también a caminar solos por la vida. A ti no te faltan almas que están a tu lado, dándote apoyo y ayudándote a expandirte, porqué tú te lo mereces, ya que también es tu gran don. El amor lo tienes de raíz, está en tu ADN lo que te hace tener una vitalidad y una protección c