Ir al contenido principal

705 Mandala: Explorant el teu centre.


705 Mandala: 
Explorant el teu centre.

705-Mandalas A.Cassany
Tenim la sensació de que la teva implicació en la tasca que et vares autoimposar al venir aquest món, no l’estàs portant a terme, tal com tu mateixa ho havies dissenyat. Segur que en el fons tu saps a què ens referim, per la qual cosa hauràs de retrobar-lo.Es tracta de la bellesa innata que tens, per sanar-te a tu i els altres, fas un treball molt important de cara als demés, però i tu?  Ja et preocupes per la teva pròpia felicitat?, la qual et  genera emocions, sensibilitat, protecció? . 

Deixa’ns dir-te que en general és més fàcil donar que rebre,  en paraules, donant la mà o fent una abraçada. Ja et dius paraules boniques a tu mateixa? Et dones la mà, quan correspon? T’abraces, o demanes que t’abracin?. Fes-nos cas i estimat molt, ja que ets un ésser molt bonic, amb una ànima generosa i captivadora.

La bellesa de la teva mandala així ho diu, els colors, són com raigs verds que t’envien amor incondicional per a tu i cap als altres, o els raigs rosa magenta que tenen a veure amb el desenvolupament de les emocions superiors.
Enmig de la teva mandala, hi ha una espiral daurada, plena d’estrelles, aquí és on es troba el teu centre, el teu JO més intern, explora’l, mima’l, estima’l.

705-Mandalas A.Cassany
Està envoltat d’uns pètals que són les persones a les que tu ajudes amb la teva saviesa interna, els aportes calidesa, donant-los assessorament i els  transmets confiança en si mateixos.

En aquesta part conflueixen el que anomenem els quatre senders, que es dirigeixen des de el teu centre cap a l’exterior, de vegades son sinuosos (guerrer), de vegades d’una bellesa amorosa (sanador), d’una dolçor innata (vident), o d’una tendresa humana (mestre).

Aquesta energia que desprens de color verd es dirigeix  cap aquestes boniques flors, que alegren el camí, i que tot això fan aquesta explosió de focs artificials, que il·luminen a les ànimes que estan al teu costat, com són la família i els teus amics.

Per arribar aquí també has passat moments difícils i que has hagut de superar, ets meravellosa, una ànima alegre, sincera, i amiga dels teus amics.
Imagina’t que ets una bonica papallona, que vola buscant el teu interior.

El trobes i que hi veus?


A la nena que portes dins, que t’abraça i t’estima.

Escrit i dibuixat per M.Àngels Cassany
----------------------------------------------------------

705-Mandalas A. Cassany
  
705 Mandala: 
Explorando tu centro.

Tenemos la sensación de que tu implicación en la tarea que te autoimpusiste al venir este mundo no la estás llevando a cabo tal como tú misma lo habías diseñado. Seguro que en el fondo tú sabes a que nos referimos, por lo que tendrás que reencontrarlo.

Se trata de la belleza innata que tienes, para sanarte a ti y los demás, haces un trabajo muy importante de cara a los demás, pero ¿y tú? Ya te preocupas por tu propia felicidad ?, la que te genera emociones, sensibilidad, protección? .

705-Mandalas A.Cassany
 Déjanos decirte que en general es más fácil dar que recibir, en palabras, dando la mano o dando un abrazo. Ya te dices palabras bonitas a ti misma? Te das la mano,  cuando corresponde? Te abrazas, o pides que te abracen ?. Haznos caso y quierete mucho, ya que eres un ser muy bello, con un alma generosa y cautivadora.

La belleza de tu mandala así lo dice, los colores, son como rayos verdes que te envían amor incondicional para ti y hacia los demás, o los rayos rosa magenta que tienen que ver con el desarrollo de las emociones superiores.

En medio de tu mandala, hay una espiral dorada, llena de estrellas, aquí es donde se encuentra tu centro, tu YO más interno, explóralo, mímalo, quiérelo.
Está rodeado de unos pétalos que son las personas a las que tú ayudas con tu sabiduría interna, les aportas calidez, dándoles asesoramiento y les transmites confianza en sí mismos.

705-Mandalas A.Cassany
En esta parte confluyen lo que llamamos los cuatro senderos, que se dirigen desde tu centro hacia el exterior, a veces son sinuosos (guerrero), a veces de una belleza amorosa (sanador), de una dulzura innata ( vidente), o de una ternura humana (maestro). Esta energía que desprendes de color verde se dirige hacia estas hermosas flores, que alegran el camino, y que todo ello hacen esta explosión de fuegos artificiales, que iluminan a las almas que están a tu lado, como son la familia y tus amigos.

Para llegar aquí también has pasado momentos difíciles que has tenido que superar, eres maravillosa, un alma alegre, sincera, y amiga de tus amigos.
Imaginate que eres una hermosa mariposa, que vuela buscando tu interior. 

Lo encuentras y, ¿ que ves?

A la niña que llevas dentro, que te abraza y te ama.

Escrito y dibujado por M. Àngels CassanyComentarios

  1. Gràcies per la Mandala M. Àngels, m’agrada molt.
    Per cert, la papallona em va fer emocionar doncs el meu pare me’n va regalar una i és molt especial per a mi
    CVM

    ResponderEliminar

Publicar un comentario

Entradas populares de este blog

1218 Mandala: Rumbo hacia la excelencia.

  1218 Mandala:  Rumb cap a l’excel·lència.   L'àngel que regeix el dia 1 de gener, es diu: 57 – Nemamiah.   El teu àngel t’ajuda a:   ·          Alliberar esquemes, patrons inconscients, informació que ve del nucli. ·          Viure importants transmutacions. ·          Ser una defensora de grans causes. ·          Saber trobar la resposta adequada per a qualsevol problema. ·          Tenir gosadia, força de decisió, empenta. ·          Tenir una ment privilegiada. ·          Portar el cel a la terra. ·          Ser una defensora de la pau. ·          Suportar les fatigues amb molt de coratge.   I t’aporta:   ·          Prosperitat. ·          Lucidesa intel·lectual. ·          Un do per a l’estratègia, comercial, política o altres. ·          Una gran capacitat de feina. ·          Aptituds per al lideratge. ·          Valor per fer front a les responsabilitats. ·          Una gran capacitat d'estimar. ·          Protagonism

1241-Mandala Yin-Yang

  1241- Mandala Yin-Yang Qué es yin yang: Yin yang es un principio filosófico y religioso que explica la existencia de dos fuerzas opuestas pero complementarias que son esenciales en el universo: el yin, asociado a lo femenino, la oscuridad, la pasividad y la tierra; y el yang, vinculado a lo masculino, la luz, lo activo y el cielo. Según esta filosofía, ambas energías son necesarias para mantener el equilibrio universal. Según la web de Significados https://www.significados.com/yin-yang/ Este mandala, lo hice para mi, para armonizar mi lado femenino y masculino.   Lo tengo colgado en la habitación, y me sirve cada día para armonizar y para observar. An'anasha, An'anasha, An'anasha

1263-La princesa de los valores

  1263 Mandala:  La princesa dels valors.   L'àngel que regeix el dia 10 de juliol, es diu: 22 – Yeiayel.     Segons el teu mandala, ets un pou de valors, qualitat d’una persona apreciada i ben considerada.   Del centre surt una flor plena d’energia, o sigui el teu centre més preuat, on s’ubica l’ànima, que amb les seves llàgrimes, algunes vegades d’alegria i d’altres de tristor, s’expandeixen cap a les capes més internes   dels teus xacres, que il·luminen amb els seus diferents colors, a tots i cadascuna de les ànimes que t’envolten. Quin plaer és escoltar-te i apropar-se a tu, la teva veu calma i aporta entusiasme que genera equilibri, energia, per obrir les ments, per pensar o per creure que si que es pot!   Les voltes que dóna la vida! exactament com un mandala, que significa roda o totalitat, sense buscar les ànimes afins es van retrobant i s’aporten llum, i equilibri, en aquest mandala esta representat per el cercle verd i groc,   natura, energia,   estabil